Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün öğlen işyerinde dışardan yemek zorunda olduğumuz için kanat ızgara yedim...

Akşam misafirlerim vardı baya kaçamaklı oldu hiç yazmayım

Sabah klasik karatay kahvaltısı...

Öğlen mantar çorbası ve salata

selam kızlar....bir süredir karatay diyetiyle ilgileniyorum...kitabı henüz alıp okuma şerefine henüz ulaşmadım ama burada sizin yazdıklarınızı ve gul63 nickli arkadaşımızın buradaki zayıflama serüvenini okudukça bir heveslendim sormayın 14 gündür elma diyeti yapıyordum ve bugün sadece 1 kilo verebildiğimi görünce bunca zamandır soluğu bu topikte aldım...başlarım elma diyetineben bu yüzdelikleri falan anlamıyorum ama ne kadar kilo verdiğimi falan paylaşacağım sizinle...umarım bu defa bu son diyetim olur...bıktım artık saçma sapan diyetlerde deva aramaktan...öpüyorum hepinizi..kolay gelsinnnnn

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA. umarım sende hedefie ulaşırsın

aramıza hoşgeldin canım

teşekkür ederim canım....inşallah zayıflarım artık...bir şey sormak istiyorum;zeytin yağlı yemekleri yaparken yağı ne kadar koyuyorsunuz???:44:

tereyağı ve zeytinyağını istediğin kadar tüketebilirsin

bugün canim yumurta yemek istemedi, halbuki daha dün ne kadar faydali oldugunu dinlemistim hocamizin twitter hesabindan :2:

kahvaltim:
muz, 5 kayisi, 3 incir, bir kalin belli cay bardagi ceviz

ögle:
elma ve bir büyük bardak süt

calistigim ve artik bilincli yemeye basladigim icin yemeklerimi bir gün öncede yapiyorum
karataydan önce eve düser düsmez önüme geleni yiyordum..

aksam:
tavuk
kuru fasülye
firinda közlenmis yogurtlu patlican
salata
keten tohumlu yogurt

Selam hanımlar
uzun zamandan sonra tekrar diyete başladım.Bugün 1 hafta oldu.Bu kez dukanla başladım çünkü karatay bana hem çok wc problemi yaşattı (hatırlayanlarınız bilir) hem de çok duraklamıştı,ne yapsam gitmiyor,ya da geri geliyordu kilolar.İlk 6 ay çok güzeldi,20 kg verdim sonrasında en fazla 3 kg daha verebildim ve tekrar geri aldım.Bir ileri bir geri durumum uzun sürünce yazın ara verdim diyete,biraz psikolojik olarak dinleneyeim,rahatlayayım dedim.Sonra tekrar başladım ama bir ileri bir geri devam ettim.Sonra hayatımızdaki bazı sıkıntılar,duygusal açlığı feci bir şekilde yaşattı bana,dolayısıyla yaklaşık 3 ayda 7.5 kg aldım bu böyle gitmez,tekrar eski halime geri döneceğim dedim ve tekrar başladım diyete.Yoksa tüm emeklerim boşa gidecek
..ve geçen pazartesi dukanla başladım.dukan test 6 günlük atak evresi çıkarttı bana.6 günde 3 kg verdim dünden beri seyir evresine geçtim yalnız inanılmaz zor bir diyet.çok didik didik kuralları var.sadece kendime özel hazırladığım yemekleri yiyebiliyoruö.kısacası ben karatayımı çok özledim yaa,kahvaltılarımı,bol bol zeytini,yağlı yiyebilmeyi vs..hemen pes etmek istemiyorum,götürebildiğim kadar götürücem dukanı,baktım dayanamıyorum,yine karataya geçicem sanırım ama biraz değiştirerek.mesela çok yağlı yemeden ve yulaf kepeğini azar azar tüketerek,çünkü wc için iyi oluyor gibi..uzunnn uzunn yazdım ama idare edin artık

kızlar bir kaç gündür inceldiğimi hissediyorum
moralimi bozup duran yağ kas ölçer baskülümü de kaldırdım, bundan sonra cumadan cumaya tartılıcam
haftasonum her zamanki gibiydi ama artık takmıyorum
akşamaları karbonhidratım oluyor arada da ufak tefek kaçamaklarım
bana dikkat edebileceğim 2 öğün kalıyor : sabah ve öğle kalıyor ona da dikkat ediyorum:)
yan bölgelerimde incelme hissediyorum, trambolinde çok fazla twister hareketi yapıyorum ondan mıdıır neditr yanlarda ijncelme var, bi de kalçamda hani iğne yapılan kısım var ya orada incelme var:)
veee bugün 38 beden ilk kıyafetimi aldım. (dar kalıp 40 beden olmasa da) lastikli olduğu için 38 beden pantolon oldu...olsun 38 ya bana yeter
hedefim 36 beden, hatta belki 34 bile olurum
uarım bu cuma kilom da azalmış olur

slm kızlar
aftasonu kacamklarım ıcın ıkı gun proteın yapmak ıstıyorum bana ornek menu sunabılırmısınız ben calısıyorum ona gore olursa sevınırım ne yapmma gerekıyor neler yemme gerekıyor:44::44::44::44:

Ögle 1 Büyük tabak patetesli, havuclu, zeytin yagli barbunya. 2 bardak su.
Hedef 65 kg. Bsaracagim INSAALLAH.

SAPHIRA hosgeldiniz aramiza. Kolayliklar dilerim.
Ne güzel sizi burda görmek siz baslatmistiniz ilk karatay diyetini..

