Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin saphirakendin de söylemişsin dukanın zor olduğunu,bence dukandan vazgeçip hemen karataya başla

tekrar geçmiş olsun canım
evet kilo vermişim,kendim de şaşırdım1 hafta falan olacak ilaçları bıraktım,sanırım
o yüzden bebişim

sabah kahvaltısı 06:00
2 haslanmıs yumurta
1 domates
1 salatalık
1 biber
1 ceviz
1 kuru incir
1 bardak ıhlamur çayı

öğle yemeği 13:30
1 kase mercimek çorba
1 tabak tavuk ciğeri
1 tabağın bir kısmına çok az ıspanak ve 1 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
domates salatası
1 kase yoğurt
yemekten 10 dakika sonra falan türk kahvesi ve yanında muffin yedim :))

öğle yemeğinden sonra 1 saat yürüyüş yaptım aralarda koştum.
sonra mari winsor bacak hareketleri yaptım 18 dk.

akşam 18:30
1 tabak salata
1 tabak dolusu karnıbahar
1 kase yoğurt
acı biber tursusu
1 kuru kayısı
1 kuru incir

3 lt su bitiricem birazdan :)
zumba dansı yapıcam
1 muffinle kaçamak oldu ama sağlık olsun..

iyi akşamlar arkadaşlar.bugünkü menüm
sabah(7.00):1 haşlama yumurta,peynir,domates,zeytin,maydanoz,1 ceviziçi
arada bir kuru patlıcan dolması kaçamağım oldu.okulda yediler dayanamadım

öğle:mercimek çorbası salatave 2 kaşık bulgur pilavı

akşam:kıymalı yumurta peynir zeytin domates maydanoz ve havuç rendesi

bugün 20 dakika bisiklete bindim birde her sabah tibet hareketi yapıyom(şuan 5er kez)

Merhaba kizlar .. Nasilsiniz ??
Bugun tum gun okuldaydim ..cok yoruldum yaw ..
Bugun hic kacamak yapmadim cok sukur ki .....

yediklerim,ictiklerim;

sabah;
1 minik kase yagsiz yogurt
yarim mango
1 haslanmis yumurtanin sarisi
biraz kasar peyniri
kahve
omega 3

ogle;
1 bardak corba
1 kase yogurt
1 kutu soda

aksam;
1 kase yesil kelem corbasi(lahana kurune gore hazirladim)
iki dilim brokoli sufle
1 bardak sut

yemekten sonra da bir fincan sutlu kahve.

yarin biraz siviya yonelik beslenmeyi dusunuyorum corba yogurt sut gibi .. insallah yapabilirim..

Son düzenleme:
canim topigimizin yaraticisi ..hos geldin .. deneyimlerinden yararlanmak isteriz cogumuz duraklama evresindeyiz wc problemi yasiyoruz .. Helpppp Lutfen deneyimlerinizi bizimle paylasin .. Sevgiler

yine tuvalet sorunu yasiyorum yine karnim 3 aylik hamileymisim gibi sisti kendimi aynada sismis gordukce de hevesim kaciyor irademi kaybediyorum

yine tuvalet sorunu yasiyorum yine karnim 3 aylik hamileymisim gibi sisti kendimi aynada sismis gordukce de hevesim kaciyor irademi kaybediyorum

seni cok iyi anliyorum canim yapman gereken biraz daha sabretmek..

benim tikandigim zamann yaptigim formulu veriyorum;

iki kuru inciri ortadan ikiye bol daha sonra.. iyice fokur fokur 1 bardak suda kaynat ,, biraz sogumasini bekle suyu bir guzel ic incirleri de ardindan ye .. ardindan 2 , 3 su bardagi ilik limonlu su ic .. buyuk ihtimalle faydasini goreceksindir..

İyi akşamlar Sabah : klasik karatay kahvaltısı , 1 muz , omega 3 , çay Öğlen:ıspanak yemeği ,yoğurt. Akşam :köfte ,bulgur pilavı

sinameki cayi kabizligi gideriyor diye 2.5 saat once ictim o da hala yaramadi ama bu inciri de denicem yarin. biraz da psikolojik gibi geliyor bana

Kızlar merhaba ben de bugün öğlen dısardaydım 1.5 lahmacun bir bardak ayran

İkindi gibi bir sütlü Türk kahvesi

Akşam lahmacunu kaçırdığım için yemek yemedim neyseki çantamda erzağım vardı 2 incir 2 hurma 2 kuru kayısı 1 bardak süt
:13: bu arada spor olarak da yarımsar saat aralıklı olarak yürüdüm yani toplamda bir saat

yok oyam ben nişanlımın yanına geldim :))) işine yardım ediyorum şuan rapor yazıyoruz film izliyoruz ve buraya yazıyorum hehehe

Alıştırma kız sakın! Bak ben 15 yıllık evliyim, daha 2 gün önce yine bana sekreterlik yaptırıyordu... Kaç Pazar "ofise bi 5 dakka uğrayıp öyle gidelim dışarı" deyip, tüm pazar bana hakediş yaptırmıştır:)

carsamba kardesım gelıyo havaalanından alcam sabah, dırekt ıkeaya gıdecez kahvaltıya :)))

persembe yada cuma da senınle gıderız canım olar dımı

Olur tabii... Ne zaman müsait olursan papadiyam... Bu hafta olmak zorunda değil. Çok tacizci gördüm kendime yahu

Afatmas menüler süper. Bakalım bu hafta ne olacak...

kizlar gunaydin herkese iyi haftalar diliyorum....

kizlar gecmise cok bakamiyorum.dun dunde kaldi diye avunuyorum,okuyamadigim icin ...

ins. hersey yolundadir...

