Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah

tereyağlı omlet
ezine peynir zeytin
ev sucuğu
çeri
dünden kalan pizzamsı karışımım avuç içi kadar..
çay çayy

afiyet olsun canlarım

Kızlar, bu maydonoz kürünü ben eşime yapmıştım karaciğer yağlanması için. Onun yapılabildiği alet şu buz da kırabilen milkshake falan yapılan sürahili blender var ya, ondan işte. O maydonozu suya dönüştürüyor. İçtikten sonra 30 dk. bekliyorsunuz kahvaltı için ama kilo verdirmiyor İç organlarımıza falan mutlaka yarar vardır ama tartıda birşey olmuyor..

Bir de Canan hoca obeziteye son ismiyle hem twitter, hem de web adresine sahip, yine karatay diyeti şeklinde twitter adresi var ama şu ara obeziteye son daha güncel kullanılıyor. Sorularınıza oradan yanıt bulabilirsiniz bence..

Herkese hayirli günler.
Isabetli kararimdan bazilarini sevindirmemek adina vazgectim.
Yine burdayim.

Sabah. 8 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 4 tane ceviz, 1 yumurta cay.
Dün corbadan baska birsey yiyemedim bogazim kapanmis.
Yarin doktora gidecegim.

Çiğ köfte konusunda etsiz çiğ köfteye karşı diye biliyorum hoca.
Ben çiğ köfte değil de içli köfte yedim ,hem bulgur hem kıyma olunca yerken gerildim ama çoktan yakmışımdır diyorum şimdi :)

Köy tavuğu bulmak cidden zor bazı market ürünlerinin köy tavuğu olduğu iddia ediliyor ama çözümü tavuğu olabildiğince az yiyerek buldum.
Balık şu anda tavukla aynı fiyatta,bence en azından balık sezonunda balık yiyelim.

afiyet olsun..lahmacun ve çiğ köfte yemişsin..yasak değil bildiğim kadarıyla..haftada 2 tane lahmacun yenebiliyordu burada okuduğum kadarıyla...

bence sen hamilesin ...bana öyle geliyor..

Çok tatlısın ya ,içimi okumuşsun sanki.
Ben aslında bebek istiyorum ama işte kilo vereyim öyle çalışmaları sıklaştıralım dedim.
Fakat bu arada tam da yumurtlama gününde gebelik oluşabilecek durumlar yaşandı.
Velhasıl ben de senin gibi hamile kaldım sandım ama bugün adet oldum.
Kilo verip hamile kalırsam herşey çok daha güzel olacak gerçi hamile olsam bile mutlu olacaktım.
Öyle garip bir ruh hali

bu arada içli köfte yedim ben

verebılecegın bır lınk varmı canım

Son düzenleme:
Tavuğu bende çok yemiyorum ama bazen çok canım istiyor çok seviyorum tavuğu
Ben de kilo verip hamile kalmayı düşünüyorum...Belki beraber hamile kalırız

Ehihihih hadi inşallah

Çok sevinirim

Aslında benim de Tavuk eti değil de kanat istiyor canım.
Ama mangalda böyle bolca hesap yapmadan salata ile kanat yemek istiyorum.
Kayınvalidem köyde yaşıyor,onlar hemen hemen hergün mangal yapar .
Köy tavuğu öyle bir tavuk ki gerçek ise tadı kırmızı et ile ayırt edilebiliyor.
O kadar lezzetli ki kendinden lezzetli sos vs gerek kalmıyor tuza bile gerek kalmıyor.

slm kizlar..
kilo konusunu rafa kaldiriyorum..ben sacmaladigimin farkina vardim:) tartiyi kaldirip karataya devam edicem.hava iyi gibi yarindan itibaren yuruyuslerime baslicam 1 ay sonra izine gidiyoruz kismetse biraz sekillenieim hic olmassa.
sabahki kahvaltim;
yumurta tereyagli peynirli
zeytin
2 incir
1 ince dilim keci peyniri
bir avuc badem- findik
yaban mersini - yogurtla beraber
yesillik
3 ogun karari aldim bakalim..2. ogunde haslanmis lahana, pazili dovmeli yogurtlu corba yicem..

Merhaba , iyi pazarlar kizlar ....

Nasilsiniz??

gec uyandik guzel bir kahvalti yaptik .. Bir haftalik yemeklerimi yaptim .. Basim cok agriyor yemekleri yaparken su icmeyi ihmal ettim .. neyseki isim bitti simdi icmeye basladim ..

Bugun neler yedim ?

sabah;

1 haslanmis yumurta
2 hurma bir incir
1 kase kabuklu fistik
5 zeyrin
bir dilim kasar
omega 3
kahve

Birazdan hava guzel uzun bir yuruyus planliyorum.. Optum sizleri herkeze iyi keyifli pazarlar sevgiler

en sonunda geri dönebildim artı 5 kg ile döndüm
karataya yeniden başlıyorum
sabah: peynir 7 zeytin 2 yumurta ceviz kayısı incir
kaçamak 1 kurabiye
öğlen yemeği yerine kakuleli kahve
akşama görüşürüzzzzzz

Kizlar yakin arkadaslarim ailem surekli soruyor cok guzel gorunuyorsun ne kullaniyorsun diyorlar ben sizlerlede paylasmak istedim.

Cildim icin;
Bol bol su ciciyorum.
Omega3 aliyorum.
Sekersiz katkisiz multivitminlerimi zamaninda aliyorum.
Iki gunde bir d vitamini aliyorum.

Aksam yatmadan once makyajim varsa mutlaka cikariyorum .. nemlendiriyorum. (makyajimi cikarmak icin asla ole islak mendiller kullanmiyorum. Bebek yagi kullaniyorum. Hem besliyor hem de nemlendirici surmeye gerek kalmiyor)
Makyaj yapmadigim gunlerde ise yine yuzumu genellikle ilik su ile yikiyorum .. ve yine bebek ler icin uretilmis nemlendiricilerden kullaniyorum cunku icinde katki maddesi kimyasal yok parfum yok cok daha saglikli.
bazen salatalik kuru yapiyorum. Cunku cildim cok hassas limonlu yogurtlu maskeler yapamiyorum.
dus tan sonra yine bebe yagi ile vucudumu nemlendiriyorum. Bebek yagim yoksa veya kullanmak istemkiyorsam e vitaminli hindistan cevizli krem kullaniyorum.

Saclarim icin ;
saclar benim icin tutku hem uzun saclarim olsun istedim fakat cok yavas uzuyor ..
ama bakimli olmasi icin yaptiklarim; b12 aliyorum selenyum aliyorum. (bunlara basladiktan sonra dokulmesi durdu)
bakim yapiyorum. (corekotu yagi , zeytin yagi ,badem yagini karistirip 4 -5 saat bekletiyorum.. )
mutlaka en pahali markalarin kurlerini uyguluyorum..
gerekmedikce duzlestirmiyorum..fon asla cektirmiyorum..

makyajim ;
mutlaka kaliteli urunleri kullaniyorum.

Simdilik bu kadar .. Belki sizlerinde isine yarar diye yazi verdim..

Bugün öle. 1 tas mürdüm erikli yogurt.
2 bardak su 2 omage 3.
Bugünde corbaya talim. bogazimdan baska birsey gecmiyor.
:2:

Merhaba kızlar bugün
Sabah 2 yumurta 2 kayısı 2 incir 2 hurma 1 çay bardağı fındık badem fıstık ceviz 8 zeytın çay saat 8:00
Öğlen mangal yaktık tavuk yedim şişene kadar :13: 3 bardak da ayran saat 14:00
Akşam yemem herhalde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…