Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hehehe arttırsın valla , güzel düşündün hayatım
Ödül olmadan teşvik olamıyorum ben Sersumum .Günde 30 sigara nere , haftada 1 sigara nere...Bi de yani ben bööle keyfine düşkün bi insanım.Bunu da bu kadar seviyoken tamamen hayatımdan çıkartmak istemedim.Ctesi 3 günlüğüne Pampiş'in memeleketine gidiyoruz.Sigaramı alıcam yanıma.Yani bööle hırçın dalgaları seyredip kahvemi içerken o sigarayı da içerim ben arkadaşım

uzun süredir yazamadım özledim buraları valla. ama yazmıyorum diye diyeti boşlamadım
bugünkü mönüm
sabah 2 yurtalı menemen ceviz 1 kk peynir 4 zeytin ve çay
ara az şekerli türk kahvesi
16:30 bi tabak uydurma patlıcan ( 1.5 patlıcanı domates ve az zeytinyağı ile pişirdim) ve yoğurt
az önce dayanamadım ve 3 gün kurusu kayısı yedim
akşama da yeşil mercimek ve salata var

Merhaba kizlar nasilsiniz ???

Dun nete girdim sizleri okudum ama yazamadim.. hersey yolunda ve gunum guzel gecmisti bu gun de dune keza daha da guzel gecti .. tum gun isteydim .. ayaktaydim , yoruldum ..

Bugun sivi agirlikli beslendim.

yediklerim;
Sabah;
1 kase lahana kuru corbasi
1 muz ve yarim kase yagsiz yogurt

ogle;
1 kase yogurt
2 fincan kahve

aksam;
1 kase kati cacik
sutlu kahve

bu hafta guzel gecti .. kacamaksiz ve dolu dolu spor yapamadim fakat calistim.. Umarim yarin kilolar gitmis olarak buraya yazarim.. Yarin bildirimimi cok erken yapabilirim cunku is yerinden gelecek habere gore ya calisacagim yada calismayacagim insallah calismam .. bakalim saat 10a kadar bekeleyecegim ..

neyse simdi biraz sizleri okuyayim ..

Sersum canim aksam okudum ama yazamadim Gecmis olsun canim .. Allah acil sifalar versin canimm

iyi akşamlar kızlar hasta olan arkadaşlara allah'tan acil şifa dilerim menüme gelince:
sabah:yarım muz,peynir,zeytin ,domates,1 avuç dolusu fındık

öğle:tavuk sote,salata,yoğurt

akşam:1 kepçe şehriye çorbasıtavuk sote,lahana turşusu ve kibrit kutusu kadar bile olmayan helve(üzgünüm regly olduğum için )

sizce çok bozuldu mu.çorbayıda içim ısınsın diye içtim.böyle anlarda sıcacık bir çorba beni anca ısıtır.

Tesekkur ederim canim

Ben de özledim canım benim,eskisi gibi denk gelmiyoruz birbirimize hiçbirimiz.eskisi gibi olsak da muhabbetten kopsak
senin de pampişten farkın kalmadı hani misafir konusunda
Bence de sersumum

sabah klasik karatay kahvaltısı ara kuruyemiş+ayran akşam mercimek çorbası+2parça tavuk şinitsel+salata......

slm karatay hatunları....
tam tekrar başladım dedim yatılı misafirlerim geldi ne diyet kaldı ne birşey....aldığım 3 kiloyu versem onuda veremiyorum....sözde pazartesiden bugüne kadar tekrar başlamıştım kaçamaksız 3 gün geçirdim ama bugün gezmeye gittim tüm cıssları yedim((üstüne üstlük bugün adet oldum karnım davul gibi....

di yoo suuunnnn
hadi tatlım hayırlı olsun lahana çorbasına başlamışsın
Sersum canim aksam okudum ama yazamadim Gecmis olsun canim .. Allah acil sifalar versin canimm
sağol datlum
Evet canımcım yaa , ne kadar eğleniyoduk de mi

:118::118: hacı kop kop:118::118:

hüsran desene

akşam

mercimek çorbası
kuru fasulye
havuç,turp,kırmızı lahana salatası
cacık

sersum slm canım
nasılsın görüşmeyeli kilo verdin mi? ben 3 kilo alarak döndüm((
insan nekadar rahatsız oluyor yaaa 3kiloda olsa çok rahatsızım...
sen protein yüklemesini nasıl yapıyordun biraz anlatırmısın...3 gün yapsam diyorum...

sebze,kuruyemiş ve bakliyat yok..sadece protein(et,yumurta,süt ürünleri,balık,tavuk)tüketiyor ve bol su içiyorsun canım.ben böyle besleniyor ama karatayın saat kurallarına da uyuyorum..dene bakalım..sadece maydanoz ve abartmamak şartıyla kuru soğandan salata yapabilirsin yemeklerin yanına..

ben 1 ileri 2 geri gidiyorum..yeni 9 lu bitki çayı aldım bakalım faydası olacak mı ..metabolizmamın hızlanması lazım..ama şimdi regl oldum etkisi ancak haftaya belli olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…