Anemmmm... Napıyon güzellik? İremsu nasıl? Ablası yeni düzene alışabildi mi? Sana yardım eden kimse var mı? Ay, ben seni çok merak ediyorum. Gelip evini temizleyesim, sana yemek yapasım, kızı yıkayasım var...

evet kilo vermişim,kendim de şaşırdım1 hafta falan olacak ilaçları bıraktım,sanırım
o yüzden bebişim[/B][/I][/SIZE]

Desene fırtına gibi döndün artık

Sabah sadece kıymalı yumurta yedim.

Öğlen tavuk kanat

Öğleden sonra 2 tane kurabiye(x)

Akşam 3 tane dolma, yoğurt.

Hangi kanalda güzel film varmış??? Onu da yaz da öyle git yav...

Hadi iyi geceler

digitürkte bi filmdi hiç de güzel değildi..sırf ben buradan çıkayım diye yapmış gıcık
Hadi ben de kaçtım. Kocam ters ters bakıyor.

Papadiyam bu hafta için teklifim geçerli. Bir tek Çarşamba işim var. Geçmiş sevgililer gününü kutlarız

sağol datluumm

iyi yapmışsınız

iyi geceler bebeğem

gunaydın kızlar acılısı ben yapayım:))hepımıze hayırlı bır hafta dılerım..

kizlar gunaydin herkese iyi haftalar diliyorum....

kizlar gecmise cok bakamiyorum.dun dunde kaldi diye avunuyorum,okuyamadigim icin ...

ins. hersey yolundadir...

Merhaba Arkadaşlar ...
Her gece yazmazsam diyete ihanet ediyormuşum gibi geliyor :)
Bugün oldukça yorucu bir gündü.Yine de hareketli olduğum için mutluyum.

Sabah:Zeytinsiz Klasik Karatay Kahvaltısı +kivi+omega

Akşam: Tarhana çorbası+yoğurt+biraz kavurma +omega

Keten tohumu yemiyorum çünkü zaten çalışan bağırsaklarımı daha da fazla çalıştırıyor.
Biraz kontrollü içmeye karar verdim.Günaşırı içmek gibi..

5 kupa bitki çayı+su

vee bugün ilk defa leslie sansone ile çalıştım.
3 mil ile başladım ortalama 4,6 km denk geliyor.çok memnun kaldım.
hala yapmayan var ise kesinlikle tavsiye ediyorum.
3 mil 250 cal. diyorlar cal. geçtim inanılmaz yanıyor bacaklar,hissedebiliyor insan.
walk and kick

Bu arada özel günlerimde olmama rağmen tatlı vs krizine girmedim.
Aklıma bile gelmedi.
Benim için yine bir dönüm noktası oldu çünkü geçen ay bu zamanlarda 3 paket çikolata yemiştim.
Ahh ne çok pişmanım !

iyiniyetlim kaç gündür gelmiyo,bi sorun yoktur inşallah:26::26:
ben de çok merak ediyorum..inşallah :26:
hoşgeldin canım..eski bir dukancı olarak ne kadar sıkıcı bir diyet olduğunu biliyorum..bakalım nekadar dayanabileceksin..:26::26:
canım zaten sen mazeretini yazınca ben seni listeden çıkardım ve yerine başkasını kaydırdım..tedavin bitince yine 2 hafta düzenli bildirimle aramıza katılırsın merak etme
İyiniyetlim seni çok merak ettim canım.

:26::26::26:

bugünüm dün de söylediğim gibi yoğundu..misafirim 1 saat kadar önce gitti ve bende anca geçmişi okudum ,geldim..
arkadaşımla muhabbet sohbet güzeldi..bana da çok şirin bir şekerlik almış sağolsun..şimdi de menülerimi yazıp kaçıciiim..

sabah

ceviz
çekirdekli kuru üzüm

öğle

4-5 adet köfte
tarhana
brokoli salatası

ikindide bebek haberi pastası 1 dilim

akşam

hünkar beğendi
fasulye piyazı
kızılcık tarhanası
yoğurtlu buğday salatası

kızıçeler nasılsınız bakalım ?

akşam menümü paylaşmadan uyumak istemedm.
1 kase çorba
üzerinize afiyet valide kuru yapmış biraz da ondn yedim

yemekten sonra da 1,15 dk yürüyüş

iyi geceler hepinizeeeee

merhaba kızlar daha önce dr ayça kaya diyeti ile 12 kilo verdim şimdi karatayla 10 kilo daha vermek istiyorum,kitabı okuyorum ama anlamadığım birşey var,öğle öğününde yada akşam verilen seçeneklerden biri tercih edilebilir diyor,ama örnek menüde birden fazla seçenek aynı öğünde var,mesela pirzola yiyosun yanında sebze yemeğideyiyosun biri bana anlatabilirmi nedir bu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…