Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

[Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengi kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Adana kebap,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıyeç tk olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

günaydın kızçeler...

Dün sat beş gibi işten çıkmadan 2 çay bardağı kadar fındık, fıstık, üzüm karışımı yedim.

Akşam:
1 bardak lahana suyu
2 yumurta( terayağlı, keten tohumlu)
biraz ıspanak,
kocaman bir dilim çiğ lahana

Bu sabah:
Sabah kalkar kalkmaz bir bardak su,
1 bardak lahana suyu,
5 adet goji berry,
1 omega 3, 2 vitamin

Dün akşam nohut yemeği ve yoğurt çorbası(içinde pirinç vardı ama çok az).Yanında biber turşusu ve kendi yaptığım yoğurt vardı...Eşim normalde kaçık ucuyla alırdı akşam nerdeyse 3 kase yedi yoğurttan Meğer içinde bir yoğurt canavarı varmışta haberimiz yokmuş

Sabahta 1 haşlanmış yumurta eşliğinde klasik kahvaltı ama bir dilim kızarmış ekmek yedim

4 günlük aradan sonra bugün akşam spora giderim...

günaydın karatay fıstıkları inşallah hepiniz iyisinizdir....bugünkü menüm;her zamanki kahvaltım -5 zeytin...dün akşam taze fasulye,bugurlu ayran,çok az da makarna yedim(çöpe gitmesin diye)....bugün öğlen yoğurt çorbası içicem...akşama da bezelye yemeği,salata,çorba yerim... kızlar bişey sorucam;yaa ben niye akşam yemeğinde çok kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum?????öğle yemeğinde de karnımı iyice doyuruyorum halbuki....akşam 8e doğru evde olduğum için 7:45-7:50 gibi sofraya oturabiliyorum...acaba çok mu geç yiyorum da ondan mı deli gibi yiyorum?????????:26::26::26:

Günaydın kızlar gece öyle bir rüya gördüm ki erkek arkadaşım beni ev arkadaşımla aldatıyormuş rüyamda tam erkek arkadaşımın boğazına yapıştım uyandım çok kötüydü yaa nasıl bir acı yaşadım anlatamam baş ağrısı ile uyandım zaten hala gerginim :18:
neyse kahvaltımı yazayım
9 zeytin 2 incir 2 hurma 2 kayısı 2 yumurta 1 kibrit kutusundan az peynir 1 çaybardağı ceviz badem fındık fıstık

her zaman doyduğum kahvaltı ile bu sabah doymadım adet de olmadım hala ayyh çok gerginim yaa :2:
kadın olmak zor valla

Ben de bir iki kere eşimin beni aldattığını görmüştüm çok fena

günaydın arkadaşlar..klasik kahvaltımı yaptım..
bol maydonozun üzerine limon sıktım 1 tane..

boğazım acıyor da biraz..korktum hasta olmaktan ..önce limonlu maydonozumu yedim o yüzden..c vitaminleri bekleyince ölüyormuş ya ondan..

böyle işte..

ben ideal kiloma geldim kızlar..
ne karın kaldı ,ne yan kaldı , ne kalça..

ben tamamım..

ama yine de buradayım..bu beslenme şekliyle yaşamaya devam..

Günaydın dilek(doğrumu hatırlıyorum) :26::26::26:Fotoğraf eklesen bize hırs olsa

Herkese günaydın diyorum ve çok güzel bir gün diliyorum

Günaydın birdy

Günaydın dilek(doğrumu hatırlıyorum) :26::26::26:Fotoğraf eklesen bize hırs olsa

Günaydın birdy

evet canım doğru hatırlıyorsun..
adım dilek

ekleyeyim..

benim zaten vereceğim kilo çok değildi arkadaşım..

sanırım 8-9 kilo kadardı..

ama 6-7 kilosu gitti..daha fazla da vermemem lazım..çünkü baya zayıf oldum..

tamam dur yeni foto yok galiba benim..bakayım canım..çekerim olmazsa şimdi.

Bekliyoruz

canım işte az önce çektim..yani bu bana yeter artar bile artık..

seni tebrik ederim canım kaç kiloydun şimdi kaç kilosun ne kadar zamanda Çok mu sordum ne

Son düzenleme:
seni tebrik ederim canımdan kiloydum şimdi kaç kilosun ne kadar zamanda Çok mu sordum ne

canım çok soru sormadın..ben de yeni başladım bu proğrama aslında..ocak başıydı galiba emin değilim..hafızam kötü biraz..
ama öyle olmalı..yani olsun olsun 2 aydan 1 hafta eksik olsun..
59 kiloydum..simdi ise 53 kiloyum.

canım benim eşim zayıf..
büyük oğlum ise ilk okul 1 e gidiyor..
o bile yağların var diye elleyip bıngıl bıngıl yaptırıyordu ..zayıfla anne diyordu..ne zamandır böyleydi..ben de kpss çalışma derdine düşünce kimseyi umursamadım..iyi ki de öyle yapmışım..

işte birkaç ayda gitti..kurtuldum hepsinden yağlarımın. ..

ve benim karnımda ve belimde vardı yağ..zaten diğer yerlerimde abartılı birşey yoktu..onlarda doğumdan sonra kalan yağlar..çünkü hamilelikte karın ve yan bölgesi yağ bağlar ..bebeği koruma içgüdüsüyle..ve 2 doğum..işte böyle..ama sonucu güzel olmuş galiba..

inşallah herkes istediği kiloya ulaşır makbuleceğim..

kronikdeli arkadaşım inşallah sende ideal kilona ulaşırsın canım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım fotoğraflara baktım fıstık gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…