Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim eşimde karatay diyeti yaptı ve kolesterol tavan yaptı. Doktorumuz kesinlikle çok sağlıksız bir diyet olduğunu söyleyince vazgeçtik.

Arkadaşlar kaçtır yazıcam, unutuyorum. Ben yazılanların her bir satırını bilfiil okuyorum. Ve fekat, "beğen"e basınca bsayar donuyor. O yüzden yazdıklarınızı beğenemiyorum. Bu böyle biline... Yanlış anlaşılmaya...

ben de diyodum oyam beni beğenmiyor mu sevmiyor mu artık
olay anlaşılmıştır..

yok oyam ben nişanlımın yanına geldim :))) işine yardım ediyorum şuan rapor yazıyoruz film izliyoruz ve buraya yazıyorum hehehe

bizde saat kavramı olmadı hiç. Aynı şehirde olmadığımız için

[sıze=3][ı]mutluluğun daim olsun
[/ı]
[/sıze]

amin annemmmmm

ben kaçıyom..kociş habire film başladı çok güzel deyip duruyor..kısskannçç..maç ne çabık bitti beyaa...yarın akşama yemeğe iş arkadaşım gelecek..yemekleri hazırladım..eşim nöbetçi o da bekar bir bayan..anca o gidince gelebilirim..hepinizi öpüyorum..iyi geceler bol leptinlerrr..

Okumam mıııııııııııııı?

Maksat kimin ne yediğinden ziyade, gündemi takip etmek
çakalll

olsun bız senı begenıyoruzya onemlı olan ooo

selam kızlar
sabaheynir,yumurta ve zeytin yedim

öğle:5 çiğ köfte ama etsiz,1 kaşık bulgur pilavı,1 kepçe çorba ve yoğurt

akşam 3 çiğ köfte ve peynir
sanırım kötü bir gün geçirmişim

Hangi kanalda güzel film varmış??? Onu da yaz da öyle git yav...

Hadi iyi geceler

Hadi ben de kaçtım. Kocam ters ters bakıyor.

Papadiyam bu hafta için teklifim geçerli. Bir tek Çarşamba işim var. Geçmiş sevgililer gününü kutlarız

Hadi ben de kaçtım. Kocam ters ters bakıyor.

Papadiyam bu hafta için teklifim geçerli. Bir tek Çarşamba işim var. Geçmiş sevgililer gününü kutlarız

carsamba kardesım gelıyo havaalanından alcam sabah, dırekt ıkeaya gıdecez kahvaltıya :)))

persembe yada cuma da senınle gıderız canım olar dımı

Slm arkadaslar. .
Sizleri özlüyoum valla.
Kızlar üç gündür yürüyüşe başladım..bir saat kadar..
Sabah k.k öğlen ve akşam yemegimde ızgara balık, irmik helvası yedim..
Sizlere bakım biraz naptiniz. .

hadi inşallah mezunuyetinde fazlalıklarından kurtulmuş olursun canım..başaracaksın bu gidişle..
ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..
biraz ders çalışayım..

İnşallah canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım herkez dilediği kiloya en kolay ve kısa şekilde ulaşır

Kızlar bugün akşam aslında yemem demiştim ama açıktım tabi ikide yiyince 2 hurma yedim

Of çok yesem de az yesem de acıkıyorum
Sonra akşam hurma yediğim için kendime kızdım ve her gün 3 mile yaptığım leslie yi bugün 5 mile yaptım
Yarın okul var şimdide yatacağım herkeze bol leptinli geceler arkadaşlar :13:

kapuskaya bayılırım afıyet olsun canım

sağol datluumm

Benim eşimde karatay diyeti yaptı ve kolesterol tavan yaptı. Doktorumuz kesinlikle çok sağlıksız bir diyet olduğunu söyleyince vazgeçtik.

iyi yapmışsınız

iyi geceler bebeğem

​Sabah (09:00) 2 yumurta,1 dilim hellim,az peynir,4 zeytin,1 çay kaşığı fıstık ezmesi,çay
Akşam mı öğlen mi bilemedim (15:00) 1porsiyon döner ,2 çiğ köfte,1 künefe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…