Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Amin canım , inşallah

2. öğünüm

pırasa yemeği
ayran
tabanı yumurta az kepek ve sütten yaptığım pizza.(.karnıbaharlı tabanı pek beğenmedim..kendim bişey uydurdum..ama oda çok yumuşak oldu)

Afiyet olsun canım, o tabanı ben de deneyeyim diyordum ama öyleyse ben de yapmam

Aman canım hasta olmazsın inşallah, bitki çayları falan iç , kendini de çok yorma, bu hafta yarım gündür mesain inşallah

İyi akşamlar kızlar

Öğlen yemeğim zeytinyağlı pırasa, fasulye piyazı, peynir, tahin pekmez

Akşam kıymalı yumurtalı pide, salata, ayran

iyi geceler hanımlar,geçmişe bakamadım,2 gündür başımda bi ağrı..sol gözümde seğirme var..dün gece erkenden yattım,bugünü de ara ara yatarak geçirdim..allahtan annem var da çoluk çocuk aç kalmadı..biraz düzeldim gibi aklım sizde kaldıydı...diyet bakımından pek iyi bi gün geçirmedim..
sabah 11.00 gibi 2 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet
4 zeytin,4 ceviz yedim ama sonrasında ara ara çiğ çekirdek,fındık,badem, kuru kayısı filan atıştırıp durdum...yürüyemedim de 2 gündür...yarın da günümüz var...dışarıda yapıyoruz,belli bi menü oluyo...en az hasarla atlatmaya çalışıcam bakalım..pazartesi tam gaz devam inşallah..bana mesaj yazan olduysa çok teşekkür ederim canlarım..görüşürüz

rica ederim canımamiin hepimizin

evet valla ben izmirdeyken pek evde durmazdım

Afiyet olsun canım, o tabanı ben de deneyeyim diyordum ama öyleyse ben de yapmam

Aman canım hasta olmazsın inşallah, bitki çayları falan iç , kendini de çok yorma, bu hafta yarım gündür mesain inşallah
sağol canım..benim peynirimin kokusu ağır geldi sanırım canım..başka bir paynir cinsiyle yine deniyeceğim..sen de önce bir dene istersen..

valla soldan soldan geliyor galiba..bu akşam bol meyveli ıhlamur yaptım normal çay yerine ailecek onu içiyoruz.
yok be canım mesaim yine tam gün eleman eksiğimiz var yine .anca perşembe -cuma yarım gün yapabiliyoruz..yoğunluk azalıyor biraz..

İyi akşamlar kızlar

Öğlen yemeğim zeytinyağlı pırasa, fasulye piyazı, peynir, tahin pekmez

Akşam kıymalı yumurtalı pide, salata, ayran

afiyet olsun sana da tatlım

geçmiş olsun canım..neyse ki annen yanındaymış..insan hastayken çorba yapacak birine hasret kalıyor valla

canlar ınsılun dırencı ıçın tahlıller sağlık ocaklarında yapılabılır mı bılıyomusunuz

Yapilmiyor canim,endokrinoloji bolumu olan hastanelere gitmelisin

Canim cok gecmis olsun

geçmiş olsun canım..neyse ki annen yanındaymış..insan hastayken çorba yapacak birine hasret kalıyor valla

Bu alandaki yazılımınız uygun formatta değildir bu alanla ilgili yazıyı okuyunuz diyo o yazı nerede anlamadım niye formata uygun olmadı onuda anlamadım

kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..

Di mi ama canim yaa,izmirde evde durulmaz

Olabilir canim,sen tulumla mi yapmistin,onun bazilari agir olabiliyor

Soyle gelmesinler,ihlamur yaptigin iyi olmus canim,sifa olur insallah

Neyse gene 2 gun biraz dinlenirsin canim,eleman gelir de insallah hep yarim gun olursunuz

evet canım tulumdu ..ve ağır geldi evet..

gelmezler inşallah sağol canım

evet inşallah..yarım gün çalışmak hem radyasyonu az almamıza hem de daha az yorulmamıza yarıyor

Bacım buradaki http den aradaki (img) de çıkardım öyle kopyaladım nerede hata yapmış olabilirim sence daha önce aynı problemi yaşayan varmı varsa acaba nasıl anladılar nerede hata yaptıklarını .

canım uğraşma sen bana sırayla bilgilerini ver ben sana yapıvereyim..baş.kilon,hedef kilon,şuanki kilon ve boyun..

dene birdaha yapamazsan ben sana yapar gönderirim..

Adresi yeniden yazdım olmadı. Bilgilerimi yazıyorum boş bir zamanında yaparsan sevinirim.

Boy :166 cm

Başlangıç tarihi:15 mart 2012

Başlangıç kilo:78

1 Temmuz 1012 de : 63,5

Şimdi 65,5

Hedef: 60

Açıklama :4 yıldır erken menopoz bulguları her geçen yıl adet sayısının azalması ,buna rağmen spor yapamadan sadece hareketliliğimi biraz daha arttırarak vermiştim bu kiloları fakat son 1 aydır özellikle karne tatilinde bayağı yoldan çıktım tekrar karataya devam edeceğim işallah . Bu açıklamaları daha önce bana özelden bir kaç kişi sormuştu hem geç gördüm mesajı hemde cevaplamam için mesaj sayım yetersiz olduğundan buraya yazdım.

Mümkünse 15 sayfadaki kar taneli çizelgeye istediğin işareti ekleyerek yapabilirsin. Şimdiden çoooooooook teşekkür eder öperim seni herşey gönlünce olsun.:16.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…