​Sabah (08:00) 2 yumurta,1 dilim hellim,6 zeytin,1 kk beyaz peynir,çay,1 çay k.fıstık ezmesi
öğlen (13:30) 1 yerli muz,yarım bardak süt,1 poğaça
akşam(19:00) 5 hamsi,1 mercimek çorbası,salata,kurufasülye
Değerli editör, bu diyet sayfasında neden siyaset yapılmakta bu forumda her ırktan,her milletten,her mezhepten insan var şu an çok üzgünüm neden böyle ırkçı söylemler var,nedir bu kürt düşmanlığı pervasız davranan ne oldukları belli olmayan bir avuç insan yüzùnden bir millet karalanamaz.Buna izin vermemelisiniz.Ben kendı adıma tüm insanları seviyorum kürdü,türkü,alevisı,lazı yeterki insan olsun,insan ayırmasın.Bu arada küçük bir ayrıntı! Ben kürdüm,aleviyim eşim türk biz ailelerımızle birbirimize değer verdik,saygı duyduk.Sersuma da geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun.YAVUZ SULTAN SELİM'İN KÜRTLERE BEDDUASI
Yavuz Sultan Selim'in Ridaniye seferine giderken
hayrat olarak Muş'ta yaptırdığı çeşmenin üzerinde bulunan bir şiir.
Sultan Selim giderken yaptırdığı çeşmeyi dönüşte harap
vaziyette bulmuş; bunun üzerine de aşağıdaki mısraları kendisi...
kaleme aldırarak çeşmenin üzerine yazdırmıştır.
Şiirin anlamı 1999'da Hasan Pulur'un bir yazısında dile
getirilince çeşmenin üstündeki kitabe silinmiştir.
Kürde fırsat verme Ya Rab
Dehre sultan olmasın
Ayağını çarık sıksın
Karnı bile doymasın
Vur sopayı al haracı
Asla iflah olmasın
Ol bu çeşmeden gavur içsin
Rum içsin
Kürde nasip olmasın
Vasiyetim oldur kim,
Kürd bin kere yalvarsın.
İnanma, kanma.
Yakana bit, kapına Kürd dadandırma.
Vatanini seven kürtlere lafim yok bu mesaj ayrimcilik yapanlara.
Evde bana yardımcı olan bir kadın vardı ya... Bugün iş çıkışı minibüsten inerken, daha adım atar atmaz minibüz hareket etmiş. Kadıncağız çok fena yuvarlanmış. Tendonlarına bişey olmuş, zedelenmiş mi, yırtılmış mı, tam anlayamadım ama yarım alçıdaymış. Çok üzüldüm ya... Yuh diyorum! Hergün kaç kişiyi taşıyor bu adamlar ya... Kaç kişinin canını tehlikeye atıyorlar...
hosbulduk canımmm evet eskıden ne guzzel takılırdım 63 lerden ınmeye calıısrken sımdı 75 lerden ınmeye calısmak cok zor mu kolaymı olacak bılemıyorumPepeti tekrar hoşgeldin.
Ben birkaç gündür eski sayfalara göz atıyorum (sersum resim aradığını yazmıştı. Ben de takıldım:)) Burda yazını okuyunca kafam karıştı. Eski sayfaları okuyorum sandım:))
Canim ben yazin 60 kiloydum evet ama alerji ilaclarindan dolayi+kacamaktan kilo aldim.bir de vucudumun bu beslenmeye alistigini dusunuyorum artik.
Sen de en son hatirladigimda 65 falandin galiba,sen de cok almissin benim gibi...
İnsallah en kisa zamanda kurtuluruz fazlalikarimizdan pepeti...
Sersum, eşin gelmiş, gözün aydın. Beraber film seyretmek de size iyi gelmiştir. Kızın nasıl?
Bu arada liste için hem sana hem Sivasın gülüne teşekkür ediyorum.
Doğumgünü çocukları, ramaska ve öylesarhoşolsamki (yanlışım yok umarım) sevdiklerinizle nice yıllara!
Değerli editör, bu diyet sayfasında neden siyaset yapılmakta bu forumda her ırktan,her milletten,her mezhepten insan var şu an çok üzgünüm neden böyle ırkçı söylemler var,nedir bu kürt düşmanlığı pervasız davranan ne oldukları belli olmayan bir avuç insan yüzùnden bir millet karalanamaz.Buna izin vermemelisiniz.Ben kendı adıma tüm insanları seviyorum kürdü,türkü,alevisı,lazı yeterki insan olsun,insan ayırmasın.Bu arada küçük bir ayrıntı! Ben kürdüm,aleviyim eşim türk biz ailelerımızle birbirimize değer verdik,saygı duyduk.Sersuma da geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun.
​Sabah (08:00) 2 yumurta,1 dilim hellim,6 zeytin,1 kk beyaz peynir,çay,1 çay k.fıstık ezmesi
öğlen (13:30) 1 yerli muz,yarım bardak süt,1 poğaça
akşam(19:00) 5 hamsi,1 mercimek çorbası,salata,kurufasülye
kızlar 2 gündür maydonoz kürü yapmaya çalışıyorum fakat bi türlü beceremedim
ben de el blendırı var onunla yapmaya çalışıyorum ama suyu çıkmıyor maydonozlar bütün kalıyor
aranızda deneyen varsa bana da tarif edebilir mi nasıl yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?