Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dukan mı yapıcaksın hayatım ? Alışveriş deyince o geldi direkt aklıma
[/QUOTE]

hoşgeldinnn

senin için hayırlısı olsun diyorum..

Evet dukan deneyeceğim:)

Sersum teşekkür ederim :)

Ben karatayıda yapabiliyorum aslında ama bi yeniden dönüş yapamadım. Kaçamakların sonu gelmedi bi türlü.
Beni bi tek dukan kendime getirir gibi geliyo. Dukanla 5 kilo verip. Sonra kasmadan karataya devam edicem. Zaten dedim ya karatayı ben bi ömür yaparım tam benlik

Bütün sevdiğim yiyecekler serbest.
Ekmek zaten yemem. Şeker hiç kullanmam.meyveyle hiç aram yoktur. :) sadece daha hızlı şekilde kilo vermek istiyorum bu ara.
Yani dukan

iyi aksamlar kizlar ..
gece haber geldi ve ben tum gun calistim .. iyi basladigim gunu kacamak ile bitirdim isten geldigim de esim harika bir sofra hazirlamisti cikolata peynir fondu cilek muz kiwi findik fistik .. minik etler mantarlar hepsi soslu hazir ne varsa yapmis ,, mecbur yedik ictik olcak o ka ne yapalim yarin yuruyup telafi edecegiz artik..

Kilo verenleri tebrik ediyorum

Fbmy seninde ellerine sağlık

Ben karatayıda yapabiliyorum aslında ama bi yeniden dönüş yapamadım. Kaçamakların sonu gelmedi bi türlü.
Beni bi tek dukan kendime getirir gibi geliyo. Dukanla 5 kilo verip. Sonra kasmadan karataya devam edicem. Zaten dedim ya karatayı ben bi ömür yaparım tam benlik

Ekmek zaten yemem. Şeker hiç kullanmam.meyveyle hiç aram yoktur. :) sadece daha hızlı şekilde kilo vermek istiyorum bu ara.
Yani dukan [/QUOTE]
Canımcım sana kolay gelsin , inşallah istediğin gibi olur.Bizi unutma
Ohhh ağzımın suyu aktı valla , afiyet olsun
Yaaa evet dediğin gibi bikaç gün gelemedim ve sayfalar da çok hızlı biriktiği için dönüp okuyamadım.Burdayım şekerim , bekliyorum

Aynen con vaynen

afiyetler olsun

Yani dukan [/QUOTE]

Yasakları sevmiyomuşsun ne güzeeell peki kaçamakların neydi kuruyemiş falanmı kusura bakma geçmişi atlaya atlaya okusamda menüleri pek takip edemiyorum o yüzden

soruyorum cidden merak ettim.

Afiyet olsun canım , eşine bravos iyi yapmışınız ,en kısa zamanda telafi edersiniz inşallah.

Yasakları sevmiyomuşsun ne güzeeell peki kaçamakların neydi kuruyemiş falanmı kusura bakma geçmişi atlaya atlaya okusamda menüleri pek takip edemiyorum o yüzden

soruyorum cidden merak ettim.[/QUOTE]

Ekmek yemiyorum meyve yemiyorum şeker kullanmıyorum ama bu ara pasta börek görünce dayanamıyorum.
Mercimek köftesi yapıyorum mesela deli gibi yiyorum.. Belki 15 tane
Sonra çiğköfte çok severim.. Dayanamıyorum çok yiyorum. Lavaşlı olsa bile hayır diyemiyorum.kuruyemişi bazen gece yiyorum falan filan.
Böyle yani arkadaşım

ay bu yiyecekleri kim sevmez..ama kararında yesen verirsin hemen kilo..

ben de bugün güne gittim..apartman günüm vardı..

aç gittim kahvaltıyı saat 9 gibi yapmıştım..

saat 4 de ikramlar yapıldı..ben neredeyse bayılacaktım

ben en fazla 2:30 da ikramlar yapılır diye hesap etmiştim..

bütün tabağı sildim süpürdüm kızlar ..

akşam da birşey yemedim ..

Son düzenleme:
sağol canım..bugün daha iyiyim çok şükür

iznim var ama kullanmamalıyım canım ağustosa kadar ..
çok zorda kalırsam rapor alırım..aman ihtiyacım olmasın inşallah

Anladiğım şua iznin (radyasyon izni) bitti ağustosta yıllık izin kullanıcan . İşallah ihtiyacın olmaz böyle hastalık zamanlarında arkadaşlarınızla aranızda anlaşıp dönüşümlü

gitseniz üstler bişe dermi?

soruyorum cidden merak ettim.

