Sevgili arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Uzun bir aradan beri ilk kez yazıyorum. Daha doğrusu yazmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yaz, çok sevdiğim biricik ağabeyimi kaybettim. Gerçekten çok büyük bir acı, Allah hiç kimseye yaşatmasın. Çok beklenmedik ve erkendi.
Sizler nasılsınız? Eskilerden bazı arkadaşları gördüm. Umarım, herkes iyidir. Yeniden aranıza katılmak istiyorum. Herkese sevgiler.
Sevgili arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Uzun bir aradan beri ilk kez yazıyorum. Daha doğrusu yazmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yaz, çok sevdiğim biricik ağabeyimi kaybettim. Gerçekten çok büyük bir acı, Allah hiç kimseye yaşatmasın. Çok beklenmedik ve erkendi.
Sizler nasılsınız? Eskilerden bazı arkadaşları gördüm. Umarım, herkes iyidir. Yeniden aranıza katılmak istiyorum. Herkese sevgiler.
basiniz sagolsun.allah ratmet eylesin..Sevgili arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Uzun bir aradan beri ilk kez yazıyorum. Daha doğrusu yazmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yaz, çok sevdiğim biricik ağabeyimi kaybettim. Gerçekten çok büyük bir acı, Allah hiç kimseye yaşatmasın. Çok beklenmedik ve erkendi.
yok yaw ben sosyallesemiyomherkesler sosyalleşmede..sütlü kahvem
yok yaw ben sosyallesemiyomhava cok soguk gidecek yer yok cocuklarla puff..bende simdi bir kahve yapimde icim sicacik.. sanada afiyet olsun..
oglen menum;
bir tabak et sote bol soganli biberli
bir tabak haslanmis karnibahar yogurtlu
bir avuc badem
eski sayfalari okuyorum..gul arkadasin guzel bilgileri var yarindan itibaren aycekidegi icine baslicam omega 6 onda bulunuyomus..
bas agrisi icin nane yiyin diyor..
başınız saolsun bnde kardeşimi kaybetmiştim bilirim acısını:26::26: Allah sabırlar versin size de ailenize de..
Bu arada aramıza hoşgeldinizzzz :)
senin de başın sağolsun gupse'ciğim..
allah sabır versin..hasta mıydı kardeşin..
yok değildi canım. doktor hatası yüzünden ölmüştü. yeni doğan bebeklerin kendiliğinden düşmesi gereken göbeği kesmiş ve mikrop kapmaması için hiç bir önlem almamıştı.
Ay Allah korusun ya..ne kötü..Allah kimselere evlat acısı vermesin.
yok değildi canım. doktor hatası yüzünden ölmüştü. yeni doğan bebeklerin kendiliğinden düşmesi gereken göbeği kesmiş ve mikrop kapmaması için hiç bir önlem almamıştı.
Eki Görüntüle 314722
burada 104 kg idim 10 Ağustos yeğenim doğdu,hastanedeyim
Eki Görüntüle 314723
burada 87.7 idim 24 Aralık cumartesi sabahı İstanbula giderken h.alanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?