Selam hanımlar
uzun zamandan sonra tekrar diyete başladım.Bugün 1 hafta oldu.Bu kez dukanla başladım çünkü karatay bana hem çok wc problemi yaşattı (hatırlayanlarınız bilir) hem de çok duraklamıştı,ne yapsam gitmiyor,ya da geri geliyordu kilolar.İlk 6 ay çok güzeldi,20 kg verdim sonrasında en fazla 3 kg daha verebildim ve tekrar geri aldım.Bir ileri bir geri durumum uzun sürünce yazın ara verdim diyete,biraz psikolojik olarak dinleneyeim,rahatlayayım dedim.Sonra tekrar başladım ama bir ileri bir geri devam ettim.Sonra hayatımızdaki bazı sıkıntılar,duygusal açlığı feci bir şekilde yaşattı bana,dolayısıyla yaklaşık 3 ayda 7.5 kg aldımbu böyle gitmez,tekrar eski halime geri döneceğim dedim ve tekrar başladım diyete.Yoksa tüm emeklerim boşa gidecek
..ve geçen pazartesi dukanla başladım.dukan test 6 günlük atak evresi çıkarttı bana.6 günde 3 kg verdimdünden beri seyir evresine geçtim yalnız inanılmaz zor bir diyet.çok didik didik kuralları var.sadece kendime özel hazırladığım yemekleri yiyebiliyoruö.kısacası ben karatayımı çok özledim yaa,kahvaltılarımı,bol bol zeytini,yağlı yiyebilmeyi vs..hemen pes etmek istemiyorum,götürebildiğim kadar götürücem dukanı,baktım dayanamıyorum,yine karataya geçicem sanırım ama biraz değiştirerek.mesela çok yağlı yemeden ve yulaf kepeğini azar azar tüketerek,çünkü wc için iyi oluyor gibi..uzunnn uzunn yazdım ama idare edin artık
canım sağolasınbaşağrısıyla beraber göz seğirmesi yaşadım 2 gün,şimdi tepemde hafif bi ağrı var seğirme geçti şükür,kilo vermeye başlamışsın yeniden ne güzel 3 öğün mü yapıyosun
Selam hanımlar
uzun zamandan sonra tekrar diyete başladım.Bugün 1 hafta oldu.Bu kez dukanla başladım çünkü karatay bana hem çok wc problemi yaşattı (hatırlayanlarınız bilir) hem de çok duraklamıştı,ne yapsam gitmiyor,ya da geri geliyordu kilolar.İlk 6 ay çok güzeldi,20 kg verdim sonrasında en fazla 3 kg daha verebildim ve tekrar geri aldım.Bir ileri bir geri durumum uzun sürünce yazın ara verdim diyete,biraz psikolojik olarak dinleneyeim,rahatlayayım dedim.Sonra tekrar başladım ama bir ileri bir geri devam ettim.Sonra hayatımızdaki bazı sıkıntılar,duygusal açlığı feci bir şekilde yaşattı bana,dolayısıyla yaklaşık 3 ayda 7.5 kg aldımbu böyle gitmez,tekrar eski halime geri döneceğim dedim ve tekrar başladım diyete.Yoksa tüm emeklerim boşa gidecek
..ve geçen pazartesi dukanla başladım.dukan test 6 günlük atak evresi çıkarttı bana.6 günde 3 kg verdimdünden beri seyir evresine geçtim yalnız inanılmaz zor bir diyet.çok didik didik kuralları var.sadece kendime özel hazırladığım yemekleri yiyebiliyoruö.kısacası ben karatayımı çok özledim yaa,kahvaltılarımı,bol bol zeytini,yağlı yiyebilmeyi vs..hemen pes etmek istemiyorum,götürebildiğim kadar götürücem dukanı,baktım dayanamıyorum,yine karataya geçicem sanırım ama biraz değiştirerek.mesela çok yağlı yemeden ve yulaf kepeğini azar azar tüketerek,çünkü wc için iyi oluyor gibi..uzunnn uzunn yazdım ama idare edin artık
yine tuvalet sorunu yasiyorum yine karnim 3 aylik hamileymisim gibi sisti kendimi aynada sismis gordukce de hevesim kaciyor irademi kaybediyorum
yok oyam ben nişanlımın yanına geldim :))) işine yardım ediyorum şuan rapor yazıyoruz film izliyoruz ve buraya yazıyorum hehehe
carsamba kardesım gelıyo havaalanından alcam sabah, dırekt ıkeaya gıdecez kahvaltıya :)))
persembe yada cuma da senınle gıderız canım olar dımı
günaydın
17/02/2012 menum
sabah 2 yumurta peynırlı omlet roka
öğlen roka elma (aşurelık buğdaydan soğanlı karışım) taze fasulye mercımek çorbası
akşam kuru soğan ta<ze fasulye ve mercımek çorbası
18/02/2013 de
2 yumurta ve peynırle omlet 6-7 ceviz
öğlen şirkette ne çıkar ve ne yıyebılrısem
kizlar gunaydin herkese iyi haftalar diliyorum....
