Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

​Sabah (08:00) 2 yumurta,1 dilim hellim,6 zeytin,1 kk beyaz peynir,çay,1 çay k.fıstık ezmesi
öğlen (13:30) 1 yerli muz,yarım bardak süt,1 poğaça

akşam(19:00) 5 hamsi,1 mercimek çorbası,salata,kurufasülye

Değerli editör, bu diyet sayfasında neden siyaset yapılmakta bu forumda her ırktan,her milletten,her mezhepten insan var şu an çok üzgünüm neden böyle ırkçı söylemler var,nedir bu kürt düşmanlığı pervasız davranan ne oldukları belli olmayan bir avuç insan yüzùnden bir millet karalanamaz.Buna izin vermemelisiniz.Ben kendı adıma tüm insanları seviyorum kürdü,türkü,alevisı,lazı yeterki insan olsun,insan ayırmasın.Bu arada küçük bir ayrıntı! Ben kürdüm,aleviyim eşim türk biz ailelerımızle birbirimize değer verdik,saygı duyduk.Sersuma da geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun.

iyi akşamlar kzlar lütfen benide aranıza alın

bu sefer karataya kesin kararlıyım yaptığım diyetlerle kilo vereceğime aksine aldım
en azından unuttuğum irademi kazanmış olucam
yarın sabahtan itibaren başlıyorum karataya 15 gün sonra listeye gireceğim galiba

İyi geceler kızlar ev arkadaşımla olan sorunu hallettım o yüzden bu saate kaldım aksam kuru patlıcan bır tabak bulgurluydu bır kase yoğurt saat 4:00

Canım o şeklide bende düştüm dolmuştan gercekten çok ihmalkar llar bu dolmuşlar insan mı taşıyor hayvan mı belli değil (

hosbulduk canımmm evet eskıden ne guzzel takılırdım 63 lerden ınmeye calıısrken sımdı 75 lerden ınmeye calısmak cok zor mu kolaymı olacak bılemıyorum

leylakcm evet insallh kurtulalım

Herkese merhaba. Bu diyetle ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? Sayfaları tek tek okuyorum ama çok fazla sayfa var. Takdir edersiniz ki hepsini okumak çok zaman alır :) Kim, ne kadar kilo verdi, bilgi verirseniz sevinirim.

Çok teşekkür ederim canım yazı karakterlerini standart dışında kullanamadığım için farkedilmez diye düşünmüştüm ama gözünden kaçmamış maşallah diyim.(nazar)

Çok haklısınız bende aynı düşüncedeyim, o yazıyı yazan arkadaş gurbette olduğu için olsa gerek ,asıl önemlisi hepimiz gibi Sersumu çok seven ve değer veren bir arkadaş tahminim o yüzden Sersum 'un yazdıklarını okuyunca bir anlık duygu patlaması sonucu yazmıştır.Ama yinede burası siyaset yeri değil bir dahakine dikkat eder üzüleyin ve emin olunki topikteki arkadaşların birçoğu sizin gibi,benim gibi düşünüyor.Allah kardeşi kardeşe düşürmesin.Sağlcaklı kalın.

Arkadaşlar karatay diyeti ile ne kadar zamanda kilo veriyorsunz.Ben dukan ile kilo verdim.Ancak karatay diyetide dukana benziyor ama biraz daha esnek gibi gördüm.Haksızmıyım arkadaşlar

günaydın arkadaşlar ..klasik karatay kahvaltısı yaptım ..

öğlen köfte yoğurt..
akşama da bilmeyorum ne yerim..daha ne yapacağıma karar veremedim..

kendinize iyi bakın ben bugün yokum..amcamlara gidiyoruz..
inşallah ye ye diye ısrar etmezler..:26:

Günaydın,

Kötü bir başlangıç oldu karatay açısından çünkü kahvaltıda yumurtanın yanında, yarım poğaça, tahin-pekmez ve süzme yoğurt üzerine dökülmüş bal yedim. Bir arkadaşım memleketinden süzme yoğurt getirmiş. Çok güzel!

E, bugün kızım için kaban bakmaya çıkıcaz. İndirimler başladı ya, gelecek yıl giyinmesi için kaban alayım dedim. Şu an giyindiğini 2 yıldır giyiyor ve çok eskidi. Kızımla alışverişe gitmek demek enerji lazım demek:))

Hepinize güzel bir gün diliyorum

kızlar 2 gündür maydonoz kürü yapmaya çalışıyorum fakat bi türlü beceremedim
ben de el blendırı var onunla yapmaya çalışıyorum ama suyu çıkmıyor maydonozlar bütün kalıyor
aranızda deneyen varsa bana da tarif edebilir mi nasıl yaptığını

Karatay Diyeti'yle Obezite ve Diyabete Çözüm Var! (İşte Hayatınızı Kurtaracak 20 Basit Adım)

Eklentiler

• $image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 43

ben normal blendirda yapiyordum 15-16 dal maydanoz saplariyla birlikte 1 bardak su 2 yemek kasigi limon

Selam kizlar,hepinize iyi hafta sonlari dilerim

Dunku menulerim

Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet,peynir,zeytin,yesillik,ceviz,yarim portakal

Oglen fasulye piyazi,zeytinyagli pirasa,peynir,

Ara ayvali ihlamur cayi

Aksam etli taze fasulye,yogurt

Bu sabah cemenli yumurta,peynir,zeytin,ceviz,yesillik,az tahin helva

Ara yesil cay

merhaba kızlar sonunda size yazabilme fırsatı bulabildim minik fıstığım ancak uyudu.
sabah kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta, bi parça peynir, 5 yeşil zeytin, biraz ceviz ve malesef şekerli
çay
herkese mutlu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…