Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ay öyle mi ..o zaman sen çok şanslısın canım...

öp kocanı başına koy

misafirim akşam gelecek..

eşi eşimin asker arkadaşı..

eşler ayrı oturur ..biz ayrı..konuşacaklar hiç bitmiyor bir araya gelince ..arkadaşım çok konuşur..çok faaldir..yalnız ev hanımı o da ben gibi

çocuklarda zaten ayrı bir alem zaten..evde ordan oraya , odadan odaya ..artık neresi olursa oynarlar..

yani biz birbirimizle görüşüyoruz ama hem konuşmaktan hem de çocukların peşinde koşmaktan yorgun düşüyoruz..

eşlerimizi de çok kötülemeyelim..yine de iyidirler..napalım ..bundan iyisi şamda kayısı

çocuk yokken daha bir farklıydı..

ama çocuklar olunca her birşeye karıştıkları için de problem oluyor..

burası karatay diyet yöntemlerimiz ama sanki bir derdim var forumu gibi olumuş demi..

sen ne yaptın..
3 çocuklu olan da sendin demi.:26:

oglen yemegimi yedim sade kuruyemis yicektim ama yanina bisilerde ekledim..aksami kuru yemisle geciricem ins..
oglen menum..
1 avuc findik
bir kase ev tarhanasi
haslanmis pancar
minik dilim hashasli pasta dunden kalan(x)
aksama ya bir avuc badem yada corba- salata
2 l oldu su simdiden..
bu arada sebnemguducu arkadas hic yazmaz oldu.. nerelerdeki...

evet canim benim :) 3 kizi olan:) guzin abla gibi olduk:) kimsenin derdi bitmez..bu dunyanin telesida bitmez..
himm iyi vakitler dilerim size misafirinle..
cocuklu olmak cok farklilastiriyor evliligi katiliyorum canim...
kanelcim burasida cokk soguk .. hic isinamaz oldum

yıldız cığım sen nedereydin?

bizim burasıda çok güzel bugün bahar mi geliyor diye düşünüyordum bende..
3 kız mı maşallah..ben de kızım olmasını çok istedim canım..eğer deseler ki senin 3 . kız olacak ..hiç düşünmeden yapardım herhalde..kız çocuk başkadır canım.çok şanslısın..
kaç yaşlarındalar kızların.küçükler mi?

kızlar acil menü bildirip çıkıyorum.

kahvaltı:
kkk

öğlen:
1 ayran
bir avuç fıstık

akşam: maalesef 17:00 de yedim. çok acıktım.

zeytin
peynir
salata
yoğurt

akşam dışarı çıkıyorum. muhtemelen 19:00 civarı yine yemek yiyeceğim. sporum da kaçtı bu akşam zaten. offffff

bol leptinler

tebrik ederim ben de o diyete uymaya calışıyorum 1 haftadır 1 kilo farketti, spora başlayamadım bi türlü o da kötü tarafı işin..

iyi akşamlar kızlar bugün 11de kahvaltı yapmıştım arada sütlü türk kahvesi şekersiz tabi.
eşimin istediği pizzayı da yaptım süper olmuş.beni gaza getirin demiştim kimse cevap yazmamış bende incecik bir üçgen dilimi yedim (suçuma sizi ortak edip günah çıkarıyom aklım sıra:))AMA HARBİDEN İNCECİK YEDİM HAAAAA

ben almanyadayim tatlim..
kizlarim kucukler daha..6 olucak buyugum,4 u gecti ortanca,15 aylik minnosumda:)) allah bagislarsa..seninkiler kac yasinda?

goz hakki iyi yapmissin ellifcim:) afiyet olsun...

Kizlar yazilanlari okudum cok cok uzuldum .. aile icinde yasanan problemler herzaman cok aci dolu ve yaralayicidir..

Gupse canim erkeklerden soguma cok gencsin .. iyi insanlar da var gercekten ben 4 yildir evliyim harika bir evliligim ve cok anlayisli bir kocam var cok sukur
babacik ile sakin bir an da konusmayi denemelisin .. eminim ki o da seni anlayacaktir .

adilemir Canim esinin yapisi diye kabullenme sakin oldugu bir donem iyilik ve guzellikle anlat boyle boyle yapman beni cok yaraliyor gibi seyler soyleyebilirsin.. ne olur sa olsun sen sakin kalan taraf olur .. bak biraz iyiye dogru gitmis daha da iyilesecektir biraz sabir canim

ben almanyadayim tatlim..
kizlarim kucukler daha..6 olucak buyugum,4 u gecti ortanca,15 aylik minnosumda:)) allah bagislarsa..seninkiler kac yasinda?
merhabaa koyua baliklama dalcam kusuruma bakmayin artik :))
yildiz 6 ya$indakiyle en kuçugun arasi nasil , yada 6 yla 4 un arasi yakin ya , 15 aylik aralarinda çokmu kuçuk kaliyor
benim bi kiizm bi oglum var , kizim 4.5 ya$inda oglum 3 ya$inda
kizima kiz karde$ çokkk istiyorum ama aralari 6 ya$ olursa benim istedigim gibi dost sirda$ olabilirlrmi acaba onu soruyorum kendime
uçuncu erkek olursa $ansina kussun benim kiz tabi :)

Başımın üstünde taşıyorum arkadaşlarımı:))

Yoksa tepeme mi çıktın diyeyim??? Hımm... Bilemedim şimdi
heh heh heee..
afiyet olsun canım..
birdy nin hangi yazısından bahsettin kaçırdım mı:44::44:

.60:
üzüldüm canım:26::26: kıymet bilmemek çok ağrına gider insanın..Allah sabır versin sana

tamamen katılıyorum..nasılsa katlanıyorlar diye düşünüyorlar ve kendilerini değiştirmiyorlar..çok zor ya..insanın canı annesi olunca daha katlanması zor geliyordur..üzüldüm canım

tatlim anlasmak birazda kisisel gibi..cocuk kiskanc olur sindiremez paylasmayi sevmiyosa zorlar..ama uyumluysa anlasirlar bir sekilde..benimkiler iyi anlasiyo simdilik:) cok seviyorlar kucugumu iki buyuk..
bende 5 kiz kardesten gelmeyim 13 yas buyuk ablamla bile cok iyi anlasirim..biz kopmaz bir butunuz mas.diyim..
ama baci gibisi yok...kesinlikle imkani olana tavsiye ederim...

3. ogunum 18.30 da bitti..
2 tabak tarhana corbasi
yarim avuc badem...
simdide bir surahi limonlu ilik su yaptim yesil cay birde cocuklari yatirdim tv keyfi yapicam:)
ben bilmem esim bilir...

Sabah 07.30 da kalktim. dogruca fitnese gittim 1 saat spordan sonra gelip bu tabagi hazirladim kendime.

Ögle. 1 Tabak ögurtlu köfte, 3 tane et köftesi, 1 tane patates.
Bir tabak pirasa yemegi. su. Cay & cerez. Babam gildeydim.

Aksam. 1 tane karniyarik. 1 kücük tabak hamsi, salata, 1 tas y. mercimek corbasi.
Su & Cay.

Son düzenleme:

ben zaten ilerisi için du$unuyorum kuçukken çocuk oluuyoalr zaten, dertleride olmuyor :) oyuncak kavgasindan ba$ka
buyukler oylemi, say say bitmez dertler :)
13 ya$ lada anla$iyorsan bu supper bak :)
benim kizkarde$im yok bakalim kizimin olacakmi
yaa nasipp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…