kizlar gecmise cok bakamiyorum.dun dunde kaldi diye avunuyorum,okuyamadigim icin ...
ins. hersey yolundadir...
evet kilo vermişim,kendim de şaşırdım1 hafta falan olacak ilaçları bıraktım,sanırım
o yüzden bebişim[/B][/I][/SIZE]
digitürkte bi filmdi hiç de güzel değildi.Hangi kanalda güzel film varmış??? Onu da yaz da öyle git yav...
Hadi iyi geceler
Hadi ben de kaçtım. Kocam ters ters bakıyor.
Papadiyam bu hafta için teklifim geçerli. Bir tek Çarşamba işim var. Geçmiş sevgililer gününü kutlarız
sağol datluumm
iyi yapmışsınız
iyi geceler bebeğem
gunaydın kızlar acılısı ben yapayım:))hepımıze hayırlı bır hafta dılerım..
kizlar gunaydin herkese iyi haftalar diliyorum....
kizlar gecmise cok bakamiyorum.dun dunde kaldi diye avunuyorum,okuyamadigim icin ...
ins. hersey yolundadir...
herkese günaydınlar,iyi haftalar olsun kısslar
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yoğurt
zeytin
sucuk(ev yapımı)
kabak mücver
çeri domates
fındık
bitki çayı
kahvaltıdan önce 1 saat yürüyüş
hastamıydın canım:26:geçmiş olsun
sağol canımaslında dün 73.1 i gördüm yok artık dedim bugünse kilo vermiş görünce çok sevindim sanırım ödem vardı,bitki çaylarına yeniden başlayınca ödem gitti
iyiniyetlim kaç gündür gelmiyo,bi sorun yoktur inşallah:26::26:
hoşgeldin canım.Selam hanımlar
canım zaten sen mazeretini yazınca ben seni listeden çıkardım ve yerine başkasını kaydırdım.Merhaba arkadaslar,1 haftadan sonra tekrar yazabiliyorum :)) Misafirim tr'ye döndü haftasonu.Gecen hafta 2 defa karatay'a uygun beslenemedim,onun disinda sorun olmadi.
Gecmise bakamadim insallah hepiniz iyisinizdir?
Bugün yediklerime gelince,
SABAH:kalsik karatay kahvaltim,1 portakal,kaju-badem(1 avuc),Omega3,Demir ilaci
ara:sütlü filtre kahve
ögle:1 tabak etli kurufasulye.2 dilim kasar,1 avuc kaju
aksam:yine kurufasulye yerim yada omlet yapar onu yerim,bakalim
SERSUM sanirim bu hafta liste yapma sirasi bendeydi ama ben tr saati 15'e kadar calisiyorum artik ve yapamayacagim((Simdiden haber vereyim dedim ki ayarlamayi ona göre yapabilesiniz.
İyiniyetlim seni çok merak ettim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?