Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mantıklıymış canım ama karatay ara öğün yapmayın demiyor mu?birde çok hareketsiz kalıyorum ben. akşamları sadece 400 tane falan mekik çekiyorum yeterli olur mu ki?onun dışında günlük toplam 20 dakika falan yürüyebiliyorum.

Teşekkür ederim canım iyiyim adet öncesi gerginlik var biraz üstümde o kadar sen nasılsın bebek nasıl

öyle ya totom uyuşuyo yerde oturmaktan, birde küçük bi çadır aldık devamlı içine girelim diyor, giriyorum emme affakanlar basıyo daracık yerde, ya benim regl yıllardır düzensiz, ayın 7 sinde test yaptım, negatif 2 3 hafta oldu hala yok, beni geriyor acaba hamilemiyim diye, hamile olmaktan değil, ağır kaldırıyorm filan, ya da ne bileyim 1 kür yapacam yapamıyorum, sinir oldukça iştahım artıyo, yedikçe sinir oluyom yani kısır bi döngüdeyim. Sana da geçmi olsun canım gerçekten insan ilç kullanmak istemiyor ama mecbur kalıyosun napacan, ama bence yaşın genç menopoz için :44:

merveciğim öğünler arası en az 4 saat olacak, ona göre bir ayar çekebilirsin,
ramaskam sağol, seni düşünemiyorum bilem Allah yardımcın ola
bu sefer gerçekten çıkıyoum

evet canım balıkesirliyim. bandırmadan

menü bildirimi:

sabah saat 8e dogru bi yumurta, domates, beyaz peynir ve 8 adet yesil zeytinli kahvaltimi yaptim
yaklasik üc saat sonra aciktim, az oldu galiba

ama yinede ögleyi 12:30da yapacagim:
bir bardak süt
avuc ici kadar brezilya cevizi (bu arada bunun yasak olup olmadigini bilmiyorum, bilenler varmi acep)
5 kayisi
2 kuru incir

aksam malesef annemlere gidiyorum, gercekten artik diyetimden dolayi hic bir yere gidesim yok, millet cok israr etmese bile ben resmen atliyorum

sabah ve öğlen menülerim
sabah 6:30 uyandım 2 yumurta lorlu omlet ardından 1 türk kahvesi ve 1 dilim kabak tatlısı(kabak tatlısına şeker koymadan pişirdim)
saat 1 de 1 tabak etlı kuru fasulye yoğurt , türk kahvesi ve 1 parça çikolata
öügün aralarım biraz uzun tutmak zorunda kalıyorum çünkü sabah yüzmeye gittğim için 1 saat yüz duş al giyin gelmem anca öğlen 1 buluyor,
akşamki menum lorlu bolca salata ve pancar yemeği
türk kahvelerim şekersiz içiyorum ama yanında bir parça ya kuru incir ya kuru çikolata oluyor malaesef
önerilerinizi kızlar beklıyorum:)
sevgiler hepinize:)

canım spor falan yapmadım..sadece bebek büyüdükçe sürekli hareket vardı hayatımda..bir de çok yürürüz biz..bir de hareketli bir yapım var.oturup da keyif süremem.illa ki kalkar birşeyler yaparım.mantı, çiğ börek gibi çok zahmet isteyen yemekler yaparım . ...hiç bir şey yapamıyorsam dışarı çıkartırım çocukları ..

bir kaç kez plates yaptım sabahları ebruli oluyor..beyaz tv de ..onunla yaptım..ama o da olmadı..kahvaltıdan 2 saat sonra yapılması lazım ..ben o saatte yapılyorum kahvaltımı genelde

mekik faydalı olabilir. ama abartmadan ..ilk başlarda az az çek..sonra arttır sayını
ama bebeğin de küçük ..daha başlama spora falan
en azından 2 aylık hele bir olsun...

ben doğumlarımı normal yaptım..o yüzden hemen başla demişti doktor spora ama ben yapmadım açıkçası..

sen ne normal doğum yaptıysan ve spor da yapmak istiyorsan platesle başlayabilirsin 2 ay sonra..

Son düzenleme:
Kendimi bi türlü toparlamıyorum. Sabah iyi başlıyor ama akşama doğru hep kaçamak hep kaçamak ((
Başlarda nekadar iyi gidiyordum halbuki.
Yeni arayışlar içine girdim. Daha katı kurallı bi diyet uygulayıp sonra belki yine karataya dönerim diyorum..
Kafam karışık.
Sabah
2 haşlanmış yumurta zeytinyağı ve baharat ile tatlandırdım.
Köy peyniri
Krem peynir
Sütsüz şekersiz sade kahve

İyiyim hayatım , sen nasılsın , bebek ve herkes iyi mi ? Toparlanabildiniz mi canımcım?
Ayy bu bebek işleri jidden çok zor.Allah sabırlar versin , büyüyünce rahat edicen inşallah...Yaa o hamile miyim durumu insanı sinir ediyo.Ben bu ay 3 kere test yaptım.Valla çok asap bozucu...İşte bu rahim duvarı normalleşince regl durumu da düzene girecek inşallah.Yıllarca doğum kontrol hapı kullandım , o da hormonun feriştahı aslında ama işte ilaç olarak verilince tırstım niyeyse.Ama başlıcam yarın inşallah.Her ay bu stresi yaşamak daha çok zarar veriyo bana muhtemelen...Senin düzensizlik niye acaba?

