Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam Adilemir'cim Birdy salı günü döneceğini söylemişti, o yüzden ben yanıtlıyim kendisine daha önce hipoglisemi teşhisi konmuştu ve sık ama az yemesi gerektiğinden Karataya uygun değil diye burayada yazmıyım demişti arkadaşlarda (bende dahil) kendisini çok sevdiğimizden bizi bırakma burada kal istersen sadece kilo bildirimi ve tecrübelerini paylaş istersen sadece muhabbete katıl dedik kendisi bizi kırmadı sağolsun halen bizlerle bu arada Karataya yumuşak geçiş yapıyordu yanlış bilmiyorsam şu an çok şükür sağlığı yerinde bu arada sıgarayı bıraktı ki tiryaki için karar vermek bile büyük adımken kendisi maşallah kararını uygulayıp hepimizi şaşırtıp helal olsun dedirtti şimdi keyfi olarak haftada bir içiyor ... amma uzun yazmışım pardon ya senin de misafir var nasılsa sonra okursun kolay gelsin

Allah islah etsin böylelerini ama malesef böyleleri çok hatta beterleride var ve belli bi yaştan sonra insanları değiştirmek çok çok zor o yüzden Allah yardımcınız olsun canım.

İnşallah bir gün baban insanların gerçek yüzünü görüp kimin dost kimin düşman olduğunu anlarda düzelir.

Alemsin yaa sizin bu espiri ve komik paylaşımlarınıza bayılıyorum valla allah iyiliğinizi versin.

Al işte bitane daha :44: seninkide başka türlüsüymüş canım yaa.. bu saatten sonra düzeltmek çok zor ama imkansızda değil bence allah yardımcın olsun sabır sabır...

Emir kipinden nefret ederim ,babam aynı eşin gibi bir karakter,eşim de tam tersi nazik ,kibar biri..

Sanırım eşimi seçmemdeki en önemli kriter bu oldu.

Bu emir kipiyle iletişim kuran insanı tartışma anlarında yok farzedeceksin,yapacak başka birşey yok.

Kavga etmeyi severler çünkü cozuttukça sonu gelmez.

Aslında hiçbir sorumluluğun olmaması rağmen olanları değiştiremediğin için kendini suçluyorsun.
Bence bunu kendine yapma,annen senin üzülmene de üzülüyordur.Ona şu an yapabileceğin en büyük yardım destek olmak,yanında olduğunu yalnız olmadığını hissettirmek.
Ama bunu babana karşı yaparsan yani baban ikinizi ana-kız birliği olarak görürse kendini daha da yalnız hisseder ve daha da saldırganlaşır.
Bence baban anneni her ezmeye çalıştığında aslında kendisinin ezikliğini gizlemek istiyor.Yani anneni ailesi yüzündne her suçladığında kendi açığını kapatıyor

Son düzenleme:

Allahım bize sabır ver yarabbim...bi önceki yazım insanların gerçek yüzü derken dede ve babaannenin hastalığında amca ve yengelerin gerçek yüzünü görür demek istemiştim onuda yaşamış ve görmüş ama hala hanyayı konyayı anlamamış ... allahım sabır sabır...

Çok doğru söylemişsin canım senin anneciğine de allahtan sabır diliyorum babanıda bildiği gibi yapsın diyorum...

Dünün gerginliği hala üzerimde can sıkıcı birgün daha yaşadım.
Pek keyfim yok. Su içmeyi unutmuşum hatta sıkıntıdan bütüngün.

Sabah: Klasik karatay kahvaltısı yumurtalar pastırmalı yağda +1 adet kivi+omega

Akşam: 5 adet ortaboy köfte+ 3 kaşık kabak meze+3 kaşık mantar meze+3 kaşık barbunya pilaki +omega

Bugün ne spor ne yürüyüş var:18:

5 kupa bitki çayı ,az miktarda su :/

Yarının daha güzel,daha verimli,daha güneşli,daha keyifli birün olması dileğiyle..

Ölümcül hastalığı yüzünden mi böyle davranıyor, yoksa öncedendemi hayat sonsuzmuş gibi davranıyordu ? Kötü alışkanlıkla kastın sıgaramı içkimi bilmiyorum ama ikisini

bırakmakta çok zor, hele yaşlılıkta amaan atın ölümü arpadan olsun derler...

