Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

makbule nasılsın canım..ev arkadaşın ne yapıyor...nasıl oldu aranız..

karatay nasıl gidiyor ..alıştın mı iyice..

ben öğlende yoğurdun altta kalan suyunu içiyorum..ben yoğurdu süzgece koyuyorum...altına da kap koyuyorum..bu akşam yoğurtlu makarna günüm..yarın sütçüm gelecek yoğurdumu bitirmem lazım ki yenisini yapayım..
yoğurdum süzme yoğurt gibi oluyor...altta kalan suyunu da ben içiyorum..nefiss oluyor...

başka birşey yemedim öğlen..gittiğim yerde bir dilim pasta verdiler..bisküvi birde beze vardı..küçük bir beze yedim...o kadar ..ve yoğurtun suyu...

akşama yoğurtlu makarnadan yiyemem..yoğurt çorbam var ama..yoğurt bitirmek için her şey yoğurttan bugün

Geçmiş olsun canım

harika .ben de yapıyorum doğal maskeler .mesela sütüm haftada bir gelir..ve bol ca kaymağı olur..ondan yaparım haftada 2 gün kaymak maskesi...en çok onu yaparım..elimin altında o olduğu için ...bir de yoğğurt içine maya koyarım.yaş maya ondan da yaparım ama onu yapmak zor gelir...
makyaj yapmam pek ..ama yaparsamda mutlaka yatmadan ben de silerim...en çok acıbadem sutu ile temizlerim..yıkama jellerini az kullanırım...
pudra ve fondoten kullanmam ..gözeneklerimi tıkıyormuş gibi hissederim ..
bebe yağı kullanmıyorum ben vücuduma ...ben kayısı çekirdeği yağı badem yağı ve çörek otu yağı kullanırım çildimde..saçlarıma da sürerim..dükülüyorsa eğer çam terebentini koyarım şampuanlarımızın içine ..ama yeterince gür saçlarım..hatta 2 kişilik saç var bende...
başkaları da paylaşırsa yaptığı maskeleri vs.fikir sahibi oluruz..biz de yaparız belki..

Kızlar ben iyice abarttım.. Misafirdi yoğunluktu derken ne bulduysam yedim.. Yedikçe yiyesim geldi. Sanki 2 kilo almış gibi bi ağırlık şişkinlik var üzerimde....

Toparlanmam kendime gelmem lazım..
Ama nasıl??
Ek bişeyler yaparak başlamak istiyorum.
Eve bi bisiklet aldırsam diyorum.

Var mı bi öneriniz??

Sağol canım ev arkadaşımla oturup konuştuk bazı durumlarda yanlış anlaşılmalar olmuş hallettik şükür ki
Karataya alıştım ya ben daha önceleri d çok dıyet yapmayı denedim ama ilk defa bu kadar uzun sürüyor midem de alıştı artık akşamları acıkmıyorum bu Karatay tam bana göre çünkü ben çerez hurma incir gibi şeyleri çok seviyorum yasaksız her şeyi yiyebilmek çok güzel

Bir dee inanamadığım canımın artık tatlı çekmemesi öğlen hekez kola içti hiç canım istemedi mesela ben ayranımı içtim

harikasınnnnn..kola dan canın çekmedi mi sen başardın bu işi makbule ..
çok sevindim..fazlalılarından kurtulacaksın inşallah...
ben de çerez severim..karatay diyet gibi değil zaten ya ..o yüzden severek yapıyoruz galiba..yasaklar yok çok fazla .

birşey söylemek istiyorum arkadaşım..kim aldıysa bizden bisikleti evinde öylece duruyor..kimse kullanmıyor..ablam da aldı..ablam 70 kilo ..boyu 160 falan..ama bisikleti kullanmıyor ..yürüme bandı aldı kullanmıyor..ben de üşenirdim açıkcası binmeye..en güzeli mümkünse dışarı çık öyle yürü..hep gözün gönlün açılır hem yürümüş olursun..evde yürümek bana mantıklı gelmiyor canım ya.

