gormeyenler icin:)kizlar canan hoca kanalturkte..acinn hemen:)
hatun sesin soluun çıkmıyooo
Kıssslar ,
Yarın Pampiş'in memleketine gidiyorum.Salı günü dönücez inşallah.Sersumum bilhassa senin için yazıyorum , telaşlanma , ortalığı velveye verme diye
Bi yere gitmekten nefret ediyorum aslında...Aman evi kirli bırakmiim , aman çamaşırları kirli bırakmiiim , aman dönüşte yemek olsun yapıp bırakiiimmm , aman kaşlarım çıkmış aman bıyıklarım pala olmuşşşş , amaaaaaaanın amaaaannnn yorucu valla...
bebişim ıyı yolculuklar selam sole hemsolarıma tek tekYerim bacım ayıp ettin , Pampiş de mutlaka ye dedi zaten ...Trabzonlulara ayıp olmasın diye bu kadar işin arasında epilasyona gittim ve sinekkaydı tıraşımı oldum
Canikom iyi seyirler ve tatlı rüyalar....
Annem aradı be yawww , kusura bakma
Canımcım , her iki saatte hatta 1.5 saatte bir (çünkü acıkıyodum , iki saat bile dayanamıyodum) yedim.Bi zaman sonra acıkma sürelerim uzamaya başladı , bi zaman sonra da daha az yiyerek doymaya başladım.Şimdi oldukça normale döndü yeme ve acıkma miktarlarım.Kendimi iyi hissedince yasaklı şeylerden yiyip deneme yaptım bakalım n'olucak diye.Pirinç pilavı , pestil , çikolata , normal bisküvi vs yedim ve sonrasında şekerim düşmedi.Tahminim şöyle ; şeker ve reaktif hipoglisemi metabolik hastalıklar , iyileşmeleri sözkonusu diil.Sanıyorum benim teşhiste şöyle bir problem oldu ; ben o dönem testler için çok çok fazla kan verdim.Bu şeker testleri en son yapılanlardı dolayısıyle en kansız ve vücudumun en zayıf döneminde bakıldı şekere ve sanıyorum o yüzden de düşük çıktı şekerim.Şimdi üzerinden 2 ay falan geçti , ben toparlandım ve normale döndüm sanıyorum.4 yıl önce de rutin test yaptırtmışım aynı doktora. O zamanki açlık-toklukla şimdikiler aynı çıkıyo ( eşim şeker ölçüm cihazı aldı bana) , demek ki bir anomali yaşadım ben teşhis döneminde.Yine de bikaç hafta sonra şeker yüklemesi yapıcam ya da yaptırtıcam.En baba test o . Bakalım n'olucak ? Amma çok yazdım yawww , kusura bakma ...
Regl meselesine gelince ; Reglim hem düzensiz hem de çok kısa sürüyda bu rahim duvarı meselesindenmiş.O duvarı kalınlaştırmak lazımmış.O bakımdan bu ilacı içmem lazımmış.İçim rahat diil ama gözümü kapadım ve içiyorum....Eski düzenine dönmesini istiyorum artık , çok sıkıldım çünkü.
Hatta kendimden çok sıkıldım.Sürekli "Sertab Erener'in ; Kendime yeni bir ben lazım " şarkısını söylüyorum
Amma şişirdim kafanı akşam akşam beeeee
he canım şua 1 ay ve tabii yazın kullanmam daha mantıklıHee şimdi anladım canım, şua 1 ay mıydı? inşallah bir ay yada daha fazladırda iyi bi tatil yaparsınız ve sonrasında da istediğiniz batı iline tayin olursunuz bidaha da doğu moğu
olmaz ya daha ne kadar sürecek bu doğu-batı pinpon topu gibi be yaa eşya topla taşıt yerleştir...ay yazması bile bayıyor valla...Allah yardımcınız olsun hepinizin
Yerim bacım ayıp ettin , Pampiş de mutlaka ye dedi zaten ...Trabzonlulara ayıp olmasın diye bu kadar işin arasında epilasyona gittim ve sinekkaydı tıraşımı oldum
Canikom iyi seyirler ve tatlı rüyalar....
çözüm hazır yanii de miiAlla alla bulmuşun bulanıyon galiba ,millet imkan olsada gitsek, gezsek ,yesek, içsek der sende aklım evde kalıyo yok dönüşte yemek temiz ev yok pala bıyık diye mızmızlanıyon
pala bıyığın çaresi belli onada üşeniyosan seni beğenen öle beğenmiş der geçeriz, dönüşte kiloyla köfte alırsın al sana hazır yemek, evde olmayınca evde pislenmez geriye
çamaşır kalır e zati her hafta yıkanmıyomu?