Bende doktora gitmistim uyuz ilac vermedi 2 tane agri kesici al bol sivi tüket diyor.
banada bazen dar kesim olmazsa 40 beden pantolon & leggins oluyor. Cok mutluyum.
Daha önce 44- 46 bedendim.

Son düzenleme:
Prof. Dr. Canan Karatay, obezite sorununun masaya yatırıldığı programda Karatay, gıda endüstrisini topa tuttu.

Prof. Dr. Canan Karatay, sıvı sabunlarda kullanılan aromatik katkıların meyve sularında kullanıldığını söyledi.

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı’na konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay "başta obezite olmak üzere bir çok hastalığın temelinde endüstriyel gıdalar var" dedi.

Geçtiğimiz günlerde İsviçre'nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Formu'nda, uzmanlar, 20 yıl içerisinde önlem alınmaz ise dünya nüfusunun yarıdan fazlasının obez olacağına dikkat çekmişti
.
Prof. Dr. Canan Karatay ise başta obezite olmak üzere bir çok hastalığın temelinde endüstriyel gıdalar olduğunu ileri sürdü. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın tam buğday ekmeği tüketilmesi yönündeki tavsiyelerini de değerlendiren Karatay, şunları söyledi: "Doğal tohumdan yapılan, kara değirmende çekilen tam buğday ekmeğinde sorun yok. Ama glüten deposu 'hibrit buğday' sekere dönüşüyor.Tam buğday ekmeği de olsa, 2 dilim yediğinizde 2 yemek kaşığı şeker yemiş oluyorsunuz, doğal buğdayda glüten oranı % 12'dir. Hibrit buğdayda ise % 60. Bu oranda glüteni vücut tanımıyor ve şekere dönüştürüyor; sonra ne oluyor, ekmek kafalı obez insanlar ortalıkta dolaşıyor."

Paketlenmiş endüstriyel gıdalardan uzak durulması yönünde uyarıda bulunan Karatay; doğal olan her şeyi yiyebilirsiniz. Tereyağınızı, yoğurdunuzu kendiniz yapın, kesinlikle tam buğday da olsa ekmek tüketmeyin, onun yerine ceviz, fındık tüketebilirsiniz tavsiyesinde bulundu..

Aşırı meyve ve suyunu tüketmenin sakıncalarına da değinen Prof. Dr. Canan Karatay "meyve yada meyve suyunda bulunan früktoz sık sık sağlık sorunlarına yol açabilen bir şekerdir. Öyle ki früktoz alkol ürünlerinin gösterdiği hasar kadar insan vücuduna zarar verir. İnsan karaciğeri devamlı olarak früktozu yağa çevirdiğinden hem metabolik rahatsızlıklara neden olur hem de obeziteye" uyarısında bulundu.

Meyve suyu yerine posasıyla birlikte meyve tüketmenin daha sağlıklı olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay piyasada satılan hazır ambalajlı meyve sularıyla ilgili de gündem yaratacak bir açıklamada bulundu… Prof. Dr. Canan Karatay, "meyve suyu diye vatandaşa kimyasal karışım içiriyorlar. Vatandaş meyve suyu içtiğini düşünüyor ama bu aromatik katkıların aynısı sıvı sabunlara da katılıyor. Çilekli sabun, elmalı sabun gibi."dedi

tebrikler arkadaşım..inşallah başaracaksın

ben de ayranımı içiyorum...
herkese bol leptinler..akşama hamsi yiyeceğim ...
iple çekiyorum akşamı..3 saat kaldı.

hastamıydın canım:26:geçmiş olsun
canım sağolasınbaşağrısıyla beraber göz seğirmesi yaşadım 2 gün,şimdi tepemde hafif bi ağrı var seğirme geçti şükür,kilo vermeye başlamışsın yeniden ne güzel3 öğün mü yapıyosun

iyi akşamlar hanımlar

bugünkü menüm
kahvaltı 08.00;1 yumurta,1 kk peynir,5 siyah zeytin,omega 3
öğle 12.30;1 tabak taze fasulye,1 kase cacık
akşam 18.00;1 kase pırasa,1 kase yoğurt

haftasonunu telafi planı yaptım bakalım ne olacakama acıktım bugün,bu şekilde ancak cumaya kadar dayanabilirim,tartıda eksi görmem lazım,sonra normal düzene devamakşama yürüyebilsem keşke

Merhaba arkadaslar,1 haftadan sonra tekrar yazabiliyorum :)) Misafirim tr'ye döndü haftasonu.Gecen hafta 2 defa karatay'a uygun beslenemedim,onun disinda sorun olmadi.
Gecmise bakamadim insallah hepiniz iyisinizdir?
Bugün yediklerime gelince,
SABAH:kalsik karatay kahvaltim,1 portakal,kaju-badem(1 avuc),Omega3,Demir ilaci
ara:sütlü filtre kahve
ögle:1 tabak etli kurufasulye.2 dilim kasar,1 avuc kaju
aksam:yine kurufasulye yerim yada omlet yapar onu yerim,bakalim

SERSUM sanirim bu hafta liste yapma sirasi bendeydi ama ben tr saati 15'e kadar calisiyorum artik ve yapamayacagim ((Simdiden haber vereyim dedim ki ayarlamayi ona göre yapabilesiniz.

iyi fikir kacamaktan sonra

mesela
sabah peynirli omlet
ögle tavuk yogurt
aksam balik veya kirmizi et

saphıracım hosgeldın canım ıyıkı geldık cok ozlemıstımlutfen burda kal hep bırlıkte kurtulalım fazlalıklarımızdansımdı kac kg sun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…