Arkadaşlar karatay diyeti ile ne kadar zamanda kilo veriyorsunz.Ben dukan ile kilo verdim.Ancak karatay diyetide dukana benziyor ama biraz daha esnek gibi gördüm.Haksızmıyım arkadaşlar
afiyet olsun...spor da yapıyormuşsun ..tebrikler.bu sabah kahvaltıda:
2 köy yumurtası
1 dilim pastırma
1 dilim köy peyniri
ev yapımı 8 adet yeşil zeytin
yarım domates
3 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı susam
700 mg omega 3
1 kapsül supradyn all day
yarım litre su
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (canım çok çekti)
sanırım biraz fazla bu yediklerim
bir de çok sağlıksız beslendiğim eski günlerime göre bu kadar sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen aşırı kabızlık problemi yaşıyorum..
arkadaşlar bu arada 1 haftadır aynı kilodayım sürekli olarak, hiç kilo kaybım yok
gün aşırı olarak en az yarım saat yoğun tempolu spor yapıyorum. insan yarım kilo verir en azından. çok asabım bozuluyor tartıya çıktığımda. bir el atın da moralim yerine gelsin..
afiyet olsun..lahmacun ve çiğ köfte yemişsin..yasak değil bildiğim kadarıyla..haftada 2 tane lahmacun yenebiliyordu burada okuduğum kadarıyla...Merhaba Arkadaşlar..
Verdiğinizi her bir gram için tebrik ediyorum
Sayfaları atlaya atlaya okudum dilerim çok üzücü birşey yaşanmamıştır.
İnternete hiç giresim yok bu aralar dün o yüzden menü bildiriminin unutmuşum.
Dün:
Sabah:klasik karatay kahvaltısı+omega
Akşam:Bir porsiyon ıspanacak yemeği+3 kaşık kabak pilaki(tamamen atmasyon bir yemek ) +bol yoğurt+omega+keten t
Adet ile ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu hafta tartıda bir sıkıntı yaşarsam en azından adet durumlarına bağlarım boşuna üzülmem.
su+ 5 kupa bitki çayı
1 saat tempolu yürüyüş
Bugün mide bulantısıyla uyandım hayatımda ilk defa sanırım majezik yüzündenmiş.
Mide rahatsızlığı olanlar için uygun bir ağrı kesici değilmiş bilginiz olsun
Dişim hala geçmedi randevum olduğu gün hekim gelmedi acil bir işi çıkmış,bende öyle kaldım ! Sinir oldum.
Sabah kahvaltı etmek istemiyorum zorla sofraya oturdum yine zorla yiyebildiğim kadar yedim.
Ama kötü oldu az yemiş olmam akşama çoook acıktım.
Sabah kahvaltısı çok önemliymiş ilk defa farkettim.
Sabah:Klasik karatay kahvaltısının ancak üçte biri gibi bir kısmı
Akşam :Bir adet lahmacun+bir adet içli köfte+ayran +omega
2,5 saat aylak aylak yürüyüş
Su+3 kupa bitki çayı
Diyette ilk lahmacunum,yine de biraz vicdan yapıp yedim ama çok acıkmıştım beni çok mutlu etti.
İçli köfte yasak mıydı bilmiyorum ama ince bir bulgur vardı dışında içi de kıyma ve ceviz ee yağlı da değildi?
Zararı olmaz gibime geliyor.
Yine de herşeye rağmen pişman değilim yediklerim için
Herkes kaçamaksız ,sevdiklerinizle,güzel bir haftasonu diliyorum.
İyi geceler canım
Bende sizi çoooooookkkkkkkkkİyi geceler canım benim,Allah huzur versin,eh bol bol da leptin
İyi geceler bol leptinler bizde seni öptük
iyi geceler bol leptinler bebeğem
ben de çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler tatlı rüyalar:80::80::80:
iyiyim melexinim,sen nasılsın?çok yoğunmuşsun bu aralar,allah güç kuvvet versin sana bebeğemyeni evimde süperim bebişim,yeniden hayat bulmuş gibiyim valla
canım içli köfte bulgurlu olduğu için serbest ama tabii abartmamak şartıylaMerhaba Arkadaşlar..
Verdiğinizi her bir gram için tebrik ediyorum
Sayfaları atlaya atlaya okudum dilerim çok üzücü birşey yaşanmamıştır.
İnternete hiç giresim yok bu aralar dün o yüzden menü bildiriminin unutmuşum.
Dün:
Sabah:klasik karatay kahvaltısı+omega
Akşam:Bir porsiyon ıspanacak yemeği+3 kaşık kabak pilaki(tamamen atmasyon bir yemek ) +bol yoğurt+omega+keten t
Adet ile ilgili yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu hafta tartıda bir sıkıntı yaşarsam en azından adet durumlarına bağlarım boşuna üzülmem.
su+ 5 kupa bitki çayı
1 saat tempolu yürüyüş
Bugün mide bulantısıyla uyandım hayatımda ilk defa sanırım majezik yüzündenmiş.
Mide rahatsızlığı olanlar için uygun bir ağrı kesici değilmiş bilginiz olsun
Dişim hala geçmedi randevum olduğu gün hekim gelmedi acil bir işi çıkmış,bende öyle kaldım ! Sinir oldum.
Sabah kahvaltı etmek istemiyorum zorla sofraya oturdum yine zorla yiyebildiğim kadar yedim.
Ama kötü oldu az yemiş olmam akşama çoook acıktım.
Sabah kahvaltısı çok önemliymiş ilk defa farkettim.
