Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canlar , hepinize iyi akşamlar ,
Ara sıra geliyorum topiğe ama şansıma kimse olmuyo , ben de biraz takılıp çıkıyorum
Nasılsınız bakiim , Sersum yine hasta olmuşsun , çok geçmişler olsun kuzum ,
Pampişim , Ctesi senin memlekete gidiyoruz.Akçaabat köfteden gayrı gezecek-görecek-yenecek konusunda tavsiyen var midur daaa
Melexin ; Mimaroba-Batıköy konusunda ne düşünüyosun ? İnternette gördüğüm kadarıyla çok sakin , manzaralı ve yeni bi yerleşim yeri galiba.Bu konuda seninle konuşmamız lazım.Biliyorum çok yoğunsun , vaktin olduğunda konuşalım e mi benim müstakbel komşum
Ramaskacım sen nasılsın , herşey yolunda mı hayatım?
Bu arada biçok arkadaş katılmış aramıza , hoşgeldiniz.Sizler ve diğer tüm dostlar, hepiniz keyiftesinizdir inşallah ?
Kızlar benim reaktif hipoglisemim çok düzene girdi.Doymak bilmeyen midem tekrar doymaya başladı.Reglim hala tam düzeninde diil.Dün doktora gittim , östrojen verdi ama henüz kullanmaya başlamadım.Dün gece de regl oldum nihayet.Sigara konusunda 40 gün falan oldu.3 tane içtim şuana kadar.3.yü dün akşam gelen arkadaşlarla içtim.Haftada 1 tane içiyorum.Çok güzel geliyo , keyifle içiyorum ve sonra aklımdan çıkıp gidiyo.Bağımlı olmadan içmek çok güzelmiş.Galiba 3 kilo falan aldım bütün bu 3 aylık süreçte.Yemem düzene girmeye başladığı için ilerleyen dönemde birazını veririm diye düşünüyodum ama bu östrojen hapı beni tekrar şişirebilir de....Kullananınız var mı ?
İşte benden haberler böyle , bunun dışında iyilik-güzellik...

Slm kızlar..
Bugün cok kacamakli bi gündü maalesef. .
Sizleri okuyacağım..
Birdy sen nasılsın sigarayi birakabildinmi

Canikom iyiyim sağol , sen nasılsın görüşmeyeli?
45 günün ilk 30 günü hiç içmedim.Sonra bi tane içim bakiim n'olucak dedim içtim , bağımlılık falan olmadı.Sonra da haftada 1 içtim , yani 3 tane içtim toplamda.Bıraktım gibi yani.Memnunum şu halimden.
Sen n'aptın , ilaca devam paketi aldın mı ?

Canım aynı anda yazmisiz. .okudum tamamen olmasada sevindim icmemene. .ben tamamen bıraktım.
bu arada dört kilo aldım ben..

Valla BRAVOS sana hayatım.Çok sevindim ben de valla. Benim herşey üstüste geldiği için hangi sebepten ne kadar aldım ayırt edemiyorum ama sağlığım tam toparlanınca ufaktan vermeye çalışıcam inşallah...
Ben günde 1.5 paket içiyodum ve şuan 45 günde 3 tane içtim ve benim için inanılmaz ...Ama ben sigarayı çok seviyorum ve keyif için arada-sırada içmek istiyorum ...

enfeksiyon yüzündenmiş canım. bir kaç ilaç verdi bakalım. geçicek inş

canım evli değilim ben . onun için önce bir koca adayı bulmam lazımm enfeksiyonmuş sebebi

ay adige canım çok pardon ..bekarmışsın..

sorryy

ben de çayımı içiyorum..sıpalarım yatarsa ben de yatıp dinleneceğim ama nedere ..gözleri fal taşı.

45 günde 3 tane tebrik ederim..bir de benim eşim bıraksaydı..nasıl başardın

Canım aynı anda yazmisiz. .okudum tamamen olmasada sevindim icmemene. .ben tamamen bıraktım.
bu arada dört kilo aldım ben..

45 günde 3 tane tebrik ederim..bir de benim eşim bıraksaydı..nasıl başardın

Valla ağlaya-sızlaya bıraktım Burdaki dostlar bilir , hergün gelip burda ağlıyodum "canım sigara istiyo" diye Çok zor oldu , çok çok zor oldu ama oldu..Hala sürekli aklımda ama artık ağlamıyorum ve haftada bir ödül veriyorum kendime.Eşimle aynı zamanda bıraktık , o o kadar rahat bıraktı ki anlatmam ve şuana kadar ağzından sigara lafını duymadım.Belki senin eşin de o şekilde kolayca bırakır

keşke ama hiç öyle bir niyeti yok ..maşallah baca gibi içiyor..ben hastanelere kadar gittim..ilaç kalmamış..o yüzden randevu da alamadım.yani bari dedim ilaçla bıraksın..
ama onun niyeti yok zaten..ben ilaç alsam ne yazar ki ..
çok kızıyorum..ben de içiyordum..ama bıraktım..o bırakamıyor..

tebrik ederim tekrar ..hem de eşiniz de bırakmış...vallahi bravo...

