adilemircim iyi yonleride cok cikiyor irdelersek kocilerin:)) hep kotuleri gormeYelim..ne kotu durum yasayan insanlar var halimize ne kadar sukretsek az..
bu arada esi sinirlenmeyen bendim kiz:))
arkadasin geldi gittimi? dunde benim misafirim vardi cok yoruldum..bugun dinleniyorum:)
evet canim benim :) 3 kizi olan:) guzin abla gibi olduk:) kimsenin derdi bitmez..bu dunyanin telesida bitmez..ay öyle mi ..o zaman sen çok şanslısın canım...
öp kocanı başına koy
misafirim akşam gelecek..
eşi eşimin asker arkadaşı..
eşler ayrı oturur ..biz ayrı..konuşacaklar hiç bitmiyor bir araya gelince ..arkadaşım çok konuşur..çok faaldir..yalnız ev hanımı o da ben gibi
çocuklarda zaten ayrı bir alem zaten..evde ordan oraya , odadan odaya ..artık neresi olursa oynarlar..
yani biz birbirimizle görüşüyoruz ama hem konuşmaktan hem de çocukların peşinde koşmaktan yorgun düşüyoruz..
eşlerimizi de çok kötülemeyelim..yine de iyidirler..napalım ..bundan iyisi şamda kayısı
çocuk yokken daha bir farklıydı..
ama çocuklar olunca her birşeye karıştıkları için de problem oluyor..
burası karatay diyet yöntemlerimiz ama sanki bir derdim var forumu gibi olumuş demi..
sen ne yaptın..
3 çocuklu olan da sendin demi.:26:
yıldız cığım sen nedereydin?evet canim benim :) 3 kizi olan:) guzin abla gibi olduk:) kimsenin derdi bitmez..bu dunyanin telesida bitmez..
himm iyi vakitler dilerim size misafirinle..
cocuklu olmak cok farklilastiriyor evliligi katiliyorum canim...
kanelcim burasida cokk soguk .. hic isinamaz oldum
kızlar ben kitabın tamamını okudum ve 10 gün önce kadar başladım diyete şunu söyleyeyim bu diyet beni acıktırmıyo yani ara öğün yapmıyorum. bi de spor yapsam süper olacak. ben buradan deneyimlerimi paylaşırım , birbirimize destek olursak daha iyi olur, dediğiniz gibi diyetin özü meyve dahil şeker yok, ekmek dahil unlu gıdalar yok, organik beslenmeye özen gösterilecek... ha bu arada meyve suyu da içilmemesi lazım ama ben her sabah 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu içiyorum...
ben almanyadayim tatlim..yıldız cığım sen nedereydin?
bizim burasıda çok güzel bugün bahar mi geliyor diye düşünüyordum bende..
3 kız mı maşallah..ben de kızım olmasını çok istedim canım..eğer deseler ki senin 3 . kız olacak ..hiç düşünmeden yapardım herhalde..kız çocuk başkadır canım.çok şanslısın..
kaç yaşlarındalar kızların.küçükler mi?
iyi akşamlar kızlar bugün 11de kahvaltı yapmıştım arada sütlü türk kahvesi şekersiz tabi.
eşimin istediği pizzayı da yaptım süper olmuş.beni gaza getirin demiştim kimse cevap yazmamış bende incecik bir üçgen dilimi yedim(suçuma sizi ortak edip günah çıkarıyom aklım sıra:))AMA HARBİDEN İNCECİK YEDİM HAAAAA
goz hakki iyi yapmissin ellifcim:) afiyet olsun...
kanel canım -11 derece neresi kars ta mısın yoksam...
merhabaa koyua baliklama dalcam kusuruma bakmayin artik :))ben almanyadayim tatlim..
kizlarim kucukler daha..6 olucak buyugum,4 u gecti ortanca,15 aylik minnosumda:)) allah bagislarsa..seninkiler kac yasinda?
