Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

onlar olmadıgı zaman ailede huzur var fakat söz konusu onlar oldu mu hersey değişiyor. dedem ve babannem rahmetli oldular. geriye amcalarla eşleri kaldı. babannem kanserden dedem de parkinson hastalıgıyla öldüler. ölmeden önce bakıma muhtac haldelerdi. ve annem onlara bir bebeğe bakar gbi baktı desem yalan olmaz. bir kere bile de off demedi. başka da bakan olmadı zaten bizim gbi. bense o zamanlarda dısarda üniersite kazanmıştım ama büyükler hasta zaten onların masrafları bize kalıyor babam da daha fazla zahmet cekemsn diye dsarı gtmedm. evde uzaktan eğitimle kndi basıma bir yerlere gelmeye calışıyorum. bir yandan da çalışıp onlara destek oluyorumm az da olsa.ama babam bunlara ragmen söz konsuu ailesi olunca bizi hiçe sayabiliyor işte...

Son düzenleme:

kendi evimde bunları yaşarken etraftan da buna benzer şeyler duyunca evlilikten soguyorum resmen bu erkekler hep böyle olmak zorunda mı dicem ama yapmayanda yapmıyor yani. kadir kıymet bileni de var da bize böyleleri düşmüş işte

merhaba kızlar.
bu sabah:11 de kahvaltı yaptım:)
yumurta,peynir,zeytin,domates,maydanoz,tere,ceviz oooooooooooooooh süper kahvaltı yani.
akşama da allah kerim:)bu arada eşim pizza istiyor :18:kendimi tutamıycam diye çok korkuyorum.bana gaz verin kızlar hadi noluuuuuur

slm kizlar..dun canan hocayi dinledim ve utandim kendimden yeme konisunda( vee hemen bugun kendime geldim super karatay kahvaltimi yaptim..oglen 2 gibi hocamin tavsiye ettigi gibi 1 avuc kuruyemis yicem ayranla aksama karar vermedim daha bakalim..
adilemircim canim uzuldum yasadiklarina..senin gibi kibar bir hanima cok ayip ya..uff oyle boyle geciyo iste ama yasayan biliyo malesef..bol sabir sana allahtan..
gupsecim yasadiklarin kolay degil ama babandir kin gutme canim..bazen erkeklerin ailelerine karsi zaaflari olabiliyo..buda degismiyo kolay kolay..kabul edin durumu annenle ustune gitmeyin bence konuyu degistirin ne bilim ordan cikin..sabirli olmaya calis..ama evlilikten soguma dogru insani bulmaya calis herkes ayni karakter degildir unutma..cok uzattim kusura bakma..

slm arkadaşlar dün misafirlerim olması sebebiyle yoldan çıktım o yüzden sadece sabah klasik karatay kahvaltısı ettiğimi yazayım gerisi bana kalsın
bu sabah itibariyle tırı yeniden yola sokmaya çalışyorum ama dünden kalanlar halen bana göz kırpıyor
ben büyük irade savaşıma devam edeyim hepinize slmlar

herşeyi anlayabiliyorum canım da iş el kaldırmaya gelince sabrım taşıyor işte..

selam hanimlar
yine benn ceee deyip kaçicam :)))
54-55 arasi geziniyorum
karatay yapiyorum denmez ak$am az yiyorum sadece ..

62 den du$tum ve $imdilik kilo almiyorum, hedef kilomda yim ..

Canım gerçekten yaşadıklarınıza üzüldüm. Onların yaratılışları öyle değil bence.. Dövseler de sövseler de katlanılacağını bildiklerinde yapıyorlar bunu Benim babam da annemin gidecek bit yeri olmadığını bildiğinden istediğini yapar. Artık dayak filan yok ama psikolojik şiddet devam
Geçen annem bize geldiğinde 15 gün kadar göndermedim evine.. Babam hasta olmasa (kanseri atlattı) daha da tutardım ama elimden bu kadarı geliyor

herşeyi anlayabiliyorum canım da iş el kaldırmaya gelince sabrım taşıyor işte..

anliyorum allahtan sabir dile..siddet olayi cok sukur yasamadim hem babamdam hem kocamdan..kocamin yapisinda yok adamda sinirlenme durumu hic yok:) buda beni bazen cildirtmiyo degil.. babamda sinirlidir ama kaba kuvvete basvurmaz sozlu olur onun siniri..cabuk gecer allahdan...
baban icin dua et canim..

Halbuki kolon kanseri oldu ölümden döndü 2 defa annem baktı ona herşeye rağmen yaptıklarına rağmen

Artık Allah gecinden versin ama yaşlandılar ve tekrarlayabilecek ölümcül bir hastalığı var namaz kıl baba dua et YOK.. Bu dünya kısa süreli maalesef ama sonsuzmuş gibi davranıyor.
Kötü bi alışkanlığı var onu da bırakmıyor kadınların işi zor

Canım annen haksızlığa uğradığı için sende çok üzülmüşsun ama bizim Kültür'de erkek çocuklar ailelerine bağımlı oluyo ne yazık ki bizim ailedede zaman zaman böyle şeyler oluyor iyi ki anlattın burda herkes gercekten bir aile gibi paylaşmış olmak bile iyi gelir insana umarım en kısa zamanda düzelir canım herşey baban da anlar hatasını

