Amanin amanin Melexinne zaman bitcek koşturmaca, evinize ne zaman geçiyorsunuz ? Özlettin bak düzenli gel artık daha fazla meraklandırma sevenlerini
iyi geceler bol leptinler bebeğem
Leylakım benimNörüyon gülüm ?Yeni evinde nasılsın?
Evim elbet birgün bitecek ama benim işler yaza kadar devamMartta sergi var,sınav var,mayısta tekrar sergi var,proje var ,var da var.Bu aralar evi düşünemeyecek haldeyim.Hoş ev biterse işte o zaman daha beter yanarım yahu.Bu sefer mobilya işine girişmem gerekecek (sevgili kocamın elinde avucunda parası kalırsa tabi )Hayırlısı diyorum.Bu arada ben her gece girip menü bildirip çıkıyorum.O kadar yorgun oluyorum ki menüyü zor yazıyorum.Geçmişi filan da okuyamıyorum bu durumda.Ama kalbimde ,aklımda,ruhumda her daim sizler varsınız
ben de çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler tatlı rüyalar:80::80::80:
Değerli editör, bu diyet sayfasında neden siyaset yapılmakta bu forumda her ırktan,her milletten,her mezhepten insan var şu an çok üzgünüm neden böyle ırkçı söylemler var,nedir bu kürt düşmanlığı pervasız davranan ne oldukları belli olmayan bir avuç insan yüzùnden bir millet karalanamaz.Buna izin vermemelisiniz.Ben kendı adıma tüm insanları seviyorum kürdü,türkü,alevisı,lazı yeterki insan olsun,insan ayırmasın.Bu arada küçük bir ayrıntı! Ben kürdiniz ki: üm,aleviyim eşim türk biz ailelerımızle birbirimize değer verdik,saygı duyduk.Sersuma da geçmiş olsun,Allah yardımcıları olsun.
Bende kaçayım.Sizleri seven melexin:Hepinize bol bol leptin diler
Niye alindiniz ki ben size göre birsey yazmadim kime yazdigimida belirttim.
Ben tüm kürtleri hedef göstermedim arkadaslar.
Bölücüler icin yazmistim.
Irkcilikla asla isim olmaz ama sersum arkadasimizin yasadigini yazmisti.
Dayanamayip bu siiri paylastim.
Ben hepinizden özür diliyorum. Sizin aranizdan Ayriliyorum.
Size itici geldigimi cok iyi anladim.
Size iyi forumlar.
yarım saattir ağlıyorum..sakinleşmek için yanınıza geldim..keşke işe gitmeseymişim derken yaşadığım kötü deneyimi paylaşayım..
sabah hiçbir minübüs ve taksi çalışmıyordu..eşimin servisi 7 de gitti zaten..ben de yola çıkıp taksiyi aradım..neyseki biri geldi..öğlen dönüştede alıım dedi..buraya kadar normal..
çalıştık..öğle arası oldu taksileri arıyorum hiçbiri telefonu açmıyor..bizim ev merkezin dışında anayol üzerinde..merkezde olaylar vardır anayolda yoktur yol da yokuş aşağı hemde yürüyüş yapmış olurum diye başladım yürümeye.
.yanımdan tek tük insanlar geçiyor..eşimde cumaya gitmiş telefonu kapalı ona da haber veremedim..15-20 dk yürüdüm ama aşağı indikçe patlama sesleri artmaya başladı..sonra önüme su sıkan şu polis aracı geldi arıza yapmış onarıyolar polislere yaklaştım dedim böyle böyle ben asker eşiyim yürüyerek lojmana gidebilirmiyim..:26::26: abla yol berbat niye çıktın dedi..valla işe geldim dedim.:26:.bekle biz seni götürelim dedi.neyse beklemeye başladım yanlarında..sonra küçük zırhli polis aracı da geldi..aracı onardılar..polis arkadaşına ablayı bırakalım dedi..bindim o hergün yanımdan geçen zırhlı hapishane gibi araca.. arkada da 6 polis sıkıştılar benim için.önde biz arkada su sıkan büyük araç tam olayların ortasından geçiyoruz..telsizde sürekli dikkat anonslarıı..molotoflar taşlar arasında kalbim çarpa çarpa onların sayesinde kendimi sıka sıka eve geldim .. eve girip eşim arayınca kendimi tutamadım başladım ağlamaya. .kalbim hala çarpıyor..inanın korkudan çok polisimize askerimize üzüldüğüm için ağladım.
