ben normal blendirda yapiyordum 15-16 dal maydanoz saplariyla birlikte 1 bardak su 2 yemek kasigi limon
amin canım...liste içinde hiç önemli değil..dikkat et kendineGözün aydin canim. liste icinde kocaman öpüyorum seni.
Allahim ne muradin varsa versin. Her yanim sizliyor epey uyumusum.
ilaclar az hafifletiyor ama etki kisa sürüyor. Benden kolay kolay gitmez beni cok sever grip.
epey memmun ediyorum demek ki; gelince gitmek istemiyor.
Sabahlari & aksamlari daha beter ya.[/B][/SIZE][/COLOR][/I][/COLOR]
sağol canım..iyi oldu evet kafamız dağıldı..Sersum, eşin gelmiş, gözün aydın. Beraber film seyretmek de size iyi gelmiştir. Kızın nasıl?
Bu arada liste için hem sana hem Sivasın gülüne teşekkür ediyorum.
Doğumgünü çocukları, ramaska ve öylesarhoşolsamki (yanlışım yok umarım) sevdiklerinizle nice yıllara!
Pepeti tekrar hoşgeldin.
Ben birkaç gündür eski sayfalara göz atıyorum (sersum resim aradığını yazmıştı. Ben de takıldım:)) Burda yazını okuyunca kafam karıştı. Eski sayfaları okuyorum sandım:))
hamsi soğukken daha güzel oluyor kıss..afiyet olsunMenüm:
Sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım. Yalnız yumurta yemedim, hamsi yedim. Evet, yanlış okumadınız, akşamdan kalan soğuk hamsileri yedim:) Bu lazla yata kalka, ona benzedim yav:))) Değme lazlara taş çıkartırım:)))
Öğlen: Arkadaşlarımlaydım. Çok güzel şeyler vardı. Yoğurtlu bir salata- 2 kaşık-, kısır-2kaşık-, 1 dilim börek(X) yedim. Baklava, kurabiye ve tiramisu ya HAYIR diyebildim
Akşam: 2 kaşık barbunya, 1 tabak mercimek çorba, 4 kaşık kavurma.
geçmiş olsun yaa..üzüldüm.Evde bana yardımcı olan bir kadın vardı ya... Bugün iş çıkışı minibüsten inerken, daha adım atar atmaz minibüz hareket etmiş. Kadıncağız çok fena yuvarlanmış. Tendonlarına bişey olmuş, zedelenmiş mi, yırtılmış mı, tam anlayamadım ama yarım alçıdaymış. Çok üzüldüm ya... Yuh diyorum! Hergün kaç kişiyi taşıyor bu adamlar ya... Kaç kişinin canını tehlikeye atıyorlar...
sersumum çok geçmiş olsun canım.Üzüldümorası da bizim toprağımız burası da.Ben o insanlara kızmıyorum,o insanların cahilliklerini kullananlara çok sözüm var.Onlar cahil deyip geçiyorum ama şu çok okuyupta hala askere,polise düşman olan zihniyetlere binlerce kez lanet okuyorum.
hoşgeldin yeniden aramıza canım..hosbulduk canımmm evet eskıden ne guzzel takılırdım 63 lerden ınmeye calıısrken sımdı 75 lerden ınmeye calısmak cok zor mu kolaymı olacak bılemıyorum
leylakcm evet insallh kurtulalım
mutlu ve sağlıklı yıllara canım..Çok teşekkür ederim canım yazı karakterlerini standart dışında kullanamadığım için farkedilmez diye düşünmüştüm ama gözünden kaçmamış maşallah diyim.(nazar)
afiyetler olsun ..sen alışverişte yakarsın onları canımcım..kolay gelsinGünaydın,
Kötü bir başlangıç oldu karatay açısından çünkü kahvaltıda yumurtanın yanında, yarım poğaça, tahin-pekmez ve süzme yoğurt üzerine dökülmüş bal yedim. Bir arkadaşım memleketinden süzme yoğurt getirmiş. Çok güzel!
E, bugün kızım için kaban bakmaya çıkıcaz. İndirimler başladı ya, gelecek yıl giyinmesi için kaban alayım dedim. Şu an giyindiğini 2 yıldır giyiyor ve çok eskidi. Kızımla alışverişe gitmek demek enerji lazım demek:))
Hepinize güzel bir gün diliyorum
İyi günler kızlar
kahvaltim:
1 kase kabuklu fistik
bir dilim kasar
biraz zeytin
omega 3
kahve
simdi sinemaya gidiyorum
herkeze iyi günler
Değerli editör, bu diyet sayfasında neden siyaset yapılmakta bu forumda her ırktan,her milletten,her mezhepten insan var şu an çok üzgünüm neden böyle ırkçı söylemler var,nedir bu kürt düşmanlığı pervasız davranan ne oldukları belli olmayan bir avuç insan yüzùnden bir millet karalanamaz.Buna izin vermemelisiniz.Ben kendı adıma tüm insanları seviyorum kürdü,türkü,alevisı,lazı yeterki insan olsun,insan ayırmasın.Bu arada küçük bir ayrıntı! Ben kürdüm,aleviyim eşim türk biz ailelerımızle birbirimize değer verdik,saygı duyduk.Sersuma da geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun.
