Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu arada henüz kitabı alamadım. örnek menüden ilerliyorum. mesela bugün 2 yumurta 1 çay bard. vceviz 4gün kurusu ve bir avuç içi beyz peynirli kahvaltımı yaptım. öğlen de taze fasulye+ayran+salata yaptım. Akşama kuru fasulye yiyebilir miyim? Yiyebilirsem yanında neler yemem gerekir? kitabı okuyanlar bana yardımcı olabilir mi acaba?

kizlar kilo veren arkadaslar
mazereti olan ve sabit kiloda olan arkadaslar ins.haftaya sizinde yuzunuzu tarti guldursun.ins.haftaya herkes guzel sonuclar alirlar...

fbmy canim liste icin tesekkurler.ellerine saglik...

canımcığımm... akşama kuru fasülye yiyebilirsin. yanına yine salata ayran yapabilirsin. mesela bir parça et de yersen güzel olur. yoğurt da ye mesela. öğlen fasülye akşam fasülye diye her öğünde aynı yemekleri yersen belki sıkılırsın diye düşünüyorum. ama yine de sana kalmış. bir de yemeğinde kullandığın yağ çok önemli. zeytinyağı-tereyağı-hayvansal yağ serbest.

aslında çok ve net detaylar var o yüzden bana sorarsan kitabı hemen al. zaten bir an önce bir sonraki bölüme geçip bugüne kadar beslenmede uyguladığın yanlışları görmek için heyecanla okur bitirirsin.

adilemir canım kutluyorum seni. diğer kilo veren arkadaslaarı da tebrk ediyorum.

fbmy canım ellerine sağlık

hoşgeldin aramıza.umarım en kısa sürede istediğin kiloya kavusursun

mazereti olan ve sabit kiloda olan arkadaslar ins.haftaya sizinde yuzunuzu tarti guldursun.ins.haftaya herkes guzel sonuclar alirlar...

ramaskam senn nasılsın. beb
iş neler yapıyor

sivasım gülüm.. mesajına cevap yazdım uzzzun uzuuuuun sonra baktım meğerse gönderemiyormuşum yeni üye olduğum için. canım benim tekrar maşallahhh diyorum giden kilolarına. bu arada çokk çokk geçmiş olsun

inşallah bu takıntıdan haftaya kurtuluruz canım

Hehe ben de reglim.Geçen hafta olacaktım , bu hafta olabildim.Sabahki tartıyı merakla bekliyorum
Yürüyüşten geldim , duş aliim de geliim.
Öptüm...

flaşş flaşşş diye duyurmuştun aylar önce jadde kızı
aynıymış ++ larımız..gerçi aceleyle yanlış yazmışım ben kiloyu 78.9 du ama yüzdem doğru

tebrikler canım..inşallah ben de regl sonrası en azından 1 kilo üstü veririm
Kilom aynı çıktı morelim bozuldu 70.3 çizelgemi aksama değiştireceğim herkeze basarılar dilerim
üzülme bebeemm ben de aynıyım ..2 aydır liste bi aşağı bi yukarı
artılardayız yine

sağol canım daha iyiyim çok şükür...

bence arayı çok uzun tutuyorsun 4-5 saati geçmemeli ondan çok acıkıyor ve yemeğe saldırıyorsun..arlarda ayran süt içebilirsin..bi de böyle dene bakalım

arkadaslar cok üzgünüm :2:
vere vere bi haftada 300gr verebilmisim..
gercekten regl etkilermi? benim 2. günüm..
cünkü hemen hemen kacamaksiz ve azicik sporlu bir hafta gecirdim. umudum 65li bir rakam görmekti :2:
etkilemez mi hiç1-1,5 kg bile artı çıkabilir insan
canım benim için sorun değil kızlarla anlaş bana bildir değiştireyim
Kızlar çok komik yaaa , hemen hemen hepimiz regliz bugün Dünya regl haftası da haberimiz mi yok

çok güldüm yawww

eline sağlık canım..bu arada bana torpil yapıp oyamın üstüne yazmışsın duymasın aramızda kalsın diycektim ama söylemişsin

listeye kendimi ekledim kızlar
benim sıramı kapmışın halbuki ben torpil yapıp iğneoyamın üstüne yerleşmiştim..

iyi akşamlar kızlar
biraz geçmişi okudum,listemiz çok parlak değil bu hafta ama haftaya daha iyi olacak devam edelim,flyby arkadaşım ellerine sağlık..ilk sıralardaki kızlar ne güzel vermişler kutluyorumdarısı bize de inşallahhh
sersum,adilemir listeyi ben de yapabilirim o tarihte..bak tarihi unuttum şimdineyse konuşuruz gene..
hepiciğinizi öpüyorum

kilo verenleri başta olmak üzere hepimizi kutluyorum..burada olmak bile bir başarıdır..

benim günüme gelince güzel yoğun olmayan bir iş günü geçirdim.
.yarına iş arkadaşıma gidicez.tayini çıktı son kez bizi konuk edecek..ben poğaça yapıcam..gelince yazıciiim artık neler yediğimi..

sabah

kıymalı yumurta
kaşar peynir

öğlen

fırında patlıcan patates oturtma(1-2 patates yedim:18:)
sebze çorbası
yarım portakal

akşam da eşim ben menemen yaparım dedi daha ne olsun..kahvaltıya bayılırım zaten

alkalinecim çok teşekkür ederim cevabın için. en yakın zamanda kitabı elime alıcam. küçükck bi oğluşum var 8 aylık onu bırakıp hiçbiyere gidemiyorum :) bu arada forumdaki ilk arkadaşım da sen oldun... memnun oldum güzel insan alkalineeee muckk )))))

tamam o zaman canım seninle yerini değiştiriyorum

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

selam kızlar bu hafta nolmuş öyle herkezin periyodik dönemi denk gelmiş buna bende dahil... arkadaşın biri 3kg vermiş tebrik ediyorum maşallah nazarımız deymesin nede olsa gören var göremeyen vardimi yani... ben dün akşam malesef cozuttum doymak nedir bilmedim malum hormonlar anlıycanız bu hafta hiç oldu benim içininş haftaya bende liste için kilo bildirme şerefine nail olurum .....bugünki menüme gelince sabah karatay kahvaltısı ara ayran +kuruyemiş akşama tavuk+pilo+salata

ohh ne güzel rahat bir gün geçirmişsin sersumum,haftasonu da geldi zatenbundan iyisi şamda kayısı

2. öğünüm
1 kase tarhana çorbası
4 tane kuru patlıcan-biber dolması
yoğurt

Son düzenleme:
ohh ne güzel rahat bir gün geçirmişsin sersumum,haftasonu da geldi zatenbundan iyisi şamda kayısı
evet bebeemm eşim de menemeni yapıyo şimdi ben sofrayı kurdum..ohhh gel keyfim gel
2. öğünüm
1 kase tarhana çorbası
4 tane kuru patlıcan-biber dolması
yoğurt

afiyet olsun datlum..bayılırım kuru dolmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…