Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım çok güzel olmuşsun , güle güle kullan yeni vücudunu Darısı bu yolda mücadele eden herkesin başına.Bu arada , Burhaniye'de yaşayan sendin di mi ?

evet ..sen de mi burhaniye desin yoksa

ben biraz bilgisayarı oğluma bırakıyorum..okula gitmeden evvel bir saat kadar oynuyor..
her gün böyleyiz..sonra bakarım kızlar size..kendinize iyi bakın..

kızıçeler günaydın..

sabah kahvaltım;
3 zeytin
yoğurt
1 dilim peynir
3 kuru kayısı
şekersiz çay

öptüm hepinizi

Merhabalar aranıza yeni katıldım. bugün karatay diyetine başladım. bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum. biraz desteğe ihtiyacım varda

selam kızlar, eşim bu sıralar eve erken geldiği için ve bizim oğlanın uyku düzeni bozulduğu için giremiyorum, uyuyunca ev işi yemek offf tatile gitmek istiyorummmmm, tatili kaç yıldır haram oldu bize yurt dışında olunca 1 ay iznimiz var onda da aile yanına gidiyoruz, zaman hemen geçiyor maalesef..
geçmişe şöyle baktım,
kanael ne hamaratmışsın hemde programlı,sen öyle bayıldım.
adildemir çok iyi görünüyorsun, bence biraz sporla süper olursun. ay öyle olamk isterdim şimdilik
makbule007 geçmiş olsun, benide öyle rüyalar çok huzursuz eder anlayabiliyorum seni

evet ..sen de mi burhaniye desin yoksa

ben biraz bilgisayarı oğluma bırakıyorum..okula gitmeden evvel bir saat kadar oynuyor..
her gün böyleyiz..sonra bakarım kızlar size..kendinize iyi bakın..

Ben İstanbul'dayım ama Burhaniye'ye her yıl birkaç kez geliyoruz.Pazarına hayranım.Hadigari'nin yemeklerini çok severim

Merhabalar aranıza yeni katıldım. bugün karatay diyetine başladım. bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum. biraz desteğe ihtiyacım varda
öncelkile hoşgeldin arkadaşım, kitabı okuduysan biraz bilgi sahibi olmuşsundur, ilk sayfalarda menüler var onlarda yardımcı olabilir. Ama sana şu kadarını söyleyim, senin yerinde olmayı isterdim, çünkü ilk başlarda yediğine dikkat edip bir de spor yaptığında çok iyi kilo verebiliyorsun. ilk 2 ayda filan oluyo bir de bariz incelme görülüyor . O nedenle dikkat etmeni tavsiye ederim kolay gelsin

N'aber hayatım , nasılsın görüşmeyeli ? Ben de bu aralar çok gelemedim.Sayfalar o kadar çok ki geçmişe de bakamıyorum...

sağol canım sorma valla çok huzursuz oldum gerçekten

Birdyciğim hoş geldin, umarım iyisindir, kızlar çocuk uyanmadan halletmem gereken bir iki iş var ben çıkıyorum..yarın tartı hepinizi güldürsün ben aynıyım maalesef

Bence çok iyi görünüyorsun dilek...Bence de daha fazla vermene gerek yok...Belki sadece alt göbek için egzersiz yapabilirsin onun dışında gayet hoş görünüyorsun

Darısı bizlere
evet haklısın ..hala orada bir yağ var..onu da egzersizle atabilirim....teşekkür ederim.

hemşeri sayılırmışız yahu. bende balıkesirliyim
o balıkesir..hemşeri..aslen ben karadenizliyim..laz kızıyım..ama buradayız işte..ailelerimizin de çoğu burada

Ben İstanbul'dayım ama Burhaniye'ye her yıl birkaç kez geliyoruz.Pazarına hayranım.Hadigari'nin yemeklerini çok severim

pazarına ben de hayranım..ne ünlü markalar burada ..ben de hep pazardan alışveriş yaparım..ihraç fazlası çok ve çok ucuz..hadigari yorgancılar sokağındaki galiba ..eve yemekleri yapan kadın mı acaba..ben de seviyorum yemeklerini..gelirsen bir ara görüşebiliriz belki .beklerim.

kızlar kendinize iyi bakın..ben okula götürüyorum oğlumu..hoşça kalın.

kitabı okumaya yeni başladım evet. ama deneyimleri duymak insan çok daha verimli geliyor. ayrıca öğretmenim ve 8-2 çalışıyorum ama sabah 6 da uyanıyor eve 4 de geliyorum. 1 saatlik bir yolum var çünkü. okulda da öğle yemeği yiyemiyorum. acaba öğle yemeğini hiç yemesem olur mu?
sabah 2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin ve roka yedim. ayrıca 10 tane falan fındık ve badem yedim sabah 6 da. şimdi biraz acıkıyorum napmalıyım?

N'aber hayatım , nasılsın görüşmeyeli ? Ben de bu aralar çok gelemedim.Sayfalar o kadar çok ki geçmişe de bakamıyorum...
iyidir canım bende sana selam vermiştim öyle sayfalar ilerliyo okuyamayınca aklım kalıyo, bizim oğlan çok ilgi istiyo son dönemde, bilgisayarddan neftre ediyo çocuk beni önünde görünce çekiştiriyo, hep oyun hep oyun, 1,5 yaşında yavrum. Aslına bakarsan şu sıralar tam bir gerginella yım eşimin tabiriyle
2 aydır regl olmuyorum, falan filan kız iyi ki bi selam verdin, adamı beyle pişman ederüm

Ben daha çok yiyecek bölümünün hayranıyım.İstanbul'a dönerken bir araba dolusu alışveriş yapıp öyle geliyorum.Yıllık kurufasulye , nohut , salçamı alıyorum.Onun dışında taşıyabildiğim kadar sebze-ot , peynir , kuruincir vs....o kadar taze , güzel ve ucuz ki.....

Yaaaa tam ilgi isteyen yaşta çocukcağız , normaldir tabi.Paylaşmak da istemez seni şimdi , idare edicen , yapacak bişi yok...Canımcım iyiyim ben sağol.Benim de reglim bir türlü düzene girmedi.2 gün önce doktora gittim.Yıllarca doğum kontrol hapı kullanmaktan rahim duvarı incelmiş dedi , östrojen verdi.Biraz tırsıyorum içmekten ama başka da çare yok gibi...Yaş 41 oldu benim , zaten bikaç yıla kadar da menopoz tantanası başlar...

Okulda öğle yemeği imkanın yoksa, ara öğün yaparsın, ayran, süt, 1 meyve, olabilir, mesela brokoli haşlayım yağ limon yanına 1 ayran öğle menüsü yapardım, yada 1muz yanına süt le akşama da normal yemeğimi yerdim, çünkü sabah erken kalkınca acıkıyor insan. burda öğretmen öğrenci bi çok arkadaş var onlar sana daha ii yardımcı olur yinede

kizlar nasilsiniz

hemşeri sayılırmışız yahu. bende balıkesirliyim
canim balikesirdemi yasiyorsun.neresindensin?

kızlar kendinize iyi bakın..ben okula götürüyorum oğlumu..hoşça kalın.

canim tebrikler.senin adina cok sevindim.canim spor veya egzersiz olarak ne yaptin.ozellikle dogumdan kalan yagli bolgeler icin...

birdy canim kiz nerelerdesin ozlettin kendini....

bruxelles canim yalniz degilsin seni cok iyi anliyorum.evet cocuklarin uyku duzeni bozulunca bizede yansiyor.bende suraya gelip 2 dakika okuyamiyorum...eeee nediyelim saglik olsun...

makbule canim sen nasilsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…