bu arada canım valla tebrikler..ne güzel sen zaten gelmişsin ideal kilona. .maşallah hedefine de şunun şurasında ne kalmış.. hadi hayırlısı
Sağol canımşimdi 5 kilo fazlam var ama Karatay hocanın ve diğer dr ların dediği gibi en zor kilo veren kadınlar menopozdakiler, o yüzden tam olarak bitmeden (adetlerim)
vermem,hatta daha fazla kilo vermem lazım .
evet çok faydalı canım başucu kitabı resmen
bu arada canım valla tebrikler..ne güzel sen zaten gelmişsin ideal kilona. .maşallah hedefine de şunun şurasında ne kalmış.. hadi hayırlısı
Ficans ben taş devri diyeti olan kitabı okumuştum alırken tek kitaptı incesi kalını yoktu diye biliyorum yoksa farklı kitaptanmı bahsediyoruz.:26:
Eki Görüntüle 634841 bizim ki bu canım
Canım teşekkür ederim.İyiyim diyerek iyi olanlardanımMelexin nasılsın canım?
Evde işler nasıl gidiyor?
Ben karataya başlayalı 4 ay olmak üzere 10,500 gr verdim.Aya vurursan 3 kilo kadar.Kaçamaklarım ve de düzensizliklerim olmasına rağmen benim için süper.Hiç zorlanmadım.Tansiyon düşmesi,baş ağrısı hiç yaşamadım.Aksine daha enerjiğim.Ayrıca etrafımdakiler 20 kilo vermişim gibi tepkililerArkadaşlar karatay diyeti ile ne kadar zamanda kilo veriyorsunz.Ben dukan ile kilo verdim.Ancak karatay diyetide dukana benziyor ama biraz daha esnek gibi gördüm.Haksızmıyım arkadaşlar
Eki Görüntüle 634841 bizim ki bu canım
Evet canım bence de tam bir başucu kitabı
Canım bende olan da sersumum resmindeki kitaptan 500 sayfa, bir de daha incesi vardı kitapçıda
Ben resim ekleyememiştim , bendeki de bundan
Sağol canımşimdi 5 kilo fazlam var ama Karatay hocanın ve diğer dr ların dediği gibi en zor kilo veren kadınlar menopozdakiler, o yüzden tam olarak bitmeden (adetlerim)
vermem,hatta daha fazla kilo vermem lazım .
reklam kokan hareketler bunlar sersumumhoşgeldin datlumm..naaptın bakiim mado daa
reklam kokan hareketler bunlar sersumumVallahi sadece mocha içtim.Anacığım ve kızım karşımda waffle ve de pastaları götürdüler
kızlar ben kaçıyom..yarın ola hayrola. .hepinizi öpüyorum. .leptininiz bol olsun
hoşgeldin datlumm..naaptın bakiim mado daa
Bende sizi çoooooookkkkkkkkkbenden kaçmazz...eferim afiyetler olsun bebemm..özledik seniii
Canım çok güzel kilo vermişsin , kaçamaksız tam uyarsan kalanı da verirsin merak etme
kızlar ben kaçıyom..yarın ola hayrola. .hepinizi öpüyorum. .leptininiz bol olsun
Amanin amanin Melexinne zaman bitcek koşturmaca, evinize ne zaman geçiyorsunuz ? Özlettin bak düzenli gel artık daha fazla meraklandırma sevenlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?