İyi geceler bol leptinler
Yaaa sen bakma bana bacım , ben gezme işlerini hiç sevmem , uyuzun önde gideniyimdir.Evden çıkınca bikaç saat sonra geri dönmek isterim , otelleri sevmem vs vs vsManyağım ben senin anlıcağın
Neyse işlerin hepsi bitti , bıyık desen tanesi yokkkk , hazırım artık gitmeye
canımbenım,kardesım burda onunla ılgılenıyorum bu gece gıdıyo
bebişim ıyı yolculuklar selam sole hemsolarıma tek tekkofte yemeden gelme kardesımde bu gece ucuyo sen ne zaman?
günaydın kızlar.. bu sefer sizinle menü bildirimi felan değil bir derdimi paylaşmak istiyorum. çünkü hiç kimseye anlatamıyorum ve içimde durdukça deliricek gbi oluyorum. biz ailemle dedemden kalan bir aile apartmanında oturuyoruz amcamlarla felan. annemin ailesi ise nedense dğer kızlarını daha çok seviyorlar maddi manevi bütün destekleri hep teyzemden yana. bu sebepten dolayı da annem ailesiyle görüşmüyr. çünkü biz ne yaşarsak yaşayalım hiç bir zaman arkamızda olmayı basaramadılar. babamda bazen annemle ettiklri kavgalarda hep bunu anemin yüzüne çarpar. seni ailende istemiyor zaten feln diye. ki bunu sadece babam değil babamın ailesi de yapıyor. hadlerine düşmezken çoğu durumda bunu annemin yüzüne çarptıkları çok oldu. ama babam o durumlarda bile bize arka çıkmaz hiç. hep onlar hakldıır. kndi evimize gelip anneme bunu söylediler bir kere ama babamdaki zihniyet eve gelen misafire birşey denmezmiş diye onlara gerekn cevabı vermedi bile. annmi o durumda bile korumak bana düştü. ve ben neden annemi koruyorum diye babam bana yine eline kaldırmıştı düşünün. dün akşamda yine bunlardan bir tanesiydi. mal paylaşımı yüzünden babamın da ailesiyle arasının çok iyi oldugu söylenemez. ama her ne olursa olsun her durumda babamın gözünde onlar bizden hep bir adım öndedir. dün gece büyük amcamın eşi yani yengem yüzünden bu kvgalardan biri edildi. kadın hangi yüzle geiyorsa hala bze geldi. birşey istemek için annemde istediği şey bizde olmasına rağman yok dedi diye o gttkten sonra evde yine kıyamaetler koptu. biz neden öyle demişiz diye demediğini bırakmadı bize. annemn ailesiyle olan problemleri bir kez daha yüzüne çarpıldı. elini bile kaldırdı ikimizede. vurmadı ama elini kaldırdıktan sonra o tokatı atmış atmamış ne fark eder ki. normalde benim babam bizimle arkds gbidir. dsardan bakan onu tanıyan hiç kmse onun böyle birşey yapabileceğini tahmn dahi etmz ama o kndi ailesi söz konusu oldugunda bize bu şekilde davranmaktan vazgeçmiyor bir türlü. akşam olanlardan sonra ağlayarak uyuyakalmışım. sabahta işe apar topar onla karsılaşmak istemediğim için kahvaltı bile etmeden çıktım. eğer maddi anlamda çok rahat olsam annemi bir dk bile o evde tutmak istemiyorum.ama ne yazık ki kazandgm para bir aileyi geçindirebilecek kadar değil. ne yapcağımı şaşırdım.. bunları size neden anlatıyorum bilmiyorum ama sizden başka birine de anlatamadım...
canım benim çok üzüldüm yaşadıklarını okuyunca..ah bu erkeklerin kendi aile takıntısı.:26:
.pekii sen akıllı bir genç kızsın ve baban da normalde arkadaş gibiymiş seninle..hepberaber oturup annen,baban sen sakin sakin bu olayları konuşup babanın yaptığı yanlışları ve annene yapılan haksızlıkları konuşsanız anlamaz mı sizi..
çünkü sinirli ve gerginken bunları konuşmak çözümden çok tersine teper..sen babacığına bunları söylesen ve onu çok sevdiğin halde annene yapılan bu haksızlıkların çok gücüne gittiğini ve eğer senin onun kızı olarak butür olayların eğer senin başına gelse nasıl düşüneceğini söylesen..empati yapmasını sağlasan..naçizane tavsiyemdir bir abla olarak..
ama kızmadan sinirlenmeden hatta çalış önceden konuşacaklarını..babalar kızlarına dayanamaz dinler canım..umarım herşey çok daha iyi olur senin ve ailen için
benim sıramı kapmışın halbuki ben torpil yapıp iğneoyamın üstüne yerleşmiştim..
