- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
canım ya çok üzüldüm ..erkeklerin bazıları ailesi nasıl olursa olsun onların arkasında..tabi karısını ve çocuklarını aileden saydığı halde anneleri ve babaları hep bir adım öndedir.malesef ki.
ayıp ediyormuş baban ..yazık değil mi kadına yüzüne vurup duruyor..
ne bileyim..inşallah sen daha iyi bir iş bulursun da daha çok kazanırsın anneni de yanına alırsın..
hem de aynı apartmanda oturuyormuşusunuz..:26:
gupse ciğim .dün akşam benim için de sorunlu bir akşamdı..
ben de eşimle kavga ettim..
hep emir veriyor..
hep bağırıyor..
akşam küçük aldı kolonyayı gizlice dökmüş bardağa ..ben de aldım odaya siseye dökmeye çalışırken yere döküldü..attım yere kızdım..evde sağlam hiçbir şey bırakmıyor çocuklar ..ellenmedik yer kırılmadık eşya kalmayacak bu gidişle..
ev kolonya kokto tabi..her yer..
camı aç diye nasıl bağırıyor benim koca..peş peşe sanki dövecek..emir verme dedim..hala bağırıyor..güzel konuş diyorum..sanki komutan askere bağırır gibi bağırmaya devam...yapmazsam üstüme yürüyecek..belki kaba kuvvet kullanacak..yapmadığı şey değil çünkü.
açtım camı ama söylendim..güzllikle söylesen olmazmı vs.
bir yandan da camı açıyorum..elindeki oyuncağı bana fırlattı..
elime geldi..elimde de çay..
fırlattım çayı artık
sinirden ağladım oturdum..
hep aynı benim eşim.ne kadar konuşsakta kadir kıymet bilmez..
yemek yer eline sağlık demek yok..
hep emir hep emir..
çocuklara karşıda öyle..
yaradılışı böyle
şimdi küstük ..
slm kizlar..dun canan hocayi dinledim ve utandim kendimden yeme konisunda( vee hemen bugun kendime geldim super karatay kahvaltimi yaptim..oglen 2 gibi hocamin tavsiye ettigi gibi 1 avuc kuruyemis yicem ayranla aksama karar vermedim daha bakalim..
adilemircim canim uzuldum yasadiklarina..senin gibi kibar bir hanima cok ayip ya..uff oyle boyle geciyo iste ama yasayan biliyo malesef..bol sabir sana allahtan..
gupsecim yasadiklarin kolay degil ama babandir kin gutme canim..bazen erkeklerin ailelerine karsi zaaflari olabiliyo..buda degismiyo kolay kolay..kabul edin durumu annenle ustune gitmeyin bence konuyu degistirin ne bilim ordan cikin..sabirli olmaya calis..ama evlilikten soguma dogru insani bulmaya calis herkes ayni karakter degildir unutma..cok uzattim kusura bakma..
gupse ciğim .dün akşam benim için de sorunlu bir akşamdı..
hep emir veriyor..
hep bağırıyor..
akşam küçük aldı kolonyayı gizlice dökmüş bardağa ..ben de aldım odaya siseye dökmeye çalışırken yere döküldü..attım yere kızdım..evde sağlam hiçbir şey bırakmıyor çocuklar ..ellenmedik yer kırılmadık eşya kalmayacak bu gidişle..
camı aç diye nasıl bağırıyor benim koca..peş peşe sanki dövecek..emir verme dedim..hala bağırıyor..güzel konuş diyorum..sanki komutan askere bağırır gibi bağırmaya devam...yapmazsam üstüme yürüyecek..belki kaba kuvvet kullanacak..yapmadığı şey değil çünkü.
fırlattım çayı artık
hep emir hep emir..
çocuklara karşıda öyle..
yaradılışı böyle
şimdi küstük ..
herşeyi anlayabiliyorum canım da iş el kaldırmaya gelince sabrım taşıyor işte..
