Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar down sendromu hakkında bi konu açıcam ama nereye açacağımı bilemedim
moralim çok bozuk bulamadım bana bi el atın

slm kızlar ben dun öğlen tartıldım tam 57 idim akşam 1 çay bardagı kadar nohut yedım bu sabah aç karna 58.5 olmusum moralım çok bozuldu akşm sporumuda yaptım

aynısını bende paylaştım az önce
ama zayıf halleri ilk hallerişimdiki halleri şişman sanki..
ben öyle anladımm..
önce ve sonra diye düşünürsek ilk hallari zayıf çünkü

banada öyle geldi..hatta resmin birinde 2005 yazıyor 3 zayıf bayan,birinde 2009 yazıyor çok kilolular........:44:

slm kızlar down sendromu hakkında bi konu açıcam ama nereye açacağımı bilemedim
moralim çok bozuk bulamadım bana bi el atın
Canım sız yazmıstınız ya "REGL SENDROMUNUN HABERCİSİ 10 BELİRTİ
Aşağıdaki belirtilerin en az birinin olması, 'ağrılı regl' tanısı koymak için yeterli. Ancak bu belirtilerin arka arkaya iki regl dönemi boyunca görülmesi gerekir...
Depresif ruh hali veya mutsuzluk hali
Kaygı veya gerginlik
Duygularda değişkenlik
Sinirlilik
Olağan etkinliklere karşı ilgi azalması
Konsantrasyon güçlüğü
Enerji azlığı
İştahta belirgin değişiklik, aşırı yeme ya da aşerme
Çok veya az uyku
Denetimden çıkma duygusu" dıye,onunla ılgılı mı acaba. :44:

canım hayırdır ne oldu

bu sabah görümcem aradı ikinci bebeğine hamileymiş(12 haftalık) bunu da yeni öğrendim
bebeğin ense kalınlığı normalin üzerindeymiş (sınır 3.5 iken 3.77 çıkmış) bu konu hakkında araştırma yapmamı istedi
fazla bi bilgisi yokmuş
yazık tlf ağlıyodu rabbim ona ve bebeğine yardım etsin umarım dr yanılıyodur

slm kızlar ben dun öğlen tartıldım tam 57 idim akşam 1 çay bardagı kadar nohut yedım bu sabah aç karna 58.5 olmusum moralım çok bozuldu akşm sporumuda yaptım

canım bu kilo değildir şişkinliktir 1,5 kilo alman imkansız

aaaa hakkat ya kaynanamda yapıyordu kaşarlı omlet gerçekten kokusunu alıyordu tıksındım bende ıyıce yımırtadan bende yarın denıcem mutlaka 10 sene evvellkı kılona en yakın zamanda dönersın umarım sımdı nerelerde oturuyorsun.

Dogrudur,ınanırım ama bak yuzu tam gulmuyor sankı,bellı omega3 u eksık bunun Karatay Dıyetı yapmalı.

omega 3 ne kullanıyorsunuz ben kullanmıyorum baslasammı acaba? bu konuda fıkır verirsenız sevınırım arkadaşlar, bırde bebk icıın tedavı goruyorum etkılesımı nasıl olur acaba :/ kıtapdada okumustum destek mutlaka alınmalı dıye ama çok detay yoktu bilgi veriverin arkidişler

Günaydın kızlar,
Pek giremedim foruma oğlum hastaydı çiğerlerini üşütmüş öksürük ve kusması vardı.Kusması durdu şükür öksürüğüde azaldı.
Haftasonu diyete uymaya çalıştım yine akşam 18.00 den sonra yemedim.Yalnız dün kahvaltının yanında 1 dilim ananas ve saat 15.30 da 2 tabak etli nohut yemeği ve kabızlık için zeytinyağlı kabak yedim.Kilomda değişiklik yok, kabızlık problemi bendede başladı. Canan hoca kabız olmamaya çalışın yiyecekler bağırsaklarda uzun süre kalırsa geri emilim olur ve toksinler oluşur demiş bir yerde okudum. Belkide toksinlerden dolayı kiloda değişiklik olmuyor. Bu hafta daha lifli gıdalar ve sebze ağırlıklı yemeği düşünüyorum etten uzak durucam zaten haftaya bayram.
Kilom değişmesede halimden memnunum geceleri rahat uyuyorum görüntümde incelme var en azından.
Sabah evde yumurta kalmamıştı 1 avuç ceviz getirdim işyerinde çayla yedim.

günaydın kızlarrr

herkese güzel ve kaçamaksız bır gun diliyorum
kahvaltım:

2 ymurtadan kasarlı omlet
7-8 zeytın
1-2 çatal köy peynırı
4 kuru kayısı
1 avuc yer fistigi

Afiyet olsun loxandracımm..
Köy peyniri de ne güzeldir.

Çok hoşuma gitti bu haber.
Harika bir sonuç görmüşsün.
Leslie'ye de devame dersen hızlanacak bak kilo verişin.

afiyet olsun canım
şimdi hazırlıcam ben de kahvaltımı senin maydonozlu omletinden yapacağımm:

inşallah tansiyonun düzene girer asmamcımm hep birliktee incelelimm

Ben de yapacaktım bu sabah ama midem çok bulanıyor.
Kahvaltı yapamayacağım, kötü olacak ama yapacak bir şey yok.

truftan bir şey olmaz sen yeter ki o simit kokularına dayan.

İskenderi ekmeksiz yediysen problem yok.
Kısırı da fazla olmazsa kaçamak olarak görmüyoruz zaten.
Yürüyüşlerin de etkisi olmuştur mutlaka ama cumartesi çok olmuş.
Kaçamaksız bir haftay olur umaırm.

içine ne kadar tuz attın ki bu kadar ödem yaptı
yemeklere attığımız tuzda etkiliyor öyleyse....
ben az tuzlu yaparım yemekleri ama yinede birazda olsa atıyorum siz hiç atmıyormusunuz tuz:44:

Tansiyon için içince muhtemelen çok fazlaydı tuz.
Ben yemeklere artık hiç atmıyorum, yerine baharat kullanıyorum.

Ödemdir o 1 günde 1.5 kg almak mümkün değil ..

Çok geçmiş olsun.
Umarım sağlıklı bir şekilde alır bebeğini kucağına.
Gerçekten çok zor bir durum.

Kıyamam, küçük mü oğlun ?
Bu sıralarda salgın var sanırım, iyi olur umarım bir an önce.

Uff bu kabızlık gibi sıkıcı bir şey yok cidden.

tatlım ben ömega3 aldımaldıgım eczane bebege hazırlık yapanlarda bunu kullanıyor dedı...sana özelden atıcam adını

geçmiş olsunn,Allah şifa versinn

incelmene sevindim bende tartıya pek takılmıyorum,göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum...
kilomda çok fazla değişiklik olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…