Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende başlayım o halde...Ne kadar almak gerekiyor belli bir miktarı varmı :26::26::26:

Kızlar çok komik yaaa , hemen hemen hepimiz regliz bugün Dünya regl haftası da haberimiz mi yok

Bende bu hafta bekliyorum

‎"Yağ kilo aldırmaz"

Ezber bozan Prof. Canan Karatay'dan şaşırtan iddia!

GAZETE HABERTÜRK / ÖZLEM YILMAZ
oyilmaz@htgazete.com.tr

Prof. Dr. Canan Karatay, "Senelerdir yağ tehlikeli dendi; saf tereyağı ve saf zeytinyağından korkmayın" iddiasında bulundu; asıl tehlikenin şeker olduğuna dikkat çekti. Karatay, Türkiye'de 20 milyondan fazla kilolu, 20 milyon obez ve 10 milyon da diyabetli olduğunu söyledi.

İŞTE KARE KARE KALORİ HESABI
İşte kare kare kalori hesabı! - Yaşam - Habertürk Galeri | Sayfa: 1

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, şeker tüketiminin tehlikesine dikkat çekti.

Karatay, “Yağlar tehlikeli diye senelerce halkımıza söylendi. Senelerce yağlar yasaklandı. Esas şekerin, ensülinin tehlikeli olduğu halkımızdan saklandı. Kusura bakmasınlar. Yağ kilo aldırmaz” dedi. Prof. Karatay’a göre, Türkiye’de 20milyondan fazla kilolu, 20milyon obez ve 10milyon diyabetli insan var. Neredeyse her evde, obez ya da diyabetli görmek mümkün.

Prof. Karatay, dün yaptığı basın toplantısında, yeni kitabı ‘Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Çözüm Var’ı tanıtırken, yine ezber bozan açıklamalarda bulundu. Senelerdir insanların yağdan ve yumurtadan korkutulduğunu söyleyen Prof. Karatay, saf tereyağı ve saf zeytinyağının sağlıklı olduğunu belirtti.

BUNLARI UNUTMAYIN
Diyabete ve obeziteye karşı yapılması gerekenleri sıralayan Prof. Karatay, sağlıklı beslenmenin ipuçlarını şöyle verdi: 

Saf tereyağı, köy tereyağı ve saf zeytinyağından korkmayın. Bol bol kulanın. Özellikle salatalarda bol zeytinyağı koymadığınız zaman, içindeki vitaminlerin emilimi olmuyor. 

Diyet yiyecekler, suni tatlandırıcıları mutfağınıza sokmayın. Bal ve pekmezin de bir faydası yok; kan şekerini ve ensülini yükseltiyor. Fazlası gider yağ olur. 

Kiloluysanız ekmek ve pilavdan uzak durun. Köy tavuğu öneriyorum. Sabah 2 poğaça yemek, tehlikeli. Karbonhidratlı gıda tüketenlerin kalp krizi oranı yüzde 75 fazladır. 

En ideali günde 2 öğün. Güzel bir kahvaltı şart. Akşam yemeğinden sonrameyve tehlikeli. 20.00’den sonra hiçbir şey yenmemeli. Tabii her gün 20 dakika yürüyüş şart.

'ŞEKER, EN TATLI ZEHİR'
En büyük tehlike şeker. Tümunlar karbonhidrattır, şekere dönüşür. Artık yağlar tehlikeli değil, şekerler tehlikeli. Şeker en tatlı zehirdir, tüm vücut için toksittir.

"ÇOCUKLARI ZEHİRLEMEYİN"
“Çocuklarda da obezite tehlikeli boyutlarda. Patates kızartıp üzerine ketçap dökmek en büyük zehirdir.”

ÖRNEK BİR KAHVALTI
Mutlaka az pişmiş yumurta, rafadan, kayısı kıvamında, bol köy tereyağına kırılmış olabilir. Avucumuzun yarısı kadar peynir olabilir. Peynir, ceviz, fındık ve zeytin. Et isteniyorsa pastırma eklenebilir. Ayrıca yanına tam buğday salatası yapılabilir.”

Alıntı

selam kızlar ben aynıyım, neyse bu da bişey bildirimimi yapıyım geçmişe bakıyim neler olmuş,
rumuz: bruxelles
baş. t.: 7 ocak
baş kg: 69
geçen hafta: 68
bu hafta:68,
haftalık yüzde: % 000000
hedef 59(yakında 66 olacak sanırım)

Eksiler

1.Adilemir:%5.357
2.Topalpire:%2.469
3.Nurudilara:%1.570
4.Sivasıngülü:%0.806
5.Selmanınkızı:%0.449
6.Birdy :% 0.440

7.Kaneel:0
8.Beyhan25: 0
9.Fbmy8785:0

Artılar

10.Adigegupse:%0.145
11.Kroikdeli:%0.278
12.Özlemkartal: %0.338
13.Sersum:%0.766
14.İğneoyası: %0.739
15.Melexin:%1.432
16.Ficans: % 1.829

kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..