Son satırları okudum sevindim valla canım iyi yönleride varmış işte bunada şükür bence de çocuklar küçük ve sen bütün gün evdesin beşinde ne iş yapıyor bilmiyorum ama

çalışma hayatıda zordur o yüzden eve gelince kaldıramıyor bünyesi gürültü patırtıyı herhal... Ailesi anlayışlı ve düşünceliyse yetiştirilme tarzından değildir hayat şartlarındandır

diyedir allahtan ailesi senin yanında, beterin beteri var ..

sabah (09:00) 2 yumurta, 1 dilim hellim,yrm kk beyaz peynir,3 zeytin,1 ceviz,1 badem salatalık,1 çeri domates
öğlen (12:30) 1 dilim kıymalı börek
:18:
(15:00) 1 tbk patlamış mısır
:18:
Akşam (19:00) 1 yumurta,1 kk beyaz peynir,2 haşlanmış patates

kendime küstüm

Afiyet olsun canım , boşver küsme kendine hala annenin evinde misafirsin ayrıca resim işi oturarak yapılıyor yani sporda olmayınca zor ama bitince tam gaz devam edersin

bence sağlık olsun

Sabah
2 incir 2 kuru kayısı 2 hurma bir çay bardağı ceviz fındık badem fıstık 1 parça peynir 10 zeytin 2 yumurta
öğlen
yarım avuç karışık çerez 2 bardak ayran
akşam
1 yumurtalı melemen yarım çay bardağı kuruyemiş az peynir 7 zeytin 3 hurma
bugün bütün gün kahvaltıyla geçtikarnımın ağrısından üşendimm başka birşey yapmaya
spor 1 saat yürüyüş tempolu :118:

etrafımızdaki insanlara herşeyimizi anlatamıyoruz canım. sanki en ufak bir zaafımızda bizi can damarımızdan vuracaklarmış gbi geliyor bana. aslında buna benzer olayları yaşadıgım içinde içime atmayı tercih etmeye başlamıştım ama taki sizinle tanısana kadar işte.. gerçekten derdime ortak oldugunuz için tşk ederm kızlar

denerm canım. zaten benimde içimdeki öfkemin soğuması gerek ona.. bu arada sana da eşinle mutluluklar diliyorum canıım. Allah ayırmasın

anlamaz cnım o. sonucta bu yaşadığımız 1 değil 2 değil. onun anlaması en fazla diğer kavgaya kadar sürüyor. bu akşamda işten gldm bir baktm yatıyor. yemeğe seslendi annem ona bile glmedi beyefendi.sonrada yemk yemeden çıktı glince de tv izliyorduk normalde bizim yanımıza ugrardı hiç ugramadan geçti yattı. bir haller bir tavırlar. görseniz sanki o eli ona biz kaldırmışızz. ona zerre acımıyorum da anneciğime üzülüyorum işte

aynen öyle canım. aslında içinde bir yerlerde haksız olduğunu ailesinin de nasıl biri oldugunu çok iyi biliyor da kabullenmk istemiyor. aslında o konuda çok değişken
halleri var. bir gün bir bakıyorsun bu miras konuları araya girip kavga edince onlarla hemen bize gelip artık konusmucaz ne halleri varsa görsn diyor, ama böyle bir şey olunca da onlardan iyi bizden kötüsüde yok. Allah ıslah etsin ne diyim. insanın kendi babası hakkında bunları söylemesi ne acı

Arkadaslar merhaba yardiminiza ihtiyacim var. Gecen hafta basladim diyete 3.gun 1 kg vermistim fakat bugun 7. Gunum tekrar 1 kg fazla ciktim. Reglime az kaldi ondan mi acaba? Birde ben emziriyorum spor yapmak sartmi? Bebekle ve evle ugrasmaktan hic oturmuyorum zaten. Birde kansizlik var bende oda halsiz birakiyor. Bugun kahvaltida kuruyemis eklemedim gayet doydum oglende 1 kase mercimek corba iceyim diyorum. Yaza kadar avil bir 10 kg vermem lazim. Destek ve onerilerinizi bekliyorum

gunaydin kizlar..
guzel bir pazar dilerim herkese.. biz evdeyiz disarisi cok soguk ve karli..
kk yaptim cok sukur kacamaksiz..3 ogun yapiyorum..oglene et ve karnibahar haslama yicem yogurtlu aksama corba salata..bugun sporumada baslicam 3 hafta var izine ne kadar incelsem kardir:)

bazen siskinlik olabiliyor,yediklerin etkileyebilir bazi gidalar vucutta su tutar.. bol su iciyormusun? karataya tam uyuyormusun? sporsuzda kilo veriliyor bu diyetle ama spor onemli bence..3 kilo sporla verwn bir kisi 6-7 kilo vermis gibi gorunuyor,ama sporsuz verilen 10 kilo bazen belli bile olmuyo..evde lesli yapabilirsin..bebegini atip arabasina disarda yuruyebilursin daha iyi bir sonuc almak icin..simdilik onereceklerim bunlar..

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkeze şu anda kahvaltımı yapıyorum 2 kayısı 1 incir 3 hurma 10 zeytin biraz çeçil peyniri 1 çay bardağı da badem fıstık fındık ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…