Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar bugün okul var maalesef şimdi kahvaltımı yapıyorum hemen paylaşayım
2 incir 2 kayısı 2 hurma 2 yumurta 9 zeytin 1 çay bardağı ceviz badem fıstık fındık

Herkezi iyi pazartesiler olsunnn :13:

gunaydin kizlar okuldan yaziyorum sabah; 1 yumurta peynir 7 zeytin ceviz sbah 6 da kahvaltimi yaptim ogleden sonra arkadasi ayarladim yuruyus yapacagiz hepinizi optm

günaydın
17/02/2012 menum
sabah 2 yumurta peynırlı omlet roka
öğlen roka elma (aşurelık buğdaydan soğanlı karışım) taze fasulye mercımek çorbası
akşam kuru soğan ta<ze fasulye ve mercımek çorbası

18/02/2013 de
2 yumurta ve peynırle omlet 6-7 ceviz
öğlen şirkette ne çıkar ve ne yıyebılrısem

günaydın..
sabah kıymalı 2 yumurta
1 ince belli ceviz fıstık karşımı

ve çay .

öğlende brokoli yemeğim var ..onu yiyeceğim..

akşama fırında hamsi

Son düzenleme:
gunaydın kızlar haftasonu baya kacamklı gectı benım oyuzden b-menumu hıc yazmıyım dedı haftasonu 2 gun dısarı kahvaltıya gıttım ıkıısndede kacamak yaptım dayanamadım

bu hafta cok sıkı olmam lazım kılo vermek ıcın
sabah cok acıl ısyerıne yetısmek ıcın kahvaltı yapamadım hıcbıseyde hazırlayamadım ısyrıne gelırkn bırpaket sut aldım marketten cekmecemde kotugun dostu cornfleaksım vardı dısardan bıseyler yıyecegımden daha masum hıc degılse onu yedım bıre badem yedım

oglen etlı tava +yogurt yıcem

kizlar gunaydin herkese iyi haftalar diliyorum....

kizlar gecmise cok bakamiyorum.dun dunde kaldi diye avunuyorum,okuyamadigim icin ...

ins. hersey yolundadir...

selam kızlar geçmiş tam okuyamadım, haftasonunu yazmıyorum kötü örnek olmakk istemiyorum
kahvaltım
2 haş. yumurta
ceviz badem
1 inc dilim kaşar
beyaz peynir
zeytin
çay

Sabah. 1 muz, 10 tane zeytin, 5 tane ceviz. 1 tatli kasigi ev yapimi peynir.
sagolsun arkadasim yapmisti.

2 kuru kaysi. cay. 2 tane omega 3. Su.

Son düzenleme:
günaydın kızlar... herkese iyi bir hafta diliyorum. aşağıdaki 22 ziyaretçi üyemize de sizleri de en yakın zaman da aramıza görmek isteriz diyerek menümü bildireyim

sabah kalktığım gbi 2 kuru kayısı ve ılık su

1 saat sonrada 1 diim peynir
6 zeytin
2 adet haşlanmış yumurta
şekersz çay..

birazdan da yeşil çayımı hazırlanıyp içicem inş. önümdeki işler bir bitse

herkese günaydınlar,iyi haftalar olsun kısslar
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yoğurt
zeytin
sucuk(ev yapımı)
kabak mücver
çeri domates
fındık
bitki çayı

kahvaltıdan önce 1 saat yürüyüş

günaydın kızlar1 haftadır sıkıyönetim ilan etmiştim pazar gününüde atlatıt tartıda sonucunu görmeye hazırlanırken pazar öğlen vakti malesef periyodik dönemim başladı tabii pazar günü 2. ogünüme fırında patates ekleniverdi+akşam 21.00 dan sonra kuruyemiş çayıda esgeçemedim korkudan tartıya çıkamadım bu dönemin geçmesini bekleyeceğim kaçamaksız geçirmek için siz neler yapıyosunuz....

geçmiş olsun canım..neyse ki annen yanındaymış..insan hastayken çorba yapacak birine hasret kalıyor valla

Canim cok gecmis olsun

çok teşekkür ederim kızlar,başağrısı insanın yaşam kalitesini düşürüyo ne hastasın ne sağlambugün de hafiften devam ediyo keyfim yok,suratım asık

herkese günaydın özledim sizi
haftasonumu unutup bugün yeni bi sayfa açtımgünümüz vardı demiştim ya biraz cıslı geçti çünkümenüleri akşam toptan yazıcam...

amiboid dönmüşsün bacım hoşgeldin

arkadaslar maydonoz kürü yapiyim dedim bu sabah beceremedim

ne kadar zormus öyle, iki aletle denedim, olmadi hep maydonozlarin saplari dolandi durdu..

ben de bugün yapacaktım unuttum..:26::26: ben saplarını ufaltıp da yapmayı düşünüyorum..

ben 4 gündür yapıyorum,ilk önce el blenderi ile denedim olmayinca kendime rondo(cam kapli blender) aldim

Selam arkadaşlar:
Cumatresi
Sabah:
2 yumurta (tereyağ ile pişirdim üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ektim.)
peynir, 20 zeytin, 1 bardak süt, 1 omega, 2 vitamin

Öğle : yok

Akşam : Balık, turşu

Pazar
Sabah: 2 yumurta (tereyağ ile pişirdim üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ektim.)
peynir, 25 zeytin (zeytinlerim epey ufak), 1 bardak süt, 1 omega, 2 vitamin

Öğle: 2 bardak süt, 25 zeytin

Akşam: Dünden kalan balıkları yedim. 20 zeytin, turşu,

Kuru meyve yemeyi bıraktım. Çok abartıyordum son günlerde... Lahana turşusunu çok fazla tüketiyorum. Gerçi ev yapımı ama... Yavaş yavaş ondanda uzaklaşmayı düşünüyorum...

Spor yapamıyorum. Bu spor işinide düzene sokmam lazım.

Pazartesi: Kahvaltı yapamadım.
Öğle: Bir şey yemedim henüz...

mecburen bugün tek öğün olacak...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlar,başağrısı insanın yaşam kalitesini düşürüyo ne hastasın ne sağlambugün de hafiften devam ediyo keyfim yok,suratım asık

hastamıydın canım:26:geçmiş olsun
canim kilo vermissin, inan cok sevindim

sağol canımaslında dün 73.1 i gördüm yok artık dedimbugünse kilo vermiş görünce çok sevindimsanırım ödem vardı,bitki çaylarına yeniden başlayınca ödem gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…