Juliacım hoşgeldinn ..
Ben de 52 civarı olmak istiyorum, en güzel yerdesin emin oll ..
Kemik kas yapısı hatta yağ kas oranıyla bile alakalı olabilir ikizcim.
Aslına bakarsan şu anki fiziğim de hoşuma gidiyor ama birazcık daha alt tarafımdan gitsin istiyorum, biraz da alma payı bırakayım dedim
inş kolay adapte olabilirimmm cnmm yaaa bu hafta bi denicemmm
canım dikkat et!!!1arkadaşlar ağır bir gripin pençesine düşmek üzereyim galiba sanırım ishalden sonra vücudum dirençsiz kaldı eğer birkaç gün giremezsem haberiniz olsun
tesekkürler yapacağım:))tarifi:
16 adet mantar
100 gr ceviz
200 gr lor
1 demet dereotu
pul biber,tuz
Yapılışı:
Mantarları kök kısımlarını temizleyip,yıkadıktan sonra fırın tepsisine dizin.lor peyniri,kırık cevizi,ince kıyılmış dereotunu,baharatları karıştırıp mantarların içine doldurun,bence hafifte zeytinyağı üzerine dökün.180 derece fırında pişirin.afiyet olsun.
topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-
ekmek,tuz_krıstal kaya tuzu olmalı-(bulamadım deniz tuzu kullanıyorum),şeker hayatından cıkıyor ve inan canın ıstemıyor...yavas fakat anladıgım kadarıyla yaglardan veriyorsunuz saat 20 den sonra bır sey yemek yok_kızlar genelde 19 dan sonra yemiyorlar_zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorsunuz aksam tatlı canınız cekerse tarcınlı ılık süt,mıdenız kazınırsa 1 bardak ayran ıcılebılır
turk kahvesı ekspreso ıslenmemış kahveler ıcılebılır sut konabılır.-hıcbır sey diyet olmayacak-
dıkkat edılmesı gerekenler bol su -2lıtre en az-yapamıyorum ama?yazayım -gunluk en az20 dak spor yuruyus-
bır dekabız olmamaya calışmak?keten tohumu salatalara konabılır kayısı sabah bunun için
hocanın tavsıyesı omega3 hapın etkın olması için de kuru erik
kolay gelsin
diyetimiz çok kolay aslında canım..mutlaka yaparsın. .biraz iste sadece...
inş kolay adapte olabilirimmm cnmm yaaa bu hafta bi denicemmm
çok istiorm cnm umarım başarırım beni tek korkutannn çalışmam
Sen buraya takıl bak biraz nasıl da adapte olacaksınn ..
bencede....birbirimize destek olunca daha motive oluyoruz...
Tam yemek yiyecekken kendimi buraya atıyorum
Sonra vazgeçiyorum zatenn ..
İyiki varsınız...
inşallahhh masalcım yaaaaaaaSen buraya takıl bak biraz nasıl da adapte olacaksınn ..
ben kahvaltımı 10 da yapıorum sorun olur mu cnmsende 3 öğün yaparsın...
sabah kahvaltısını akşamdan hazırlarsın...öğlende sebze,et,tavuk,balık falan yersen sorun olmaz...
ay hadi inş ikizimbugün öğlen kkda vakit geçirdim ,1-2 saat bir baktım akşam yemeğine az kalmış..
sabah 11de kahvaltı yapmıştım..3de birşey yiyebilirdim...bir baktım saat 3.5;eşim işe gideceği gün 5te akşam yemeği yiyoruz...
bugün öğlen kkda vakit geçirdim ,1-2 saat bir baktım akşam yemeğine az kalmış..
sabah 11de kahvaltı yapmıştım..3de birşey yiyebilirdim...bir baktım saat 3.5;eşim işe gideceği gün 5te akşam yemeği yiyoruz...
ben kahvaltımı 10 da yapıorum sorun olur mu cnm
ay hadi inş ikizim
Evlilik de bu konuda bir zorluk yaratıyor tabi.
Eşinle yemeğe oturuyorsun.
Ee akşam otururken yeniliyor vs.
O yüzden evlilikten önce dikkat etmek lazım sanırım.
Bir de gülsem mi ağlasam mı durumundayım.
Erkek arkadaşım hayal kuruyor.
Gece beraber pasta yapma yarışı yapar sonra oturur yeriz hepsini
Ama haksızlık değil mi banaa
Sen buraya takıl bak biraz nasıl da adapte olacaksınn ..
sende 3 öğün yaparsın...
sabah kahvaltısını akşamdan hazırlarsın...öğlende sebze,et,tavuk,balık falan yersen sorun olmaz...
bugün öğlen kkda vakit geçirdim ,1-2 saat bir baktım akşam yemeğine az kalmış..
hayır canım olmaz..ama önemli olan yemek yeme saatlerinin arasında 3.5-4 saat olacak...ve akşam 20:00den sonra birşey yemek yok..
o zaman süpermiş cnmmm bende yarın başlıorum 2 haşlanmış yumurta şart mi cnm 1 yesem:26::26:
canım eşim yemekten sonra bilsen neler neler yiyor....işin iyi tarafı hiçte canım çekmiyor..:44:
canım ben hamileliğimde aldım...yoksa bekarken iyiydim..3 çocuktan sonra işte bukadar oluyor
o zaman süpermiş cnmmm bende yarın başlıorum 2 haşlanmış yumurta şart mi cnm 1 yesem:26::26:
Ne kadar iradelisin sen maşallah öyle
Ben hiç dayanamam ya, canım da çok ister.
Ama şunu biliyorsun en azından verdiğin kiloları tekrar almayacaksın bu irade ile.
Juliacım 2 yumurta ile yaparsan acıkmazsın.
Tek yumurta ile zorlanırsın.
Omlet yapınca zorlamıyor zaten 2 yumurta.
sağol canım....ama kilo verince daha güzel ve genç olacağımı biliyorum. .daha önce tecrübem var...ikizlerden sonrada 18 kilo vermiştim.. ..ama bukadar kolay değildi ozaman... karatayla herşey daha kolay.. biraz sıkacağım,sonra bir dönemde korumayı başardım mı.....güzel ve çıtır olacağım. ..değmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?