Meslektaşım olacaksın yani
Dilekçim ben de buradan pazardan satın alıyorum bulabildiğim için yapmadım ama annem bir kere yapmıştı mikserle olur
Yazın ben dondurma yapmayı denedim öle sevmiyorlar satın alıyoruz canım. m.gnuma bayılıyoruz ama burada da dondurma yapan arkadaşlar var güzel oluyor tarif versinler tekrar bence
2 çocuğum var biri kız diğeri erkek hepimizinkini Allah bağışlasın
İnşallah canım bizim için hayırlısı olsun sağol
İyiyim hayatım , sen nasılsın , bebek ve herkes iyi mi ? Toparlanabildiniz mi canımcım?
Ayy bu bebek işleri jidden çok zor.Allah sabırlar versin , büyüyünce rahat edicen inşallah...Yaa o hamile miyim durumu insanı sinir ediyo.Ben bu ay 3 kere test yaptım.Valla çok asap bozucu...İşte bu rahim duvarı normalleşince regl durumu da düzene girecek inşallah.Yıllarca doğum kontrol hapı kullandım , o da hormonun feriştahı aslında ama işte ilaç olarak verilince tırstım niyeyse.Ama başlıcam yarın inşallah.Her ay bu stresi yaşamak daha çok zarar veriyo bana muhtemelen...Senin düzensizlik niye acaba?
Canımsın çok teşekkürler ama çıtırlık mıtırlık kalmadı artık , yaş kemale erdihamilelik öncesi 2 bebekde de folik plus kullandım..onun dışında hiçbirşey yapma canım..bebek mi düşünüyorsunuz..hayırlısı olsun
bruxlles adet neden olmadın kı...bazen geçikleler oluyor. 10 gün geçtikten sonra doktor söktürücü hap veriyor..sen de git doktora 10 gün geçtiyse
birdy senin menopoza girmene daha çok var..sen daha çıtırsın. 41 yaş ne ki..41 kere maşallah
İyiniyetlim ben yapıyorum tereyağ.Robotta soğuk suyla yapıyorum , çok kolay oluyo...Yemiyorum yaabüyük kayıp bence de
Dilekben de sındırgıdayım birkaç ay sonra belki doğuda olacağım Allah kerim
Dilekçim tereyağı da yapabilirsin çıkan kaymaklardan çok güzel oluyor
Ben onu akşam görür gibi oldum bir ara...kızlar leylak yok kaç gündür ..haberiniz var mı acaba..sersum hastaydı..ama gelmedi o da bugün ..
Hmmm senin naturan böyle demek ki hayatım.Benim eskiden saat gibiydi.Bu son 3-5 aydır şirazesi kaydı.Aynen , bizim evde de tek muhabbet benim reglim.Yani o kadar yüz-göz olduk ki kocamla anlatamamBaşla bence de ilaca dediğin gibi o stresi yaşamaktansabenim düzensizlik gençkızlıktan beri var, ya millet ramazanda regl olup yerken ben hep oruç hep oruç:96: evlenince düzelir dediler düzelmedi, çocuk olunca dedilerr yok..dr.u aramıştım daha önce emziriyorsan normal dedi bilmiyorum ya benim dr her şeye normal diyo o ayrı beklicem ayın 7 marta kadar sonra test sonra dr gidecem artık. aman böyle işte, benim regl maceram eşim dio ki bi olsanda rahatlasak hep birlikte
kızlar ben kaçar, ay iyi oldu bugün benim için, içim açıldı bea:86:
ben cideyrum canlar bugün çok dert yandım yeter bu kaaa,
Ohhhh afiyet olsun canımcım...öğlende:
çiğ fındık, çiğ fıstık ve çekirdekli siyah üzüm karışımı yedim. Çok yedim galiba başım ağrıyor, ağır geldi herhal...
sabahtan beri de 3 lt su içtim hemen hemen ...
4-5 bardakda ıhlamur...
Özlemcim n'abersin , çoktan görüşemedik hayatım...iyi akşamlar kızlar birazdan pazara çıkıcam menümü vereyim bugünlük
kahvaltı 08.00;1 yumurta,2 kk peynir,4 siyah zeytin,4 ceviz,omega 3
öğle 15.00;1 bardak kefir,1 muz
akşam 18.00;1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt
yaklaşık 1 aydır annem bizde..o yapıyo yemekleri rahatım anlıcanızama yakında gidecek bakalım netcez hadi ben pazara kaçtım güzeller görüşürük
sağolasın canım benim...Ohhhh afiyet olsun canımcım...
iyidir bebeemm..dün kulaklarını çınlattım ama benden sonra gelmişsin..:26:şimdi yakaladım..Sersumum , nasılsın iki gözüm
iyi geceler bebeğem
evet yine hastayım..hakkarinin havasına alışamadımCanlar , hepinize iyi akşamlar ,
Ara sıra geliyorum topiğe ama şansıma kimse olmuyo , ben de biraz takılıp çıkıyorum
Nasılsınız bakiim , Sersum yine hasta olmuşsun , çok geçmişler olsun kuzum,
Pampişim , Ctesi senin memlekete gidiyoruz.Akçaabat köfteden gayrı gezecek-görecek-yenecek konusunda tavsiyen var midur daaa
Melexin ; Mimaroba-Batıköy konusunda ne düşünüyosun ? İnternette gördüğüm kadarıyla çok sakin , manzaralı ve yeni bi yerleşim yeri galiba.Bu konuda seninle konuşmamız lazım.Biliyorum çok yoğunsun , vaktin olduğunda konuşalım e mi benim müstakbel komşum
Ramaskacım sen nasılsın , herşey yolunda mı hayatım?