Konu doğumdan açılmışken hamilelik öncesinde yapılması gereken bir şey var mı dilek?

Konu doğumdan açılmışken hamilelik öncesinde yapılması gereken bir şey var mı dilek?

hamilelik öncesi 2 bebekde de folik plus kullandım..onun dışında hiçbirşey yapma canım..bebek mi düşünüyorsunuz..hayırlısı olsun

bruxlles adet neden olmadın kı...bazen geçikleler oluyor. 10 gün geçtikten sonra doktor söktürücü hap veriyor..sen de git doktora 10 gün geçtiyse

birdy senin menopoza girmene daha çok var..sen daha çıtırsın. 41 yaş ne ki..41 kere maşallah

neden kullanılması gerektiğini de yapıştırıyorum buraya
alıntı yaptım

FOLİK ASİD
Hamile ve emziren kadınların bebeklerinin omirilik gelişimlerinin sağlıklı olması amacıyla ilave folik aside ihtiyaç duyulur. Çünkü hamilelik sırasında folik asid ihtiyacı artmıştır. Bu, folik asidin fetusa transferinden çok folik asidin yıkımından kaynaklanmaktadır.

Son düzenleme:

Ne kadar süre önce başlamak gerek acaba...Ben doktora gittim hamile kalınca başlarsın gerek yok şimdi dedi Evet martta düşünüyoruz allah nasip ederse inşallah

Yemiyorum yaa büyük kayıp bence de
Dilek ben de sındırgıdayım birkaç ay sonra belki doğuda olacağım Allah kerim
Dilekçim tereyağı da yapabilirsin çıkan kaymaklardan çok güzel oluyor

Ne kadar süre önce başlamak gerek acaba...Ben doktora gittim hamile kalınca başlarsın gerek yok şimdi dedi Evet martta düşünüyoruz allah nasip ederse inşallah

3 ay önceden kullanmaya başlamıştım ben..

öyle biliyorum..ilk hamileliğimde arkadaşım önceden gitti doktora..ona söylemiş..o aldı ..bana sen de al deyince ben de alıp kullanmıştım..

ikincide ise kendim gidip aldım eczaneden..

sormadım bile doktora
ama çevremde kullanan çoktu folik plus hamilelikden 3 ay önce ..
çok da duydum yani ..kk da da çok okudum..

hamilelikte devlet karşılıyor..

ama hamilelik öncesi kendim almıştım ...

Yemiyorum yaa büyük kayıp bence de
Dilek ben de sındırgıdayım birkaç ay sonra belki doğuda olacağım Allah kerim
Dilekçim tereyağı da yapabilirsin çıkan kaymaklardan çok güzel oluyor

hım yakınsınız hep buralara.

ben kaymakları tüketiyorum canım..evde yeniliyor..tereyeğını da bulabiliyorum burda pazardan..
ama dediğin gibi aklımdan geçen geçti biliyor musun..yapsam falan dedim..şu an dolapta kaldı biraz ama az ..yetmez tereyağı yapmaya..

pazartesileri geliyor sütçüm..bakalım..

yapmak istersem mikser ile mi çırpmalıyım..

olur mu ...

bir de dondurma yapılıyormuş ..geçen bir dergide okudum..

yaza kaymaktan dondurma yapmayı duşunuyorum iyiniyetli..
hiç denedin mi sen..

inşallah doğu da istediğiniz bir yere gidersiniz..
senin 3 çocuğun mu vardı.

psikolojik danışma ve rehberlik okuyorum canım son sınıf
Meslektaşım olacaksın yani

Dilekçim ben de buradan pazardan satın alıyorum bulabildiğim için yapmadım ama annem bir kere yapmıştı mikserle olur
Yazın ben dondurma yapmayı denedim öle sevmiyorlar satın alıyoruz canım. m.gnum a bayılıyoruz ama burada da dondurma yapan arkadaşlar var güzel oluyor tarif versinler tekrar bence
2 çocuğum var biri kız diğeri erkek hepimizinkini Allah bağışlasın
İnşallah canım bizim için hayırlısı olsun sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…