slm kızlar down sendromu hakkında bi konu açıcam ama nereye açacağımı bilemedim
moralim çok bozuk bulamadım bana bi el atın
aynısını bende paylaştım az önce
ama zayıf halleri ilk hallerişimdiki halleri şişman sanki..
ben öyle anladımm..
önce ve sonra diye düşünürsek ilk hallari zayıf çünkü
Canım sız yazmıstınız ya "REGL SENDROMUNUN HABERCİSİ 10 BELİRTİslm kızlar down sendromu hakkında bi konu açıcam ama nereye açacağımı bilemedim
moralim çok bozuk bulamadım bana bi el atın
canım hayırdır ne oldu
slm kızlar ben dun öğlen tartıldım tam 57 idim akşam 1 çay bardagı kadar nohut yedım bu sabah aç karna 58.5 olmusum moralım çok bozuldu akşm sporumuda yaptım
ATIYORUMTATLIM DENİZ TIUZU ATIYORUM EVET AYRAN COK TUZLUYDU!
EVET BENDE DE KABIZLIK VAR SENI OKUYORUM :))OLABILIR BEN DESIKILMAYA BASLADIM FAKAT NORMAL KILOMA DAHA VAR NE YAPALIM IDARE EDICEZ
BU ARADA SENIN MAYDANOZLU LASARLI OMLETI YAPTIM SÜPER OLDU YUMURTA YUMURTA KOKMADI
YELKENLİ İKİZ İYİ YÜRÜMÜSSÜN BEN DE ESKIDAN ORALARDA OTURUYORDUM VE O ZAMAN ORAYAI BIR RARA HER GÜN YURUYORDUM 10 SENE ONCE 48 KILOYDUM(
KAHVALTI ONEMLİ EVET
İDEALİSTCİM TESEKKÜR
kahvaltımloxandra omlet tulum peyniri.10 zeytın ,1 cay bardagı fındık ve baden karısımı,acken 2 köy ıncırı papadıyanın memleketten,1 slatalık,2 kuru erik,2 kayısı,omega 3 acaip tokumtüm
Dogrudur,ınanırım ama bak yuzu tam gulmuyor sankı,bellı omega3 u eksık bunun Karatay Dıyetı yapmalı.
günaydın kızlarrr
herkese güzel ve kaçamaksız bır gun diliyorum
kahvaltım:
2 ymurtadan kasarlı omlet
7-8 zeytın
1-2 çatal köy peynırı
4 kuru kayısı
1 avuc yer fistigi
günaydın potansiyel çıtırlar
nasılsınız?
tansıyon olayını atlattım işallah spora baslıcam dun lesslı yaptıydım sayenızde
bu gun tarıltım dün 65 dim bu gün 64.100
10 .ekim -66.900
17.ekim-65.100
20.ekim.64.800 arada 64.100 e bilem ındıydım
28.ekim.65.200tuzlu ayran sonrasında,
31 ekim.64.100
yan kızlar bu tansıyon sekte vurdu...olsun devam bır de dedıgım gıbı haftada bır tartılıcam bu gün masal tartıl dedıydı tuzdan mı dıye ondan tattıldım...evet tuzdanmış...1 tuzlu ayran 1kılo ödem yapıyormuş bilginize ve 2 günsasagolsun hocaya bilem sordu:))
60 lıkılolar zor gıdıyor zor ama gıdıyor işte acıkmadan şimdi sizin tarıflre bakıp kahvaltı yapıcam hepınıze güzel bir gün dilerimi
işallah bozmadan bır daha geri almam hep düserim :))yoksa heves kalmıyorburada derdımı paylasmasam sız cevap yazmasaydınız yolumdan sasabılırdım tesekkürler tansıyonum ve kg normallestı tüm kolay gelsin
afiyet olsun canım
şimdi hazırlıcam ben de kahvaltımı senin maydonozlu omletinden yapacağımm:
inşallah tansiyonun düzene girer asmamcımm hep birliktee incelelimm
sabah kaffaltım
2 adet hurmali truf(abarttım iyice dimi)
