Değmez olur mu hiç ..
İnsanın kendini beğenmesi hayatının her alanına yetişiyor.
Bu arada Allah bağışlasın.
3 çocuğun mu var ?
Onların peşinden koşarken alamazsın zaten kilo tekrar.
İkiz çocuklar da hep çok sevimli gelir bana.
Yaklaşık 10 gündür bu diyete göre besleniyorum, çok fazla olmasa da yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum ama şu ana kadar birkaç gram dışında kilo veremedim. Bu diyeti yapan arkadaşlar sizler ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz? Bir tek ben mi kilo veremiyorum acaba?
Kemik kas yapısı hatta yağ kas oranıyla bile alakalı olabilir ikizcim.
Aslına bakarsan şu anki fiziğim de hoşuma gidiyor ama birazcık daha alt tarafımdan gitsin istiyorum, biraz da alma payı bırakayım dedim
günaydın kızlarrr
herkese güzel ve kaçamaksız bır gun diliyorum
kahvaltım:
2 ymurtadan kasarlı omlet
7-8 zeytın
1-2 çatal köy peynırı
4 kuru kayısı
1 avuc yer fistigi
günaydın potansiyel çıtırlar
nasılsınız?
tansıyon olayını atlattım işallah spora baslıcam dun lesslı yaptıydım sayenızde
bu gun tarıltım dün 65 dim bu gün 64.100
10 .ekim -66.900
17.ekim-65.100
20.ekim.64.800 arada 64.100 e bilem ındıydım
28.ekim.65.200tuzlu ayran sonrasında,
31 ekim.64.100
yan kızlar bu tansıyon sekte vurdu...olsun devam bır de dedıgım gıbı haftada bır tartılıcam bu gün masal tartıl dedıydı tuzdan mı dıye ondan tattıldım...evet tuzdanmış...1 tuzlu ayran 1kılo ödem yapıyormuş bilginize ve 2 günsasagolsun hocaya bilem sordu:))
60 lıkılolar zor gıdıyor zor ama gıdıyor işte acıkmadan şimdi sizin tarıflre bakıp kahvaltı yapıcam hepınıze güzel bir gün dilerimi
işallah bozmadan bır daha geri almam hep düserim :))yoksa heves kalmıyorburada derdımı paylasmasam sız cevap yazmasaydınız yolumdan sasabılırdım tesekkürler tansıyonum ve kg normallestı tüm kolay gelsin
günaydın kızlarrr
herkese güzel ve kaçamaksız bır gun diliyorum
kahvaltım:
2 ymurtadan kasarlı omlet
7-8 zeytın
1-2 çatal köy peynırı
4 kuru kayısı
1 avuc yer fistigi
nasılsınız?
10 .ekim -66.900
17.ekim-65.100
31 ekim.64.100
yan kızlar bu tansıyon sekte vurdu...olsun devam bır de dedıgım gıbı haftada bır tartılıcam bu gün masal tartıl dedıydı tuzdan mı dıye ondan tattıldım...evet tuzdanmış...1 tuzlu ayran 1kılo ödem yapıyormuş bilginize ve 2 günsasagolsun hocaya bilem sordu:))
60 lıkılolar zor gıdıyor zor ama gıdıyor işte acıkmadan şimdi sizin tarıflre bakıp kahvaltı yapıcam hepınıze güzel bir gün dilerimi
işallah bozmadan bır daha geri almam hep düserim :))yoksa heves kalmıyorburada derdımı paylasmasam sız cevap yazmasaydınız yolumdan sasabılırdım tesekkürler tansıyonum ve kg normallestı tüm kolay gelsin
nasılsınız?
10 .ekim -66.900
17.ekim-65.100
31 ekim.64.100
sabah kaffaltım
2 adet hurmali truf(abarttım iyice dimi)
1/2 çay bardağı fıstık-badem
1 haşlanmış yumurta(fazla haşlamışım:26:)
7-8 adet yeşil zeytin
2 köy biberi
1 bebiş salatalık
1 miniş domates
3 kk kadar peynir(kaşar,tulum ve beyaz peynir)
burnumun önünden simit kokuları geçiyorr,teklifler geliyorrr
yemicem işte yemicem tokummmmmmmmmmmm
afiyet ossun cicişşş
içine ne kadar tuz attın ki bu kadar ödem yaptı
yemeklere attığımız tuzda etkiliyor öyleyse....
ben az tuzlu yaparım yemekleri ama yinede birazda olsa atıyorum siz hiç atmıyormusunuz tuz:44:
afiyet olsun canımm.günaydınn kızlarrr
kahvaltımm
2 yumurtadan maydonozlu lorlu omlet
2 zeytin
1domates-1 salatalık-3 yaprak marul
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay
ATIYORUMTATLIM DENİZ TIUZU ATIYORUM EVET AYRAN COK TUZLUYDU!içine ne kadar tuz attın ki bu kadar ödem yaptı
yemeklere attığımız tuzda etkiliyor öyleyse....
ben az tuzlu yaparım yemekleri ama yinede birazda olsa atıyorum siz hiç atmıyormusunuz tuz:44:
EVET BENDE DE KABIZLIK VAR SENI OKUYORUM :))OLABILIR BEN DESIKILMAYA BASLADIM FAKAT NORMAL KILOMA DAHA VAR NE YAPALIM IDARE EDICEZgunaydın asmamcım.bız sana tesekkur ederız,karsılıklı destek oluyoruz bırbırımıze
3 haftada 3 kılo vermıssın,cok guzel tam kıvamında,1 ayı gecınce hızlanabılır bıle kılo vermen,sen bırakma yeter ki
tuz ve wc olayı cok etkilıyor gunluk kılomuzu,ama sıkıldım ben bunlarla ugrasmaktan.normalde hıc yasamadıgım bırseydı.bır de aklıma geldı bugun acaba belirli,zor gıden kılolarda mı oluyor bu sorun dıye
Yaklaşık 10 gündür bu diyete göre besleniyorum, çok fazla olmasa da yürüyüş yapmaya dikkat ediyorum ama şu ana kadar birkaç gram dışında kilo veremedim. Bu diyeti yapan arkadaşlar sizler ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz? Bir tek ben mi kilo veremiyorum acaba?
Dogrudur,ınanırım ama bak yuzu tam gulmuyor sankı,bellı omega3 u eksık bunun Karatay Dıyetı yapmalı.önceden zayıflarmış şimdimi şişmanlamışlar..
yoksa şişmanlarmış şimdimi zayıflar anlayamadım ama...
her iki durum içinde ibret alınabilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?