Annem aradı be yawww , kusura bakma
Canımcım , her iki saatte hatta 1.5 saatte bir (çünkü acıkıyodum , iki saat bile dayanamıyodum) yedim.Bi zaman sonra acıkma sürelerim uzamaya başladı , bi zaman sonra da daha az yiyerek doymaya başladım.Şimdi oldukça normale döndü yeme ve acıkma miktarlarım.Kendimi iyi hissedince yasaklı şeylerden yiyip deneme yaptım bakalım n'olucak diye.Pirinç pilavı , pestil , çikolata , normal bisküvi vs yedim ve sonrasında şekerim düşmedi.Tahminim şöyle ; şeker ve reaktif hipoglisemi metabolik hastalıklar , iyileşmeleri sözkonusu diil.Sanıyorum benim teşhiste şöyle bir problem oldu ; ben o dönem testler için çok çok fazla kan verdim.Bu şeker testleri en son yapılanlardı dolayısıyle en kansız ve vücudumun en zayıf döneminde bakıldı şekere ve sanıyorum o yüzden de düşük çıktı şekerim.Şimdi üzerinden 2 ay falan geçti , ben toparlandım ve normale döndüm sanıyorum.4 yıl önce de rutin test yaptırtmışım aynı doktora. O zamanki açlık-toklukla şimdikiler aynı çıkıyo ( eşim şeker ölçüm cihazı aldı bana) , demek ki bir anomali yaşadım ben teşhis döneminde.Yine de bikaç hafta sonra şeker yüklemesi yapıcam ya da yaptırtıcam.En baba test o . Bakalım n'olucak ? Amma çok yazdım yawww , kusura bakma ...
Regl meselesine gelince ; Reglim hem düzensiz hem de çok kısa sürüyda bu rahim duvarı meselesindenmiş.O duvarı kalınlaştırmak lazımmış.O bakımdan bu ilacı içmem lazımmış.İçim rahat diil ama gözümü kapadım ve içiyorum....Eski düzenine dönmesini istiyorum artık , çok sıkıldım çünkü.
Hatta kendimden çok sıkıldım.Sürekli "Sertab Erener'in ; Kendime yeni bir ben lazım " şarkısını söylüyorum
Amma şişirdim kafanı akşam akşam beeeee
Kıssslar ,
Yarın Pampiş'in memleketine gidiyorum.Salı günü dönücez inşallah.Sersumum bilhassa senin için yazıyorum , telaşlanma , ortalığı velveye verme diye
Bi yere gitmekten nefret ediyorum aslında...Aman evi kirli bırakmiim , aman çamaşırları kirli bırakmiiim , aman dönüşte yemek olsun yapıp bırakiiimmm , aman kaşlarım çıkmış aman bıyıklarım pala olmuşşşş , amaaaaaaanın amaaaannnn yorucu valla...
hayır şekerim şua iznim ve 24 gün senelik iznim duruyor ama seneye aktarmayı düşünüyorum malum tayinci olucaz lazım.
.yaza şua yı kullanıcam
eleman olursa zaten idare ediliyor..ama zor zamanlar da oluyor tabii..bakalım..
Estağfurullahhhhh anacım ne demek ben istiyorum diyo yazıyorsun, tek prob. paylaşmak istemediğin durum olursa diye çekiniyodum ,onuda sen yazınca sorarak hallettim
bende.Benim yazmam da bayağı uzun sürüyor o yüzden taksit taksit yazıp yolluyacağım. Öncelikle tekrar sevindğimi belirtiim şeker prob. düzeldiğine .Ama Karatay kitaplarında özellikle reaktif hipoglisemi için öneriyordu yani iyileşmesi kesinlikle mümkün diyor ki bende böyleydim bu beslenmeyle kısa sürede kilo vererek düzeldim benden 2 hafta sonra karataya korkarak başlayan hipoglisemi hastası arkadaşim (hemde glisemisi bayağı şiddetliydi) beraber kahvaltı yapıp dışarı çıkıyorduk 2 saatte elleri titremeye dizlerimin bağı çözülüyo falan demeye başlayıp meyva yada şeker yada yiycek bişey atıyodu ondan sonra kendine geliyodu ben kendisine canan hocanın doktor sitesinde benzer soruya verdiği cevapları okuttum ve ikna olup karatay diyetine başlayınca 2 günde düzeldi el ayak boşalmaları ama kilo verme hızı yavaş o ayrı onun sebebide bence insülünü yüksek ama baktıramadı bitürlü sonuçta kaçamak yapmazsa hareketini arttırırsa daha hızlı vereceğini şekeride dengede olacağını anladı
Yerim bacım ayıp ettin , Pampiş de mutlaka ye dedi zaten ...Trabzonlulara ayıp olmasın diye bu kadar işin arasında epilasyona gittim ve sinekkaydı tıraşımı oldumyolun açık olsun bidenem..böyle ol canımı ye. .eferim.. .bizim içinde ye akçabat köftelerden
pala bıyıkla da gidilmezkii..
