Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun
canım dikkat et!!!1

tesekkürler yapacağım:))

allah allah bu deja vu olmalı cok pratıksın gülcüm...

Tam yemek yiyecekken kendimi buraya atıyorum
Sonra vazgeçiyorum zatenn ..
İyiki varsınız...

bugün öğlen kkda vakit geçirdim ,1-2 saat bir baktım akşam yemeğine az kalmış..
sabah 11de kahvaltı yapmıştım..3de birşey yiyebilirdim...bir baktım saat 3.5;eşim işe gideceği gün 5te akşam yemeği yiyoruz...

Sen buraya takıl bak biraz nasıl da adapte olacaksınn ..
inşallahhh masalcım yaaaaaaa
sende 3 öğün yaparsın...
sabah kahvaltısını akşamdan hazırlarsın...öğlende sebze,et,tavuk,balık falan yersen sorun olmaz...
ben kahvaltımı 10 da yapıorum sorun olur mu cnm
ay hadi inş ikizim

Evlilik de bu konuda bir zorluk yaratıyor tabi.
Eşinle yemeğe oturuyorsun.
Ee akşam otururken yeniliyor vs.
O yüzden evlilikten önce dikkat etmek lazım sanırım.
Bir de gülsem mi ağlasam mı durumundayım.
Erkek arkadaşım hayal kuruyor.
Gece beraber pasta yapma yarışı yapar sonra oturur yeriz hepsini
Ama haksızlık değil mi banaa

canım eşim yemekten sonra bilsen neler neler yiyor....işin iyi tarafı hiçte canım çekmiyor..:44:
canım ben hamileliğimde aldım...yoksa bekarken iyiydim..3 çocuktan sonra işte bukadar oluyor

Sen buraya takıl bak biraz nasıl da adapte olacaksınn ..

sende 3 öğün yaparsın...
sabah kahvaltısını akşamdan hazırlarsın...öğlende sebze,et,tavuk,balık falan yersen sorun olmaz...

hayır canım olmaz..ama önemli olan yemek yeme saatlerinin arasında 3.5-4 saat olacak...ve akşam 20:00den sonra birşey yemek yok..

o zaman süpermiş cnmmm bende yarın başlıorum 2 haşlanmış yumurta şart mi cnm 1 yesem:26::26:

canım eşim yemekten sonra bilsen neler neler yiyor....işin iyi tarafı hiçte canım çekmiyor..:44:
canım ben hamileliğimde aldım...yoksa bekarken iyiydim..3 çocuktan sonra işte bukadar oluyor

Ne kadar iradelisin sen maşallah öyle
Ben hiç dayanamam ya, canım da çok ister.
Ama şunu biliyorsun en azından verdiğin kiloları tekrar almayacaksın bu irade ile.

o zaman süpermiş cnmmm bende yarın başlıorum 2 haşlanmış yumurta şart mi cnm 1 yesem:26::26:

Juliacım 2 yumurta ile yaparsan acıkmazsın.
Tek yumurta ile zorlanırsın.
Omlet yapınca zorlamıyor zaten 2 yumurta.

sağol canım....ama kilo verince daha güzel ve genç olacağımı biliyorum..daha önce tecrübem var...ikizlerden sonrada 18 kilo vermiştim....ama bukadar kolay değildi ozaman...karatayla herşey daha kolay..biraz sıkacağım,sonra bir dönemde korumayı başardım mı.....güzel ve çıtır olacağım...değmez mi?

Değmez olur mu hiç ..
İnsanın kendini beğenmesi hayatının her alanına yetişiyor.
Bu arada Allah bağışlasın.
3 çocuğun mu var ?
Onların peşinden koşarken alamazsın zaten kilo tekrar.
İkiz çocuklar da hep çok sevimli gelir bana.

o zaman 2 yumurtaaa yapim bende kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…