Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengi kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Kuru patlıcan dolması,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralarl fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıyeç tk olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

Günaydın kızlar birazdan kursa gideceğim şimdi kahvaltı yapıyorum herkeze kaçamaksız bol hareketli leptinli hafta sonları diliyorum

hatun sesin soluun çıkmıyooo

canımbenım,kardesım burda onunla ılgılenıyorum bu gece gıdıyo

bebişim ıyı yolculuklar selam sole hemsolarıma tek tek kofte yemeden gelme kardesımde bu gece ucuyo sen ne zaman?

canım şeker den mi şüpheleniyorsun ..

o kadar zayıf insanların şeker hastası olma ihtimali yok denecek kadar az biliyorum canım ben . yine de yanlış bilgi vermiş olmayayım.sen benden daha iyi biliyorsundur.

ben kahvaltımı yaptım..klasik karatay ..

öğlen pırasa yemeği yemeyi düşünüyorum..bir o kaldı pazardan alınan..diğer sebzeler bitti..
pazarımız da pazartesi kurulacak..

yeni sebze alana kadar pırasa ile idade edeceğim

akşama misafirlerim var..arkadaşlarımız geliyor.
çoçuklarımız yaşıt..ve kuduracaklar

artık evi süpürmüyorum onlar gelirken..temizlik falan da yapmıyorum..normalde misafir gelirse temizlik yapılır ya .ben en kötü günde çağırıyorum arkadaşımı..ertesi gün temizlik yapıyorum..

eller de kurabiyeler..kekler . patlamış mısırlar.

ohohohohohh

her yer batıkkk..

ama olsun ..çocuklarımız oynasın eğlensin diyoruz..çünkü çocuklar apartman çocuğu arkadaşları yok..bilgisayar ve tv var sadece

siz nasılsınız bakalım..kimseler gelir mi ki bugün..tatil ya..herkes gezer belkim

günaydın kızlar.. bu sefer sizinle menü bildirimi felan değil bir derdimi paylaşmak istiyorum. çünkü hiç kimseye anlatamıyorum ve içimde durdukça deliricek gbi oluyorum. biz ailemle dedemden kalan bir aile apartmanında oturuyoruz amcamlarla felan. annemin ailesi ise nedense dğer kızlarını daha çok seviyorlar maddi manevi bütün destekleri hep teyzemden yana. bu sebepten dolayı da annem ailesiyle görüşmüyr. çünkü biz ne yaşarsak yaşayalım hiç bir zaman arkamızda olmayı basaramadılar. babamda bazen annemle ettiklri kavgalarda hep bunu anemin yüzüne çarpar. seni ailende istemiyor zaten feln diye. ki bunu sadece babam değil babamın ailesi de yapıyor. hadlerine düşmezken çoğu durumda bunu annemin yüzüne çarptıkları çok oldu. ama babam o durumlarda bile bize arka çıkmaz hiç. hep onlar hakldıır. kndi evimize gelip anneme bunu söylediler bir kere ama babamdaki zihniyet eve gelen misafire birşey denmezmiş diye onlara gerekn cevabı vermedi bile. annmi o durumda bile korumak bana düştü. ve ben neden annemi koruyorum diye babam bana yine eline kaldırmıştı düşünün. dün akşamda yine bunlardan bir tanesiydi. mal paylaşımı yüzünden babamın da ailesiyle arasının çok iyi oldugu söylenemez. ama her ne olursa olsun her durumda babamın gözünde onlar bizden hep bir adım öndedir. dün gece büyük amcamın eşi yani yengem yüzünden bu kvgalardan biri edildi. kadın hangi yüzle geiyorsa hala bze geldi. birşey istemek için annemde istediği şey bizde olmasına rağman yok dedi diye o gttkten sonra evde yine kıyamaetler koptu. biz neden öyle demişiz diye demediğini bırakmadı bize. annemn ailesiyle olan problemleri bir kez daha yüzüne çarpıldı. elini bile kaldırdı ikimizede. vurmadı ama elini kaldırdıktan sonra o tokatı atmış atmamış ne fark eder ki. normalde benim babam bizimle arkds gbidir. dsardan bakan onu tanıyan hiç kmse onun böyle birşey yapabileceğini tahmn dahi etmz ama o kndi ailesi söz konusu oldugunda bize bu şekilde davranmaktan vazgeçmiyor bir türlü. akşam olanlardan sonra ağlayarak uyuyakalmışım. sabahta işe apar topar onla karsılaşmak istemediğim için kahvaltı bile etmeden çıktım. eğer maddi anlamda çok rahat olsam annemi bir dk bile o evde tutmak istemiyorum.ama ne yazık ki kazandgm para bir aileyi geçindirebilecek kadar değil. ne yapcağımı şaşırdım.. bunları size neden anlatıyorum bilmiyorum ama sizden başka birine de anlatamadım...

