sabah
tereyağlı omlet
ezine peynir zeytin
ev sucuğu
çeri
dünden kalan pizzamsı karışımımavuç içi kadar..
çay çayy
selam kızlar kahvaltımı yazayım hemencik:))
2 yumurta
zeytın
peynır
cevız
omega3
rezene cayı
ogle yemegınde ıse bol yesıllıklı ve lımonlu kısır ve ayran dusunuyorum
hepımıze huzurlu ve saglıklı bır gun dılerım
Bildiğim kadarıyla çiğ köfte çok abartmamak kaydıyla yenilebiliyor...Bu arada çok geçmiş olsun...Majeziki duymuştum ben.Hatta çiğnenerek alınmaması konusunda bir yazı okumuştum...
Dün akşam kanat ızgara ve ayran vardı menüde...Hala köy tavuğu bulamadım
afiyet olsun..lahmacun ve çiğ köfte yemişsin..yasak değil bildiğim kadarıyla..haftada 2 tane lahmacun yenebiliyordu burada okuduğum kadarıyla...
bence sen hamilesin ...bana öyle geliyor..
canım içli köfte bulgurlu olduğu için serbest ama tabii abartmamak şartıyla..dişine çok üzüldüm..inşallah biran önce kurtulursun
sağol canım..amiinn
[/QUOTE]
Aminn canım,teşekkür ederim
Kızlar, bu maydonoz kürünü ben eşime yapmıştım karaciğer yağlanması için. Onun yapılabildiği alet şu buz da kırabilen milkshake falan yapılan sürahili blender var ya, ondan işte. O maydonozu suya dönüştürüyor. İçtikten sonra 30 dk. bekliyorsunuz kahvaltı için ama kilo verdirmiyorİç organlarımıza falan mutlaka yarar vardır ama tartıda birşey olmuyor..
Bir de Canan hoca obeziteye son ismiyle hem twitter, hem de web adresine sahip, yine karatay diyeti şeklinde twitter adresi var ama şu ara obeziteye son daha güncel kullanılıyor. Sorularınıza oradan yanıt bulabilirsiniz bence..
Çiğ köfte konusunda etsiz çiğ köfteye karşı diye biliyorum hoca.
Ben çiğ köfte değil de içli köfte yedim ,hem bulgur hem kıyma olunca yerken gerildim ama çoktan yakmışımdır diyorum şimdi :)
Köy tavuğu bulmak cidden zor bazı market ürünlerinin köy tavuğu olduğu iddia ediliyor ama çözümü tavuğu olabildiğince az yiyerek buldum.
Balık şu anda tavukla aynı fiyatta,bence en azından balık sezonunda balık yiyelim.
Çok tatlısın ya ,içimi okumuşsun sanki.
Ben aslında bebek istiyorum ama işte kilo vereyim öyle çalışmaları sıklaştıralım dedim.
Fakat bu arada tam da yumurtlama gününde gebelik oluşabilecek durumlar yaşandı.
Velhasıl ben de senin gibi hamile kaldım sandım ama bugün adet oldum.
Kilo verip hamile kalırsam herşey çok daha güzel olacak gerçi hamile olsam bile mutlu olacaktım.
Öyle garip bir ruh hali
bu arada içli köfte yedim ben
canım içli köfte bulgurlu olduğu için serbest ama tabii abartmamak şartıyla..dişine çok üzüldüm..inşallah biran önce kurtulursun
sağol canım..amiinn
[/QUOTE]
Aminn canım,teşekkür ederim
Tavuğu bende çok yemiyorum ama bazen çok canım istiyor çok seviyorum tavuğu
Ben de kilo verip hamile kalmayı düşünüyorum...Belki beraber hamile kalırız
devami gelir insallah :) saf protein nasil oluyor
verebılecegın bır lınk varmı canım
Tavuğu bende çok yemiyorum ama bazen çok canım istiyor çok seviyorum tavuğu
Ben de kilo verip hamile kalmayı düşünüyorum...Belki beraber hamile kalırız
çok iyi oldu canım..hocamızın katıldığı programları da kaçırmayız artık..sık kullanılanlara ekledim..obeziteyeson.tumblr.com burası canım..
afiyet olsun canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?