bu arada henüz kitabı alamadım. örnek menüden ilerliyorum. mesela bugün 2 yumurta 1 çay bard. vceviz 4gün kurusu ve bir avuç içi beyz peynirli kahvaltımı yaptım. öğlen de taze fasulye+ayran+salata yaptım. Akşama kuru fasulye yiyebilir miyim? Yiyebilirsem yanında neler yemem gerekir? kitabı okuyanlar bana yardımcı olabilir mi acaba?
Eksiler
1.Adilemir:%5.357
2.Topalpire:%2.469
3.Nurudilara:%1.570
4.Sivasıngülü:%0.806
5.Selmanınkızı:%0.449
6.Birdy :% 0.440
7.Kaneel:0
8.Beyhan25: 0
9.Fbmy8785:0
Artılar
10.Adigegupse:%0.145
11.Kroikdeli:%0.278
12.Özlemkartal: %0.338
13.Sersum:%0.766
14.İğneoyası: %0.739
15.Melexin:%1.432
16.Ficans: % 1.829
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
veremeyen ve alanlar ise haftaya kadar ben dahil toparlanalım ve kendimize gelelim kızlar..yaza az kaldıııııı
merhaba kızlar ben de bugün başladım karatay teyzenin diyetine :)
inşallah sizler gibi güzel güzel kilocuklarımdan kurtulurum... en az 10 kilo fazlam var !
Başlangıç tarihi:22-02-2012
Başlangıç kg: 75.8
Beden:44
Spor: Yürüyüş yok (şimdilik)
Boy:1.68
kizlar kilo veren arkadaslar
mazereti olan ve sabit kiloda olan arkadaslar ins.haftaya sizinde yuzunuzu tarti guldursun.ins.haftaya herkes guzel sonuclar alirlar...
fbmy canim liste icin tesekkurler.ellerine saglik...
Sivasin gulu
Baslangic kg 83.
gecen haftaki kg 74, 400
bu hafta. 73. 800 gr
6 gündür regl oluyorum.hem grip hem regl iskence oluyor.
Sabah kahvaltim. 8 tane zeytin, 3 tane kuru kaysi, 2 yumurta.
5 tane ceviz, 1 dilim peynir. cay.
Ben baslangic tarihini unuttum. Gripten olsa gerek hatirlayamadim.
Evde 3 oldu hasta sayisi. Ben bugün biraz iyiyim ama daha tam gecmedi.
inşallah bu takıntıdan haftaya kurtuluruz canımsersum yok canm sivi agirlikli bir seyler deniyeyim dedim .. protein de ise yariyor ama galiba boyle corbali bir gun de iyi olur gibi geldi bilmiyorum .. yoksa lahana kuru falan yapmiyorum sadece evde lahana var ve bilgdigim bir diyet oldugu icin yapayim dedim .. biraz toksin attim manacak .. insallah yani yarin bakalim sonuc ne olacak artik verim kurtulayim bu kilolardan bi 67leri goreyim takildim kaldim 70 69 fenalik geldi yaw
Hehe ben de reglim.Geçen hafta olacaktım , bu hafta olabildim.Sabahki tartıyı merakla bekliyorum
Yürüyüşten geldim , duş aliim de geliim.
Öptüm...
flaşş flaşşş diye duyurmuştun aylar önce jadde kızıYaaa... Ne günlerdi
CNNTÜRK teki bir programda, 80lerde oynayan almanyadan gelmiş çocukla pastanecinin kızı aşklarını itiraf etmiş. Bugün hürriyet web sayfasında yayınlanmış. Peki biz bunu ne zaman öğrendik? Aylar önce, bu muhabbetlerden birinde! Yaaaa...
Benim +++ larım seninkileri döverBen de bugün regl oldum ve benim bir sürü kaçamağım oldu, spor da hiççç yoktu:18:
tebrikler canım.İyi geceler arkadaşlar..
Hava o kadar soğuk ki sanırım kış başladığından beri bu kadar üşümemiştim.
Doğu'da görev yapa yaşayan arkadaşlara sabırlar diliyorum.