heh heh heee..Başımın üstünde taşıyorum arkadaşlarımı:))
Yoksa tepeme mi çıktın diyeyim??? Hımm... Bilemedim şimdi
afiyet olsun canım..kalhvaltım
1.5 soslu pişirdiğim yumruta
peynir
4 zeytin
çay
fındık
salatalık
bir lokma bile değil kurabiye(kızım yaptı tattım ben de miss gibiydi)
üzerine kahvem
sersum güle güle canım birdyi okudun mu
Birdy, bıyık, hazırlık vs. çok da takmasaydın. Adamların en çok söylediği şey:" sikinti yok" (küfür gibi oldu ama aynen böyle diyorlar) Özellikle de Rize'ye doğru gidildikçe... 2 yıl önce biz gittiğimizde arabanın lastiği yarıldı. Trabzon, Rize, hiçbir yerde o lastikten yok! Adamlara derdimizi anlatıyoruz. Hepsinde aynı tepki:"sikinti yoook"... Tabi o zaman sinirden gülmüştük:))
üzüldüm canım:26::26: kıymet bilmemek çok ağrına gider insanın..Allah sabır versin sanagupse ciğim .dün akşam benim için de sorunlu bir akşamdı..
ben de eşimle kavga ettim..
hep emir veriyor..
hep bağırıyor..
akşam küçük aldı kolonyayı gizlice dökmüş bardağa ..ben de aldım odaya siseye dökmeye çalışırken yere döküldü..attım yere kızdım..evde sağlam hiçbir şey bırakmıyor çocuklar ..ellenmedik yer kırılmadık eşya kalmayacak bu gidişle..
ev kolonya kokto tabi..her yer..
camı aç diye nasıl bağırıyor benim koca..peş peşe sanki dövecek..emir verme dedim..hala bağırıyor..güzel konuş diyorum..sanki komutan askere bağırır gibi bağırmaya devam...yapmazsam üstüme yürüyecek..belki kaba kuvvet kullanacak..yapmadığı şey değil çünkü.
açtım camı ama söylendim..güzllikle söylesen olmazmı vs.
bir yandan da camı açıyorum..elindeki oyuncağı bana fırlattı..
elime geldi..elimde de çay..
fırlattım çayı artık
sinirden ağladım oturdum..
hep aynı benim eşim.ne kadar konuşsakta kadir kıymet bilmez..
yemek yer eline sağlık demek yok..
hep emir hep emir..
çocuklara karşıda öyle..
yaradılışı böyle
şimdi küstük ..
Canım gerçekten yaşadıklarınıza üzüldüm. Onların yaratılışları öyle değil bence.. Dövseler de sövseler de katlanılacağını bildiklerinde yapıyorlar bunuBenim babam da annemin gidecek bit yeri olmadığını bildiğinden istediğini yapar. Artık dayak filan yok ama psikolojik şiddet devam
Geçen annem bize geldiğinde 15 gün kadar göndermedim evine.. Babam hasta olmasa (kanseri atlattı) daha da tutardım ama elimden bu kadarı geliyor
merhabaa koyua baliklama dalcam kusuruma bakmayin artik :))
yildiz 6 ya$indakiyle en kuçugun arasi nasil , yada 6 yla 4 un arasi yakin ya , 15 aylik aralarinda çokmu kuçuk kaliyor
benim bi kiizm bi oglum var , kizim 4.5 ya$inda oglum 3 ya$inda
kizima kiz karde$ çokkk istiyorum ama aralari 6 ya$ olursa benim istedigim gibi dost sirda$ olabilirlrmi acaba onu soruyorum kendime
uçuncu erkek olursa $ansina kussun benim kiz tabi :)
tatlim anlasmak birazda kisisel gibi..cocuk kiskanc olur sindiremez paylasmayi sevmiyosa zorlar..ama uyumluysa anlasirlar bir sekilde..benimkiler iyi anlasiyo simdilik:) cok seviyorlar kucugumu iki buyuk..
bende 5 kiz kardesten gelmeyim 13 yas buyuk ablamla bile cok iyi anlasirim..biz kopmaz bir butunuz mas.diyim..
ama baci gibisi yok...kesinlikle imkani olana tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?