Son düzenleme:
he canım şua 1 ay ve tabii yazın kullanmam daha mantıklı.sağol canım amin

çözüm hazır yanii de mii
İyi geceler bol leptinler

canımbenım,kardesım burda onunla ılgılenıyorum bu gece gıdıyo

bebişim ıyı yolculuklar selam sole hemsolarıma tek tek kofte yemeden gelme kardesımde bu gece ucuyo sen ne zaman?

e dabiii misafirsiz olmaz dabii

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarını okuyunca..ah bu erkeklerin kendi aile takıntısı.:26:
.pekii sen akıllı bir genç kızsın ve baban da normalde arkadaş gibiymiş seninle..hepberaber oturup annen,baban sen sakin sakin bu olayları konuşup babanın yaptığı yanlışları ve annene yapılan haksızlıkları konuşsanız anlamaz mı sizi..
çünkü sinirli ve gerginken bunları konuşmak çözümden çok tersine teper..sen babacığına bunları söylesen ve onu çok sevdiğin halde annene yapılan bu haksızlıkların çok gücüne gittiğini ve eğer senin onun kızı olarak butür olayların eğer senin başına gelse nasıl düşüneceğini söylesen..empati yapmasını sağlasan..naçizane tavsiyemdir bir abla olarak..
ama kızmadan sinirlenmeden hatta çalış önceden konuşacaklarını..babalar kızlarına dayanamaz dinler canım..umarım herşey çok daha iyi olur senin ve ailen için

gece buradan ayrıldım tvnin karşısında yatağıma kuruldum Behzat Ç. bekliyorum bi de baktım 1 Martta yeni bölüm demez mii..
tamamen hüsrana uğradım anlıyacağınız..artık 2 haftada bir veriyorlar yawwww uyumak zorunda kaldım

şimdi kahvaltımı yaptım birazdan arkadaşıma götüreceğim poğaçalarımı yapıciimm..menümü yazıp çıkayım..akşama görüşürüz anacıımmm

sabah

kıymalı kaşarlı yumurta
çay çay

bir çok defa konuşmayı denedim. sakinleştikten sonra anlıyor sözde ama buna benzer başka bir durum yaşandığnda yine aynı tepkilerle karşı karşıya kalıyoruz. empati yapmasını sağlayıp annem yerine bni koymasını sağlamadm hiç. bunu da denerim en yakın zamanda ama diğerleri gbi başta hak verip başka olayda yine aynı şekilde davranacağını adım gbi biliyorum. aslında onunla bu saatten sonra konuşmayı isteyip istememe konsunda kararsızım çünkü çok ağrıma gidiyor yaptıkları ve değişmediği görünce iyice soğuyorum ondan. dün akşam onun bir lokma ekmeğini bile yemedm düşün. sabahta öyle. içimden gelmiyor çünkü

Son düzenleme:
kalhvaltım

1.5 soslu pişirdiğim yumruta
peynir
4 zeytin
çay
fındık
salatalık
bir lokma bile değil kurabiye(kızım yaptı tattım ben de miss gibiydi)

üzerine kahvem
sersum güle güle canım birdyi okudun mu

Gupse, canım çok üzüldüm yaşadıklarına ve hissettiklerine... Çünkü çocukların (kaç yaşında olursa olsun) anne-babaya koşulsuz güvenmeye ihtiyacı oluyor. Onlarla yaşanan sorunlar ferna sarsıyor.

Sersum çok güzel öneriler yazmış. Bence de sen taraf olarak durmamaya çalış. Baban "anasının kızı" olarak taraf görmesin seni. Ortalığın gerilmeye başladığını hissettiğinde, annenin önüne geçip gardını almak yerine, babanı sakinleştirip, konuyu değiştirecek bişeyler yapabilsen keşke... Böyle yazınca da suçu sende görüyormuşum gibi sanma sakın. Asla! Ben sadece, başka kimseyi tanımadğımız için, çözümü sende arıyorum kendimce

Kendine dikkat et. Baban hatalar yapsa da, bu sana olan sevgisini değiştirmez. Eminim baban için en önde sen geliyorsundur. Anlık tepkiler bunu değiştirmez.

