Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ögle. 1 tabak madimak yemegi.

Aksam. 1 tane karniyarik. 1 kase sulu köfte. su. (Saat 15.00 te yedim.)
1.1/2 Saat fitnese gittim.Saat 15.40. 17.10 Kadar sürdü. Su, cay.
Hasta, hasta geldim diye 1 tane portaka ödül verdiler bana sagolsunlar.

Estağfurullahhhhh anacım ne demek ben istiyorum diyo yazıyorsun, tek prob. paylaşmak istemediğin durum olursa diye çekiniyodum ,onuda sen yazınca sorarak hallettim

bende.Benim yazmam da bayağı uzun sürüyor o yüzden taksit taksit yazıp yolluyacağım. Öncelikle tekrar sevindğimi belirtiim şeker prob. düzeldiğine .Ama Karatay kitaplarında özellikle reaktif hipoglisemi için öneriyordu yani iyileşmesi kesinlikle mümkün diyor ki bende böyleydim bu beslenmeyle kısa sürede kilo vererek düzeldim benden 2 hafta sonra karataya korkarak başlayan hipoglisemi hastası arkadaşim (hemde glisemisi bayağı şiddetliydi) beraber kahvaltı yapıp dışarı çıkıyorduk 2 saatte elleri titremeye dizlerimin bağı çözülüyo falan demeye başlayıp meyva yada şeker yada yiycek bişey atıyodu ondan sonra kendine geliyodu ben kendisine canan hocanın doktor sitesinde benzer soruya verdiği cevapları okuttum ve ikna olup karatay diyetine başlayınca 2 günde düzeldi el ayak boşalmaları ama kilo verme hızı yavaş o ayrı onun sebebide bence insülünü yüksek ama baktıramadı bitürlü sonuçta kaçamak yapmazsa hareketini arttırırsa daha hızlı vereceğini şekeride dengede olacağını anladı

Kıssslar ,
Yarın Pampiş'in memleketine gidiyorum.Salı günü dönücez inşallah.Sersumum bilhassa senin için yazıyorum , telaşlanma , ortalığı velveye verme diye
Bi yere gitmekten nefret ediyorum aslında...Aman evi kirli bırakmiim , aman çamaşırları kirli bırakmiiim , aman dönüşte yemek olsun yapıp bırakiiimmm , aman kaşlarım çıkmış aman bıyıklarım pala olmuşşşş , amaaaaaaanın amaaaannnn yorucu valla...

yolun açık olsun bidenem..böyle ol canımı ye..eferim...bizim içinde ye akçabat köftelerden

pala bıyıkla da gidilmezkii..

kızlar ben kaçar...Behzat Ç. başlıycak hazırlanayım..buhar makinemi çalıştırıp yastıkları kabartıp yatağa uzanıp tv mi açayım..Behzatın yarısında da uyuyup kalayım..

leptininiz bol olsuunnn

Son düzenleme:

Hee şimdi anladım canım, şua 1 ay mıydı? inşallah bir ay yada daha fazladırda iyi bi tatil yaparsınız ve sonrasında da istediğiniz batı iline tayin olursunuz bidaha da doğu moğu

olmaz ya daha ne kadar sürecek bu doğu-batı pinpon topu gibi be yaa eşya topla taşıt yerleştir...ay yazması bile bayıyor valla...Allah yardımcınız olsun hepinizin

Çok sağol hayatım Ben de hem senin hem de arkadaşın için çoook sevindim , gözünüz aydın ...Tabi Allah başka dert vermesin ama çok tiksinç bi rahatsızlık.Ben sürekli aç olmaktan çok mustariptim.Dünyaları yiyodum ama sürekli açtım...Markete gidiyodum 2 saat çıkamıyodum çünkü büyük bir hayranlıkla tüm rafları tek tek seyrediyodum.Herşeyi yemek istiyodum.Şimdi de öyleyim aslında ama fark şu ki ; artık kendime engel olabiliyorum ve açlıktan diil de pisboğazlıktan yemek istediğimi farkediyorum...
Bunun dışında ben 2 ya da 3 öğünle idare edebilen bi insan diilim canikom ...Eskiden beri hep aralarda bişiler yerim.Bu beni mutlu ediyo , bu yüzden sizinki gibi tam bi Karatay yapamam.Bi de kendime söz verdim , artık bu göbeğimi eriticem diye kasmıcam.Sağlığımın değerini anladım.Ben çok üstüne gittim Allah da çarptı galiba....

