- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
selam kızlar....bir süredir karatay diyetiyle ilgileniyorum...kitabı henüz alıp okuma şerefine henüz ulaşmadım ama burada sizin yazdıklarınızı ve gul63 nickli arkadaşımızın buradaki zayıflama serüvenini okudukça bir heveslendim sormayın14 gündür elma diyeti yapıyordum ve bugün sadece 1 kilo verebildiğimi görünce bunca zamandır soluğu bu topikte aldım...başlarım elma diyetine ben bu yüzdelikleri falan anlamıyorum ama ne kadar kilo verdiğimi falan paylaşacağım sizinle...umarım bu defa bu son diyetim olur...bıktım artık saçma sapan diyetlerde deva aramaktan...öpüyorum hepinizi..kolay gelsinnnnn
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA. umarım sende hedefie ulaşırsın
selam kızlar....bir süredir karatay diyetiyle ilgileniyorum...kitabı henüz alıp okuma şerefine henüz ulaşmadım ama burada sizin yazdıklarınızı ve gul63 nickli arkadaşımızın buradaki zayıflama serüvenini okudukça bir heveslendim sormayın14 gündür elma diyeti yapıyordum ve bugün sadece 1 kilo verebildiğimi görünce bunca zamandır soluğu bu topikte aldım...başlarım elma diyetine ben bu yüzdelikleri falan anlamıyorum ama ne kadar kilo verdiğimi falan paylaşacağım sizinle...umarım bu defa bu son diyetim olur...bıktım artık saçma sapan diyetlerde deva aramaktan...öpüyorum hepinizi..kolay gelsinnnnn
teşekkür ederim canım....inşallah zayıflarım artık...bir şey sormak istiyorum;zeytin yağlı yemekleri yaparken yağı ne kadar koyuyorsunuz???:44:
aramıza hoşgeldin canım
tereyağı ve zeytinyağını istediğin kadar tüketebilirsin
Ögle 1 Büyük tabak patetesli, havuclu, zeytin yagli barbunya. 2 bardak su.
Hedef 65 kg. Bsaracagim INSAALLAH.
SAPHIRA hosgeldiniz aramiza. Kolayliklar dilerim.
Ne güzel sizi burda görmek siz baslatmistiniz ilk karatay diyetini..
Bende doktora gitmistim uyuz ilac vermedi 2 tane agri kesici al bol sivi tüket diyor.
banada bazen dar kesim olmazsa 40 beden pantolon & leggins oluyor. Cok mutluyum.
Daha önce 44- 46 bedendim.
canım sağolasınhastamıydın canım:26:geçmiş olsun
slm kızlar
aftasonu kacamklarım ıcın ıkı gun proteın yapmak ıstıyorum bana ornek menu sunabılırmısınız ben calısıyorum ona gore olursa sevınırım ne yapmma gerekıyor neler yemme gerekıyor:44::44::44::44:
Selam hanımlar
uzun zamandan sonra tekrar diyete başladım.Bugün 1 hafta oldu.Bu kez dukanla başladım çünkü karatay bana hem çok wc problemi yaşattı (hatırlayanlarınız bilir) hem de çok duraklamıştı,ne yapsam gitmiyor,ya da geri geliyordu kilolar.İlk 6 ay çok güzeldi,20 kg verdim sonrasında en fazla 3 kg daha verebildim ve tekrar geri aldım.Bir ileri bir geri durumum uzun sürünce yazın ara verdim diyete,biraz psikolojik olarak dinleneyeim,rahatlayayım dedim.Sonra tekrar başladım ama bir ileri bir geri devam ettim.Sonra hayatımızdaki bazı sıkıntılar,duygusal açlığı feci bir şekilde yaşattı bana,dolayısıyla yaklaşık 3 ayda 7.5 kg aldımbu böyle gitmez,tekrar eski halime geri döneceğim dedim ve tekrar başladım diyete.Yoksa tüm emeklerim boşa gidecek
..ve geçen pazartesi dukanla başladım.dukan test 6 günlük atak evresi çıkarttı bana.6 günde 3 kg verdimdünden beri seyir evresine geçtim yalnız inanılmaz zor bir diyet.çok didik didik kuralları var.sadece kendime özel hazırladığım yemekleri yiyebiliyoruö.kısacası ben karatayımı çok özledim yaa,kahvaltılarımı,bol bol zeytini,yağlı yiyebilmeyi vs..hemen pes etmek istemiyorum,götürebildiğim kadar götürücem dukanı,baktım dayanamıyorum,yine karataya geçicem sanırım ama biraz değiştirerek.mesela çok yağlı yemeden ve yulaf kepeğini azar azar tüketerek,çünkü wc için iyi oluyor gibi..uzunnn uzunn yazdım ama idare edin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?