Birdy, bıyık, hazırlık vs. çok da takmasaydın. Adamların en çok söylediği şey:" sikinti yok" (küfür gibi oldu ama aynen böyle diyorlar) Özellikle de Rize'ye doğru gidildikçe... 2 yıl önce biz gittiğimizde arabanın lastiği yarıldı. Trabzon, Rize, hiçbir yerde o lastikten yok! Adamlara derdimizi anlatıyoruz. Hepsinde aynı tepki:"sikinti yoook"... Tabi o zaman sinirden gülmüştük:))

canm sana niye kızayım ki anlattığım kadarıyla bana yardım etmeye çalışıyorsunuz burda. ama ben o esnalarda annemi korumak yerine babamı sakinleştrmeye çalıştıgımda çok oldu. ama öyle zamanlarda o el hep bana kalktı. vurmasa da o elini kaldırdıgı cok olmuştur zaten. ama o tokatı atmasına gerek yok ki. elini kaldrdığında da yanıyor benim canım. onların tek bir lafıyla haksız dahi olsalar bize elini kaldrmaktan gocunmayan bir adam benim babam. normalde babaların, eşlerin ilk önce her daim kndi aileleri korumalarını gerekirken bizde öyle bir şey olmuyor ne yazık ki. annemin ailesinin arkasında olmamasından da kaynaklanıyor bu durum. nasıl davranırsa davransın yanında olacağımızı başka çaremz olmadıgını biliyor. ve kendi ailesiyle aynı apartmnda oturunca da onlardan da yüz buluyor

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah :2 kayısı 1 incir 1 erikkurusu
1 yumurta (yumurtalar bitmiş ) 5 zeytin ceviz peynir

akşam : kuru fasulye salata
biraz sonra sütlü kahve içicem

kızlar lütfen cvplayın
türk kahvesşni hazır pakette olanından alıyorum serbest mi
bide sabah ki kuru meyvelerim çok mu sizce

canım ya çok üzüldüm ..erkeklerin bazıları ailesi nasıl olursa olsun onların arkasında..tabi karısını ve çocuklarını aileden saydığı halde anneleri ve babaları hep bir adım öndedir.malesef ki.

ayıp ediyormuş baban ..yazık değil mi kadına yüzüne vurup duruyor..
ne bileyim..inşallah sen daha iyi bir iş bulursun da daha çok kazanırsın anneni de yanına alırsın..

hem de aynı apartmanda oturuyormuşusunuz..:26:

bu akşam misafirlerim var..

menümde

mercimek köftesi

kereviz salatası

sigara böreği

yaş pasta (ev yapımı)

inşallah severler.yerler.

gupse ciğim .dün akşam benim için de sorunlu bir akşamdı..
ben de eşimle kavga ettim..

hep emir veriyor..

hep bağırıyor..

akşam küçük aldı kolonyayı gizlice dökmüş bardağa ..ben de aldım odaya siseye dökmeye çalışırken yere döküldü..attım yere kızdım..evde sağlam hiçbir şey bırakmıyor çocuklar ..ellenmedik yer kırılmadık eşya kalmayacak bu gidişle..

ev kolonya kokto tabi..her yer..

camı aç diye nasıl bağırıyor benim koca..peş peşe sanki dövecek..emir verme dedim..hala bağırıyor..güzel konuş diyorum..sanki komutan askere bağırır gibi bağırmaya devam...yapmazsam üstüme yürüyecek..belki kaba kuvvet kullanacak..yapmadığı şey değil çünkü.

açtım camı ama söylendim..güzllikle söylesen olmazmı vs.
bir yandan da camı açıyorum..elindeki oyuncağı bana fırlattı..
elime geldi..elimde de çay..
fırlattım çayı artık

sinirden ağladım oturdum..

hep aynı benim eşim.ne kadar konuşsakta kadir kıymet bilmez..

yemek yer eline sağlık demek yok..

hep emir hep emir..

çocuklara karşıda öyle..

yaradılışı böyle

şimdi küstük ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…