Ellerine saglık canımDevam kızlar asla yılmayın. Kim tutar bizi
:
Bence pişman olacak bi durum yok sen yaşadıklarını paylaştın polemiğe sebep olmadın ,polemiğe sebep olan hatasını anlamıştır bence.Çizelge konusun da yardımın için çok çok teşekkür ederim canım cevaplamalarım bitince özelime bakıp yapmaya çalişırıım.Ayrıca tebriğin içinde teşekkürler sağolun sevenleriniz çok olsun inşallah.
Tebriğin için çok teşekkür ederim canım hepimize nice sağlıklı yıllar olsun.
Hayırlısıyla sağ salim batıya bigelin de senide zor yaklarız burada demi ama.
Valla bende tam tersi, evde olup yapacak önemli işim yada gelecek misafirim yoksa aklıma durmadan yemek geldiği için kendimi mümkün oldukca dışarı atarım.En azından hareket olur .
2. öğünüm
pırasa yemeği
ayran
tabanı yumurta az kepek ve sütten yaptığım pizza.(.karnıbaharlı tabanı pek beğenmedim..kendim bişey uydurdum..ama oda çok yumuşak oldu)
geçmiş olsun canım..ben de naneliyim bakalım sonu noolcak artmaz inşallah..
bayılırım midye tavaya yanında da buz gibi bira olcek..yazı bekliyorum
bak yine tahmin ettim ..1 taneyle yırtmışın neyse ki. .düşünceli hatun. .ah ne dua alırsın onlar o keki yerken..
Bence pişman olacak bi durum yok sen yaşadıklarını paylaştın polemiğe sebep olmadın ,polemiğe sebep olan hatasını anlamıştır bence.Çizelge konusun da yardımın için çok çok teşekkür ederim canım cevaplamalarım bitince özelime bakıp yapmaya çalişırıım.Ayrıca tebriğin içinde teşekkürler sağolun sevenleriniz çok olsun inşallah.
Hayırlısıyla sağ salim batıya bigelin de senide zor yaklarız burada demi ama.
sağol canım..Afiyet olsun canım, o tabanı ben de deneyeyim diyordum ama öyleyse ben de yapmam
Aman canım hasta olmazsın inşallah, bitki çayları falan iç , kendini de çok yorma, bu hafta yarım gündür mesain inşallah
İyi akşamlar kızlar
Öğlen yemeğim zeytinyağlı pırasa, fasulye piyazı, peynir, tahin pekmez
Akşam kıymalı yumurtalı pide, salata, ayran
iyi geceler hanımlar,geçmişe bakamadım,2 gündür başımda bi ağrı..sol gözümde seğirme var..dün gece erkenden yattım,bugünü de ara ara yatarak geçirdim..allahtan annem var da çoluk çocuk aç kalmadı..biraz düzeldim gibi aklım sizde kaldıydı...diyet bakımından pek iyi bi gün geçirmedim..
sabah 11.00 gibi 2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
4 zeytin,4 ceviz yedim ama sonrasında ara ara çiğ çekirdek,fındık,badem, kuru kayısı filan atıştırıp durdum...yürüyemedim de 2 gündür...yarın da günümüz var...dışarıda yapıyoruz,belli bi menü oluyo...en az hasarla atlatmaya çalışıcam bakalım..pazartesi tam gaz devam inşallah..bana mesaj yazan olduysa çok teşekkür ederim canlarım..görüşürüz
geçmiş olsun canım..neyse ki annen yanındaymış..insan hastayken çorba yapacak birine hasret kalıyor valla
kopyaladığım kısmı nereye yapıştıracağimı da söyleyebilirmisin canımcım.
profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..
http ile başlayacak png ile bitecek.. yi kopyalama:34:[/I][/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
Bu alandaki yazılımınız uygun formatta değildir bu alanla ilgili yazıyı okuyunuz diyo o yazı nerede anlamadım niye formata uygun olmadı onuda anlamadım :17: :17:
canlar ınsılun dırencı ıçın tahlıller sağlık ocaklarında yapılabılır mı bılıyomusunuz
iyi geceler hanımlar,geçmişe bakamadım,2 gündür başımda bi ağrı..sol gözümde seğirme var..dün gece erkenden yattım,bugünü de ara ara yatarak geçirdim..allahtan annem var da çoluk çocuk aç kalmadı..biraz düzeldim gibi aklım sizde kaldıydı...diyet bakımından pek iyi bi gün geçirmedim..
sabah 11.00 gibi 2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
4 zeytin,4 ceviz yedim ama sonrasında ara ara çiğ çekirdek,fındık,badem, kuru kayısı filan atıştırıp durdum...yürüyemedim de 2 gündür...yarın da günümüz var...dışarıda yapıyoruz,belli bi menü oluyo...en az hasarla atlatmaya çalışıcam bakalım..pazartesi tam gaz devam inşallah..bana mesaj yazan olduysa çok teşekkür ederim canlarım..görüşürüz
geçmiş olsun canım..neyse ki annen yanındaymış..insan hastayken çorba yapacak birine hasret kalıyor valla
Bu alandaki yazılımınız uygun formatta değildir bu alanla ilgili yazıyı okuyunuz diyo o yazı nerede anlamadım niye formata uygun olmadı onuda anlamadım
Baştan bi daha deniyim ben.
rica ederim canım amiin hepimizin
evet valla ben izmirdeyken pek evde durmazdım
sağol canım..benim peynirimin kokusu ağır geldi sanırım canım..başka bir paynir cinsiyle yine deniyeceğim..sen de önce bir dene istersen..
valla soldan soldan geliyor galiba..bu akşam bol meyveli ıhlamur yaptım normal çay yerine ailecek onu içiyoruz.
yok be canım mesaim yine tam güneleman eksiğimiz var yine .anca perşembe -cuma yarım gün yapabiliyoruz..yoğunluk azalıyor biraz..[/
SIZE]
afiyet olsun sana da tatlım
Di mi ama canim yaa,izmirde evde durulmaz
Olabilir canim,sen tulumla mi yapmistin,onun bazilari agir olabiliyor
Soyle gelmesinler,ihlamur yaptigin iyi olmus canim,sifa olur insallah
Neyse gene 2 gun biraz dinlenirsin canim,eleman gelir de insallah hep yarim gun olursunuz
Bacım buradaki http den aradaki (img) de çıkardım öyle kopyaladım nerede hata yapmış olabilirim sence daha önce aynı problemi yaşayan varmı varsa acaba nasıl anladılar nerede hata yaptıklarını .
dene birdaha yapamazsan ben sana yapar gönderirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?