Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi günler kızlar

kahvaltim:

1 kase kabuklu fistik
bir dilim kasar
biraz zeytin
omega 3
kahve

simdi sinemaya gidiyorum
herkeze iyi günler

iyi haftasonları kızlar

1.günüm

sabah kahvaltım11.00 de bitti
2yumurta salatası 5 zeytin fındık peynir
1 saat yürüyüş

ben normal blendirda yapiyordum 15-16 dal maydanoz saplariyla birlikte 1 bardak su 2 yemek kasigi limon

canım ölçülerde sorun yok benim blender maydonozları iyi parçalamíyor yani su gibi değilde lapa gibi oluyor
Yeni bir tane almam gerek galiba içine atılıp parçalayandan

amin canım...liste içinde hiç önemli değil..dikkat et kendine
sağol canım..iyi oldu evet kafamız dağıldı..

hamsi soğukken daha güzel oluyor kıss..afiyet olsun
geçmiş olsun yaa..üzüldüm..evet çok tehlikeli kullanıyorlar..ve inene binene dikkat etmeden hemen hareket ediyorlar..

hosbulduk canımmm evet eskıden ne guzzel takılırdım 63 lerden ınmeye calıısrken sımdı 75 lerden ınmeye calısmak cok zor mu kolaymı olacak bılemıyorum

leylakcm evet insallh kurtulalım
hoşgeldin yeniden aramıza canım..hadi kolay gele
Çok teşekkür ederim canım yazı karakterlerini standart dışında kullanamadığım için farkedilmez diye düşünmüştüm ama gözünden kaçmamış maşallah diyim.(nazar)
mutlu ve sağlıklı yıllara canım..
afiyetler olsun ..sen alışverişte yakarsın onları canımcım..kolay gelsin

ben de sizin gibi düşünüyorum..iyi dileklerine de teşekkür ediyorum..

moralim düzeldi..iyiyim çok şükür..sonra pişman oldum yazdığım için buraya..eşim de kızdı..
ama anın getirdiği korku ve üzüntüydü yalnızca..buralar böyle değişmiyecek nasılsa..polemiğe neden olmak istemezdim..üzgünüm..

Gözün aydın canım, iyi seyirler ...

iyi seyirler bebeğem

sağol canım..
sağol canımcım..ben sana mesajla nasıl çizelge yapacağını gönderirim canım..
canım çok zor bi gün geçirmişsin,allah yardımcınız olsun:26::26:eşin de hayırlısıyla gelir inşallah...
sağol bebeemm..amin
hadi bakalim gozun aydin canim tekrar tekrar gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin .. Simdi dusunmeyin bunlari biraz huzu icinde filminizi izleyin .. iyi seyirler

Hadi gözünaydın canım, iyi seyirler

sabah

yumurta salatası
roka,maydanoz,çeri
tandır peyniri
2 avuç büyüklüğünde tandır ekmeği(cumartesi olayı malum)(X)
hellim peyniri
çay çayy

Gecmis olsun canim,minubusler berbat

Dogum gunun kutlu olsun

ya kızlar yarın misafirim gelcek.Onlara hazırlık yapcam ama kendim de onların yanında yiyebileceğim birşeyler yapmak istiyorum karataya uygun elinizde böle tarifler var mı

Mercimek kofte,yesil mercimekli salata,kisir,yogurtlu kozlenmis patlican,bulgur kofteli semizotu salatasi,haslanmis yumurtali fasulye piyazi,yogurtlu kabak salatasi,z.yagli kereviz veya pirasa,haydari,yogurtlu bugday,haslama karnabahar veya brokoli bunlari salataya da cevirebilirsin,sersumun yaptigi karnabahar pizzasi,kaneelin yaptigi karnabahar sufle,yumurtali ispanak,cevizli salcali ezme,sersumun fellah koftesi,bulgurlu etli veya zeytinyagli lahana veya yaprak sarma,firinda kasarli mantar,zeytinyagli barbunya...

Son düzenleme:
kızlar bu arada çizelge mi yeniden düzenlemem gerekiyor,74 kilo olmuşum
yavaş yavaş ta olsa kilo veriyorum

maydonoz kürü için sen ne diyorsun,benim blendırdan dolayımı olmadı?
evet canım çok hızlı çalışan ve bıçağı keskin olan bir rondo da olur ancak su gibi bence de..ben daha yapmadım ama maydanozların saplarını ufaltıpta denemeyi düşünüyorum bıçağına dolanmasın diye..yarın sabah dener söylerim.
kızlar bu arada çizelge mi yeniden düzenlemem gerekiyor,74 kilo olmuşum
yavaş yavaş ta olsa kilo veriyorum

Birdy'nin dediği gibi bizden başka herkessler sossyalleşmeye gitmiş beyaa

teşekkür ederim canım ben de yarın farklı bir rondoda deneyip sonucu göreyim
annemin rondosuna el koyayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…