Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaşlar karatay diyeti ile ne kadar zamanda kilo veriyorsunz.Ben dukan ile kilo verdim.Ancak karatay diyetide dukana benziyor ama biraz daha esnek gibi gördüm.Haksızmıyım arkadaşlar

evet sanırım dukana göre daha rahat bir beslenme..inşallah başlarsınız ...

ben de karatay kahvaltımı yaptım ..saat 8 de ..acıktım bile..ama bugünde oğlumun sınıf arkadaşına geçmiş olsuna gideceğiz..bademcikleri ve geniz eti alınmış..eğer orada bir ikram olursa diye yemeden gideceğim...olmazsada eve gelince brokoli yemeğim var ..onu yerim..yoğurt çorbam var..ondan da 1 kasecik içerim..

siz nasılsınız

Son düzenleme:
afiyet olsun...spor da yapıyormuşsun ..tebrikler.

Son düzenleme:
afiyet olsun..lahmacun ve çiğ köfte yemişsin..yasak değil bildiğim kadarıyla..haftada 2 tane lahmacun yenebiliyordu burada okuduğum kadarıyla...

bence sen hamilesin ...bana öyle geliyor..

Son düzenleme:
arkadaslar maydonoz kürü yapiyim dedim bu sabah beceremedim

ne kadar zormus öyle, iki aletle denedim, olmadi hep maydonozlarin saplari dolandi durdu..

İyi geceler canım

Bende sizi çoooooookkkkkkkkk İyi geceler canım benim,Allah huzur versin,eh bol bol da leptin

İyi geceler bol leptinler bizde seni öptük

iyi geceler bol leptinler bebeğem

ben de çıkıyorum kısslar,herkese iyi geceler tatlı rüyalar:80::80::80:

iyiyim melexinim,sen nasılsın?çok yoğunmuşsun bu aralar,allah güç kuvvet versin sana bebeğemyeni evimde süperim bebişim,yeniden hayat bulmuş gibiyim valla

canım içli köfte bulgurlu olduğu için serbest ama tabii abartmamak şartıyla..dişine çok üzüldüm..inşallah biran önce kurtulursun
sağol canım..amiinn
hepinize iyi pazarlarben inatçı düzeni kırdım bugün-500 le uyandım yani artık 68,5imtabi 3 günlük saf protein yaptım.bu arada her zaman yazamıyorum ama sizleri takipteyim,hergün giriyorum topiğe

alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..
Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43

isabet olur canım

dün tam 1,5 saat ormanda gezdim, havalar cok güzeldi, ama hemen yoruldum, hic alisik degilim spor yapmaya :2:

kahvaltim:
bir haslanmis yumurta, pastirma, zeytin, peynir, domates, paprika

ögle:
bir cay bardagi ceviz, 2 kuru incir, 4 kayisi, sütlü kahve

aksam:
bugday corbasi, musakka, kisir, hazir yarim yufkadan tavada ispanakli gözleme ve azicik kacamak

arkadaslar maydonoz kürü yapiyim dedim bu sabah beceremedim

ne kadar zormus öyle, iki aletle denedim, olmadi hep maydonozlarin saplari dolandi durdu..

ben de bugün yapacaktım unuttum..:26::26: ben saplarını ufaltıp da yapmayı düşünüyorum..

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

arkadaslar inanmiyacaksiniz ama bu gece karatay hocamizi rüyamda gördüm, cok sevindim

kendisiyle nasil kontaka gecebilirim? benim ona bir sorum olacak, hatta rüyamdada sordum ama cevabi alamadan uyandim :2:

kızlar merhaba :))
bugun diyetime baslayalı tam 14 gün oldu. işte grafiğim

rumuz: cherry87
başlangıc tarihi: 03.02.2013
başlangıç kilo:55.5
hedef kilo: 49
şimdiki kilo: 54
kaybedilen kilo yüzdesi (iki haftalık): %2.72

Çok mesudum :))) üstelik işe yürüyerek gidip gelmek dısında çok çok bir spor da yapmdım, sadece günlük hareketimi arttırdım. ama vucudumun şekillendiğini ve hafiflediğimi hissediyorum :)) iki haftamın 1 haftası adetle geçmişti, o dönem biraz yavaslamıstı kilo verme, çok sükür bitince grdüm ki herşey yolunda :)
iki haftada sadece 2 gün kahvaltıda 2 yumurtamı yiyemedim, o gün de 1 muz yedim normal kahvaltıya ek. artık klasik karatay kahvaltısı bile çok gelmeye başladı :) iştahım kesildi gibi bişey...

canım hassasıyetını anlıyorum ama uslubu hıc hos gelmedı bana ve dıger arkadaslara... uygun bır dılle gecmıs olsun allah yardımcınız olsun dıyebılırdı dımı sıyaset yapmanın anlamı ne dıyet sayfasında

arkadaslar inanmiyacaksiniz ama bu gece karatay hocamizi rüyamda gördüm, cok sevindim

kendisiyle nasil kontaka gecebilirim? benim ona bir sorum olacak, hatta rüyamdada sordum ama cevabi alamadan uyandim :2:

doktorlar sıtesıne uye olursan canan hocaya soru sorup cevap alabılırsın canım o sıtede yazıyor

herkse tünaydınlar kısslarsüper bi kahvaltı yaptım bugün,yürüyüş yapmadım.bugün dinlenme günüm

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yoğurt
sucuk(ev yapımı)
pastırma
çeri domates
zeytin
fındık
1 elma

cok sagol canim, keske daha önce sorsaymisim

suan kayit oldum --> En son 06 Haziran 2012 19:16 giriş yapmıştır. yaziyor..

ben hem burdan hemde verilen mail adresine sorumu yazacagim

tebrik ederim canim..

bari benimde azicik havam olsun:

bende 14 günde 2.2. kg verdim

sabah

tereyağlı omlet
ezine peynir zeytin
ev sucuğu
çeri
dünden kalan pizzamsı karışımım avuç içi kadar..
çay çayy

selam kızlar kahvaltımı yazayım hemencik:))

2 yumurta
zeytın
peynır
cevız
omega3
rezene cayı

ogle yemegınde ıse bol yesıllıklı ve lımonlu kısır ve ayran dusunuyorum

hepımıze huzurlu ve saglıklı bır gun dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…