canım dun gece hocanın ıkıncı kıtabında alerjı konusunu okudum kg almanın ve dıkkat edıp spor yapmana ragmen yavas vermenın tek sebebı bu gıbı gorunuyo.ılacları dr mu kesti?hoşgeldin saphirakendin de söylemişsin dukanın zor olduğunu,bence dukandan vazgeçip hemen karataya başla
tekrar geçmiş olsun canım
evet kilo vermişim,kendim de şaşırdım1 hafta falan olacak ilaçları bıraktım,sanırım
o yüzden bebişim
afıyet leptın olsun bıdenem2. ve son öğünüm
patlıcan musakka
kapuska
brokoli
sebze patlaması yaşıyorum şuan
sebze et yogurt salata hepsınden doyuncaya kadar yıyebılırsın canım..merhaba kızlar daha önce dr ayça kaya diyeti ile 12 kilo verdim şimdi karatayla 10 kilo daha vermek istiyorum,kitabı okuyorum ama anlamadığım birşey var,öğle öğününde yada akşam verilen seçeneklerden biri tercih edilebilir diyor,ama örnek menüde birden fazla seçenek aynı öğünde var,mesela pirzola yiyosun yanında sebze yemeğideyiyosun biri bana anlatabilirmi nedir bu??
guzellık bızde senı optuk kolay gelsınsize bir bakıpta işe gideyim dedim..
kalkar kalkmaz 2 hurma ve su içtim..wc sorunu devam
kahvaltıda ceviz ve çekirdekli kuru üzüm
bitki çayı içicem..
dışarıda baya bi kar var..hadi hayırlısı..:18::18:
hepinizi öptüm.
gunaydın kızlar
kacamaksız gunler hatta haftalar dılıyorum
dun aksam yemek yemedım onun yerıne buyuk bardak sut ve avcumun ıcı kadar kuru uzum yedım (kuru uzum aksam yasakmıydı ama cok yemedım )
sabah kahvaltım
2yumurta
peynır
3-4 zeytın
badem
yasıl cay ıctım
bırazdan sekersız normal cay ve turk kahvesı ıcerım
oglen :sutlu dogme (dogme yasakmı hanı su asurenın ıcıne konulan bugday):44::44::44:
ara : yesıl cay +turk kahvesı +cay olarak devam eder
Kızlar ben de kahvaltımı tamamladım ve çayımı içiyorum
Sabah kalkınca omega
2 yumurta 1 çay bardağı ceviz badem fıstık 10 zeytin yarım kase keten tohumlu yoğurt (tuvalet sorunu için)
2 hurma 2 kuru kayısı
bugün canım tatlı çekiyor malum zaman geliyor ama yemiycem ben mezuniyette harika görünmeliyim
Kızlar size de anlatayım da biraz gaza geleyim ben üniversiteye ilk geldiğimde 56 kilo falandım
Geçenlerde sınıf arkadaşlarımızla yemek yiyoruz benim de bir arkadaşım var 85 kiloydu ilk geldiğinde şimdi 60 kilo konu nasıl olduysa onun kilosuna geldi müthiş bir değişim yaşadığını falan söyledik tabi değişenlerden biri de benim ben de dedim ki bende dedim yaklaşık yirmi kilo alarak değiştim dedim espirisine o an bana dedi ki
Evet dedi ama dedi sevgilisi hala bunu bırakmadı işin garip tarafı dedi( bu arada sevgilim liseden beri işte biz tanıştığımızda ben 56 kiloydum kendisi de yiyip kilo alamayan grupta tabi üniversitede yedik yedik o almadı ama ben katladım kiloları ) neyse
Ay ben bu lafa bir alındım bir alındım ki anlatamam şimdi yazarken bile gözlerim doldu tekrar hatırlıyım ki şu tatlı ihtiyacına direneyim diye yazdım zaten
İşte o gün bu gündür diyetteyim kızlar ve mezuniyette ben o kızdan daha zayıf ve alımlımolmalıyım Karatay ve sizlerin sayesinde inşallah
Hiç kaçamaksız 3-4 ayda ideal kilona gelirsin canım, sen onların dediklerine kendini üzme,onlara en güzel cevap kendin için ve sağlık için fazla kilolarından kurtulmak olacaktır
canım benim...bakma sen onların lafına..Kızlar ben de kahvaltımı tamamladım ve çayımı içiyorum
Sabah kalkınca omega
2 yumurta 1 çay bardağı ceviz badem fıstık 10 zeytin yarım kase keten tohumlu yoğurt (tuvalet sorunu için)
2 hurma 2 kuru kayısı
bugün canım tatlı çekiyor malum zaman geliyor ama yemiycem ben mezuniyette harika görünmeliyim
Kızlar size de anlatayım da biraz gaza geleyim ben üniversiteye ilk geldiğimde 56 kilo falandım
Geçenlerde sınıf arkadaşlarımızla yemek yiyoruz benim de bir arkadaşım var 85 kiloydu ilk geldiğinde şimdi 60 kilo konu nasıl olduysa onun kilosuna geldi müthiş bir değişim yaşadığını falan söyledik tabi değişenlerden biri de benim ben de dedim ki bende dedim yaklaşık yirmi kilo alarak değiştim dedim espirisine o an bana dedi ki
Evet dedi ama dedi sevgilisi hala bunu bırakmadı işin garip tarafı dedi( bu arada sevgilim liseden beri işte biz tanıştığımızda ben 56 kiloydum kendisi de yiyip kilo alamayan grupta tabi üniversitede yedik yedik o almadı ama ben katladım kiloları ) neyse
Ay ben bu lafa bir alındım bir alındım ki anlatamam şimdi yazarken bile gözlerim doldu tekrar hatırlıyım ki şu tatlı ihtiyacına direneyim diye yazdım zaten
İşte o gün bu gündür diyetteyim kızlar ve mezuniyette ben o kızdan daha zayıf ve alımlımolmalıyım Karatay ve sizlerin sayesinde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?