Okulda öğle yemeği imkanın yoksa, ara öğün yaparsın, ayran, süt, 1 meyve, olabilir, mesela brokoli haşlayım yağ limon yanına 1 ayran öğle menüsü yapardım, yada 1muz yanına süt le akşama da normal yemeğimi yerdim, çünkü sabah erken kalkınca acıkıyor insan. burda öğretmen öğrenci bi çok arkadaş var onlar sana daha ii yardımcı olur yinede
kizlar nasilsiniz
canim balikesirdemi yasiyorsun.neresindensin?
I
canimtebrikler.senin adina cok sevindim.canim spor veya egzersiz olarak ne yaptin.ozellikle dogumdan kalan yagli bolgeler icin...
birdy canim kiz nerelerdesin ozlettin kendini....
bruxelles canim yalniz degilsin seni cok iyi anliyorum.evet cocuklarin uyku duzeni bozulunca bizede yansiyor.bende suraya gelip 2 dakika okuyamiyorum...eeee nediyelim saglik olsun...
makbule canim sen nasilsin
öyle ya totom uyuşuyo yerde oturmaktan, birde küçük bi çadır aldık devamlı içine girelim diyor, giriyorum emme affakanlar basıyo daracık yerde, ya benim regl yıllardır düzensiz, ayın 7 sinde test yaptım, negatif 2 3 hafta oldu hala yok, beni geriyor acaba hamilemiyim diye, hamile olmaktan değil, ağır kaldırıyorm filan, ya da ne bileyim 1 kür yapacam yapamıyorum, sinir oldukça iştahım artıyo, yedikçe sinir oluyom yani kısır bi döngüdeyim. Sana da geçmi olsun canım gerçekten insan ilç kullanmak istemiyor ama mecbur kalıyosun napacan, ama bence yaşın genç menopoz için :44:Yaaaa tam ilgi isteyen yaşta çocukcağız , normaldir tabi.Paylaşmak da istemez seni şimdi , idare edicen , yapacak bişi yok...Canımcım iyiyim ben sağol.Benim de reglim bir türlü düzene girmedi.2 gün önce doktora gittim.Yıllarca doğum kontrol hapı kullanmaktan rahim duvarı incelmiş dedi , östrojen verdi.Biraz tırsıyorum içmekten ama başka da çare yok gibi...Yaş 41 oldu benim , zaten bikaç yıla kadar da menopoz tantanası başlar...
Teşekkür ederim canım iyiyim adet öncesi gerginlik var biraz üstümde o kadar sen nasılsın bebek nasıl
kizlar nasilsiniz
canimtebrikler.senin adina cok sevindim.canim spor veya egzersiz olarak ne yaptin.ozellikle dogumdan kalan yagli bolgeler icin...
bruxelles canim yalniz degilsin seni cok iyi anliyorum.evet cocuklarin uyku duzeni bozulunca bizede yansiyor.bende suraya gelip 2 dakika okuyamiyorum...eeee nediyelim saglik olsun...
kizlar nasilsiniz
İyiyim hayatım , sen nasılsın , bebek ve herkes iyi mi ? Toparlanabildiniz mi canımcım?kizlar nasilsiniz
Ayy bu bebek işleri jidden çok zor.Allah sabırlar versin , büyüyünce rahat edicen inşallah...Yaa o hamile miyim durumu insanı sinir ediyo.Ben bu ay 3 kere test yaptım.Valla çok asap bozucu...İşte bu rahim duvarı normalleşince regl durumu da düzene girecek inşallah.Yıllarca doğum kontrol hapı kullandım , o da hormonun feriştahı aslında ama işte ilaç olarak verilince tırstım niyeyse.Ama başlıcam yarın inşallah.Her ay bu stresi yaşamak daha çok zarar veriyo bana muhtemelen...Senin düzensizlik niye acaba?öyle ya totom uyuşuyo yerde oturmaktan, birde küçük bi çadır aldık devamlı içine girelim diyor, giriyorum emme affakanlar basıyo daracık yerde, ya benim regl yıllardır düzensiz, ayın 7 sinde test yaptım, negatif 2 3 hafta oldu hala yok, beni geriyor acaba hamilemiyim diye, hamile olmaktan değil, ağır kaldırıyorm filan, ya da ne bileyim 1 kür yapacam yapamıyorum, sinir oldukça iştahım artıyo, yedikçe sinir oluyom yani kısır bi döngüdeyim. Sana da geçmi olsun canım gerçekten insan ilç kullanmak istemiyor ama mecbur kalıyosun napacan, ama bence yaşın genç menopoz için :44:
canım spor falan yapmadım..sadece bebek büyüdükçe sürekli hareket vardı hayatımda..bir de çok yürürüz biz..bir de hareketli bir yapım var.oturup da keyif süremem.illa ki kalkar birşeyler yaparım.mantı, çiğ börek gibi çok zahmet isteyen yemekler yaparım . ...hiç bir şey yapamıyorsam dışarı çıkartırım çocukları ..