Son düzenleme:
yolun açık olsun bidenem..böyle ol canımı ye..eferim...bizim içinde ye akçabat köftelerden

pala bıyıkla da gidilmezkii..
Yerim bacım ayıp ettin , Pampiş de mutlaka ye dedi zaten ...Trabzonlulara ayıp olmasın diye bu kadar işin arasında epilasyona gittim ve sinekkaydı tıraşımı oldum
Canikom iyi seyirler ve tatlı rüyalar....

Alla alla bulmuşun bulanıyon galiba ,millet imkan olsada gitsek, gezsek ,yesek, içsek der sende aklım evde kalıyo yok dönüşte yemek temiz ev yok pala bıyık diye mızmızlanıyon

pala bıyığın çaresi belli onada üşeniyosan seni beğenen öle beğenmiş der geçeriz , dönüşte kiloyla köfte alırsın al sana hazır yemek, evde olmayınca evde pislenmez geriye

çamaşır kalır e zati her hafta yıkanmıyomu?

Bak gördünmü kendin söylüyorsun pis boğazlıktan yiyomuşun, yediklerinde glisemik indeksi yüksek şeylerdi muhtemelen o yüzden sürekli açtın bende öyleydim beraber yemek yediğim insanlar 3-4 saat dayanıyor ben fena olamaya çok aç kalmış gibi yiyeceklere saldırıyordum tahmin edersinki yediklerim GI yüksek şeylerdi ve bu kısır döngüye girdiğimde doktor gizli şeker tanısıyla diyetisyene yolladı ada sık ama az ye tatlı yeme dedi ama hamur işi ve meyva konusunda çok katı olmayan listeyle ben oldum 78 kilo o sırada allh sağliklı uzun ömür versin Karatay duydum ve gerisini biliyon kızım alıyo bilgisayarı bende kaçıyorum belki geç saatte bakarım yine

Yaaa sen bakma bana bacım , ben gezme işlerini hiç sevmem , uyuzun önde gideniyimdir.Evden çıkınca bikaç saat sonra geri dönmek isterim , otelleri sevmem vs vs vs Manyağım ben senin anlıcağın
Neyse işlerin hepsi bitti , bıyık desen tanesi yokkkk , hazırım artık gitmeye

Benim midem boşalıyodu bi anda.Çok garip bi his...Peki sen 78 kiloya mı çıktın , 78 kiloya mı düştün ?
Sonra konuşalım bunları...Ben de kaçıyorum zaten.
Hepinize iyi geceler kızlar , öptüm cümleten

degua,bence listenin karatay ile pek alakası yok.
Oldukça sık yiyorsun ve ana öğünlerin yoğun olması gerekirken kesinlikle yoğun değil.
Ara öğün tavsiye edilmiyor.
Sabah kahvaltısını az yaparak bu diyette kar elde etmiyoruz,kahvaltında kuruyemiş eksik,zeytin eksik ,maydanoz vs eksik ?

Öğle yemeğin güzel, yüzmen bence harika..
Yine ara öğünün var ,akşama acıkmaya imkan bile tanımıyorsun.
Ben şahsen öğün aralarını 6 saat gibi bir rakam belirledim.

Akşam yemeğin de bence çok az bulgur yerine 8 kaşık daha pancar yeseydin mesela?
Yoğurttan kısmana gerek yok ayrıca..

Bence kitabı al veya buradaki bazı ana maddelerin olduğu mesajları oku.
Dilerim istediğin kiloya ulaşırsın.

Merhaba Arkadaşlar..
Çok sıkıcı bir gündü,gereksiz gerginlikler yaşadım.
Neyse gece güzel geçiyor en azından.
Sonuçlarınızı gördüm,+ların hepsi bence reglden kaynaklanıyor.
Haftaya çok daha mutlu olacaksınız bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım çünkü.

Menüye gelirsek..
Sabah:Klasik karatay kahvaltısı yumurtalar pastırmalı yağda
(yine kivi yemeyi unuttum ) +omega+keten tohumu

Akşam:Uydurmasyon mercimek yemeği+bol yoğurt+keten tohumu+omega+biraz cevizli sucuk

3 saat yürüyüş ..
5 kupa bitki çayı+bol su

Haftasonu kaçamaksız ve bol hareketli geçsin inşallah.

İyi geceler kızlar hemen akşam yemeğimi paylaşayım
1.5 lahmacun
ve 1 bardak ayran saat 6:30 gibi spor yapmadım ama 4 saat aylak aylak gezdik iyi geceler bol leptinler

bugün ki menüm
sabah (08:00) 2 yumurtadan oluşan peynirli , zeytinli klasik karatay kahvaltım
Akşam(17:00) yarım porsiyon çeltik kebabı,6 zeytinyağlı yaprak sarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…