1/2 çay bardağı fıstık-badem
1 haşlanmış yumurta(fazla haşlamışım:26:)
7-8 adet yeşil zeytin
2 köy biberi
1 bebiş salatalık
1 miniş domates
3 kk kadar peynir(kaşar,tulum ve beyaz peynir)
burnumun önünden simit kokuları geçiyorr,teklifler geliyorrr
yemicem işte yemicem tokummmmmmmmmmmm
merhaba kızlar cumadan beri az kaçamaklı oldu gunlerım tatıldı malum esım sağolsun dıbıne vurdurdu :) 1 kılo yakın fark ettırdı tabı doğal olarak kaçamaklar soyle;
cuma - aksam yemegı yerıne 16 da ıskender yedım ekmeğı azdı ama yedım
cumartesi - aksam yemegı yerıne 16 da 2 lahmacun + aksam (mısafırlıkte) cayla beraber 1 dılım borek 1 tane kurabıye
pazar - aksam yemegı yerıne 2 tane cıtır sımıt yanında ayran (ayran tuzluydu bıraz) + aksam cay yanına kısır kızlar vardı aksam (ama soyle kı ben kısır sevıyorum ve benım metabolızmamı hızlandırıryor ozellıkla kabızlığıma çok ıyı gelıyor bol yesıllıkle ve tursuyla) bunlar kaçırdıklarım amaaaaaaa
3 gunde çok çok çoookkkk fazla yuruyus yaptık hatta dun herıf ısyanlardaydı taksı butonu basalımmı bınelımmı aha otobus ahada dolmus geldı falan :) ankarayı bılen varsa soyle soylım köşkün ordan trt ye kadar hatta fazlasını rampalı yol goturdum gerı getırdım :) gıdısle gelısın arasına 2 sımıt sıkıştı ama yolda çoookktttaannn erımıstı bıle
artık kaçamak yol tam gaz devam 1 kılo fark ettııı onu hemen iade edip yenı kılolar verıcem
NOOOTTTT: bu kaçamaklı 3 gun ıcın yaptığım en yanlış sey suydu kahvaltımı ıyı yapmadım gecıstırdıımmmm aclık hıssı daha kolay olusuyor 2 yumurtayı hıc yemedım bu gunlerde ve anladımkı yemek gerekıyor ama çok sevmem yumurta hergun yemekden ogggg geldıydı ara verdım ama yarın yemeye baslıcam
bu sabah 1 fıncan bıtkı cayı 1 çb. kuruyemıs 1 muz 4 adet gunkurusu yedım.
herkese bollll kılo vermelı bır gun dılıyorum
içine ne kadar tuz attın ki bu kadar ödem yaptı
yemeklere attığımız tuzda etkiliyor öyleyse....
ben az tuzlu yaparım yemekleri ama yinede birazda olsa atıyorum siz hiç atmıyormusunuz tuz:44:
Dogrudur,ınanırım ama bak yuzu tam gulmuyor sankı,bellı omega3 u eksık bunun Karatay Dıyetı yapmalı.
slm kızlar ben dun öğlen tartıldım tam 57 idim akşam 1 çay bardagı kadar nohut yedım bu sabah aç karna 58.5 olmusum moralım çok bozuldu akşm sporumuda yaptım
bu sabah görümcem aradı ikinci bebeğine hamileymiş(12 haftalık) bunu da yeni öğrendim
bebeğin ense kalınlığı normalin üzerindeymiş (sınır 3.5 iken 3.77 çıkmış) bu konu hakkında araştırma yapmamı istedi
fazla bi bilgisi yokmuş
yazık tlf ağlıyodu rabbim ona ve bebeğine yardım etsin umarım dr yanılıyodur
Günaydın kızlar,
Pek giremedim foruma oğlum hastaydı çiğerlerini üşütmüş öksürük ve kusması vardı.Kusması durdu şükür öksürüğüde azaldı.
