Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

size bir bakıpta işe gideyim dedim..
kalkar kalkmaz 2 hurma ve su içtim..wc sorunu devam

kahvaltıda ceviz ve çekirdekli kuru üzüm
bitki çayı içicem..

dışarıda baya bi kar var..hadi hayırlısı..:18::18:
hepinizi öptüm.

günaydın arkadaşlar kahvaltıdan önce 7-8 tane kurutulmuş erik yedim ve 1 bardak ılık su içtim. kahvaltıda ise peynir,kaşar domates ve zeytin yedim.
bu gün okulda nöbetçiyim yanıma 1 büyük kase yoğurt ve fıstık içi aldım.öğğlen onu yiyeceğim.hepinize hayırlı işler,güzel günleeeeeeeer

gunaydinlar :) dun tuvalet sorunumu ve sinameki cayi ictigimi soylemistim onun da ise yaramayacagini dusundum ama uyanir uyanmaz tuvalete kostum. bugun baslayali bir hafta oldu. gecen hafta 68 kiloyla baslamistim bugun 67 ciktim. ama saglikli bir tartim olmadi cunku tartildiktan sonra iki kere daha tuvalete ciktim :)

günaydın canlar
18/02
sabah : 8 de yumurtalı peynırlı omlet 6-7 ceviz
öğlen pırasa ve mercımek çorbası
5 de çok acıktım melma yedım
akşam 7:30 da taze fasulye yemeği tarhana çorbası ve kuru soğan
19/2 yumurtalı peynırlı omlet 2 kuru ıncır 2 gun kurusu 6-7 ceviz
öğlen şirkete bağlıyım canlar yazarım muck

günaydın kızlar

dünkü bildirimi yapamamıştım
3.günüm karatyla
sabah10.15 bitti :2 yumurta salatası 6 zeytin bi parça peynir
1 erik kurusu 1 incir

öğlen 15.30 16.30 arası kısır ve bool çay 1 erik kurusu tatlı yerine
akşam yesem mi yemesem mi karar veremedim ama saat
20.00 de 1 tabak yeşilmercimek
1 tabak karnıbahar yedim
su:2 lt

canım dun gece hocanın ıkıncı kıtabında alerjı konusunu okudum kg almanın ve dıkkat edıp spor yapmana ragmen yavas vermenın tek sebebı bu gıbı gorunuyo.ılacları dr mu kesti?

2. ve son öğünüm

patlıcan musakka
kapuska
brokoli

sebze patlaması yaşıyorum şuan
afıyet leptın olsun bıdenem

sebze et yogurt salata hepsınden doyuncaya kadar yıyebılırsın canım..

guzellık bızde senı optuk kolay gelsın

Günaydın kızlar ya bu tuvalet sorunu bende de oldu bu hafta çok kötü bir şey bende şu form çaylar var ya onlardan içicim şimdi kahvaltıdan önce umarım işe yarar karnım patlayacak gibi kocaman

gunaydın kızlar 6 da gune basladım 8 de kahvaltım bıttı

lor peynırlı yumurta
zeytın,peynır,omega3
dereotu,maydanoz,nane
zeytınyagı ve bol lımonlu

AKŞAM:
1 bardak lahana suyu
3 yumurta,
25 zeytin( üzerine zeytinyağı, pul biber nane ve keten tohumu ektim)
1 bardak süt,
lahana salatası

saat 10 gibi benim küçük cimcime yüzünden yarım yerli muz ve 1 dilim portakal yedim...

Bu sabah:
1 bardak lahana suyu
1 omega 3, 2 vitamin

Öğle :
Bir şey yemeyeceğim

Akşama pırasa yemeği yapacağım kısmetse...

gunaydın kızlar
kacamaksız gunler hatta haftalar dılıyorum

dun aksam yemek yemedım onun yerıne buyuk bardak sut ve avcumun ıcı kadar kuru uzum yedım (kuru uzum aksam yasakmıydı ama cok yemedım )

sabah kahvaltım
2yumurta
peynır
3-4 zeytın
badem

yasıl cay ıctım
bırazdan sekersız normal cay ve turk kahvesı ıcerım

oglen :sutlu dogme (dogme yasakmı hanı su asurenın ıcıne konulan bugday):44::44::44:

ara : yesıl cay +turk kahvesı +cay olarak devam eder

günaydın kızlaaarrrr!!!bugün diyetimde ilk günüm ve bildirim yapayım dedim...siz cumaları yapıyormuşsunuz ama cumayı bekleyemedim ben...neyysee hepimize kolay gelsin

bildirim:19.02.2013
rumuz:Thalia başlangıç tarihi:19.02.2013(yani bugün)
başlangıç kg:77.500
geçen hafta:- bu hafta:77.500
fark:-
toplam fark:-
beden: 44 herhalde galiba sanırsam:18:

kahvaltım süper doyurucu geçti ama sabahları zaten çok iştahım olmaz....önemli olan akşam ne kadar aç olacağım...üstelik yemeklerin yanında ceviz,fındık falan da yenmiyor sanırım....neyse sabah kahvaltıda;

1 çay bardağı fındık
2 rafadan yumurta
avuç içi tulum peyniri
10 adet zeytin
kırmızı meyveler bitki çayı
marul,maydonoz yedim...

Kızlar ben de kahvaltımı tamamladım ve çayımı içiyorum
Sabah kalkınca omega
2 yumurta 1 çay bardağı ceviz badem fıstık 10 zeytin yarım kase keten tohumlu yoğurt (tuvalet sorunu için)
2 hurma 2 kuru kayısı
bugün canım tatlı çekiyor malum zaman geliyor ama yemiycem ben mezuniyette harika görünmeliyim

Kızlar size de anlatayım da biraz gaza geleyim ben üniversiteye ilk geldiğimde 56 kilo falandım
Geçenlerde sınıf arkadaşlarımızla yemek yiyoruz benim de bir arkadaşım var 85 kiloydu ilk geldiğinde şimdi 60 kilo konu nasıl olduysa onun kilosuna geldi müthiş bir değişim yaşadığını falan söyledik tabi değişenlerden biri de benim ben de dedim ki bende dedim yaklaşık yirmi kilo alarak değiştim dedim espirisine o an bana dedi ki
Evet dedi ama dedi sevgilisi hala bunu bırakmadı işin garip tarafı dedi( bu arada sevgilim liseden beri işte biz tanıştığımızda ben 56 kiloydum kendisi de yiyip kilo alamayan grupta tabi üniversitede yedik yedik o almadı ama ben katladım kiloları ) neyse
Ay ben bu lafa bir alındım bir alındım ki anlatamam şimdi yazarken bile gözlerim doldu tekrar hatırlıyım ki şu tatlı ihtiyacına direneyim diye yazdım zaten
İşte o gün bu gündür diyetteyim kızlar ve mezuniyette ben o kızdan daha zayıf ve alımlımolmalıyım Karatay ve sizlerin sayesinde inşallah

Buğday serbest canım

Hiç kaçamaksız 3-4 ayda ideal kilona gelirsin canım, sen onların dediklerine kendini üzme,onlara en güzel cevap kendin için ve sağlık için fazla kilolarından kurtulmak olacaktır

günaydın kızlar ..
kahvatım..
2 yumurta
2kibrit kutusu kadar peynir
bol maydonoz
bol dereotu
ve fıstık badem ve ceviz karışımı
çay çokça..

öğlen için bir planım yok ..sanırım çorba içerim..dün yapmıştım..ama canım istemezse bilemiyorum..
belki lahanadan kapuska yaparım..acı biber turşumla yerim..daha cazip geliyor ...

akşama da allah kerim..yine bir fikrim yok..siz neler yaparsınız akşam yemeğinde..

Hiç kaçamaksız 3-4 ayda ideal kilona gelirsin canım, sen onların dediklerine kendini üzme,onlara en güzel cevap kendin için ve sağlık için fazla kilolarından kurtulmak olacaktır

İnşallah ama bu forum olmasa bu kadar iradeni devam edemezdim burası benim için müthiş bir motivasyon sağlıyor kilo verenleri gördükçe ben de gaza geliyorum

canım benim...bakma sen onların lafına..

iyi yapmışsın diyete başlayarak..sağlık için sart .boşver..
beni görünüşüm için sevecek olan hiç sevmesin daha iyi...
beni ben olduğum için sevsinler..

nasıl gidiyor diyetin..ben senin istediğin kiloya hemen ulaşacağınıı düşünüyorum..

bir de erkek arkadaşın da aynı üniveriste de mi ki ...ikinizde aynı yeri nasıl tutturdunuz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…