Bu arada biçok arkadaş katılmış aramıza , hoşgeldiniz.Sizler ve diğer tüm dostlar, hepiniz keyiftesinizdir inşallah ?
Kızlar benim reaktif hipoglisemim çok düzene girdi.Doymak bilmeyen midem tekrar doymaya başladı.Reglim hala tam düzeninde diil.Dün doktora gittim , östrojen verdi ama henüz kullanmaya başlamadım.Dün gece de regl oldum nihayet.Sigara konusunda 40 gün falan oldu.3 tane içtim şuana kadar.3.yü dün akşam gelen arkadaşlarla içtim.Haftada 1 tane içiyorum.Çok güzel geliyo , keyifle içiyorum ve sonra aklımdan çıkıp gidiyo.Bağımlı olmadan içmek çok güzelmiş.Galiba 3 kilo falan aldım bütün bu 3 aylık süreçte.Yemem düzene girmeye başladığı için ilerleyen dönemde birazını veririm diye düşünüyodum ama bu östrojen hapı beni tekrar şişirebilir de....Kullananınız var mı ?
İşte benden haberler böyle , bunun dışında iyilik-güzellik...
süpersin caniimm, artik rahat rahat sakizimizi cigneyebilriz
kızlar leylak yok kaç gündür ..haberiniz var mı acaba..sersum hastaydı..ama gelmedi o da bugün ..
canım bezelye yasakgünaydın karatay fıstıklarıinşallah hepiniz iyisinizdir....bugünkü menüm;her zamanki kahvaltım -5 zeytin...dün akşam taze fasulye,bugurlu ayran,çok az da makarna yedim(çöpe gitmesin diye) ....bugün öğlen yoğurt çorbası içicem...akşama da bezelye yemeği,salata,çorba yerim... kızlar bişey sorucam;yaa ben niye akşam yemeğinde çok kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum?????öğle yemeğinde de karnımı iyice doyuruyorum halbuki....akşam 8e doğru evde olduğum için 7:45-7:50 gibi sofraya oturabiliyorum...acaba çok mu geç yiyorum da ondan mı deli gibi yiyorum?????????:26::26::26:
Eki Görüntüle 638469 Eki Görüntüle 638470
canım işte az önce çektim..yani bu bana yeter artar bile artık..
hekıss duruyo.sersum karlar hala duruyor mu iyileştin mi
kızlar leylak yok kaç gündür ..haberiniz var mı acaba..sersum hastaydı..ama gelmedi o da bugün ..
İyiyim hayatım , evet valla ööle-bööle 45 gün olmuş , haftada bir sigara ödülü koydum kendime.Bir hafta boyunca içmeyişimi sigara içerek kutluyorumiyidir bebeemm..dün kulaklarını çınlattım ama benden sonra gelmişsin..:26:şimdi yakaladım..sen nöörüyon..3 cigarayla atlatmışsın..
evet yine hastayım..hakkarinin havasına alışamadım
bu arada kardeşim ve eşi de sigarayı bıraktılar 30 gün oldu..çok seviniyorum hepinizin adına
Akşamları geliyorum genelde canım,görmedin galiba
Leylakım ben de ösledim seni yavlumİyi akşamlar kıslar..bgün yine misafir vardı gelemedimözler oldum burayıı
senin de pampişten farkın kalmadı hani misafir konusundaİyi akşamlar kıslar..bgün yine misafir vardı gelemedimözler oldum burayıı
senin de pampişten farkın kalmadı hani misafir konusunda
söyleyelim de fiyatları arttırsın biraz..E hadi Leylak kızımız memleketine dönüş yaptı , insanlar hoşgeldin maksatlı geliyo da Pampiş'e 7-24 daima ve daima kim geliyo yaaa...Kahvaltıya ayrı , yemeğe ayrı , yatıya ayrı....Kim gelir bu kadar çok valla anlamadım gitti...Bi nev'i dinlenme ve spa tesisi görevi görüyo Pampiş valla
İyiyim hayatım , evet valla ööle-bööle 45 gün olmuş , haftada bir sigara ödülü koydum kendime.Bir hafta boyunca içmeyişimi sigara içerek kutluyorum
Çok geçmiş olsun canımcım.Kış bitmeden sen kurtulamıcan bu hastalıktan galiba
Aaaa sen çok istiyodun ki kardeşin bıraksın , bak bırakmışlar valla...Şahane , ben de çok sevindim , çoook tebrik edersin benden de...
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?