Sersum Hakkari'deydin galiba cidden çok zor sürekli kar-kış daralıyor insan bir süre bizde o bölgede yaşadık babamın işi yüzünden,zor yıllardı.
Allah sabır versin görev yapan herkesi korusun inşallah.
Bu arada benim ailem de 20 yıldır balıkesir de yaşıyor,bende evlenmeden önce orada yaşıyordum.
Aslında hiç sevmezdim ama zaman zaman istanbul'dan çok yoruluyorum,hayat çok yavaş orada,bunu özlüyorum.
Sabah:Klasik Karatay Kahvaltısı+omega+keten tohumu kivi de yiyecektim unutmuşum
Akşam: Somon+3 kaşık mantar mezesi+3 kaşık kabak mezesi+boool salata +omega+keten tohumu
5 kupa bitki çayı,su
Leslie 3 mile devam ,ter atmak için harika çok memnunum.
Veee bugün tartılma günümdü malum
Adet sonrası bir haftada 2 kilo vermişim
Bu rakamla birlikte 28 günde 8 kilo oldu(içinde ödem de vardır diye düşünüyorum)
Ne desem bilemiyorum bugün Karatay hocayı tv canlı yayında gördüm kitap tanıtımında içimden dua ettim Allah uzun ömür versin diye..
Bir tek sarkma,bir an olsun enerji kaybı,mutsuzluk,halsizlik yaşamadım.
Daha da enerjiğim sabah zınk diye uyanıyorum geç yatsam bile,şekeri bıraktım ki benim için uyuşturucudan bir farkı yoktu.
Gece yatarken kalbim sıkışırdı babam da kalp hastası eşime söyleyemezdim üzülecek diye o da geçti,cildim fena değildi ama şimdi tek bir nokta bile yok.
Mevzu kilo vermekten başka bir noktaya gitti,değiştim.
İnşallah hep böyle devam eder..
Yalnız bir sorunum varkendime nazar değdirdim tuvalet sorunu yaşıyorum.
yani düşünün tartıldığımda 2 gündür tuvalete gitmemiş halimdi ?
Hala da öyle keten tohumu fayda etmedi bu sefer şu sorunumu da çözsem benden iyisi yok.
Yarın için herkese çok güzel sonuçlar diliyorum.
Desteğiniz,arkadaşlığınız,paylaştıklarınız için teşekkürler
üzülme bebeemm ben de aynıyım ..2 aydır liste bi aşağı bi yukarıKilom aynı çıktı morelim bozuldu 70.3 çizelgemi aksama değiştireceğim herkeze basarılar dilerim
artılardayız yineGünaydın Birdy, afatmas , Oyam, özlemcim Hepiniz iyisinizdir inşallah
Ben de birazdan çıkıcam evden, kahvaltımı yaptım ama yazmayım, tartıda ++++ görünce yine Kaçamak oldu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 66.8
Alınan kilo yüzdesi ++++ % 1.829
Hepiniz kilo vermişsinizdir inşallah
sersum canım çok geçmiş olsun...ben daha yeni gördüm hasta olduğunu...bu arada bu hafta herkes +larda sanırım...ama üzülmeyin nasılsa zamanla gidecek kilolar...kaçarı yokbana gelince;ben akşam yemeklerini abartmaya devam ediyorum...haddinden fazla saldırıyorum yemeklere...ve bunu da öğle yemeği ile akşam yemeği arasının 7 saat olmasına bağladım...dün akşamki menüm;1 porsiyon sarma ,1 kase yoğurt çorbası,1 porsiyon bezelye yemeği ,salata yarım bardak kola 2 muzlu gofret ....elma diyeti yaparken günde 2 lt su içebiliyordum...şimdi 1 lt zor içiyorum ...öğle ile akşam arasına bir ara öğün mü koysam?????sersum bir daha bezelye yemem....,kızlar bir akıl verin akşam yemeklerim berbat edecek herşeyi...
