Canım çok güzel olmuşsun , güle güle kullan yeni vücudunuDarısı bu yolda mücadele eden herkesin başına.Bu arada , Burhaniye'de yaşayan sendin di mi ?
Eki Görüntüle 638469 Eki Görüntüle 638470
canım işte az önce çektim..yani bu bana yeter artar bile artık..
evet ..sen de mi burhaniye desin yoksa
ben biraz bilgisayarı oğluma bırakıyorum..okula gitmeden evvel bir saat kadar oynuyor..
her gün böyleyiz..sonra bakarım kızlar size..kendinize iyi bakın..
malesef yasak canim :2:
islenmis ve sekerli oldugu icin..
ama sütü istedigin kadar tüketebilirsin
evet ..sen de mi burhaniye desin yoksa
ben biraz bilgisayarı oğluma bırakıyorum..okula gitmeden evvel bir saat kadar oynuyor..
her gün böyleyiz..sonra bakarım kızlar size..kendinize iyi bakın..
öncelkile hoşgeldin arkadaşım, kitabı okuduysan biraz bilgi sahibi olmuşsundur, ilk sayfalarda menüler var onlarda yardımcı olabilir. Ama sana şu kadarını söyleyim, senin yerinde olmayı isterdim, çünkü ilk başlarda yediğine dikkat edip bir de spor yaptığında çok iyi kilo verebiliyorsun. ilk 2 ayda filan oluyo bir de bariz incelme görülüyor . O nedenle dikkat etmeni tavsiye ederim kolay gelsinMerhabalar aranıza yeni katıldım. bugün karatay diyetine başladım. bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum. biraz desteğe ihtiyacım varda
selam kızlar, eşim bu sıralar eve erken geldiği için ve bizim oğlanın uyku düzeni bozulduğu için giremiyorum, uyuyunca ev işi yemek offftatile gitmek istiyorummmmm, tatili kaç yıldır haram oldu bize yurt dışında olunca 1 ay iznimiz var onda da aile yanına gidiyoruz, zaman hemen geçiyor maalesef..
geçmişe şöyle baktım,
kanael ne hamaratmışsınhemde programlı,sen öyle bayıldım.
adildemir çok iyi görünüyorsun, bence biraz sporla süper olursun. ay öyle olamk isterdim şimdilik
makbule007 geçmiş olsun, benide öyle rüyalar çok huzursuz eder anlayabiliyorum seni
selam kızlar, eşim bu sıralar eve erken geldiği için ve bizim oğlanın uyku düzeni bozulduğu için giremiyorum, uyuyunca ev işi yemek offftatile gitmek istiyorummmmm, tatili kaç yıldır haram oldu bize yurt dışında olunca 1 ay iznimiz var onda da aile yanına gidiyoruz, zaman hemen geçiyor maalesef..
geçmişe şöyle baktım,
kanael ne hamaratmışsınhemde programlı,sen öyle bayıldım.
adildemir çok iyi görünüyorsun, bence biraz sporla süper olursun. ay öyle olamk isterdim şimdilik
makbule007 geçmiş olsun, benide öyle rüyalar çok huzursuz eder anlayabiliyorum seni
evet haklısın ..hala orada bir yağ var..onu da egzersizle atabilirim....teşekkür ederim.Bence çok iyi görünüyorsun dilek...Bence de daha fazla vermene gerek yok...Belki sadece alt göbek için egzersiz yapabilirsin onun dışında gayet hoş görünüyorsun
Darısı bizlere
o balıkesir..hemşeri..aslen ben karadenizliyim..laz kızıyım..ama buradayız işte..ailelerimizin de çoğu burada
hemşeri sayılırmışız yahu. bende balıkesirliyim
Ben İstanbul'dayım ama Burhaniye'ye her yıl birkaç kez geliyoruz.Pazarına hayranım.Hadigari'nin yemeklerini çok severim
öncelkile hoşgeldin arkadaşım, kitabı okuduysan biraz bilgi sahibi olmuşsundur, ilk sayfalarda menüler var onlarda yardımcı olabilir. Ama sana şu kadarını söyleyim, senin yerinde olmayı isterdim, çünkü ilk başlarda yediğine dikkat edip bir de spor yaptığında çok iyi kilo verebiliyorsun. ilk 2 ayda filan oluyo bir de bariz incelme görülüyor . O nedenle dikkat etmeni tavsiye ederim kolay gelsin
iyidir canım bende sana selam vermiştimN'aber hayatım , nasılsın görüşmeyeli ? Ben de bu aralar çok gelemedim.Sayfalar o kadar çok ki geçmişe de bakamıyorum...
evet haklısın ..hala orada bir yağ var..onu da egzersizle atabilirim....teşekkür ederim.
o balıkesir..hemşeri..aslen ben karadenizliyim..laz kızıyım..ama buradayız işte..ailelerimizin de çoğu burada
pazarına ben de hayranım..ne ünlü markalar burada ..ben de hep pazardan alışveriş yaparım..ihraç fazlası çok ve çok ucuz..hadigari yorgancılar sokağındaki galiba ..eve yemekleri yapan kadın mı acaba..ben de seviyorum yemeklerini..gelirsen bir ara görüşebiliriz belki .beklerim.
iyidir canım bende sana selam vermiştimöyle sayfalar ilerliyo okuyamayınca aklım kalıyo, bizim oğlan çok ilgi istiyo son dönemde, bilgisayarddan neftre ediyo çocuk beni önünde görünce çekiştiriyo, hep oyun hep oyun, 1,5 yaşında yavrum. Aslına bakarsan şu sıralar tam bir gerginella yım eşimin tabiriyle
2 aydır regl olmuyorum, falan filan kız iyi ki bi selam verdin,adamı beyle pişman ederüm
N'aber hayatım , nasılsın görüşmeyeli ? Ben de bu aralar çok gelemedim.Sayfalar o kadar çok ki geçmişe de bakamıyorum...
kitabı okumaya yeni başladım evet. ama deneyimleri duymak insan çok daha verimli geliyor. ayrıca öğretmenim ve 8-2 çalışıyorum ama sabah 6 da uyanıyor eve 4 de geliyorum. 1 saatlik bir yolum var çünkü. okulda da öğle yemeği yiyemiyorum. acaba öğle yemeğini hiç yemesem olur mu?
sabah 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin ve roka yedim. ayrıca 10 tane falan fındık ve badem yedim sabah 6 da. şimdi biraz acıkıyorum napmalıyım?
canim balikesirdemi yasiyorsun.neresindensin?
hemşeri sayılırmışız yahu. bende balıkesirliyim
kızlar kendinize iyi bakın..ben okula götürüyorum oğlumu..hoşça kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?