canım benim çocuklar da küçük..en büyüğüm 6 yaşında..1.sınıfa gidiyoben almanyadayim tatlim..
kizlarim kucukler daha..6 olucak buyugum,4 u gecti ortanca,15 aylik minnosumda:)) allah bagislarsa..seninkiler kac yasinda?
canım oralar da soğuktur..ama kars a göre daha iyidir..ben da almanya münih doğumluyum..Hollandadayim canim .. Burasi Kars a gore bir nebze daha ilik sayilir .. belkide aynidir ama soguk yani
arkadaşım.teşekkur ederim cevabın için..anladım ..Selam Adilemir'cim Birdy salı günü döneceğini söylemişti, o yüzden ben yanıtlıyim kendisine daha önce hipoglisemi teşhisi konmuştu ve sık ama az yemesi gerektiğinden Karataya uygun değil diye burayada yazmıyım demişti arkadaşlarda (bende dahil) kendisini çok sevdiğimizden bizi bırakma burada kal istersen sadece kilo bildirimi ve tecrübelerini paylaş istersen sadece muhabbete katıl dedik kendisi bizi kırmadı sağolsun halen bizlerle bu arada Karataya yumuşak geçiş yapıyordu yanlış bilmiyorsam şu an çok şükür sağlığı yerinde bu arada sıgarayı bıraktı ki tiryaki için karar vermek bile büyük adımken kendisi maşallah kararını uygulayıp hepimizi şaşırtıp helal olsun dedirtti şimdi keyfi olarak haftada bir içiyor ... amma uzun yazmışım pardon ya senin de misafir var nasılsa sonra okursun kolay gelsin
canım evet evde ben bütün gün inan ki bazen illallah ediyorum..çalısmak lazım..ver güvendiğin bakıcıya oh mis..sen işe git gel.Son satırları okudum sevindim valla canım iyi yönleride varmış işte bunada şükür bence de çocuklar küçük ve sen bütün gün evdesin beşinde ne iş yapıyor bilmiyorum ama
çalışma hayatıda zordur o yüzden eve gelince kaldıramıyor bünyesi gürültü patırtıyı herhal... Ailesi anlayışlı ve düşünceliyse yetiştirilme tarzından değildir hayat şartlarındandır
diyedir allahtan ailesi senin yanında, beterin beteri var ..
izliyourm canım..sen yazınca açtım.canan hoca kanaltürkte..
Sersum köy yumurtası kabuğu çabuk mu kırılır ince olur mu dedi yoksa kırılmaz mı dedi :44::44::44:
kalın olur çabuk kırılmaz dedi tatlım....
kizlar ben cuma gunu aksam yazmistim kanalturku acin diye o programin tekrari su anki..
Beni görünce mi kaçtınız millet altta 2 üye 44 misafir gözüküyor :26: gizlenmeyin bakiiim ELMAAA...Bende gidiyim bari
kalın olur kırılmaz dedi canımSersum köy yumurtası kabuğu çabuk mu kırılır ince olur mu dedi yoksa kırılmaz mı dedi :44::44::44:
canım benim eşim veteriner hekim..besi çiftliğinde..çok yoğun çalışıyor.işi çok ağır ve yorucu .ona da hak veriyorum..gidip görenler olmuş çalışırken..1 dakika oturmuyor diyorlar..ben gittiğimde hep temiz ve iyi halini gördüm..ben geleceğim diye giyinmiş..ama normalde iş tulumu üstünde..doğum vs.temiz bir iş değil anlaycağın.[/FONT][/SIZE][/COLOR]
izliyourm canım..sen yazınca açtım.
kizlar ben cuma gunu aksam yazmistim kanalturku acin diye o programin tekrari su anki..
kalın olur kırılmaz dedi canım
veterinerlik çok zordur canım ama yine de mazeret değil tabii..sen idare ediyorsun bence senin hakkını ödeyemez..
biz de eşimle oturduk izliyoruz..2. çayımızı koyuyordum eşim ben de artık şekersiz içicem şeker atma dedi..çok sevindim yaa. .sağolsun canan hoca
Benimkiler neden çabuk kırılıyor ki ya
Twitterdan canan hocaya verip veriştirenler varÇok üzüldüm
kalın olur kırılmaz dedi canım
veterinerlik çok zordur canım ama yine de mazeret değil tabii..sen idare ediyorsun bence senin hakkını ödeyemez..
biz de eşimle oturduk izliyoruz..2. çayımızı koyuyordum eşim ben de artık şekersiz içicem şeker atma dedi..çok sevindim yaa. .sağolsun canan hoca
evet zor ama mazeret değil haklısıın
akşam misafirlerim ortalığı birbirine kattı.biri 6 diğeri 4 yaşında 2 çocuğu vardı..bir de benimkiler..
dün arkadaş gelmek iştimişti bana ..misafirim geliyor hazırlık yapıyorum diye gelmemişti..oğlumun sınıf arkadaşının annesi..çocuk çok gelmek istemişti..şimdi aradım gelin diye..kızı da sabah beri telefon bekliyormuş..arayalım diye.dün ararım demiştim..
şimdi geliyorlar..kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?