bir çok defa konuşmayı denedim. sakinleştikten sonra anlıyor sözde ama buna benzer başka bir durum yaşandığnda yine aynı tepkilerle karşı karşıya kalıyoruz. empati yapmasını sağlayıp annem yerine bni koymasını sağlamadm hiç. bunu da denerim en yakın zamanda ama diğerleri gbi başta hak verip başka olayda yine aynı şekilde davranacağını adım gbi biliyorum. aslında onunla bu saatten sonra konuşmayı isteyip istememe konsunda kararsızım çünkü çok ağrıma gidiyor yaptıkları ve değişmediği görünce iyice soğuyorum ondan. dün akşam onun bir lokma ekmeğini bile yemedm düşün. sabahta öyle. içimden gelmiyor çünkü
Gupse, canım çok üzüldüm yaşadıklarına ve hissettiklerine... Çünkü çocukların (kaç yaşında olursa olsun) anne-babaya koşulsuz güvenmeye ihtiyacı oluyor. Onlarla yaşanan sorunlar ferna sarsıyor.
Sersum çok güzel öneriler yazmış. Bence de sen taraf olarak durmamaya çalış. Baban "anasının kızı" olarak taraf görmesin seni. Ortalığın gerilmeye başladığını hissettiğinde, annenin önüne geçip gardını almak yerine, babanı sakinleştirip, konuyu değiştirecek bişeyler yapabilsen keşke... Böyle yazınca da suçu sende görüyormuşum gibi sanma sakın. Asla! Ben sadece, başka kimseyi tanımadğımız için, çözümü sende arıyorum kendimce
Kendine dikkat et. Baban hatalar yapsa da, bu sana olan sevgisini değiştirmez. Eminim baban için en önde sen geliyorsundur. Anlık tepkiler bunu değiştirmez.
canım ya çok üzüldüm ..erkeklerin bazıları ailesi nasıl olursa olsun onların arkasında..tabi karısını ve çocuklarını aileden saydığı halde anneleri ve babaları hep bir adım öndedir.malesef ki.günaydın kızlar.. bu sefer sizinle menü bildirimi felan değil bir derdimi paylaşmak istiyorum. çünkü hiç kimseye anlatamıyorum ve içimde durdukça deliricek gbi oluyorum. biz ailemle dedemden kalan bir aile apartmanında oturuyoruz amcamlarla felan. annemin ailesi ise nedense dğer kızlarını daha çok seviyorlar maddi manevi bütün destekleri hep teyzemden yana. bu sebepten dolayı da annem ailesiyle görüşmüyr. çünkü biz ne yaşarsak yaşayalım hiç bir zaman arkamızda olmayı basaramadılar. babamda bazen annemle ettiklri kavgalarda hep bunu anemin yüzüne çarpar. seni ailende istemiyor zaten feln diye. ki bunu sadece babam değil babamın ailesi de yapıyor. hadlerine düşmezken çoğu durumda bunu annemin yüzüne çarptıkları çok oldu. ama babam o durumlarda bile bize arka çıkmaz hiç. hep onlar hakldıır. kndi evimize gelip anneme bunu söylediler bir kere ama babamdaki zihniyet eve gelen misafire birşey denmezmiş diye onlara gerekn cevabı vermedi bile. annmi o durumda bile korumak bana düştü. ve ben neden annemi koruyorum diye babam bana yine eline kaldırmıştı düşünün. dün akşamda yine bunlardan bir tanesiydi. mal paylaşımı yüzünden babamın da ailesiyle arasının çok iyi oldugu söylenemez. ama her ne olursa olsun her durumda babamın gözünde onlar bizden hep bir adım öndedir. dün gece büyük amcamın eşi yani yengem yüzünden bu kvgalardan biri edildi. kadın hangi yüzle geiyorsa hala bze geldi. birşey istemek için annemde istediği şey bizde olmasına rağman yok dedi diye o gttkten sonra evde yine kıyamaetler koptu. biz neden öyle demişiz diye demediğini bırakmadı bize. annemn ailesiyle olan problemleri bir kez daha yüzüne çarpıldı. elini bile kaldırdı ikimizede. vurmadı ama elini kaldırdıktan sonra o tokatı atmış atmamış ne fark eder ki. normalde benim babam bizimle arkds gbidir. dsardan bakan onu tanıyan hiç kmse onun böyle birşey yapabileceğini tahmn dahi etmz ama o kndi ailesi söz konusu oldugunda bize bu şekilde davranmaktan vazgeçmiyor bir türlü. akşam olanlardan sonra ağlayarak uyuyakalmışım. sabahta işe apar topar onla karsılaşmak istemediğim için kahvaltı bile etmeden çıktım. eğer maddi anlamda çok rahat olsam annemi bir dk bile o evde tutmak istemiyorum.ama ne yazık ki kazandgm para bir aileyi geçindirebilecek kadar değil. ne yapcağımı şaşırdım.. bunları size neden anlatıyorum bilmiyorum ama sizden başka birine de anlatamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?