bazı sorularım olduğu halde bana geri dönüş malesef olmadı
ben kendim karataya devam edicem sizlere iyi kg vermeler
Arkadaşım Karatay gibi daha ılımlı bi beslenme şeklinde olmuyorsa daha katı kurallı diyeti nasıl uygulayacaksın ? Hangi katı diyeti düşünüyorsun bilmiyorum ama sağlığın daha
önemli dikkat et ,arada buraya yaz merakta bırakma bizleri, biliyorsun aynı problemi yaşayan çok arkadaş var tecrübelerini mutlaka yaz, kolay gelsin.
hoşgeldinnn
senin için hayırlısı olsun diyorum..
Yaaaa şükür kavuşturana , sen nerelerdesin hayatım
Dukan mı yapıcaksın hayatım ? Alışveriş deyince o geldi direkt aklıma
Ohhh ağzımın suyu aktı valla , afiyet olsuniyi aksamlar kizlar ..
gece haber geldi ve ben tum gun calistim .. iyi basladigim gunu kacamak ile bitirdim isten geldigim de esim harika bir sofra hazirlamisti cikolata peynir fondu cilek muz kiwi findik fistik .. minik etler mantarlar hepsi soslu hazir ne varsa yapmis ,, mecbur yedik ictik olcak o ka ne yapalim yarin yuruyup telafi edecegiz artik..
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Fbmy seninde ellerine sağlık
Yaaa evet dediğin gibi bikaç gün gelemedim ve sayfalar da çok hızlı biriktiği için dönüp okuyamadım.Burdayım şekerim , bekliyorum
He valla bencede şükür kavuşturana .Bacım ben daha önce yazmıştım ama sende benim gibi bir ara sık gelemediğin için biriken geçmişi okusanda atlayarak okuyunca
görmemişindir. Ben anca cuma akşamları ve cumartesi akşamları daha uzun vakit ayırabiliyorum yazmayaşimdilik bunu yooliyim arkasından hemen sana yazacağım çıkma
sakın
Aynen con vaynen
afiyetler olsuniyi aksamlar kizlar ..
gece haber geldi ve ben tum gun calistim .. iyi basladigim gunu kacamak ile bitirdim isten geldigim de esim harika bir sofra hazirlamisti cikolata peynir fondu cilek muz kiwi findik fistik .. minik etler mantarlar hepsi soslu hazir ne varsa yapmis ,, mecbur yedik ictik olcak o ka ne yapalim yarin yuruyup telafi edecegiz artik..
Dukan mı yapıcaksın hayatım ? Alışveriş deyince o geldi direkt aklıma
iyi aksamlar kizlar ..
Canım çok geçmiş olsun şimdi daha iyicemisin ? Yaza kadar başka iznin var mı?
Tatlım şekerinin düzeldiğini yazmışsın çok sevindim ve merak ettim ara öğün yaparak mı düzeldi ? Doktordan gelince adet olduysan ilacı kullanmana gerek kalmamıştır daha niye
kullanmayı düşünüyorsun onu anlamadım ?
Ekmek yemiyorum meyve yemiyorum şeker kullanmıyorum ama bu ara pasta börek görünce dayanamıyorum.
Mercimek köftesi yapıyorum mesela deli gibi yiyorum.. Belki 15 tane
Sonra çiğköfte çok severim.. Dayanamıyorum çok yiyorum. Lavaşlı olsa bile hayır diyemiyorum.kuruyemişi bazen gece yiyorum falan filan.
Böyle yani arkadaşım
sağol canım..bugün daha iyiyim çok şükür
iznim var ama kullanmamalıyım canım ağustosa kadar ..
çok zorda kalırsam rapor alırım..aman ihtiyacım olmasın inşallah
Yasakları sevmiyomuşsun ne güzeeell peki kaçamakların neydi kuruyemiş falanmı kusura bakma geçmişi atlaya atlaya okusamda menüleri pek takip edemiyorum o yüzden
soruyorum cidden merak ettim.
Mesajımı tekrarlıyim bari.
Anladiğım şua iznin (radyasyon izni) bitti ağustosta yıllık izin kullanıcan. İşallah ihtiyacın olmaz böyle hastalık zamanlarında arkadaşlarınızla aranızda anlaşıp dönüşümlü
gitseniz üstler bişe dermi?
ay bu yiyecekleri kim sevmez..ama kararında yesen verirsin hemen kilo..
ben de bugün güne gittim..apartman günüm vardı..
aç gittim kahvaltıyı saat 9 gibi yapmıştım..
saat 4 de ikramlar yapıldı..ben neredeyse bayılacaktım
ben en fazla 2:30 da ikramlar yapılır diye hesap etmiştim..
bütün tabağı sildim süpürdüm kızlar ..
akşam da birşey yemedim ..
Liste icin tsk canim. Ellerine saglik. Ben korktum valla kg veremedim fazla. Yaza nasil 65 olacaksam.
Hizla kg vermeliyim 3 ay kaldi yaza.
Beni cekemeyenler görsün nasil kg verdigimi yaza.en azindan 60 li sayilarai görmek dilegim cok yakinda.
Ins bundan sonra hepimiz verecegiz. Istediginiz kilo ya sagli, huzurla ulasmaniz dilegiyle hepinize kolay gelsin..
Hadi bakim kim tutar biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?