Ekmek yemiyorum meyve yemiyorum şeker kullanmıyorum ama bu ara pasta börek görünce dayanamıyorum.
Mercimek köftesi yapıyorum mesela deli gibi yiyorum.. Belki 15 tane
Sonra çiğköfte çok severim.. Dayanamıyorum çok yiyorum. Lavaşlı olsa bile hayır diyemiyorum.kuruyemişi bazen gece yiyorum falan filan.
Böyle yani arkadaşım[/QUOTE]

Anladım canım inşallah Dukanda kuralları uygulayabilirsin. Daha öncede yazdığım gibi arada buraya da yaz ve sonuç ne olursa olsun yine gel karataya

Mesajımı tekrarlıyim bari.

Annem aradı be yawww , kusura bakma
Canımcım , her iki saatte hatta 1.5 saatte bir (çünkü acıkıyodum , iki saat bile dayanamıyodum) yedim.Bi zaman sonra acıkma sürelerim uzamaya başladı , bi zaman sonra da daha az yiyerek doymaya başladım.Şimdi oldukça normale döndü yeme ve acıkma miktarlarım.Kendimi iyi hissedince yasaklı şeylerden yiyip deneme yaptım bakalım n'olucak diye.Pirinç pilavı , pestil , çikolata , normal bisküvi vs yedim ve sonrasında şekerim düşmedi.Tahminim şöyle ; şeker ve reaktif hipoglisemi metabolik hastalıklar , iyileşmeleri sözkonusu diil.Sanıyorum benim teşhiste şöyle bir problem oldu ; ben o dönem testler için çok çok fazla kan verdim.Bu şeker testleri en son yapılanlardı dolayısıyle en kansız ve vücudumun en zayıf döneminde bakıldı şekere ve sanıyorum o yüzden de düşük çıktı şekerim.Şimdi üzerinden 2 ay falan geçti , ben toparlandım ve normale döndüm sanıyorum.4 yıl önce de rutin test yaptırtmışım aynı doktora. O zamanki açlık-toklukla şimdikiler aynı çıkıyo ( eşim şeker ölçüm cihazı aldı bana) , demek ki bir anomali yaşadım ben teşhis döneminde.Yine de bikaç hafta sonra şeker yüklemesi yapıcam ya da yaptırtıcam.En baba test o . Bakalım n'olucak ? Amma çok yazdım yawww , kusura bakma ...
Regl meselesine gelince ; Reglim hem düzensiz hem de çok kısa sürüy da bu rahim duvarı meselesindenmiş.O duvarı kalınlaştırmak lazımmış.O bakımdan bu ilacı içmem lazımmış.İçim rahat diil ama gözümü kapadım ve içiyorum....Eski düzenine dönmesini istiyorum artık , çok sıkıldım çünkü.
Hatta kendimden çok sıkıldım.Sürekli "Sertab Erener'in ; Kendime yeni bir ben lazım " şarkısını söylüyorum
Amma şişirdim kafanı akşam akşam beeeee

hayır şekerim şua iznim ve 24 gün senelik iznim duruyor ama seneye aktarmayı düşünüyorum malum tayinci olucaz lazım.
.yaza şua yı kullanıcam

eleman olursa zaten idare ediliyor..ama zor zamanlar da oluyor tabii..bakalım..

[fbmy8785]Eksiler

1.Adilemir:%5.357
2.Topalpire:%2.469
3.Nurudilara:%1.570
4.Sivasıngülü:%0.806
5.Selmanınkızı:%0.449
6.Birdy :% 0.440

7.Kaneel:0
8.Beyhan25: 0
9.Fbmy8785:0

Artılar

10.Adigegupse:%0.145
11.Kroikdeli:%0.278
12.Özlemkartal: %0.338
13.Sersum:%0.766
14.İğneoyası: %0.739
15.Melexin:%1.432
16.Ficans: % 1.829

kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..

veremeyen ve alanlar ise haftaya kadar ben dahil toparlanalım ve kendimize gelelim kızlar..yaza az kaldıııııı

Liste icin tsk canim. Ellerine saglik. Ben korktum valla kg veremedim fazla. Yaza nasil 65 olacaksam.
Hizla kg vermeliyim 3 ay kaldi yaza.

Beni cekemeyenler görsün nasil kg verdigimi yaza. en azindan 60 li sayilarai görmek dilegim cok yakinda.
Ins bundan sonra hepimiz verecegiz. Istediginiz kilo ya sagli, huzurla ulasmaniz dilegiyle hepinize kolay gelsin..
Hadi bakim kim tutar biz.

Ohhh afiyet olsun hayatım da gerçekten ne kadar geç bi saatte çıkartmışlar ikramları...Senin suçun diiil kesinlikle

mesaj kutun dolmuş canım temizlemen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…