iyiyim datlum..sen nasılsın
Gözün aydın canım, iyi seyirler ...
iyi seyirler bebeğem
sağol canım..canım ne var ne yok sersum ve sen varsın sanırım gecen yıldan bende yarın baslıycam karataya 73 75 kılo falanım ya dur demem lazım artık kıs boyunca yedım yeter artık dedım sen 72 mı oldun 60 lardaydın sanırım ben gıbı
sersum sanada cok uzuldum senden naber
sağol canımcım.Canım çok çok geçmiş olsun Allah kurtarsın diyorum daha önce hep merak edip sorasım vardı ama keyif kaçırmamak için soramamıştım yazını okuyunca anladımki gerçeklerin
çok azını öğreniyoruz , doğunun iletişim yoluyla bildirilenlerden çok farklı olduğunu az çok biliyorduk ama yinede oralarda yaşamayan bilmez anlayamaz.Allah yardımcınız olsun
en kısa zamanda gittiğiniz gibi sağ salim dönersiniz inşallah.
Bu arada tatilde internete bir iki girebildim ondada topiğe girmeye vaktim olmadı, bu hafata işbaşı ve ev işleri derken ancak geç saatlerde okumaya çalıştım ve dün gece çizelge
ve sarı kafaları ayarlamaya çalıştım anca avatarı yapabildim:26: ,bugünde yazmaya fırsat buldum biraz yavaş yazıyorum siz geldiğinizde çıkmış olabilirim ama geç saatte (yani
bilgisayarı kızım ve eşimden bana sıra gelince) yine geleceğim çizelge konusunda yardımcı olursanız bende cuma akşamları yada cumartesi kilo bildiriminde bulunabilirim.
Bu vesileyle özelden mesajla soran arkadaşlara çizelgemle cevap ta vermiş olurum çünki mesaj sayım yetersiz olduğundan özelden yazamıyorum.
sağol bebeemm..canım çok zor bi gün geçirmişsin,allah yardımcınız olsun:26::26:eşin de hayırlısıyla gelir inşallah...
hadi bakalim gozun aydin canim tekrar tekrar gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin .. Simdi dusunmeyin bunlari biraz huzu icinde filminizi izleyin .. iyi seyirler
Hadi gözünaydın canım, iyi seyirler
Evde bana yardımcı olan bir kadın vardı ya... Bugün iş çıkışı minibüsten inerken, daha adım atar atmaz minibüz hareket etmiş. Kadıncağız çok fena yuvarlanmış. Tendonlarına bişey olmuş, zedelenmiş mi, yırtılmış mı, tam anlayamadım ama yarım alçıdaymış. Çok üzüldüm ya... Yuh diyorum! Hergün kaç kişiyi taşıyor bu adamlar ya... Kaç kişinin canını tehlikeye atıyorlar...
Canım öncelikle sağlıklı bir şekilde yavruna kavuştuğun ve evine döndüğün için gözün aydın ,Allah analı babalı, sağlıklı ,mutlu bir ömür versin.İnşallah sütün bol olur,takip edebildiğim kadarıyla karatayın beslenme konusunda tecrübeli ve bilinçlisin o nedenle emzirirken bilinçli besleneceğinden eminim.Benimde bugün d. günüm sevdiklerimizle nice seneler diliyorum.
ya kızlar yarın misafirim gelcek.Onlara hazırlık yapcam ama kendim de onların yanında yiyebileceğimbirşeyler yapmak istiyorum karataya uygun elinizde böle tarifler var mı
sabah
yumurta salatası
roka,maydanoz,çeri
tandır peyniri
2 avuç büyüklüğünde tandır ekmeği(cumartesi olayı malum)(X)
hellim peyniri
çay çayy
Afiyet olsun
evet canım çok hızlı çalışan ve bıçağı keskin olan bir rondo da olur ancak su gibi bence de..ben daha yapmadım ama maydanozların saplarını ufaltıpta denemeyi düşünüyorum bıçağına dolanmasın diye..yarın sabah dener söylerim.maydonoz kürü için sen ne diyorsun,benim blendırdan dolayımı olmadı?
kızlar bu arada çizelge mi yeniden düzenlemem gerekiyor,74 kilo olmuşum
yavaş yavaş ta olsa kilo veriyorum
evet canım çok hızlı çalışan ve bıçağı keskin olan bir rondo da olur ancak su gibi bence de..ben daha yapmadım ama maydanozların saplarını ufaltıpta denemeyi düşünüyorum bıçağına dolanmasın diye..yarın sabah dener söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?