Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

allah bağışlasın .,.

çalışıyor musun..

yapan arkadaşlarına rastlarsan alırsın bir ara tarif belki..

ben 1 kase kaymağı 1 paket bisküvi ile yoğuruyorum..içine 1 dilimde kek koyuyorum..

ceviz ve kakao
toplar yapıp kakaoya yada renkli sekerlere batırıyorum..

öyle yeniyor..

kahvaltıda da eşim bitiriyor diğer kaseyi..

kızlar leylak yok kaç gündür ..haberiniz var mı acaba..sersum hastaydı..ama gelmedi o da bugün ..

mercimek çorbası ve yoğut .öğlen menum..
akşama hamur işim var. kahvaltı yaparım yumurtasız.

kendinize iyi bakın.ben de kaçtım

Başla bence de ilaca dediğin gibi o stresi yaşamaktansa benim düzensizlik gençkızlıktan beri var, ya millet ramazanda regl olup yerken ben hep oruç hep oruç:96: evlenince düzelir dediler düzelmedi, çocuk olunca dedilerr yok..dr.u aramıştım daha önce emziriyorsan normal dedi bilmiyorum ya benim dr her şeye normal diyo o ayrı beklicem ayın 7 marta kadar sonra test sonra dr gidecem artık. aman böyle işte, benim regl maceram eşim dio ki bi olsanda rahatlasak hep birlikte
kızlar ben kaçar, ay iyi oldu bugün benim için, içim açıldı bea:86:
ben cideyrum canlar bugün çok dert yandım yeter bu kaaa,

öğlende:
çiğ fındık, çiğ fıstık ve çekirdekli siyah üzüm karışımı yedim. Çok yedim galiba başım ağrıyor, ağır geldi herhal...

sabahtan beri de 3 lt su içtim hemen hemen ...

4-5 bardakda ıhlamur...

iyi akşamlar kızlar birazdan pazara çıkıcam menümü vereyim bugünlük
kahvaltı 08.00;1 yumurta,2 kk peynir,4 siyah zeytin,4 ceviz,omega 3
öğle 15.00;1 bardak kefir,1 muz
akşam 18.00;1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt

yaklaşık 1 aydır annem bizde..o yapıyo yemekleri rahatım anlıcanızama yakında gidecek bakalım netcez hadi ben pazara kaçtım güzeller görüşürük

Canımsın çok teşekkürler ama çıtırlık mıtırlık kalmadı artık , yaş kemale erdi
Yemiyorum yaa büyük kayıp bence de
Dilek ben de sındırgıdayım birkaç ay sonra belki doğuda olacağım Allah kerim
Dilekçim tereyağı da yapabilirsin çıkan kaymaklardan çok güzel oluyor
İyiniyetlim ben yapıyorum tereyağ.Robotta soğuk suyla yapıyorum , çok kolay oluyo...

kızlar leylak yok kaç gündür ..haberiniz var mı acaba..sersum hastaydı..ama gelmedi o da bugün ..
Ben onu akşam görür gibi oldum bir ara...
Hmmm senin naturan böyle demek ki hayatım.Benim eskiden saat gibiydi.Bu son 3-5 aydır şirazesi kaydı.Aynen , bizim evde de tek muhabbet benim reglim.Yani o kadar yüz-göz olduk ki kocamla anlatamam
Ohhhh afiyet olsun canımcım...
Özlemcim n'abersin , çoktan görüşemedik hayatım...

Sersumum , nasılsın iki gözüm
iyidir bebeemm..dün kulaklarını çınlattım ama benden sonra gelmişsin..:26:şimdi yakaladım..sen nöörüyon..3 cigarayla atlatmışsın..
iyi geceler bebeğem

evet yine hastayım..hakkarinin havasına alışamadım

bu arada kardeşim ve eşi de sigarayı bıraktılar 30 gün oldu..çok seviniyorum hepinizin adına

süpersin caniimm, artik rahat rahat sakizimizi cigneyebilriz

canım bezelye yasak
Eki Görüntüle 638469 Eki Görüntüle 638470

canım işte az önce çektim..yani bu bana yeter artar bile artık..

çok güzel zayıflamışsın daha ne olsun

sersum karlar hala duruyor mu iyileştin mi
hekıss duruyo..bi yağıyoo korkuyoz eyvaahh çok tutacak yine diye öğlene kadar eriyo akşam yine yağıyo..ama kenarlardaki o buzlu kar kütleleri duruyor..
hala hastayım..

sağol canım afedersiniz salya sümük devam ediyo grip..

Son düzenleme:
İyiyim hayatım , evet valla ööle-bööle 45 gün olmuş , haftada bir sigara ödülü koydum kendime.Bir hafta boyunca içmeyişimi sigara içerek kutluyorum
Çok geçmiş olsun canımcım.Kış bitmeden sen kurtulamıcan bu hastalıktan galiba
Aaaa sen çok istiyodun ki kardeşin bıraksın , bak bırakmışlar valla...Şahane , ben de çok sevindim , çoook tebrik edersin benden de...
Akşamları geliyorum genelde canım,görmedin galiba

İyi akşamlar kıslar..bgün yine misafir vardı gelemedimözler oldum burayıı
Leylakım ben de ösledim seni yavlum

senin de pampişten farkın kalmadı hani misafir konusunda

E hadi Leylak kızımız memleketine dönüş yaptı , insanlar hoşgeldin maksatlı geliyo da Pampiş'e 7-24 daima ve daima kim geliyo yaaa...Kahvaltıya ayrı , yemeğe ayrı , yatıya ayrı....Kim gelir bu kadar çok valla anlamadım gitti...Bi nev'i dinlenme ve spa tesisi görevi görüyo Pampiş valla

bugün neyse ki yoğun değildi..çok yorulmadım yanii..ama hastalık yüzünden halsizim

sabah

peynir
kıymalı yumurta

öğlen

mercimek çorbası
fırında tavuk
cacık

söyleyelim de fiyatları arttırsın biraz.. belki müşteri azalır..

ödüle bak bee buna da şükür ne diyelim..krizlerin geçti ya önemli olan bu..kendini de tutabiliyorsun artık..valla sana da tebrikss

size de söylemiştim zaten onların bırakmasına da çok sevindim evet..darısı babamın başına..
buranın havası çok kirli ve tabii ben deniz seviyesinden birden böölee dağlara çıkınca sapıttı bünye ..buradaki arkadaşlar ilk yıl böyle olur seneye alışırsın diyolar da ben valla alışmadan gitsem diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…