etkilemez mi hiç1-1,5 kg bile artı çıkabilir insanarkadaslar cok üzgünüm :2:
vere vere bi haftada 300gr verebilmisim..
gercekten regl etkilermi? benim 2. günüm..
cünkü hemen hemen kacamaksiz ve azicik sporlu bir hafta gecirdim. umudum 65li bir rakam görmekti :2:
canım benim için sorun değil kızlarla anlaş bana bildir değiştireyimsersum canım birşey rica edebilir miyim senden..bu listede ben 29 martta liste yapmam gerekiyor ..ben nasip olursa 30 martta adliyenin katiplik sınavlarına gireceğim..o yüzden ya şebnemle yada özlemle benim sıramı yer değiştirebilir misin..tabi şebnem yada özlem için bir sakıncası yoksa.?
Kızlar çok komik yaaa , hemen hemen hepimiz regliz bugünDünya regl haftası da haberimiz mi yok
eline sağlık canım.Eksiler
1.Adilemir:%5.357
2.Topalpire:%2.469
3.Nurudilara:%1.570
4.Sivasıngülü:%0.806
5.Selmanınkızı:%0.449
6.Birdy :% 0.440
7.Kaneel:0
8.Beyhan25: 0
9.Fbmy8785:0
Artılar
10.Adigegupse:%0.145
11.Kroikdeli:%0.278
12.Özlemkartal: %0.338
13.Sersum:%0.766
14.İğneoyası: %0.739
15.Melexin:%1.432
16.Ficans: % 1.829
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
veremeyen ve alanlar ise haftaya kadar ben dahil toparlanalım ve kendimize gelelim kızlar..yaza az kaldıııııı
listeye kendimi ekledim kızlar
kizlar kilo veren arkadaslar
mazereti olan ve sabit kiloda olan arkadaslar ins.haftaya sizinde yuzunuzu tarti guldursun.ins.haftaya herkes guzel sonuclar alirlar...
fbmy canim liste icin tesekkurler.ellerine saglik...
canımcığımm... akşama kuru fasülye yiyebilirsin. yanına yine salata ayran yapabilirsin. mesela bir parça et de yersen güzel olur. yoğurt da ye mesela. öğlen fasülye akşam fasülye diye her öğünde aynı yemekleri yersen belki sıkılırsın diye düşünüyorum. ama yine de sana kalmış. bir de yemeğinde kullandığın yağ çok önemli. zeytinyağı-tereyağı-hayvansal yağ serbest.
aslında çok ve net detaylar var o yüzden bana sorarsan kitabı hemen al. zaten bir an önce bir sonraki bölüme geçip bugüne kadar beslenmede uyguladığın yanlışları görmek için heyecanla okur bitirirsin.
iyi akşamlar kızlar
biraz geçmişi okudum,listemiz çok parlak değil bu hafta ama haftaya daha iyi olacak devam edelim,flyby arkadaşım ellerine sağlık..ilk sıralardaki kızlar ne güzel vermişlerkutluyorum darısı bize de inşallahhh
sersum,adilemir listeyi ben de yapabilirim o tarihte..bak tarihi unuttum şimdineyse konuşuruz gene..
hepiciğinizi öpüyorum
kilo verenleri başta olmak üzere hepimizi kutluyorum..burada olmak bile bir başarıdır..
benim günüme gelince güzel yoğun olmayan bir iş günü geçirdim.
.yarına iş arkadaşıma gidicez.tayini çıktı son kez bizi konuk edecek..ben poğaça yapıcam..gelince yazıciiim artık neler yediğimi..
sabah
kıymalı yumurta
kaşar peynir
öğlen
fırında patlıcan patates oturtma(1-2 patates yedim:18:)
sebze çorbası
yarım portakal
akşam da eşim ben menemen yaparım dedi daha ne olsun..kahvaltıya bayılırım zaten
evet bebeemmohh ne güzel rahat bir gün geçirmişsin sersumum,haftasonu da geldi zatenbundan iyisi şamda kayısı
2. öğünüm
1 kase tarhana çorbası
4 tane kuru patlıcan-biber dolması
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?