- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Birdy'nin dediği gibi bizden başka herkessler sossyalleşmeye gitmiş beyaa
benim çok çıkasım var da burada gidecek yer yok..kaçamak yapmaktan korktuğum için evden dışarı çıkasım gelmiyor
teşekkür ederim canım ben de yarın farklı bir rondoda deneyip sonucu göreyim
annemin rondosuna el koyayım bari
benim çok çıkasım var da burada gidecek yer yok..
iyi fikir..
tahmin edebiliyorum bende yıllar ewel eşimin memleketinde 2 yıl yaşayınca istanbulu taşını toprağını denizini çok özlemiştim
istanbula döndüğümde neredeyse yerleri yalayacaktím
ufak şehirler bana göre değil
sersum kullanıcısından alıntı
yarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..
sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca.. arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim .. eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya. .kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..
eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..
bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..
Canim kardesim inan cok üzülerek okudum. Ruh halinizi düsünemiyorum bile.
Ailene bildirmak istemiyorsun, am aonlarda diken üzerindedir.
Rabbim sabir versin Yar & yardimciniz olsun. Lesleride degerli cakallarin.
Mecliste ürerlerse kervanlarida yürür canim.
Bizim ülkemiz cennet gibi ama o picler cehenneme ceviriyor, Cakal soylari.
Ne haklari var ekmegini yedigi ülkede terör estirmeya.
Tabi Piclerin basi teröristi cam kafeste besleyip baskabanimizda ayagina giderse.
O adillerde böyle kudurur. bize saldirilar iste.
Ne hallere düstük terøristlerle anlasma yapiyoruz.
sana & sevgili asker, polis kardeslerime RABBIM yardim eylesin canim.
Ben de onlara inat diyorum ki;
canım lıste yapacagın zaman cok hastaydın yazamıyodun bıle ıyılestın sanırım dokturmussunYAVUZ SULTAN SELİM'İN KÜRTLERE BEDDUASI
Yavuz Sultan Selim'in Ridaniye seferine giderken
hayrat olarak Muş'ta yaptırdığı çeşmenin üzerinde bulunan bir şiir.
Sultan Selim giderken yaptırdığı çeşmeyi dönüşte harap
vaziyette bulmuş; bunun üzerine de aşağıdaki mısraları kendisi...
kaleme aldırarak çeşmenin üzerine yazdırmıştır.
Şiirin anlamı 1999'da Hasan Pulur'un bir yazısında dile
getirilince çeşmenin üstündeki kitabe silinmiştir.
Kürde fırsat verme Ya Rab
Dehre sultan olmasın
Ayağını çarık sıksın
Karnı bile doymasın
Vur sopayı al haracı
Asla iflah olmasın
Ol bu çeşmeden gavur içsin
Rum içsin
Kürde nasip olmasın
Vasiyetim oldur kim,
Kürd bin kere yalvarsın.
İnanma, kanma.
Yakana bit, kapına Kürd dadandırma.
Vatanini seven kürtlere lafim yok bu mesaj ayrimcilik yapanlara.
katılıyorumDeğerli editör, bu diyet sayfasında neden siyaset yapılmakta bu forumda her ırktan,her milletten,her mezhepten insan var şu an çok üzgünüm neden böyle ırkçı söylemler var,nedir bu kürt düşmanlığı pervasız davranan ne oldukları belli olmayan bir avuç insan yüzùnden bir millet karalanamaz.Buna izin vermemelisiniz.Ben kendı adıma tüm insanları seviyorum kürdü,türkü,alevisı,lazı yeterki insan olsun,insan ayırmasın.Bu arada küçük bir ayrıntı! Ben kürdüm,aleviyim eşim türk biz ailelerımızle birbirimize değer verdik,saygı duyduk.Sersuma da geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun.
hoşgeldin bebeemm
canım lıste yapacagın zaman cok hastaydın yazamıyodun bıle ıyılestın sanırım dokturmussun
hosbuldum bıdenem nasılsın
sabah kahvaltısı 08:00
2 haslanmıs yumurta
kücük biber ve minik domates
1 ceviz
1kuru kayısı
1 avuc kadar badem kavrulmus (yasak değildir umarım)
1 bardak beşibiryerde çay.
10:30 a doğru türk kahvesi içtim sade yanında bir şey yemeden :)
öğle 13:30 - 14:00 arası yaptım
tavuk döner eti 1 tabak
1 tabak salata acı tursu biberle
2 ltre su bitti aksama kadar.
aksam 19:30
1 tabak karnıbahar
1 kase tavuk corbası
bol salata
1 avuc kadar kavrulmus badem
1 kuru incir
1 bardak beşibiryerde çay.
şimdi suyu 3 ltreye tamamlıcam ve spor yapıcam 1 saat sonra
geçmiş olsun canım.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???
kocis le biraz sosyallestik yine sinema yemek kahve yaptik 2 saat yemekten sonra yuruduk bol bol sohbet ettik evimize geldik simdi kociz macini izliyor bende laptopumdan Avrupa Avrupayi ve yaninda bir koca fincan annemin tabiiri ile bir koca kazan kahve ictim simdi de yesil cay icecegim .. gecmek bilmeyen soguk alginligim bas agrisi olarak geri dondu .. biraz bakmam lazim kendime .. bugun sekersiz , gulitensiz ,laktozsuz omega3 , multivitamin ve antioksidan aldim .. kizlar ictigmizi yedigimizi bilelim mutlaka arkasindaki bolumu okuyalim ismine bakip almayalim cogu omega 3 un icinde degisik seyler var ..
sabah yediklerimi paylasmistim ,,
aksam yediklerim;
midye tava ,
ahtapot tava
biraz da patates kizartmasi yaninda da bir kutu soda ..
yemekten sonra tam 2 saat yuruduk ..
simdi de su icmeye devam
bak yine tahmin ettim .sersumum afıyet olsun canım..bu aksamda mısafırım var.1 kısı yatılı.yemek yedık mutfagı topladım komsum yarın tasınıyo ona kek yapıyorum evınde bırsuru ınsan var toplanmasına yardım edıyolar yerler dıye dusundum boyle ıste canım
Ellerine saglık canım[/I][/B]
iyiniyetli
birdy % 2.4
ficans% 2.089
özlemkartal% 1.882[/I
beyhan25 % 1,428
SelmanınkızI 1,34%[/I]
sersum % 0.886
fbmy8785 % 0.886[/I]
Sadedilara
topalpire
kaneel %0,249
adilemir %1.08
Bruxelles % 0
melexin:%0
iğneoyası :%0 gul63%0
sebnemguducu
özlemkartal% 1.882[/I
arska
Kronikdeli % 2,5
sivasingulu %+ 2703
nurudilara + % 0,6
adigegupse izinli
fbmyce_Askiim-1 mart 2013 izinli
reyhan_55 -14 aralık 2012 liste yaptı bildirim yapmadı.
Kizlar ancak bu kadar becerebildim kusura bakmayin.
Kusurum varsa affola innain zorlukla ayakta dururyorum gribim.
moralim düzeldi..iyiyim çok şükür..sonra pişman oldum yazdığım için buraya..eşim de kızdı..
ama anın getirdiği korku ve üzüntüydü yalnızca..buralar böyle değişmiyecek nasılsa..polemiğe neden olmak istemezdim..üzgünüm..
Selam sersumum,nasilsin
Birdy'nin dediği gibi bizden başka herkessler sossyalleşmeye gitmiş beyaa
kaçamak yapmaktan korktuğum için evden dışarı çıkasım gelmiyor
Ellerine saglık canımDevam kızlar asla yılmayın. Kim tutar bizi
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?