Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu arada canım valla tebrikler..ne güzel sen zaten gelmişsin ideal kilona..maşallah hedefine de şunun şurasında ne kalmış..hadi hayırlısı

Sağol canım şimdi 5 kilo fazlam var ama Karatay hocanın ve diğer dr ların dediği gibi en zor kilo veren kadınlar menopozdakiler, o yüzden tam olarak bitmeden (adetlerim)

vermem,hatta daha fazla kilo vermem lazım .

evet çok faydalı canım başucu kitabı resmen

bu arada canım valla tebrikler..ne güzel sen zaten gelmişsin ideal kilona..maşallah hedefine de şunun şurasında ne kalmış..hadi hayırlısı

Evet canım bence de tam bir başucu kitabı

Ficans ben taş devri diyeti olan kitabı okumuştum alırken tek kitaptı incesi kalını yoktu diye biliyorum yoksa farklı kitaptanmı bahsediyoruz.:26:

Canım bende olan da sersumum resmindeki kitaptan 500 sayfa, bir de daha incesi vardı kitapçıda

Ben resim ekleyememiştim , bendeki de bundan

Melexin nasılsın canım?

Evde işler nasıl gidiyor?
Canım teşekkür ederim.İyiyim diyerek iyi olanlardanım Evimin tadilatı her Cuma' eviniz teslim' şeklinde gidiyor Cumaları çok sever oldum Benim işlerim yoğun olduğundan işlerin uzaması işime geliyor aslında.Ev işi ile uğraşacak hiç vaktim yok Diyeti desen zor ayarlıyorum.Sokakalarda yiyip içtiğimden kimi zaman aç kalıyorum ,kimi zaman da kaçamaklı yemek zorunda kalıyorum.Neyse ki kilo almıyorum Geceleri bildirim yapıp çıkıyorum.Sizlerle muhabbeti özledim.kendinize iyi bakın,bol bol kilo verip,havanızı atın ...diyerekten satırlarıma son veriyorum
Arkadaşlar karatay diyeti ile ne kadar zamanda kilo veriyorsunz.Ben dukan ile kilo verdim.Ancak karatay diyetide dukana benziyor ama biraz daha esnek gibi gördüm.Haksızmıyım arkadaşlar
Ben karataya başlayalı 4 ay olmak üzere 10,500 gr verdim.Aya vurursan 3 kilo kadar.Kaçamaklarım ve de düzensizliklerim olmasına rağmen benim için süper.Hiç zorlanmadım.Tansiyon düşmesi,baş ağrısı hiç yaşamadım.Aksine daha enerjiğim.Ayrıca etrafımdakiler 20 kilo vermişim gibi tepkililer tamam artık daha verme diyen bile var.Sanırım yağ kaybım çok oldu.Ben dukanı hiç denemedim.Ben eti zor sindiriyorum.Zaten wc sorunum var.Karatay ile hayatım resmen değişti.Benim ardımdan en az 20 arkadaşım daha karataycı oldu.Bana selam vermeye erinenler bile kilo verme sırımı öğrenmek için peşimde koşuyorlar Sana bu yolda başarılar dilerim.Aramıza hoşgeldin

Son düzenleme:

Benimkide buna benziyodu renklerini tam hatırlamıyorum çünki okuduktan sonra arkadaş zincirinde kaldı geri gelemedi henüz ayrıca korsandı benimkiDaha önce buraya

yazmıştım Ahmet Aydın hocanın kendi sitesi var günlük ,haftalık makaleler var diye orayada bakmışmıydınız tavsiye ederim.

kızlar ben kaçıyom..yarın ola hayrola..hepinizi öpüyorum..leptininiz bol olsun

Sabah (08:30) Köy kahvaltısı adı altında 1 yumurta,1 çay kaşığı bal :18:1 çay kaşığı kaymak:18:5 zeytin,1 ısırık su böreği,az peynir,çay
Akşam (17:00) üzeri bonfile et ile süslenmiş salata (koyun gibi hissettim kendimi )2 çatal haşhaşlı tatlı

Amanin amanin Melexin ne zaman bitcek koşturmaca, evinize ne zaman geçiyorsunuz ? Özlettin bak düzenli gel artık daha fazla meraklandırma sevenlerini

Evim elbet birgün bitecek ama benim işler yaza kadar devam Martta sergi var,sınav var,mayısta tekrar sergi var,proje var ,var da var.Bu aralar evi düşünemeyecek haldeyim.Hoş ev biterse işte o zaman daha beter yanarım yahu.Bu sefer mobilya işine girişmem gerekecek (sevgili kocamın elinde avucunda parası kalırsa tabi )Hayırlısı diyorum.Bu arada ben her gece girip menü bildirip çıkıyorum.O kadar yorgun oluyorum ki menüyü zor yazıyorum.Geçmişi filan da okuyamıyorum bu durumda.Ama kalbimde ,aklımda,ruhumda her daim sizler varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…