veremeyen ve alanlar ise haftaya kadar ben dahil toparlanalım ve kendimize gelelim kızlar..yaza az kaldıııııı

Eksiler

1.Adilemir:%5.357
2.Topalpire:%2.469
3.Nurudilara:%1.570
4.Sivasıngülü:%0.806
5.Selmanınkızı:%0.449
6.Birdy :% 0.440

7.Kaneel:0
8.Beyhan25: 0
9.Fbmy8785:0
Bruxelles :0

Artılar
10.Adigegupse:%0.145
11.Kroikdeli:%0.278
12.Özlemkartal: %0.338
13.Sersum:%0.766
14.İğneoyası: %0.739
15.Melexin:%1.432
16.Ficans: % 1.829

Bruxelles senide ekledim
İğneoyası ve sersum sizin ikinizin yeri karışmış kusura bakmayın

regli ilca başlar başlamaz mı oldun kız:44: bende istiyorum o ilçtannn

-3 ben mi yanlış görüyom heyy maaşallahh

Kızlar çok komik yaaa , hemen hemen hepimiz regliz bugün Dünya regl haftası da haberimiz mi yok
valla ya uleynnn hamilemiyim yoksa ben niye olmuyorum:84::84::84:

teşekkür canım eline sağlık, liste sırası bana geliyorrrrr, oyy becerebilecek miyim acep şimdiden geriliyorm
Adilemir teprikler canım, tüm kilo veren arkadaşlar

tünaydın kısslar
bu hafta kilo veren az gibi,ama olsun çoğu kişi regl zatenbu da demek oluyo ki haftaya herkes eksileri görecekkilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenler üzülmeyin,haftaya bomba gibi geleceksiniz

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yoğurt
peynir
zeytin
2 tane bulgurlu kurubiber dolması
1 elma
2 günkurusu

bugün hava yağmurlu olduğu için yürüyüş yok

Merhaba kızlar ancak gelebildim.. Kilo vermeye çabalayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum

08.02.2013 tarihli bildirimim:
Bildirim

iyiniyetli

Başlangıç tarihi:15-02-2012
Başlangıç kg: 64.5
Geçen hafta: 54.7
Bu hafta: 55.2
Fark:+500
Yüzde : 0.905
Toplam fark:9.3
Beden:36
Spor: Yürüyüş yok
Boy:1.66

22.02.2013 veee artıdayım Reglimin 4. ve son günü
Bildirim

iyiniyetli

Başlangıç tarihi:15-02-2012
Başlangıç kg: 64.5
Geçen hafta: 55.2
Bu hafta: 55.9
Fark:+700
Yüzde : 0.634 (2'ye böldüm)
Toplam fark:8.6
Beden:36
Spor: Yürüyüş yok
Boy:1.66

Son düzenleme:

listeye kendimi ekledim kızlar

Vaavvv süper tebrik ederim

Kilo veren herkezi tebrik ederim.
Malesef ben bu hafta artıdayım,offf olmuyor ya bir ileri,iki geri
Böyle olunca umudumu yitiriyorum kilo verme konusunda

Merhaba kızlar ya aslında öğlen yemeyecektim ama sabah erken kahvaltı yapınca acıktım ve bir çay bardağı kuruyemiş 2 incir 2 hurma 2 kayısı 1 bardak süt yemek hazırlamak istemedi canım umarım yanlış olmamıştır öğünüm :44:

Tebrik ederim canım süper vermişsin yaa darısı vermeyenlere

Kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum veremeyen arkadaşlar da üzülmesinler yola devam

sabah : bir yumurta, beyaz peynir, ve kasar peynir
ögle: firinda som balik ve salata, sütlü kahve
aksam: 4 kayisi, 1 incir, cok az ceviz

bugünlük bu kadar

Bende... Ama bugün son benim...

Bende başlayım o halde...Ne kadar almak gerekiyor belli bir miktarı varmı :26::26::26:

Bende bu hafta bekliyorum

Bu hafta regl olmayanı dövüyolar
Ellerine sağlık canım...
Olmadım olmadım , niye olmadım diye doktora gittim.Doktor düzene girsin ve kanama normal olsun diye (iki gün sürüyo) ilaç verdi.Doktordan eve geldim ve pat diye oldum.Doktoru görünce korktu zannımca Östrojeni de başladım bugün almaya.Hayırlısı Allahtan...

merhaba kızlar ben de bugün başladım karatay teyzenin diyetine :)
inşallah sizler gibi güzel güzel kilocuklarımdan kurtulurum... en az 10 kilo fazlam var !

Başlangıç tarihi:22-02-2012
Başlangıç kg: 75.8
Beden:44
Spor: Yürüyüş yok (şimdilik)
Boy:1.68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…