eşine de geçmiş olsun canım..Merhaba canlarım,
Dün akşam nohut yemeği yedim. Biraz salata ve yoğurt ile.
Sonra gecenin 10unda 2 dilim şerbetli tatlı yedim. Ne olduğunu yazmayayım, canınız istemesin. Benim evde çalışan kadın dolmuştan düştu yazmıştım ya... Onu ziyarete gittik. Orda bir güzel tatlı yedim. Kimse de ısrar etmemişti oysa ki
Bu sabah da erken kalktım ki koşturmadan toparlanayım diye. Eşim de kalktı. Sol kolu 3 gündür çok ağrıyor. Bugün de bir sözleşme yetiştirmesi gerekiyormuş. Ona sekreterlik yaptım. Epeyce onunla ilgilenmem gerekti çünkü gömleğini bile giymekte zorlanıyor. Sonra da küçüğümü yedirdim ama bana kahvaltı yapma vakti kalmadı. Çünkü tiyatroya gidecektik, anca yetiştik. (Papadiya, sana söylemiştim ya, oraya)
Eve döndüğümüzde de kızımın sinir krizini yatıştırmam gerekti. Koordinatlar konusunu anlamamış. Önce sakinleştirip sonra koordinatlar konusunu anlattım. Bu arada da akşamdan kalan nohutu ve fındık yedim.
Bugün de böyle geçti.
Akşama da fırında tavuk yapmaya niyetliyim. Nerde okumuştum hatırlamıyorum. Market tavuklarını haşlayacaksanız önce çok az haşlayıp, ilk suyunu dökün. Sonra yeniden su koyup tekrar haşlayın diyordu. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yoksa ben mi uydurdum bunu
3.öğünüm
bulgurlu kapuska
fırında kabak mücver
yoğurt
çeri domates
harika .ben de yapıyorum doğal maskeler .mesela sütüm haftada bir gelir..ve bol ca kaymağı olur..ondan yaparım haftada 2 gün kaymak maskesi...en çok onu yaparım..elimin altında o olduğu için ...bir de yoğğurt içine maya koyarım.yaş maya ondan da yaparım ama onu yapmak zor gelir...
makyaj yapmam pek ..ama yaparsamda mutlaka yatmadan ben de silerim...en çok acıbadem sutu ile temizlerim..yıkama jellerini az kullanırım...
pudra ve fondoten kullanmam ..gözeneklerimi tıkıyormuş gibi hissederim ..
bebe yağı kullanmıyorum ben vücuduma ...ben kayısı çekirdeği yağı badem yağı ve çörek otu yağı kullanırım çildimde..saçlarıma da sürerim..dükülüyorsa eğer çam terebentini koyarım şampuanlarımızın içine ..ama yeterince gür saçlarım..hatta 2 kişilik saç var bende...
başkaları da paylaşırsa yaptığı maskeleri vs.fikir sahibi oluruz..biz de yaparız belki..
eşine de geçmiş olsun canım..
tavukta öyle bişeyi duymadım.:44:.keşke doğru olsa
afiyet olsun canım..
Selam kızlar..
Ben aşkımın yanındayımm.. süper mutluyum :)))
yazık kadına yaaSağol arkadaşım. Kocama sıcak havlu yaptım demin. Azıcık daha iyi... Yardımcımın ayağı alçıda. 10 gün sonra açılacakmış. Sonra da bir müddet üstüne basamaz herhalde, ben de bilmiyorum.
Yahu, bu tavuk olayını ben uydurdum demek ki... Kendimde o potansiyeli gördüm
Evlendikten 2 ay kadar sonra bize arkadaşlarımız gelmişti. Okey oynadık. Gece 1 falan, dondurma almaya dışarı çıktık. Ay, bir tuhafıma gitmişt ki... Kimseden izin almadan, gecenin bir vakti dışarı çıkmak. İnsanın sevgilisinin kocası olması ne güzelmiş be demiştim... Gençlik işte
Sersuuuuum, napıyon gııı?
Akşam kanat getirmiş kocam. Menüyü de yazmış olayım bu arada:))
mutluluğun daim olsunSelam kızlar..
Ben aşkımın yanındayımm.. süper mutluyum :)))
iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz ??
bu gunu de kacamaksiz gecirdik bitirdik cok sukur ..Darisi herkezin basina ..
sabah yediklerimi paylasmistim..
aksam yani 2. ogunum de yediklerim;
1 minik kase yesil kelem corbasi ( lahana kurundeki gibi yaptim)
1 dilim firinda kabak sufle (kiymali)
1 orta boy kase kasirik salata (salata sosumu kendim yaptim cok leziz oldu )
1 fincan sade kahve (bugun den itibaren kahvemi sutsuz icmeye basladim)
Salata sosum;
(tipki maydonoz kuru gibi)
15 dal maydonoz ,limon ,sirke, zeytinyagi , biraz tuz,1 dis sarimsak.. hepsini blendr da cektim .... salatanin ustune doktum bir guzel harmanladim ..gercekten cok guzel olmustu sizlerde deneyebilirsiniz..
Optum sizleriiiiii .. Byeee:13::13::13::13:
3.öğünüm
bulgurlu kapuska
fırında kabak mücver
yoğurt
çeri domates
yazık kadına yaa
keşke uydurmamış olsaydın da gerçek olsaydı
aynı şeyi ben de yaşadımankaraya evlendim ben..eşimin arkadaşlarıyla sinemaya gittik yemek falan derken..bi ara ben habire saate bakıp çok geç oldu deyip duruyom..eşim de boş bulundu hadiyaa çok geç olmuş gidelim istersen bişey demesinler dedi...arkadaşlar da aval aval bakıyolar..sonra ikimiz birden başladık gülmeye..alışamıyor bir süre insan
kocişim maç seyrediyo ben de geldim datlumsen nöörüyon gııı
Papadiyam da gelmiş. Hoşgeldin. Naptın misafirlerini?
hosbuldum bıdenem oncelıkle esıne ve yardımcına gecmıs olsun dıyıp acıl sıfalar dılıyorum..mısafırım kaynımdı dun aksam kaldı sabah kahvaltıdan sonra gıttı..esımle oglum mac ızlıyo bende buraya geldım...
benimki de izliyo beyaahosbuldum bıdenem oncelıkle esıne ve yardımcına gecmıs olsun dıyıp acıl sıfalar dılıyorum..mısafırım kaynımdı dun aksam kaldı sabah kahvaltıdan sonra gıttı..esımle oglum mac ızlıyo bende buraya geldım...
Herkesin kocası maç seyrediyor galiba:) Biraz önce sersum da aynı şeyi söyledi.
hosbuldum yavru ceylanımhoşgeldin bebişim.
Herkesin kocası maç seyrediyor galiba:) Biraz önce sersum da aynı şeyi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?