Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugun karatay diyetinde 2. günüm ve 800 gr vermişim:))
ekmek başda bırakbılrmıyım diye düşünrken hiç aramamama hayret ediyorum
şuanki kg 77.2 daha gitcek yaza kadar kurtulcam bu kg lardan kararlıyım kızlar:)
menume gelirsek sabah 6 da uyandım 6:30 da 1 yumurta ve lorlu omlet 1 türk kahvesi ve 1 kuru incir
9:00 da annem uyanınca onunlada 1 tane parmak sucuk ızgarada yağ koymadan pişirdim yanına 1 kase salata
1 saat yüzme ve öğle yemeğinde haşalama kırmızı et ve salata
15:30 yarım portakal ve 1 çatal kabak tatlısı
akşamda 18:30 4 kaşık pancar 4 kaşık bulgur yemeği ve küçük bi kase yoğurt
eksiklikler fazla yediklerim doğru bilip yanlş yaptığım varsa lütfen uyarın beni

benim sıramı kapmışın halbuki ben torpil yapıp iğneoyamın üstüne yerleşmiştim..

Kapmasaymışım iyiymiş

Evet herkes neredeyse regl
Doktoru görünce hep öyle oluyo

Ben çok üşüyorum yaw Ev kaloriferli kızım eşim kısa kollu üşümüyorlar ben uzun kollu giyiniyorum ayağımda çorap üstüne yün patik anca anacığım Fındıkta yiyorum neden kansızım ama hiç geçmiyor

karatay da 7.günüm

inş.haftaya bende listede olucam bu sabah sizinlebende tartılıyım dedim veeee
1.200 gr gitmiş kızlar

menüm : 10.15 te bitti
1 incir 2 erik kurusu 1 kayısı
2 yumurta 6 zeytin 1 çay b.doldurmadım fındıkceviz
az peynir

2.öğün :16.30
kabuska 1 kase yoğurt

sonrasında 1 saat yürüdüm az yedim ve yürüyüşten gelince acıktım şimdi sütlü türk kahvesi ve
3 erik kurusu 1 incir yedim maaalesef

kızlar.. hemen menümü yazıp kaçıyorum

sabah 07:30...
klasik kk
omega-3
keten tohumu-susam

ara 10:00...
ayran (ani açlık bastırdı nedense. zor attım kendimi markete)

öğlen 12:00...
ızgara balık
salata-deniz börülcesi-patlıcan

ara 16:30...
şekersiz sütlü türk kahvesi

akşam 19:00...
bulgur pilavı
nohut
yoğurt
salata
omega-3
keten tohumu-susam

şimdi de suuu suuu suuu

muhtemelen şimdi bir çoğunuz akşam yemeklerinizi yiyorsunuzdur.
afiyet olsun şekerler..
afiyet olsun da kilo olmasın innnşallaaahhhhhh

iyi akşamlar kızlar.bugünkü menümü yazayım hemen
sabah:yumurta,peynir,zeytin tere,domates,3 kayısı

öğle:yine mecburen şehriye çorbası ama 1 kepçecik:),brokoli haşlama,salata yoğurt

akşam:fırında somon ve bolca salata ha birde üstüne küçük bir parça helva(buna arada bir izin vardı yanlış hatırlamıyosam dimi
yanlış biliyosam düzeltin lütfen kızlaaaaaar.hiiiiç tartılmıyorum reglyim davuldan halliceyim

Kısa bi süreliğine aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.. Karataydan çok memnunum çokta güzel kilo verdim ama bu aralar bozdum ve tekrar tekrar denememe rağmen istikrarlı bi şekilde devam edemedim.. En azından 5 kilo verene kadar daha katı kuralları olan bi diyet uygulayacağım. Ama aranıza tekrar geri dönücem. Çünkü karatay tam bana göre :) sadece kendimi biraz toparlamam ve yeni bir başlangıç yapmam lazım
Yarın alışverişimi yapıp Pazartesi başlayacağım bakalım:)
Yinede buraya gelir sizide takip ederim.

Kilo veren herkesi kutlarım başarılarınızın devam eder inşallah , veremeyenler üzülüp koyvermesin mutlaka sebebi vardır; kaçamaklar, regl, stres, uyku düzensizliği, hormonal

yada besin alerjisi vs ,birde normal kilosuna yaklaşanlarda yavaşlama olması normaldir.Kolay gelsin herkese.

Hayatım senin çok güzel beslenmen lazım.Kırmızı et , ciğer , dalak , pekmez , yeşil mercimek...Bunlar benim bildiklerim ...Kronikse doktora git , demir hapı verir ve o da kısa zamanda toparlar seni.Demir eksikliği özellikle uzun vadede sakıncalı.Bi de yanlış bilmiyosam emilimi yavaşlattığı için çay-kahveden uzak durucan...Bizim evde kalorifer yanmıyo şuan ve ben askılıyla oturuyorum.Ben de normal değilim mamafih sen de değilsin vesselam
Sen de mi Bürütüs
Dukan mı yapıcaksın hayatım ? Alışveriş deyince o geldi direkt aklıma

Yaaaa şükür kavuşturana , sen nerelerdesin hayatım

Arkadaşım Karatay gibi daha ılımlı bi beslenme şeklinde olmuyorsa daha katı kurallı diyeti nasıl uygulayacaksın ? Hangi katı diyeti düşünüyorsun bilmiyorum ama sağlığın daha

önemli dikkat et ,arada buraya yaz merakta bırakma bizleri, biliyorsun aynı problemi yaşayan çok arkadaş var tecrübelerini mutlaka yaz, kolay gelsin.

hoşgeldinnn

senin için hayırlısı olsun diyorum..

bazı sorularım olduğu halde bana geri dönüş malesef olmadı
ben kendim karataya devam edicem sizlere iyi kg vermeler

Yaaaa şükür kavuşturana , sen nerelerdesin hayatım

He valla bencede şükür kavuşturana .Bacım ben daha önce yazmıştım ama sende benim gibi bir ara sık gelemediğin için biriken geçmişi okusanda atlayarak okuyunca

görmemişindir. Ben anca cuma akşamları ve cumartesi akşamları daha uzun vakit ayırabiliyorum yazmaya şimdilik bunu yooliyim arkasından hemen sana yazacağım çıkma

sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…