Canım annen haksızlığa uğradığı için sende çok üzülmüşsun ama bizim Kültür'de erkek çocuklar ailelerine bağımlı oluyo ne yazık ki bizim ailedede zaman zaman böyle şeyler oluyor iyi ki anlattın burda herkes gercekten bir aile gibi paylaşmış olmak bile iyi gelir insana umarım en kısa zamanda düzelir canım herşey baban da anlar hatasınıgünaydın kızlar.. bu sefer sizinle menü bildirimi felan değil bir derdimi paylaşmak istiyorum. çünkü hiç kimseye anlatamıyorum ve içimde durdukça deliricek gbi oluyorum. biz ailemle dedemden kalan bir aile apartmanında oturuyoruz amcamlarla felan. annemin ailesi ise nedense dğer kızlarını daha çok seviyorlar maddi manevi bütün destekleri hep teyzemden yana. bu sebepten dolayı da annem ailesiyle görüşmüyr. çünkü biz ne yaşarsak yaşayalım hiç bir zaman arkamızda olmayı basaramadılar. babamda bazen annemle ettiklri kavgalarda hep bunu anemin yüzüne çarpar. seni ailende istemiyor zaten feln diye. ki bunu sadece babam değil babamın ailesi de yapıyor. hadlerine düşmezken çoğu durumda bunu annemin yüzüne çarptıkları çok oldu. ama babam o durumlarda bile bize arka çıkmaz hiç. hep onlar hakldıır. kndi evimize gelip anneme bunu söylediler bir kere ama babamdaki zihniyet eve gelen misafire birşey denmezmiş diye onlara gerekn cevabı vermedi bile. annmi o durumda bile korumak bana düştü. ve ben neden annemi koruyorum diye babam bana yine eline kaldırmıştı düşünün. dün akşamda yine bunlardan bir tanesiydi. mal paylaşımı yüzünden babamın da ailesiyle arasının çok iyi oldugu söylenemez. ama her ne olursa olsun her durumda babamın gözünde onlar bizden hep bir adım öndedir. dün gece büyük amcamın eşi yani yengem yüzünden bu kvgalardan biri edildi. kadın hangi yüzle geiyorsa hala bze geldi. birşey istemek için annemde istediği şey bizde olmasına rağman yok dedi diye o gttkten sonra evde yine kıyamaetler koptu. biz neden öyle demişiz diye demediğini bırakmadı bize. annemn ailesiyle olan problemleri bir kez daha yüzüne çarpıldı. elini bile kaldırdı ikimizede. vurmadı ama elini kaldırdıktan sonra o tokatı atmış atmamış ne fark eder ki. normalde benim babam bizimle arkds gbidir. dsardan bakan onu tanıyan hiç kmse onun böyle birşey yapabileceğini tahmn dahi etmz ama o kndi ailesi söz konusu oldugunda bize bu şekilde davranmaktan vazgeçmiyor bir türlü. akşam olanlardan sonra ağlayarak uyuyakalmışım. sabahta işe apar topar onla karsılaşmak istemediğim için kahvaltı bile etmeden çıktım. eğer maddi anlamda çok rahat olsam annemi bir dk bile o evde tutmak istemiyorum.ama ne yazık ki kazandgm para bir aileyi geçindirebilecek kadar değil. ne yapcağımı şaşırdım.. bunları size neden anlatıyorum bilmiyorum ama sizden başka birine de anlatamadım...
Çok üzüldüm canım erkek milleti hep böyle galiba hiç anlamıyorlar bizi hiçgupse ciğim .dün akşam benim için de sorunlu bir akşamdı..
hep emir veriyor..
hep bağırıyor..
fırlattım çayı artık
hep emir hep emir..
çocuklara karşıda öyle..
yaradılışı böyle
şimdi küstük ..
Beğenilmeyecek gibi değil canım ellerine sağlıkbu akşam misafirlerim var..
menümde
mercimek köftesi
kereviz salatası
sigara böreği
yaş pasta (ev yapımı)
inşallah severler.yerler.
Canım gerçekten yaşadıklarınıza üzüldüm. Onların yaratılışları öyle değil bence.. Dövseler de sövseler de katlanılacağını bildiklerinde yapıyorlar bunuBenim babam da annemin gidecek bit yeri olmadığını bildiğinden istediğini yapar. Artık dayak filan yok ama psikolojik şiddet devam
Geçen annem bize geldiğinde 15 gün kadar göndermedim evine.. Babam hasta olmasa (kanseri atlattı) daha da tutardım ama elimden bu kadarı geliyor
ne güzel canım sen şanslı olanlarımızdansın.eşinle böylee bir ömür mutlu olursun inş. ben evde olanları gördükçe hepten soğudum evliliktenanliyorum allahtan sabir dile..siddet olayi cok sukur yasamadim hem babamdam hem kocamdan..kocamin yapisinda yok adamda sinirlenme durumu hic yok:) buda beni bazen cildirtmiyo degil.. babamda sinirlidir ama kaba kuvvete basvurmaz sozlu olur onun siniri..cabuk gecer allahdan...
baban icin dua et canim..
.Halbuki kolon kanseri oldu ölümden döndü 2 defa annem baktı ona herşeye rağmen yaptıklarına rağmen
Artık Allah gecinden versin ama yaşlandılar ve tekrarlayabilecek ölümcül bir hastalığı var namaz kıl baba dua et YOK.. Bu dünya kısa süreli maalesef ama sonsuzmuş gibi davranıyor.
Kötü bi alışkanlığı var onu da bırakmıyor kadınların işi zor
Canım annen haksızlığa uğradığı için sende çok üzülmüşsun ama bizim Kültür'de erkek çocuklar ailelerine bağımlı oluyo ne yazık ki bizim ailedede zaman zaman böyle şeyler oluyor iyi ki anlattın burda herkes gercekten bir aile gibi paylaşmış olmak bile iyi gelir insana umarım en kısa zamanda düzelir canım herşey baban da anlar hatasını
Kızlar bugün bende kötüyüm regl dönemlerimde her zaman sanki hamile gibi oluyorum midem çok bulanıyor mutfağa giriyorum yemekler kötü kokuyor en sevdiğim şeyler bile kokuyor bana of ağrıları saymıyorum bile kadın olmak ne zor iş yaa :84:
Çok üzüldüm canım erkek milleti hep böyle galiba hiç anlamıyorlar bizi hiçİnşallah düzelir biran önce canım ama sanırım oda çocuğa kızmış da senden çıkarmış gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?