Sabah:Klasik karatay kahvaltısının ancak üçte biri gibi bir kısmı
Akşam :Bir adet lahmacun+bir adet içli köfte+ayran +omega
2,5 saat aylak aylak yürüyüş
Su+3 kupa bitki çayı
Diyette ilk lahmacunum,yine de biraz vicdan yapıp yedim ama çok acıkmıştım beni çok mutlu etti.
İçli köfte yasak mıydı bilmiyorum ama ince bir bulgur vardı dışında içi de kıyma ve ceviz ee yağlı da değildi?
Zararı olmaz gibime geliyor.
Yine de herşeye rağmen pişman değilim yediklerim için
Herkes kaçamaksız ,sevdiklerinizle,güzel bir haftasonu diliyorum.
sağol canım..amiinnkızlar kusura bakmayın bir kaç gün aranızda olamadım ne menü bildirimi nede kilo bildirimi yapabildim. yarından itibaren kaldgım yerden devaam..
canım neler yaşamışsın sen öyle. okurken tüylerim diken diken oldu. Rabbim sizide diger asker ve polislerimizi de korusun inş .. Allah'a emanetsiniz güzelim..
ilk önce 1.olan arkdsımızı daha sonra da dger btün kilo veren arkdslarımı kutluyorum.. darısı yeni başlayan haftaya inş
hepinize iyi pazarlarben inatçı düzeni kırdım bugün-500 le uyandım yani artık 68,5im tabi 3 günlük saf protein yaptım.bu arada her zaman yazamıyorum ama sizleri takipteyim,hergün giriyorum topiğe
bu sabah kahvaltıda:
2 köy yumurtası
1 dilim pastırma
1 dilim köy peyniri
ev yapımı 8 adet yeşil zeytin
yarım domates
3 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı susam
700 mg omega 3
1 kapsül supradyn all day
yarım litre su
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (canım çok çekti)
sanırım biraz fazla bu yediklerim
bir de çok sağlıksız beslendiğim eski günlerime göre bu kadar sağlıklı ve düzenli beslenmeme rağmen aşırı kabızlık problemi yaşıyorum..
arkadaşlar bu arada 1 haftadır aynı kilodayım sürekli olarak, hiç kilo kaybım yok
gün aşırı olarak en az yarım saat yoğun tempolu spor yapıyorum. insan yarım kilo verir en azından. çok asabım bozuluyor tartıya çıktığımda. bir el atın da moralim yerine gelsin..
Ben tüm kürtleri hedef göstermedim arkadaslar.
Bölücüler icin yazmistim.
Irkcilikla asla isim olmaz ama sersum arkadasimizin yasadigini yazmisti.
Dayanamayip bu siiri paylastim.
Ben hepinizden özür diliyorum. Sizin aranizdan Ayriliyorum.
bende yabanci bir ülkede yasiyorum. Irkci degilim ben. Bunu iyi bilmenizi isterim.
Size itici geldigimi cok iyi anladim.
Size iyi forumlar.
isabet olur canım
arkadaslar maydonoz kürü yapiyim dedim bu sabah beceremedim
ne kadar zormus öyle, iki aletle denedim, olmadi hep maydonozlarin saplari dolandi durdu..
canım hassasıyetını anlıyorum ama uslubu hıc hos gelmedı bana ve dıger arkadaslara... uygun bır dılle gecmıs olsun allah yardımcınız olsun dıyebılırdı dımı sıyaset yapmanın anlamı ne dıyet sayfasındaama neden bu kadar agir konusuyorsunuzki, karismiyim diyorum ama cok üzülüyorum gercekten :2:
arkadasta benim gibi yurt disindandi galiba, irkciliga maruz kalan birileri olarak heleki biz asla irkici degilizdir diye düsünüyorum..
arkadas eminim hatasini anlamistir.. neyse..
arkadaslar inanmiyacaksiniz ama bu gece karatay hocamizi rüyamda gördüm, cok sevindim
kendisiyle nasil kontaka gecebilirim? benim ona bir sorum olacak, hatta rüyamdada sordum ama cevabi alamadan uyandim :2:
canım hassasıyetını anlıyorum ama uslubu hıc hos gelmedı bana ve dıger arkadaslara... uygun bır dılle gecmıs olsun allah yardımcınız olsun dıyebılırdı dımı sıyaset yapmanın anlamı ne dıyet sayfasında
doktorlar sıtesıne uye olursan canan hocaya soru sorup cevap alabılırsın canım o sıtede yazıyor
kızlar merhaba :))
bugun diyetime baslayalı tam 14 gün oldu. işte grafiğim
rumuz: cherry87
başlangıc tarihi: 03.02.2013
başlangıç kilo:55.5
hedef kilo: 49
şimdiki kilo: 54
kaybedilen kilo yüzdesi (iki haftalık): %2.72
Çok mesudum :))) üstelik işe yürüyerek gidip gelmek dısında çok çok bir spor da yapmdım, sadece günlük hareketimi arttırdım. ama vucudumun şekillendiğini ve hafiflediğimi hissediyorum :)) iki haftamın 1 haftası adetle geçmişti, o dönem biraz yavaslamıstı kilo verme, çok sükür bitince grdüm ki herşey yolunda :)
iki haftada sadece 2 gün kahvaltıda 2 yumurtamı yiyemedim, o gün de 1 muz yedim normal kahvaltıya ek. artık klasik karatay kahvaltısı bile çok gelmeye başladı :) iştahım kesildi gibi bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?