evet bebeemmeşim de menemeni yapıyo şimdi ben sofrayı kurdum..ohhh gel keyfim gel
afiyet olsun datlum..bayılırım kuru dolmasına
evet bebeemmeşim de menemeni yapıyo şimdi ben sofrayı kurdum..ohhh gel keyfim gel
afiyet olsun datlum..bayılırım kuru dolmasına
Kapmasaymışım iyiymişbenim sıramı kapmışın halbuki ben torpil yapıp iğneoyamın üstüne yerleşmiştim..
Bu hafta regl olmayanı dövüyolar
Ellerine sağlık canım...
Olmadım olmadım , niye olmadım diye doktora gittim.Doktor düzene girsin ve kanama normal olsun diye (iki gün sürüyo) ilaç verdi.Doktordan eve geldim ve pat diye oldum.Doktoru görünce korktu zannımcaÖstrojeni de başladım bugün almaya.Hayırlısı Allahtan...
Kapmasaymışım iyiymiş
:
çok kötü yaww..kansızlık..geçmiş olsun canımBen çok üşüyorum yawEv kaloriferli kızım eşim kısa kollu üşümüyorlar ben uzun kollu giyiniyorum ayağımda çorap üstüne yün patik anca anacığım Fındıkta yiyorum neden kansızım ama hiç geçmiyor
Afiyet olsun ben de bayılırım kahvaltıya
Hayatım senin çok güzel beslenmen lazım.Kırmızı et , ciğer , dalak , pekmez , yeşil mercimek...Bunlar benim bildiklerim ...Kronikse doktora git , demir hapı verir ve o da kısa zamanda toparlar seni.Demir eksikliği özellikle uzun vadede sakıncalı.Bi de yanlış bilmiyosam emilimi yavaşlattığı için çay-kahveden uzak durucan...Bizim evde kalorifer yanmıyo şuan ve ben askılıyla oturuyorum.Ben de normal değilim mamafih sen de değilsin vesselamBen çok üşüyorum yawEv kaloriferli kızım eşim kısa kollu üşümüyorlar ben uzun kollu giyiniyorum ayağımda çorap üstüne yün patik anca anacığım Fındıkta yiyorum neden kansızım ama hiç geçmiyor
Sen de mi Bürütüsiyi akşamlar kızlar.bugünkü menümü yazayım hemen
sabah:yumurta,peynir,zeytin tere,domates,3 kayısı
öğle:yine mecburen şehriye çorbası ama 1 kepçecik:),brokoli haşlama,salata yoğurt
akşam:fırında somon ve bolca salata ha birde üstüne küçük bir parça helva(buna arada bir izin vardı yanlış hatırlamıyosam dimi
yanlış biliyosam düzeltin lütfen kızlaaaaaar.hiiiiç tartılmıyorum reglyim davuldan halliceyim
Dukan mı yapıcaksın hayatım ? Alışveriş deyince o geldi direkt aklımaKısa bi süreliğine aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.. Karataydan çok memnunum çokta güzel kilo verdim ama bu aralar bozdum ve tekrar tekrar denememe rağmen istikrarlı bi şekilde devam edemedim.. En azından 5 kilo verene kadar daha katı kuralları olan bi diyet uygulayacağım. Ama aranıza tekrar geri dönücem. Çünkü karatay tam bana göre :) sadece kendimi biraz toparlamam ve yeni bir başlangıç yapmam lazım
Yarın alışverişimi yapıp Pazartesi başlayacağım bakalım:)
Yinede buraya gelir sizide takip ederim.
Kilo veren herkesi kutlarım başarılarınızın devam eder inşallah , veremeyenler üzülüp koyvermesin mutlaka sebebi vardır; kaçamaklar, regl, stres, uyku düzensizliği, hormonal
yada besin alerjisi vs ,birde normal kilosuna yaklaşanlarda yavaşlama olması normaldir.Kolay gelsin herkese.
Kısa bi süreliğine aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.. Karataydan çok memnunum çokta güzel kilo verdim ama bu aralar bozdum ve tekrar tekrar denememe rağmen istikrarlı bi şekilde devam edemedim.. En azından 5 kilo verene kadar daha katı kuralları olan bi diyet uygulayacağım. Ama aranıza tekrar geri dönücem. Çünkü karatay tam bana göre :) sadece kendimi biraz toparlamam ve yeni bir başlangıç yapmam lazım
hoşgeldinnnKilo veren herkesi kutlarım başarılarınızın devam eder inşallah , veremeyenler üzülüp koyvermesin mutlaka sebebi vardır; kaçamaklar, regl, stres, uyku düzensizliği, hormonal
yada besin alerjisi vs ,birde normal kilosuna yaklaşanlarda yavaşlama olması normaldir.Kolay gelsin herkese.
Kısa bi süreliğine aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.. Karataydan çok memnunum çokta güzel kilo verdim ama bu aralar bozdum ve tekrar tekrar denememe rağmen istikrarlı bi şekilde devam edemedim.. En azından 5 kilo verene kadar daha katı kuralları olan bi diyet uygulayacağım. Ama aranıza tekrar geri dönücem. Çünkü karatay tam bana göre :) sadece kendimi biraz toparlamam ve yeni bir başlangıç yapmam lazım
Yaaaa şükür kavuşturana , sen nerelerdesin hayatım
hoşgeldinnn
Hoşbuldum tatlımyemekteymişin afiyet olsun.
senin için hayırlısı olsun diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?