canım uğraşma sen bana sırayla bilgilerini ver ben sana yapıvereyim..baş.kilon,hedef kilon,şuanki kilon ve boyun..
Adresi yeniden yazdım olmadı. Bilgilerimi yazıyorum boş bir zamanında yaparsan sevinirim.
Boy :166 cm
Başlangıç tarihi:15 mart 2012
Başlangıç kilo:78
1 Temmuz 1012 de : 63,5
Şimdi 65,5
Hedef: 60
Açıklama :4 yıldır erken menopoz bulguları her geçen yıl adet sayısının azalması ,buna rağmen spor yapamadan sadece hareketliliğimi biraz daha arttırarak vermiştim bu kiloları fakat son 1 aydır özellikle karne tatilinde bayağı yoldan çıktım tekrar karataya devam edeceğim işallah . Bu açıklamaları daha önce bana özelden bir kaç kişi sormuştu hem geç gördüm mesajı hemde cevaplamam için mesaj sayım yetersiz olduğundan buraya yazdım.
Mümkünse 15 sayfadaki kar taneli çizelgeye istediğin işareti ekleyerek yapabilirsin. Şimdiden çoooooooook teşekkür eder öperim seni herşey gönlünce olsun.:16.
evet canım tulumdu ..ve ağır geldi evet..
gelmezler inşallahsağol canım
evet inşallah..yarım gün çalışmak hem radyasyonu az almamıza hem de daha az yorulmamıza yarıyor
Değerli editör, bu diyet sayfasında neden siyaset yapılmakta bu forumda her ırktan,her milletten,her mezhepten insan var şu an çok üzgünüm neden böyle ırkçı söylemler var,nedir bu kürt düşmanlığı pervasız davranan ne oldukları belli olmayan bir avuç insan yüzùnden bir millet karalanamaz.Buna izin vermemelisiniz.Ben kendı adıma tüm insanları seviyorum kürdü,türkü,alevisı,lazı yeterki insan olsun,insan ayırmasın.Bu arada küçük bir ayrıntı! Ben kürdüm,aleviyim eşim türk biz ailelerımızle birbirimize değer verdik,saygı duyduk.Sersuma da geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun.
Insallah canim yaa,radyasyon olunca isin icinde hepten yarim gun olmasi gerekir canim,insallah
Sersumum ben de Ahmet Aydin'in kitabini aldim,kalin olan,sende ki de bu muydu,eklewyebilirsem resmini koyacagim,bir de incesi vardi,onu tam incelemedim ama
arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum...çünkü benim eşim de kürt ve asla böyle sözleri ve bedduaları haketmeyen bi insandır.her ırktan her milletten illa ki kötü insanlar olabilir.genelleme yapmak çok yanlış..
dün çok üzüldüm,hatta cevap yazdım sivasın gülüne.ama yine de onu üzmemek için geri sildim.burada böyle tartışmalara girmek istemedim.çok çok üzüldüm.........
canım hazır..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wX6v1VO/weight.png[/img]
bunun sondaki [/img] dışındakilerini kopyala yapıştır..
evet canım ben bu mesleği 5 saat çalışıyoruz diye seçtim yoksa kim ister radyasyon almayı..ama yetkililerimiz sağolsunlar avrupabirliği standartlarının ala ala sadece çalışma saatini aldılar..orada 7 saat çalışıp 20 adet şutlama yapıyor teknikerler biz se 7 saat çalışıp 50 hasta (50*2 şut ortalamasıyla)100 şut yapıyoruz düşün..Allaha emanet çalışıyoz işte..
bendeki de kalın olanı ara ara okuyorum tamamını bitiremedim..ama bölüm bölüm olunca daha güzel baştan sona okumak şart değil yani..
:78::78::78: sağol canım..noolcak..güle güle kullan..sen kilo ver yine yaparız..Ellerin dert görmesin canım, senin sayende üye olmuştum kk ne , yine senin sayende çizelgem oldututtuğun altın olsun gönlün neşeyle dolsun çok yaşa emi
hayırdır hasta mısın datlum:26::26:geçmişi fazla okuyamadım
arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum...çünkü benim eşim de kürt ve asla böyle sözleri ve bedduaları haketmeyen bi insandır.her ırktan her milletten illa ki kötü insanlar olabilir.genelleme yapmak çok yanlış..
dün çok üzüldüm,hatta cevap yazdım sivasın gülüne.ama yine de onu üzmemek için geri sildim.burada böyle tartışmalara girmek istemedim.çok çok üzüldüm.........
Allaha emanet canim,Allah korusun.
Resmini ekleyememisim,ben de yeni basladim,cok guzel bilgiler var icinde,herseyle ilgili ayri baslik var,bence de istedigin bolum okunabilir
Ellerin dert görmesin canım, senin sayende üye olmuştum kk ne , yine senin sayende çizelgem oldututtuğun altın olsun gönlün neşeyle dolsun çok yaşa emi
hasta gibiyim..durumu kurtarmaya çalışıyom canım..boğazım gıdıklanıyor yine beni biliyorsun bi gelirse zor gidiyor ..hemen takviyeye başladım ilaç ve ıhlamur..
Leylakcım öncelikle yeni evinde güle güle oturun ,sağlıklı mutlu ve hayırlı bebişlerle oturursunuz inşallah .Yazdıklarınıza katılıyorum ve daha öncede yazdım bence sivasın gülü iyileşince hatasını anlar ve bir açıklamayla özür diler. Sen ve diğer farklı kökenli arkadaşlar daha fazla üzülüp strese girmeyin kendinize zarar vermekten başka işe yaramaz çünki.Dediğin gibi burada aman sakın kimse diyet ve beslenme dışında yorum yapmasın gereksiz polemiklere girilmesin .
Allaha emanet canim,Allah korusun.
Resmini ekleyememisim,ben de yeni basladim,cok guzel bilgiler var icinde,herseyle ilgili ayri baslik var,bence de istedigin bolum okunabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?