bir kaç kez plates yaptım sabahları ebruli oluyor..beyaz tv de ..onunla yaptım..ama o da olmadı..kahvaltıdan 2 saat sonra yapılması lazım ..ben o saatte yapılyorum kahvaltımı genelde
mekik faydalı olabilir. ama abartmadan ..ilk başlarda az az çek..sonra arttır sayını
ama bebeğin de küçük ..daha başlama spora falan
en azından 2 aylık hele bir olsun...
ben doğumlarımı normal yaptım..o yüzden hemen başla demişti doktor spora ama ben yapmadım açıkçası..
sen ne normal doğum yaptıysan ve spor da yapmak istiyorsan platesle başlayabilirsin 2 ay sonra..
kizlar nasilsiniz
Konu doğumdan açılmışken hamilelik öncesinde yapılması gereken bir şey var mı dilek?
hamilelik öncesi 2 bebekde de folik plus kullandım..onun dışında hiçbirşey yapma canım..bebek mi düşünüyorsunuz..hayırlısı olsun
bruxlles adet neden olmadın kı...bazen geçikleler oluyor. 10 gün geçtikten sonra doktor söktürücü hap veriyor..sen de git doktora 10 gün geçtiyse
birdy senin menopoza girmene daha çok var..sen daha çıtırsın. 41 yaş ne ki..41 kere maşallah
canım adım dilek....
ben çok severim..karnıbahardan da yaparım kapuska gibi ..beyaz lahanadan da ..acı olmazsa birşeye benzemez tadı...
sen yemez misin ...ay çok severim..
ben de yoğurdumu 5 yıldır kendim yapıyorum..daha önce hazır alıyordum canım ben de..
10 kilo alıyorum ben sütçümden..
2 kase dolusu kaymak çıkıyor..onlardan da kakaolu toplar yapıyorum..çocuklar seviyor ama en çok eşim yiyor..
5 kilo yoğurt yapıyorum
5 kilo da süt olarak tüketiyoruz..
sen nerede oturuyorsun canım..
ben burhaniye deyim..balıkesir burhaniye
Ne kadar süre önce başlamak gerek acaba...Ben doktora gittim hamile kalınca başlarsın gerek yok şimdi dediEvet martta düşünüyoruz allah nasip ederse inşallah
Yemiyorum yaabüyük kayıp bence de
Dilekben de sındırgıdayım birkaç ay sonra belki doğuda olacağım Allah kerim
Dilekçim tereyağı da yapabilirsin çıkan kaymaklardan çok güzel oluyor
Meslektaşım olacaksın yanipsikolojik danışma ve rehberlik okuyorum canım son sınıf
hım yakınsınız hep buralara.
ben kaymakları tüketiyorum canım..evde yeniliyor..tereyeğını da bulabiliyorum burda pazardan..
ama dediğin gibi aklımdan geçen geçti biliyor musun..yapsam falan dedim..şu an dolapta kaldı biraz ama az ..yetmez tereyağı yapmaya..
pazartesileri geliyor sütçüm..bakalım..
yapmak istersem mikser ile mi çırpmalıyım..
olur mu ...
bir de dondurma yapılıyormuş ..geçen bir dergide okudum..
yaza kaymaktan dondurma yapmayı duşunuyorum iyiniyetli..
hiç denedin mi sen..
inşallah doğu da istediğiniz bir yere gidersiniz..
senin 3 çocuğun mu vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?