Çok üzüldüm canım erkek milleti hep böyle galiba hiç anlamıyorlar bizi hiç İnşallah düzelir biran önce canım ama sanırım oda çocuğa kızmış da senden çıkarmış gibi geldi bana

Kızlar bugün bende kötüyüm regl dönemlerimde her zaman sanki hamile gibi oluyorum midem çok bulanıyor mutfağa giriyorum yemekler kötü kokuyor en sevdiğim şeyler bile kokuyor bana of ağrıları saymıyorum bile kadın olmak ne zor iş yaa :84:

canm baban için geçmiş olsun önce. gerçi atlatmış çok şükür..bnd ekesinlikle katılıyorum canım genel yapılarından öte gidecek bir yeri olmadıgını bildikleri için yapıyorlar bunu. bizde de dayak yok el kaldırdı işte ama tokat atmdı. elini kaldrdığıyla kaldı. ama öyle olsa bile ne olacak ki. ha o okatı atmışsın ha elini kaldrmışsın. ikiside aynı acı. psikolojik şiddet zaten en ağırı

ne güzel canım sen şanslı olanlarımızdansın.eşinle böylee bir ömür mutlu olursun inş. ben evde olanları gördükçe hepten soğudum evlilikten

.
sizide işiniz zormuş canım. Rabbim anneciğine de sana da dayanma gücü versin inş

umarım canım. ama anlasa da geçici bir süre olucak. ailesiyle aynı apartmanda oturdugmz müddetçe bitmicek bunlar sonu gelmicek belli

geçmiş olsun canım

merhaba kizlar

herkeze iyi , tatli bir hafta sonu dilerim ..

Gunumuze gec ve kacamaksiz basladik.

sabah;
domates , salatalik ,minik tatli biberlerden
peynir
bir kac zeytin
1 kase kabuklu fistik
kahve
omega 3
multivitamin

esimle -11 derecede bir saat yurduk.

aksam yemegimde ise ;

firinda kiymali mantar sufle
beyaz kelem havuc salatasi (sirke soslu )

Çok üzüldüm canım erkek milleti hep böyle galiba hiç anlamıyorlar bizi hiç İnşallah düzelir biran önce canım ama sanırım oda çocuğa kızmış da senden çıkarmış gibi geldi bana

sağolun kızlar..

gubse ciğim..
el kaldırmasalar çok iyi olacak..

benim eşim de dün akşam bi çakacam dedi durdu..çak dedim..çak ne duruyorsun..

birşey demedi..ama çaksaydı artık noktayı koyacağımı da bilirdi.

benim eşim yol yordam birlemez..tatlı sözler söyleyip güzel sohbetler kuramaz..

evlenmeden de öyleydi..ama aşk iste ..ben hiç görmedim bu yönünü..

ama artık evlendik ,köprüyü geçtik, tapuyu da aldık diyor..

sanıyor ki bitiremem..

çocuklar yüzünden evde kavğalarımız zaten..

çünkü hiç durmuyorlar..ev alıp başını gidecek birgün.

bir de benim eşimin kötü bir huyu var..direk söyler..kibarlık gösteremez..incilir diye düşünemez..daha önceleri daha beterdi de ben yonta yonta ancak bu kadar yaptım..

ben mecburmuydum aslında..ne kısmetlerim çıktı ..kimler geldi hizmetçilerle bakılacak çocuklarınız..evlen diye..amma ben illa istemem dedim..

ve insan çekeceği çileye aşık olurmuş..

he bu arada hep kötü mü bu adam ..
hayır değil..

gezdirir..genelde kendi sevdiği yerlere gideriz..benim sevdiğim yerlerde ona afakanlar basar.duramaz pek ..hissederim..

işte böyle ..birbirimizi idare ediyoruz şimdilik..

anası babası da farkında oğullarının kabalıklarından..ama ne yapsınlar..beni tuturlar hep onlar..

doğumgününde biryerlere gidin..sinamaya gidin..eğlenceye gidin diye..ama nerde ..benim koca tatili bulunca direk dalmaya gider..işi gücü zıpkın..

ben de alıyorum çocuklarımı ohhh bakıyorum keyfime..kaç para harcadın . bunu niye aldın, nerdeydin deme huyu da yok allah için..

ay ne anlattım ya..halbuki ben bulunduğum durumlara alışkındım..hiç anlatmak gereğini bile duymazdım kimselere :26:

ben de gecikmeli de olsa yedim yemeğimi şimdi sizlere bakarken..

sabah 9:30 da yemiştim..şimdi ancak oturdum..misafir gelince de böyle oluyor .aksıyor hayat..

pırasa yedim

yanında ise bol acılı arnavut biberi turşusu ve 1 bardak da suyu...ohhh

miss annem yapmışşş

iyiniyetli ..eşin nasıl hiç sinirlenmez..ay inanamıyorum ya..çok sanslısın arkadaşım çok...

adilemircim iyi yonleride cok cikiyor irdelersek kocilerin:)) hep kotuleri gormeYelim..ne kotu durum yasayan insanlar var halimize ne kadar sukretsek az..
bu arada esi sinirlenmeyen bendim kiz:))
arkadasin geldi gittimi? dunde benim misafirim vardi cok yoruldum..bugun dinleniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…