.o kadar zor şartarda görev yapıyorlar ki..insan televizyondan görünce film gibi geliyor..ama gerçekler..o izbe araçlarda her an üzerlerine molotof bomba atılma riskiyle..meğer o su sıkan araç peşimizden eğer üzerimize molotof atarlarsa söndürmek için geliyormuş..
Allah bin kere razı olsun..inerken de hepsine dua ettim Allahım sizleri korusun diye..
eşim akşam gelemeyecek..hastanede mahsur kaldılar..aman dedim çıkmayın.
.yani arkadaşlar..çok uzun oldu biliyorum ama paylaşmazsam çıldırıcam..annemlere zaten anlatamıyorum..sizlere anlatmak bi nebze rahatlatıyor beni..
bunlar nasıl insan ..insan nasıl bu kadar nefretle dolu olur anlayabilmiş değilim..Allah bunu yapanların hepsinin cezasını versin..
Allah Askerimizi Polisimizi korusun..
1-KRoNiKDeLi:%3.364
2-Ficans:%2.089
3-özlemkartal:% 1.882
4-beyhan25:%1,428
5-Selmaninkizi:%1.329
6-fbmy8785:%1.021
7-sersum:%0.886
8-kaneel:%0.423
9-igneoyasi:00 :44::44:
10-melexin:00 :44::44:
11-papadiya:00 :44::44:
12-bruxelles:00 :44::44:
13-NuruDilara :%++0.729
14-Birdy:%++1.11
15-sıvasıngulu:%++3.621
16-adilemir:%++3.703
iyiniyetli,topalpire,sebnemguducu,arska,reyhan_55 bildirim yapmadı..
Sadece_Askiim,adigegupse izinli..
Merhaba Arkadaşlar..
Verdiğinizi her bir gram için tebrik ediyorum
Sayfaları atlaya atlaya okudum dilerim çok üzücü birşey yaşanmamıştır.
İnternete hiç giresim yok bu aralar dün o yüzden menü bildiriminin unutmuşum.
Dün:
Sabah:klasik karatay kahvaltısı+omega
Akşam:Bir porsiyon ıspanacak yemeği+3 kaşık kabak pilaki(tamamen atmasyon bir yemek ) +bol yoğurt+omega+keten t
Adet ile ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu hafta tartıda bir sıkıntı yaşarsam en azından adet durumlarına bağlarım boşuna üzülmem.
su+ 5 kupa bitki çayı
1 saat tempolu yürüyüş
Bugün mide bulantısıyla uyandım hayatımda ilk defa sanırım majezik yüzündenmiş.
Mide rahatsızlığı olanlar için uygun bir ağrı kesici değilmiş bilginiz olsun
Dişim hala geçmedi randevum olduğu gün hekim gelmedi acil bir işi çıkmış,bende öyle kaldım ! Sinir oldum.
Sabah kahvaltı etmek istemiyorum zorla sofraya oturdum yine zorla yiyebildiğim kadar yedim.
Ama kötü oldu az yemiş olmam akşama çoook acıktım.
Sabah kahvaltısı çok önemliymiş ilk defa farkettim.
Sabah:Klasik karatay kahvaltısının ancak üçte biri gibi bir kısmı
Akşam :Bir adet lahmacun+bir adet içli köfte+ayran +omega
2,5 saat aylak aylak yürüyüş
Su+3 kupa bitki çayı
Diyette ilk lahmacunum,yine de biraz vicdan yapıp yedim ama çok acıkmıştım beni çok mutlu etti.
İçli köfte yasak mıydı bilmiyorum ama ince bir bulgur vardı dışında içi de kıyma ve ceviz ee yağlı da değildi?
Zararı olmaz gibime geliyor.
Yine de herşeye rağmen pişman değilim yediklerim için
Herkes kaçamaksız ,sevdiklerinizle,güzel bir haftasonu diliyorum.
hepinize iyi pazarlarben inatçı düzeni kırdım bugün-500 le uyandım yani artık 68,5im tabi 3 günlük saf protein yaptım.bu arada her zaman yazamıyorum ama sizleri takipteyim,hergün giriyorum topiğe
hepinize iyi pazarlarben inatçı düzeni kırdım bugün-500 le uyandım yani artık 68,5im tabi 3 günlük saf protein yaptım.bu arada her zaman yazamıyorum ama sizleri takipteyim,hergün giriyorum topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?