Haftasonu diyete uymaya çalıştım yine akşam 18.00 den sonra yemedim.Yalnız dün kahvaltının yanında 1 dilim ananas ve saat 15.30 da 2 tabak etli nohut yemeği ve kabızlık için zeytinyağlı kabak yedim.Kilomda değişiklik yok, kabızlık problemi bendede başladı. Canan hoca kabız olmamaya çalışın yiyecekler bağırsaklarda uzun süre kalırsa geri emilim olur ve toksinler oluşur demiş bir yerde okudum. Belkide toksinlerden dolayı kiloda değişiklik olmuyor. Bu hafta daha lifli gıdalar ve sebze ağırlıklı yemeği düşünüyorum etten uzak durucam zaten haftaya bayram.
Kilom değişmesede halimden memnunum geceleri rahat uyuyorum görüntümde incelme var en azından.
Sabah evde yumurta kalmamıştı 1 avuç ceviz getirdim işyerinde çayla yedim.
tatlım ben ömega3 aldımaldıgım eczane bebege hazırlık yapanlarda bunu kullanıyor dedı...sana özelden atıcam adınıaaaa hakkat ya kaynanamda yapıyordu kaşarlı omlet gerçekten kokusunu alıyordu tıksındım bende ıyıce yımırtadan bende yarın denıcem mutlaka10 sene evvellkı kılona en yakın zamanda dönersın umarım sımdı nerelerde oturuyorsun.
cayyoluna tasundık yoksa beraber yururduk ıyı olur du valla bana 52 -54 yeter tatlım:)
omega 3 ne kullanıyorsunuz ben kullanmıyorum baslasammı acaba? bu konuda fıkır verirsenız sevınırım arkadaşlar, bırde bebk icıın tedavı goruyorum etkılesımı nasıl olur acaba :/ kıtapdada okumustum destek mutlaka alınmalı dıye ama çok detay yoktu bilgi veriverin arkidişler
Kıyamam, küçük mü oğlun ?
Bu sıralarda salgın var sanırım, iyi olur umarım bir an önce.
Uff bu kabızlık gibi sıkıcı bir şey yok cidden.
Günaydın kızlar,
Pek giremedim foruma oğlum hastaydı çiğerlerini üşütmüş öksürük ve kusması vardı.Kusması durdu şükür öksürüğüde azaldı.
Haftasonu diyete uymaya çalıştım yine akşam 18.00 den sonra yemedim.Yalnız dün kahvaltının yanında 1 dilim ananas ve saat 15.30 da 2 tabak etli nohut yemeği ve kabızlık için zeytinyağlı kabak yedim.Kilomda değişiklik yok, kabızlık problemi bendede başladı. Canan hoca kabız olmamaya çalışın yiyecekler bağırsaklarda uzun süre kalırsa geri emilim olur ve toksinler oluşur demiş bir yerde okudum. Belkide toksinlerden dolayı kiloda değişiklik olmuyor. Bu hafta daha lifli gıdalar ve sebze ağırlıklı yemeği düşünüyorum etten uzak durucam zaten haftaya bayram.
Kilom değişmesede halimden memnunum geceleri rahat uyuyorum görüntümde incelme var en azından.
Sabah evde yumurta kalmamıştı 1 avuç ceviz getirdim işyerinde çayla yedim.
hurma ve incirle yaptığım truf kabızlığa iyi geliyor tavsiye ederimmm
[
Tansiyon için içince muhtemelen çok fazlaydı tuz.
Ben yemeklere artık hiç atmıyorum, yerine baharat kullanıyorum.
Famircim ben kampüsün içinde kalıyorum.
Markette vardı önceden hepsi.
Şimdi bulamıyorum
Hafta sonu da unutmuşum.
Bir alabilsem direk deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?