Canikom iyi seyirler ve tatlı rüyalar....kızlar ben kaçar...Behzat Ç. başlıycak hazırlanayım.. buhar makinemi çalıştırıp yastıkları kabartıp yatağa uzanıp tv mi açayım..Behzatın yarısında da uyuyup kalayım..
leptininiz bol olsuunnn
Kıssslar ,
Yarın Pampiş'in memleketine gidiyorum.Salı günü dönücez inşallah.Sersumum bilhassa senin için yazıyorum , telaşlanma , ortalığı velveye verme diye
Bi yere gitmekten nefret ediyorum aslında...Aman evi kirli bırakmiim , aman çamaşırları kirli bırakmiiim , aman dönüşte yemek olsun yapıp bırakiiimmm , aman kaşlarım çıkmış aman bıyıklarım pala olmuşşşş , amaaaaaaanın amaaaannnn yorucu valla...
kızlar ben kaçar...Behzat Ç. başlıycak hazırlanayım.. buhar makinemi çalıştırıp yastıkları kabartıp yatağa uzanıp tv mi açayım..Behzatın yarısında da uyuyup kalayım..
leptininiz bol olsuunnn
Çok sağol hayatım Ben de hem senin hem de arkadaşın için çoook sevindim , gözünüz aydın ...Tabi Allah başka dert vermesin ama çok tiksinç bi rahatsızlık.Ben sürekli aç olmaktan çok mustariptim.Dünyaları yiyodum ama sürekli açtım...Markete gidiyodum 2 saat çıkamıyodum çünkü büyük bir hayranlıkla tüm rafları tek tek seyrediyodum.Herşeyi yemek istiyodum.Şimdi de öyleyim aslında ama fark şu ki ; artık kendime engel olabiliyorum ve açlıktan diil de pisboğazlıktan yemek istediğimi farkediyorum...
Bunun dışında ben 2 ya da 3 öğünle idare edebilen bi insan diilim canikom ...Eskiden beri hep aralarda bişiler yerim.Bu beni mutlu ediyo , bu yüzden sizinki gibi tam bi Karatay yapamam.Bi de kendime söz verdim , artık bu göbeğimi eriticem diye kasmıcam.Sağlığımın değerini anladım.Ben çok üstüne gittim Allah da çarptı galiba....
Alla alla bulmuşun bulanıyon galiba ,millet imkan olsada gitsek, gezsek ,yesek, içsek der sende aklım evde kalıyo yok dönüşte yemek temiz ev yok pala bıyık diye mızmızlanıyon
pala bıyığın çaresi belli onada üşeniyosan seni beğenen öle beğenmiş der geçeriz, dönüşte kiloyla köfte alırsın al sana hazır yemek, evde olmayınca evde pislenmez geriye
çamaşır kalır e zati her hafta yıkanmıyomu?
Bak gördünmü kendin söylüyorsun pis boğazlıktan yiyomuşun, yediklerinde glisemik indeksi yüksek şeylerdi muhtemelen o yüzden sürekli açtın bende öyleydim beraber yemek yediğim insanlar 3-4 saat dayanıyor ben fena olamaya çok aç kalmış gibi yiyeceklere saldırıyordum tahmin edersinki yediklerim GI yüksek şeylerdi ve bu kısır döngüye girdiğimde doktor gizli şeker tanısıyla diyetisyene yolladı ada sık ama az ye tatlı yeme dedi ama hamur işi ve meyva konusunda çok katı olmayan listeyle ben oldum 78 kilo o sırada allh sağliklı uzun ömür versin Karatay duydum ve gerisini biliyon kızım alıyo bilgisayarı bende kaçıyorum belki geç saatte bakarım yine
bugun karatay diyetinde 2. günüm ve 800 gr vermişim:))
ekmek başda bırakbılrmıyım diye düşünrken hiç aramamama hayret ediyorum
şuanki kg 77.2 daha gitcek yaza kadar kurtulcam bu kg lardan kararlıyım kızlar:)
menume gelirsek sabah 6 da uyandım 6:30 da 1 yumurta ve lorlu omlet 1 türk kahvesi ve 1 kuru incir
9:00 da annem uyanınca onunlada 1 tane parmak sucuk ızgarada yağ koymadan pişirdim yanına 1 kase salata
1 saat yüzme ve öğle yemeğinde haşalama kırmızı et ve salata
15:30 yarım portakal ve 1 çatal kabak tatlısı
akşamda 18:30 4 kaşık pancar 4 kaşık bulgur yemeği ve küçük bi kase yoğurt
eksiklikler fazla yediklerim doğru bilip yanlş yaptığım varsa lütfen uyarın beni
Eksiler
1.Adilemir:%5.357
2.Topalpire:%2.469
3.Nurudilara:%1.570
4.Sivasıngülü:%0.806
5.Selmanınkızı:%0.449
6.Birdy :% 0.440
7.Kaneel:0
8.Beyhan25: 0
9.Fbmy8785:0
Artılar
10.Adigegupse:%0.145
11.Kroikdeli:%0.278
12.Özlemkartal: %0.338
13.Sersum:%0.766
14.İğneoyası: %0.739
15.Melexin:%1.432
16.Ficans: % 1.829
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
veremeyen ve alanlar ise haftaya kadar ben dahil toparlanalım ve kendimize gelelim kızlar..yaza az kaldıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?