Selam Hanımlarrr..
Çoktandır topiğe gelemiyorum. Bilgisayar başındayım ama rapor yazmakla meşgülüz nişanlımla. Aşkımın yanındayım dizinin dibinde anlayacağınız :)))))

Karatay tamamen çıktı hayatımdan. ama okula dönüşte tekrar başlayacagım. çok fazla yemek yiyorum l. açıkmalarım hızlandı. Karatay kahvaltılarımı özzleeedimm... Kilolarımdan bi haberim şuan. Pazartesi izmite dönecek gibiyim kısmet artık. bu cuma da listede izinli olursam sevinirim. okula döndüğümde herşeyi telafi etmeye çalışacagım. kendinize iiyi bakın görüşmek üzereee.

Sizleri özlediiiimmmm kocaman.

sen de kendine iyi bak..karatay kahvaltısı özlenmez mi hiç..haklısın ..

dönüşte tekrar başlarsın artık karatay a..

ve zaten hedef kilona az kalmış..

Canım çok teşekkürler.Üzülme , zamanı gelince eşin de bırakır.Ben 41 , eşim 54 yaşında.Biz de yıllarca baca gibi içtikten sonra niyetlendik.Ayrıca ben de seni çok tebrik ederim , ne güzel , evde içen olmasına rağmen bırakabilmişsin....

Hayatım sen herşeyin tadını çıkarmaya bak.Dönüşte hepsini yoluna koyarsın üzme tatlı canını ...

Arkadaşlar 1.70 boyunda 65 kg yim. Kilo aldığımda direkt bel ve göbek bölgesine yoğunluk yerleşiyor. Fazla kilolu olmamama rağmen acaip çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor. Hedef olarak kendime 60 kgyi belirledim. Yaşam tarzımdan bahsedecek olursam öğretmenim, 30 dk falan okula ulaşmak için yürümek zorundayım. Okulda kantinin önünden çoğunlukla gözlerimi kapatarak geçerim ama gafil olduğum zamanlar ah ah bir an o kutu bozması kantine atlar en güzel çikolatalardan 1 tane alıp hızlıca öğretmenler odası geçip bir bardak çay ile lüpppp diye götürürüm. Bunlar hikayenin güzel tarafı. Kötü tarafı ise tüm bu kutsal törenden vicdan azabından mahvolurum. Başka bir konu ise hiç doymak bilmeden yemek yemem hele mutlu ya da mutsuz olduğum zamanlarda ahhhhh değmeyin keyfime yerim de yerim midemde delik varmış gibi. velhasıl tüm bu durumlar durup düşünüp kendime gelip beni karatay diyeti yapmaya zorladı. Yanlız 1 hafta olmasına rağmen 1 gram veremedim. Acaba bi yerlerde yanlışlık mı yapıyorum ????

Menü
Kalkınca: 1 bardak su

1.öğün:2 haşlanmış yumurta, yarım domates, 8 adet ev yapımı zeytin, kibrit kutusundan daha büyük beyaz peynir,2 kayısı, 1 bardak çay

2. Öğün:Çok az yağda pişmiş anrikot, salata, bir bardak ayran

3. Öğün: Domates soslu karnıbahar, biraz da bol baharatlı kısır

Sıvı: 1litre su, 4 küçük bardak çay, 1 kupa bitki çayı- Gün boyunca

Spor: yarım saat yürüyüş

Eksik ya da fazla bişey var mı ?:44:

hayır öğünlerin çok iyi ama kahvaltıda kuruyemiş i yazmamışsın..o da tok tutması için gerekli..kavrulmamış olmalı

öncelikle teşekurler cevap yazdığınz için ,daha önce diyet takımında da(7. takımdaydım) olduğum için kuralları biliyorum cuma engeç kg bıldırımı oluyordu beni de listeye eklerseniz sevinirim

canım hoşgeldin aramıza. umarım sende bzmle beraber en kısa zamanda hedefine ulaşırsın. başarılar

İnşallah geçer biranönce canım

inş canım

ay adige canım çok pardon ..bekarmışsın..

sorryy

ben de çayımı içiyorum..sıpalarım yatarsa ben de yatıp dinleneceğim ama nedere ..gözleri fal taşı.

hiç önemli değil canım. daha önce bu konu acılmadı ki hiç nerden biliceksn.. kızlar

kzılar bu arada benim gercek adım gupse. bazı arkadaslar nickimin anlamını sormuş. çerkes kızı gupse
demek

hepinize iyi geceler kızlar

Son düzenleme:
b20-01.2013. Sabah 2 yumurta, 3 kuru kaysi 9 Zeytin, 1 dimates 1 dilim peynir.
Cay.

Ögle 1 muz, bol bol su

Aksam. 2 cöp ciger sis, 1 tas mercimek corbasi, 1 kepce bulgur pilavi, salata
Su,

en son bir kase yogurt.

günaydın
sabah: 2 yumurtalı peynırlı omlet 4-5 cevız 3 ıncır
öğlen köfte yemeği ve mercımek çorbası ayran
akşam: ıspanak yemeği ve nohut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…