bugün neyse ki yoğun değildi..çok yorulmadım yanii..ama hastalık yüzünden halsizim
sabah
peynir
kıymalı yumurta
öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
cacık
söyleyelim de fiyatları arttırsın biraz..belki müşteri azalır..
ödüle bak beebuna da şükür ne diyelim..krizlerin geçti ya önemli olan bu..kendini de tutabiliyorsun artık..valla sana da tebrikss
size de söylemiştim zaten onların bırakmasına da çok sevindim evet..darısı babamın başına..
buranın havası çok kirli ve tabii ben deniz seviyesinden birden böölee dağlara çıkınca sapıttı bünye ..buradaki arkadaşlar ilk yıl böyle olur seneye alışırsın diyolar da ben valla alışmadan gitsem diyorum
Tesekkur ederim canimselam kızlar, eşim bu sıralar eve erken geldiği için ve bizim oğlanın uyku düzeni bozulduğu için giremiyorum, uyuyunca ev işi yemek offftatile gitmek istiyorummmmm, tatili kaç yıldır haram oldu bize yurt dışında olunca 1 ay iznimiz var onda da aile yanına gidiyoruz, zaman hemen geçiyor maalesef..
geçmişe şöyle baktım,
kanael ne hamaratmışsınhemde programlı,sen öyle bayıldım.
adildemir çok iyi görünüyorsun, bence biraz sporla süper olursun. ay öyle olamk isterdim şimdilik
makbule007 geçmiş olsun, benide öyle rüyalar çok huzursuz eder anlayabiliyorum seni
Ben de özledim canım benim,eskisi gibi denk gelmiyoruz birbirimize hiçbirimiz.eskisi gibi olsak da muhabbetten kopsakİyiyim hayatım , evet valla ööle-bööle 45 gün olmuş , haftada bir sigara ödülü koydum kendime.Bir hafta boyunca içmeyişimi sigara içerek kutluyorum
Çok geçmiş olsun canımcım.Kış bitmeden sen kurtulamıcan bu hastalıktan galiba
Aaaa sen çok istiyodun ki kardeşin bıraksın , bak bırakmışlar valla...Şahane , ben de çok sevindim , çoook tebrik edersin benden de...
Leylakım ben de ösledim seni yavlum
Bence de sersumumsenin de pampişten farkın kalmadı hani misafir konusunda
E hadi Leylak kızımız memleketine dönüş yaptı , insanlar hoşgeldin maksatlı geliyo da Pampiş'e 7-24 daima ve daima kim geliyo yaaa...Kahvaltıya ayrı , yemeğe ayrı , yatıya ayrı....Kim gelir bu kadar çok valla anlamadım gitti...Bi nev'i dinlenme ve spa tesisi görevi görüyo Pampiş valla
Ben de özledim canım benim,eskisi gibi denk gelmiyoruz birbirimize hiçbirimiz.eskisi gibi olsak da muhabbetten kopsak
Bence de sersumum
di yoo suuunnnnHehehe arttırsın valla , güzel düşündün hayatım
Ödül olmadan teşvik olamıyorum ben Sersumum.Günde 30 sigara nere , haftada 1 sigara nere...Bi de yani ben bööle keyfine düşkün bi insanım.Bunu da bu kadar seviyoken tamamen hayatımdan çıkartmak istemedim.Ctesi 3 günlüğüne Pampiş'in memeleketine gidiyoruz.Sigaramı alıcam yanıma.Yani bööle hırçın dalgaları seyredip kahvemi içerken o sigarayı da içerim ben arkadaşım
hadi tatlım hayırlı olsun lahana çorbasına başlamışsınMerhaba kizlar nasilsiniz ???
Dun nete girdim sizleri okudum ama yazamadim.. hersey yolunda ve gunum guzel gecmisti bu gun de dune keza daha da guzel gecti .. tum gun isteydim .. ayaktaydim , yoruldum ..
Bugun sivi agirlikli beslendim.
yediklerim;
Sabah;
1 kase lahana kuru corbasi
1 muz ve yarim kase yagsiz yogurt
ogle;
1 kase yogurt
2 fincan kahve
aksam;
1 kase kati cacik
sutlu kahve
bu hafta guzel gecti .. kacamaksiz ve dolu dolu spor yapamadim fakat calistim.. Umarim yarin kilolar gitmis olarak buraya yazarim.. Yarin bildirimimi cok erken yapabilirim cunku is yerinden gelecek habere gore ya calisacagim yada calismayacagim insallah calismam .. bakalim saat 10a kadar bekeleyecegim ..
neyse simdi biraz sizleri okuyayim ..
Sersum canim aksam okudum ama yazamadim Gecmis olsun canim .. Allah acil sifalar versin canimm
Evet canımcım yaa , ne kadar eğleniyoduk de mi
slm karatay hatunları....
tam tekrar başladım dedim yatılı misafirlerim geldi ne diyet kaldı ne birşey....aldığım 3 kiloyu versem onuda veremiyorum....sözde pazartesiden bugüne kadar tekrar başlamıştım kaçamaksız 3 gün geçirdim ama bugün gezmeye gittim tüm cıssları yedim((üstüne üstlük bugün adet oldum karnım davul gibi....
di yoo suuunnnn
hadi tatlım hayırlı olsun lahana çorbasına başlamışsın
sağol datlum
:118::118: hacı kop kop:118::118:
Evet canımcım yaa , ne kadar eğleniyoduk de mi
akşam
mercimek çorbası
kuru fasulye
havuç,turp,kırmızı lahana salatası
cacık
sersum slm canım
nasılsın görüşmeyeli kilo verdin mi? ben 3 kilo alarak döndüm((
insan nekadar rahatsız oluyor yaaa 3kiloda olsa çok rahatsızım...
sen protein yüklemesini nasıl yapıyordun biraz anlatırmısın...3 gün yapsam diyorum...
hemde nasıl hüsrançok mutsuzum çooooook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?