Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sergi ve tadilatı biliyodum da sınav ne sınavı ise Allah zihin açıklığı versin tatlım, desene mart sonuna kadar böyle geç gelip menü bildirip çıkcan napalım sağlık olsun herşey

gönlünce olsun

Niye alindiniz ki ben size göre birsey yazmadim kime yazdigimida belirttim.
Ben o yaziyi ûlkemizin huzurunu kaciranlara yazdim. benim irkcilikla isim olmaz.
Iyice okuyun lütfen.
Yönetim bana ceza verecekse raziyim sizde rahatlayin.

Son düzenleme:
Niye alindiniz ki ben size göre birsey yazmadim kime yazdigimida belirttim.

Sivasın gülü arkadaşım alıntıladığın şiirde kesinlikle tüm kürtler hedef gösteriliyor sonuna eklediğin cümle bişey ifade etmiyor boş yere yazmışsın son cümleyi bence, arkadaşlar

çok haklı sen muhtemelen farkında olmadan yanlış şiir seçmişsin gönüllerini al da kapatalım bu konuyu ve bir daha siyasi,dini görüşlerimizi bildirmeyelim lütfen.

Ben tüm kürtleri hedef göstermedim arkadaslar.
Bölücüler icin yazmistim.
Irkcilikla asla isim olmaz ama sersum arkadasimizin yasadigini yazmisti.
Dayanamayip bu siiri paylastim.
Ben hepinizden özür diliyorum. Sizin aranizdan Ayriliyorum.
bende yabanci bir ülkede yasiyorum. Irkci degilim ben. Bunu iyi bilmenizi isterim.
Size itici geldigimi cok iyi anladim.
Size iyi forumlar.

Son düzenleme:

Bence itici demiyelim ama kendini o arakadaşların yerine koyarsan sende anlayacaksınki şiiri yanlış yorumlamışsın ,şiirde ayrımsız tüm kürtler kastediliyor ama sen bunu kastetmediğini söyleyerek başka şiir yada yazı yokmuş gibi bunu yayınlıyorsun bide iyi oku diyosun valla ben bi daha okudum sonra arkadaşların yazısınıda bidaha okudum aynı şeyi düşünüyorum bizim anlamayıp senin anladığın ne onu merak ettim, aslında arkadaşı tekrar okursan hatanı anlarsın istersen kendine zaman tanı sonra tekrar gel buradaki insanların özür dilemenin bir erdem olduğunu bildiğinden eminim özrünü kabul ederler sende daha dikkatli olursun olur biter bence .

Merhaba Arkadaşlar..
Verdiğinizi her bir gram için tebrik ediyorum
Sayfaları atlaya atlaya okudum dilerim çok üzücü birşey yaşanmamıştır.
İnternete hiç giresim yok bu aralar dün o yüzden menü bildiriminin unutmuşum.

Dün:
Sabah:klasik karatay kahvaltısı+omega
Akşam:Bir porsiyon ıspanacak yemeği+3 kaşık kabak pilaki(tamamen atmasyon bir yemek ) +bol yoğurt+omega+keten t

Adet ile ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu hafta tartıda bir sıkıntı yaşarsam en azından adet durumlarına bağlarım boşuna üzülmem.
su+ 5 kupa bitki çayı

1 saat tempolu yürüyüş

Bugün mide bulantısıyla uyandım hayatımda ilk defa sanırım majezik yüzündenmiş.
Mide rahatsızlığı olanlar için uygun bir ağrı kesici değilmiş bilginiz olsun
Dişim hala geçmedi randevum olduğu gün hekim gelmedi acil bir işi çıkmış,bende öyle kaldım ! Sinir oldum.
Sabah kahvaltı etmek istemiyorum zorla sofraya oturdum yine zorla yiyebildiğim kadar yedim.
Ama kötü oldu az yemiş olmam akşama çoook acıktım.
Sabah kahvaltısı çok önemliymiş ilk defa farkettim.

Sabah:Klasik karatay kahvaltısının ancak üçte biri gibi bir kısmı

Akşam :Bir adet lahmacun+bir adet içli köfte+ayran +omega

2,5 saat aylak aylak yürüyüş

Su+3 kupa bitki çayı
Diyette ilk lahmacunum,yine de biraz vicdan yapıp yedim ama çok acıkmıştım beni çok mutlu etti.
İçli köfte yasak mıydı bilmiyorum ama ince bir bulgur vardı dışında içi de kıyma ve ceviz ee yağlı da değildi?
Zararı olmaz gibime geliyor.
Yine de herşeye rağmen pişman değilim yediklerim için

Herkes kaçamaksız ,sevdiklerinizle,güzel bir haftasonu diliyorum.

kızlar kusura bakmayın bir kaç gün aranızda olamadım ne menü bildirimi nede kilo bildirimi yapabildim. yarından itibaren kaldgım yerden devaam..

canım neler yaşamışsın sen öyle. okurken tüylerim diken diken oldu. Rabbim sizide diger asker ve polislerimizi de korusun inş .. Allah'a emanetsiniz güzelim..

ilk önce 1.olan arkdsımızı daha sonra da dger btün kilo veren arkdslarımı kutluyorum.. darısı yeni başlayan haftaya inş

hepinize iyi pazarlarben inatçı düzeni kırdım bugün-500 le uyandım yani artık 68,5imtabi 3 günlük saf protein yaptım.bu arada her zaman yazamıyorum ama sizleri takipteyim,hergün giriyorum topiğe

Bildiğim kadarıyla çiğ köfte çok abartmamak kaydıyla yenilebiliyor...Bu arada çok geçmiş olsun...Majeziki duymuştum ben.Hatta çiğnenerek alınmaması konusunda bir yazı okumuştum...

Dün akşam kanat ızgara ve ayran vardı menüde...Hala köy tavuğu bulamadım

Sabahta peynirli omlet eşliğinde klasik kahvaltı yaptım

hepinize iyi pazarlarben inatçı düzeni kırdım bugün-500 le uyandım yani artık 68,5imtabi 3 günlük saf protein yaptım.bu arada her zaman yazamıyorum ama sizleri takipteyim,hergün giriyorum topiğe

Gözün aydın seam...Umarım devamı gelir bu düşüşün

bu sabah kahvaltıda:

2 köy yumurtası
1 dilim pastırma
1 dilim köy peyniri
ev yapımı 8 adet yeşil zeytin
yarım domates
3 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı susam
700 mg omega 3
1 kapsül supradyn all day
yarım litre su
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (canım çok çekti)

sanırım biraz fazla bu yediklerim

bir de çok sağlıksız beslendiğim eski günlerime göre bu kadar sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen aşırı kabızlık problemi yaşıyorum..
arkadaşlar bu arada 1 haftadır aynı kilodayım sürekli olarak, hiç kilo kaybım yok
gün aşırı olarak en az yarım saat yoğun tempolu spor yapıyorum. insan yarım kilo verir en azından. çok asabım bozuluyor tartıya çıktığımda. bir el atın da moralim yerine gelsin..

merhabaarkadaşlar bende gurubunuza katılmkak istiyorum 80 kiloyum zayıflamak istiyorum fakat bir sorunum var zayıflarken yüzüm çok çabuk çöküyor ve buda beni çok rahatsız ediyor bana önerebileceğiniz herhangi bir şeyiniz varmı şuan 80 kilo falanım benide aranıza alırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…