Merhaba canlarım,

Dün akşam nohut yemeği yedim. Biraz salata ve yoğurt ile.
Sonra gecenin 10unda 2 dilim şerbetli tatlı yedim. Ne olduğunu yazmayayım, canınız istemesin. Benim evde çalışan kadın dolmuştan düştu yazmıştım ya... Onu ziyarete gittik. Orda bir güzel tatlı yedim. Kimse de ısrar etmemişti oysa ki

Bu sabah da erken kalktım ki koşturmadan toparlanayım diye. Eşim de kalktı. Sol kolu 3 gündür çok ağrıyor. Bugün de bir sözleşme yetiştirmesi gerekiyormuş. Ona sekreterlik yaptım. Epeyce onunla ilgilenmem gerekti çünkü gömleğini bile giymekte zorlanıyor. Sonra da küçüğümü yedirdim ama bana kahvaltı yapma vakti kalmadı. Çünkü tiyatroya gidecektik, anca yetiştik. (Papadiya, sana söylemiştim ya, oraya)

Eve döndüğümüzde de kızımın sinir krizini yatıştırmam gerekti. Koordinatlar konusunu anlamamış. Önce sakinleştirip sonra koordinatlar konusunu anlattım. Bu arada da akşamdan kalan nohutu ve fındık yedim.

Bugün de böyle geçti.

Akşama da fırında tavuk yapmaya niyetliyim. Nerde okumuştum hatırlamıyorum. Market tavuklarını haşlayacaksanız önce çok az haşlayıp, ilk suyunu dökün. Sonra yeniden su koyup tekrar haşlayın diyordu. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yoksa ben mi uydurdum bunu

oo süper bir menü olmuş senin tatlı falan .afiyet olsun..bakıcınız nasıl oldu ..geçmiş olsun...
ben hatırlamıyorum tavuk suyunu dökün diye birşey canım..öylemi yapmak gerek acaba..

Umarım öyledır daha hiç adet dönemi geçirmedim az kaldı o zaman nasıl olacak merak ediyorum

İnşallah hep birlikte kurtulalım fazlalıklardan
Geçen teyzemin kızının nişanı vardı biraz topluca o hem kınada giydiği elbisede hem de gelinlikte sırtı pot yaptı kalçalarının üstü o görüntü de teşvik etti beni mezuniyet var bu sene görüntüm kusursuz olsun istiyorum

hadi inşallah mezunuyetinde fazlalıklarından kurtulmuş olursun canım..başaracaksın bu gidişle..
ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..
biraz ders çalışayım..

Dışarı çıkıp yürüme şansım yok malesef.. Bebeğim var, oda bebek arabasında gezmeyi pek sevmiyor. Hep kucak istiyor.en azından akşamları eşim bakar bende yarım saat çeviririm diyorum.

Merhabalar kızlar 1. Öğün: 12 de pazar malum , 2 yumurta haşlanmış , peynir, zeytin , fındık , yerli 1 muz , omega 3,çay. 2.öğün: 17.15 ızgara tavuk , 2 kaşık buğday yoğurtlu cevizli, 2 kaşık ıspanaklı yoğurt , akşamada süt .

@ Sivasin gülü

arkadas teklifi icin tesekkür ederim canim, artik benimde kk da bir arkadasim var

ama kk henüz mesaj yazma hakki vermedigi icin cevapliyamiyorum canim, kusura bakma...

dün aksam cisss yedigim icin bugün ögünleri 2 ye düsürdüm..

saat 11de maydonoz kürü --> bir daha yapmayi düsünmüyorum, bu beceremedigimden ve tadindan fazla hoslanmadigimdan kaynaklaniyor, ayrica mutfagi ve üzerimi resmen batirdim

saat 12de pastirmali yumurta, peynir, domates, salatalik

saat 15 sütlü kahve

saat 18:30da kuru fasülye ve firinda kabak mücveri, yaninda bol salata veee derdimin dermani keten tohumlu yogurt

yemekten sonra insallah 45dak yürüyecegiz esimle

karatay da 2.günüm

kahvaltı 12.30 da bitti
1 elma 5zeytin 2 yumurta peynir 1 parçacıkhelva

2.öğün 17.00 2 erikkurusu
mercimek çorbası
karnıbahar
brokoli salatası

1 saat yürüyüş ve bol su

akşamda sütlü kahvem

[SelmaninKizi]
@ Sivasin gülü

arkadas teklifi icin tesekkür ederim canim, artik benimde kk da bir arkadasim var

ama kk henüz mesaj yazma hakki vermedigi icin cevapliyamiyorum canim, kusura bakma...

Rica ederim. bende kabul ettiginiz icin cok tsk ediyorum canim benim.
Canin sag olsun ilerde yazarsin.

Son düzenleme:

geçmiş olsun oyam,hem eşine hem de yardımcınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…