hosbuldum yavru ceylanım
he he ızlesınler daha ıyı bızde burda kaynatırız...gecmısı okudun mu oyam
Okumam mıııııııııııııı?
Maksat kimin ne yediğinden ziyade, gündemi takip etmek
hosbuldum yavru ceylanım
he he ızlesınler daha ıyı bızde burda kaynatırız...gecmısı okudun mu oyam
Arkadaşlar kaçtır yazıcam, unutuyorum. Ben yazılanların her bir satırını bilfiil okuyorum. Ve fekat, "beğen"e basınca bsayar donuyor. O yüzden yazdıklarınızı beğenemiyorum. Bu böyle biline... Yanlış anlaşılmaya...
o nasıl oldu kızzz??? Nişanlın senin yanına mı geldi?
Evlendikten 2 ay kadar sonra bize arkadaşlarımız gelmişti. Okey oynadık. Gece 1 falan, dondurma almaya dışarı çıktık. Ay, bir tuhafıma gitmişt ki... Kimseden izin almadan, gecenin bir vakti dışarı çıkmak. Insanın sevgilisinin kocası olması ne güzelmiş be demiştim... Gençlik işte
[sıze=3][ı]mutluluğun daim olsun
[/ı][/sıze]
ben de diyodum oyam beni beğenmiyor mu sevmiyor mu artık
olay anlaşılmıştır..
Okumam mıııııııııııııı?
Maksat kimin ne yediğinden ziyade, gündemi takip etmek
olsun bız senı begenıyoruzya onemlı olan oooArkadaşlar kaçtır yazıcam, unutuyorum. Ben yazılanların her bir satırını bilfiil okuyorum. Ve fekat, "beğen"e basınca bsayar donuyor. O yüzden yazdıklarınızı beğenemiyorum. Bu böyle biline... Yanlış anlaşılmaya...
ben kaçıyom..kociş habire film başladı çok güzel deyip duruyor..kısskannçç. .maç ne çabık bitti beyaa... yarın akşama yemeğe iş arkadaşım gelecek..yemekleri hazırladım..eşim nöbetçi o da bekar bir bayan..anca o gidince gelebilirim..hepinizi öpüyorum. .iyi geceler bol leptinlerrr..
çakalll
Hadi ben de kaçtım. Kocam ters ters bakıyor.
Papadiyam bu hafta için teklifim geçerli. Bir tek Çarşamba işim var. Geçmiş sevgililer gününü kutlarız
hadi inşallah mezunuyetinde fazlalıklarından kurtulmuş olursun canım..başaracaksın bu gidişle..
ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..
biraz ders çalışayım..
kapuskaya bayılırım afıyet olsun canım
Benim eşimde karatay diyeti yaptı ve kolesterol tavan yaptı. Doktorumuz kesinlikle çok sağlıksız bir diyet olduğunu söyleyince vazgeçtik.
ben kaçıyom..kociş habire film başladı çok güzel deyip duruyor..kısskannçç. .maç ne çabık bitti beyaa... yarın akşama yemeğe iş arkadaşım gelecek..yemekleri hazırladım..eşim nöbetçi o da bekar bir bayan..anca o gidince gelebilirim..hepinizi öpüyorum. .iyi geceler bol leptinlerrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?