Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım hazır..

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wX6v1VO/weight.png[/img]

bunun sondaki [/img] dışındakilerini kopyala yapıştır..

Son düzenleme:
evet canım tulumdu ..ve ağır geldi evet..

gelmezler inşallah sağol canım

evet inşallah..yarım gün çalışmak hem radyasyonu az almamıza hem de daha az yorulmamıza yarıyor

Insallah canim yaa,radyasyon olunca isin icinde hepten yarim gun olmasi gerekir canim,insallah

Sersumum ben de Ahmet Aydin'in kitabini aldim,kalin olan,sende ki de bu muydu,eklewyebilirsem resmini koyacagim,bir de incesi vardi,onu tam incelemedim ama

iyi geceler kızlar.sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.öğlen misafirim vardı.mercimek salatası yaptım içinde buğdayda vardı 1 kase ondan yedim.birde innnnnncecik bir dilim cevizli kuru kayısılı kek yapmıştım ondan yedim
akşam da tavuk yoğurt ve salata yedim.
ama sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar iş hazırlık yaptım.sizce keki affettirir mi
bu arada kilom 67,5 muş

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum...çünkü benim eşim de kürt ve asla böyle sözleri ve bedduaları haketmeyen bi insandır.her ırktan her milletten illa ki kötü insanlar olabilir.genelleme yapmak çok yanlış..
dün çok üzüldüm,hatta cevap yazdım sivasın gülüne.ama yine de onu üzmemek için geri sildim.burada böyle tartışmalara girmek istemedim.çok çok üzüldüm.........

evet canım ben bu mesleği 5 saat çalışıyoruz diye seçtim yoksa kim ister radyasyon almayı..ama yetkililerimiz sağolsunlar avrupabirliği standartlarının ala ala sadece çalışma saatini aldılar..orada 7 saat çalışıp 20 adet şutlama yapıyor teknikerler biz se 7 saat çalışıp 50 hasta (50*2 şut ortalamasıyla)100 şut yapıyoruz düşün..Allaha emanet çalışıyoz işte..

bendeki de kalın olanı ara ara okuyorum tamamını bitiremedim..ama bölüm bölüm olunca daha güzel baştan sona okumak şart değil yani..

tamamen katılıyorum..

Allaha emanet canim,Allah korusun.

Resmini ekleyememisim,ben de yeni basladim,cok guzel bilgiler var icinde,herseyle ilgili ayri baslik var,bence de istedigin bolum okunabilir

Ellerin dert görmesin canım, senin sayende üye olmuştum kk ne , yine senin sayende çizelgem oldu tuttuğun altın olsun gönlün neşeyle dolsun çok yaşa emi
:78::78::78: sağol canım..noolcak..güle güle kullan..sen kilo ver yine yaparız..amiinnn..
hayırdır hasta mısın datlum:26::26:geçmişi fazla okuyamadım

hasta gibiyim..durumu kurtarmaya çalışıyom canım..boğazım gıdıklanıyor yine beni biliyorsun bi gelirse zor gidiyor..hemen takviyeye başladım ilaç ve ıhlamur..

Leylakcım öncelikle yeni evinde güle güle oturun ,sağlıklı mutlu ve hayırlı bebişlerle oturursunuz inşallah .Yazdıklarınıza katılıyorum ve daha öncede yazdım bence sivasın gülü iyileşince hatasını anlar ve bir açıklamayla özür diler. Sen ve diğer farklı kökenli arkadaşlar daha fazla üzülüp strese girmeyin kendinize zarar vermekten başka işe yaramaz çünki.Dediğin gibi burada aman sakın kimse diyet ve beslenme dışında yorum yapmasın gereksiz polemiklere girilmesin .

Resmini ekleyememisim,ben de yeni basladim,cok guzel bilgiler var icinde,herseyle ilgili ayri baslik var,bence de istedigin bolum okunabilir

evet çok faydalı canım başucu kitabı resmen
Ellerin dert görmesin canım, senin sayende üye olmuştum kk ne , yine senin sayende çizelgem oldu tuttuğun altın olsun gönlün neşeyle dolsun çok yaşa emi

bu arada canım valla tebrikler..ne güzel sen zaten gelmişsin ideal kilona..maşallah hedefine de şunun şurasında ne kalmış..hadi hayırlısı

Birdy,iyiniyetlim yoklar ne zamandır..:26::26::26:ramaskanın mazereti var bebişimiz düzene girene kadar düzenli gelemez..iğneoyamda gelmedi bugün:44:

çok çok teşekkür ederim canım,amindoğru söylüyosun canım

Ficans ben taş devri diyeti olan kitabı okumuştum alırken tek kitaptı incesi kalını yoktu diye biliyorum yoksa farklı kitaptanmı bahsediyoruz.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…