Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benim çok çıkasım var da burada gidecek yer yok..

iyi fikir..

tahmin edebiliyorum bende yıllar ewel eşimin memleketinde 2 yıl yaşayınca istanbulu taşını toprağını denizini çok özlemiştim
istanbula döndüğümde neredeyse yerleri yalayacaktím
ufak şehirler bana göre değil

valla istanbulda okudum ve heryıl gezmek için gitmek isterim ama o kadar..istanbulda yaşamak çok zor..hele biz memurlar için..ben almıyayım..ama ben deniz olan yerde hayatımın devam etmesini isterim o kesin..denizin kokusuna hasret kaldım

Son düzenleme:
İyi haftasonlar kızlar. Kahvaltı30 da klasik karatay kahvaltısı yanında 2 dilim armut ve yarım kivi ,Limonlu cay 2 bardak su omega 3. Öğlen00 1kase yoğurt keten tohumlu. Akşam30 da fırında tavuk yapacam yanında salata Bu arada bugün 400 gr daha gitti :) 54.9 oldum :)))

canım lıste yapacagın zaman cok hastaydın yazamıyodun bıle ıyılestın sanırım dokturmussun

katılıyorum

hoşgeldin bebeemm

hosbuldum bıdenem nasılsın

slm arkadaşlar dun menumu bıldırıp bıldırmedığımı bılmıyorum onun için hemen yazıyorum
cuma
kahvaltı peynırlı omlet 6 ceviz
öğlen bulgur pilavı ve az tavuk
akşam yumurtalı ıspanak
c.tesi:
sabah: yumurtalı omlet roka
öğlen : mercımek çorbası roka ve brokolı haşlanmış yoğurtlu
akşama pırasa yıyeceğimmm

MERHABA KIZLAR bugün kursta olduğum için yeni girebiiyorum hemen menümü paylaşayım
sabah: 2 kuru kayısı 2 hurma 2 incie 1 çay bardağı ceviz fındık fıstık badem 2 yumurta 7-8 zeytin çay saat 8:30
öğlen: 1 levrek ve salata bir bardak şalgam :13:saat: 13:00
akşam:yeşil mercimek yemeği ve karnıbahar salatası yoğurt saat: birazdan :)
spor urs çıkışı yarım sat yürüdüm. sonra yağmur başladı yürüyemedim.

Son düzenleme:
2. öğünüm

pırasa yemeği
ayran
tabanı yumurta az kepek ve sütten yaptığım pizza.(.karnıbaharlı tabanı pek beğenmedim..kendim bişey uydurdum..ama oda çok yumuşak oldu)

sabah klasik karatay kahvaltısı arakuruyemiş+ayran akşam karnıbahar yemegi+bulgur pilavı+salata,1 saat yürüdüm+30 dak bisiklet yaptım bugün canan hocanın son kitabını aldım şimdi ona gözatıyorum...

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???

kocis le biraz sosyallestik yine sinema yemek kahve yaptik 2 saat yemekten sonra yuruduk bol bol sohbet ettik evimize geldik simdi kociz macini izliyor bende laptopumdan Avrupa Avrupayi ve yaninda bir koca fincan annemin tabiiri ile bir koca kazan kahve ictim simdi de yesil cay icecegim .. gecmek bilmeyen soguk alginligim bas agrisi olarak geri dondu .. biraz bakmam lazim kendime .. bugun sekersiz , gulitensiz ,laktozsuz omega3 , multivitamin ve antioksidan aldim .. kizlar ictigmizi yedigimizi bilelim mutlaka arkasindaki bolumu okuyalim ismine bakip almayalim cogu omega 3 un icinde degisik seyler var ..

sabah yediklerimi paylasmistim ,,

aksam yediklerim;
midye tava ,
ahtapot tava
biraz da patates kizartmasi yaninda da bir kutu soda ..

yemekten sonra tam 2 saat yuruduk ..

simdi de su icmeye devam

sersumum afıyet olsun canım..bu aksamda mısafırım var.1 kısı yatılı.yemek yedık mutfagı topladım komsum yarın tasınıyo ona kek yapıyorum evınde bırsuru ınsan var toplanmasına yardım edıyolar yerler dıye dusundum boyle ıste canım

türk kahvesi haric aynı menu :)

geçmiş olsun canım..ben de naneliyim bakalım sonu noolcak artmaz inşallah..
bayılırım midye tavaya yanında da buz gibi bira olcek..yazı bekliyorum

bak yine tahmin ettim ..1 taneyle yırtmışın neyse ki..düşünceli hatun..ah ne dua alırsın onlar o keki yerken..

Ellerine saglık canım Devam kızlar asla yılmayın. Kim tutar bizi

:

Bence pişman olacak bi durum yok sen yaşadıklarını paylaştın polemiğe sebep olmadın ,polemiğe sebep olan hatasını anlamıştır bence.Çizelge konusun da yardımın için çok çok teşekkür ederim canım cevaplamalarım bitince özelime bakıp yapmaya çalişırıım.Ayrıca tebriğin içinde teşekkürler sağolun sevenleriniz çok olsun inşallah.

Selam sersumum,nasilsin

Tebriğin için çok teşekkür ederim canım hepimize nice sağlıklı yıllar olsun.

Birdy'nin dediği gibi bizden başka herkessler sossyalleşmeye gitmiş beyaa

Hayırlısıyla sağ salim batıya bigelin de senide zor yaklarız burada demi ama.

kaçamak yapmaktan korktuğum için evden dışarı çıkasım gelmiyor

Valla bende tam tersi, evde olup yapacak önemli işim yada gelecek misafirim yoksa aklıma durmadan yemek geldiği için kendimi mümkün oldukca dışarı atarım.En azından hareket olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…