Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canim merhaba aramiza yeniden hosgeldin ve basin sag olsun allah sabirlar versin genc olum bambaska cok iyi bilirim ,, allah bir daha yasatmasin ,, ustesinden gelebilme kudreti versin mekanu cennte olsun canim .

yulaf unlu , keten tohumlu unsuz yagsiz kurabiyem ;

malzemeler;
2 yumurta
yarim su bardagi yulaf
yarim su bardagi keten togumu
yarim su bardagi badem findik fistik ceviz evde ne varsa..
10 kuru incir
yarim su bardagi sut
1 tatli kasigi tarcin

yapilisi;
yulafi ,keten tohumunu ve bademleri bir guzel cekin ,, sonra icine sirasi ile cirptiginiz yumurtalari ekleyin sut ve 10 tane inciriminik minik bolun ve birazcik kaynatin sonra onlari da cekin tum malzemeyi karistirin .. sonra sekil vererek biraz yapis yapis oluyor kasik ile sekil vererek 180 derecede 20 dakika da pisirin cok guzel oluyor afiyet olsun

kizlar kurabiyelerinizi guzelce yeyiniz ve sonra illaki Leslie Sansone ile en az 1 mile yuruyunuz ..

https://www.youtube.com/watch?v=df2gn6-w0dE

merhabalar sisteme gıremedımm :I
22 şubat menum
1 muz 4-5 cevız
öğlen mercımek çorbası kuru fasulye ve salata
akşam bulgur pilavı
23şubat
peynırlı omlet
öğlen yeşil mercımek yeöeği ve yoğurt
akşam : karnıbahar pizzası
24 şubat
sabah peynırlı yumurtalı omlet
öğlen yazmıycam kaçamak varrrr maleseffff

Kızlar..

Yanlış anlamayın lütfen nacizane fikrim ama!
"karatay diyeti deneyimlerimiz" başlığı altında yapılan yazışmaların, özellikle de bazı birkaç isim arasında, sadece kendi izole ortamlarında gün sohbeti eder gibi muhabbet etmek amacıyla yapıldığını farkettim. Sanki burası karatay diyeti uygulayanların bir arada bulunduğu, yeni katılanlara destek olunacak, sorulanlara cevap verilen, yönlendirmeler yapılan, kendi başarılarını paylaşıp da yeni katılanlara yol gösterilecek bir başlık değilmiş de, karatay diyeti yapan ve birbirini tanıyan daha önceden kendi aralarında özel paylaşımları olmuş 4-5 kişinin özel sohbet alanıymış gibi olduğunu görüyorum. Ve forumu üye olmadan önce de sürekli takip eden ve karatay diyetini uygulamaya başlamış böylelikle henüz yeni üye olmuş birisi olarak söylüyorum ki, kendi aranızda kurduğunuz o izole ortamınız gerçekten çok itici.
şöyle bir geçmişe bakıyorum, eski sayfaları geziyorum. O kadar çok soru soran ben de aranızdayım diyen, destek bekleyen yeni üyeler olmuş ve o kadar görmezden gelinmiş ki.. Ve hep aynı isimler. Hatta sitem edip forumu terketmişler sitemleri bile görmezden gelinmiş. Mesela bir kaç sayfa gerilere gidin. Açıkça göreceksiniz. Sanki chat ortamı burası. Ay kocam geldi, vay yemek istedi, ben şunu yedim bunu içtim, ay canım seni özledim, aman ortama hoşgeldin.. 3-5 isim muhabbet halinde. Evet muhabbetiniz çok hoş diyeceğim yok. Fakat o kadar çok soru arada kaçmış gitmiş. Yeni katılanlar ben de burdayım demişler bir daha birşey yazmamışlar. Neden yazmamışlar? Az önce de dediğim gibi. Kendinize izole bir ortam kurmuşsunuz. Insanlar bu foruma, bu diyete motive olmak için geliyorlar. Bir kaç soru sorup destek almak için. Ama bakıyorum da o hep aynı isimler dediğim 3-5 ismin sorulan sorulara pek tenezzülü yok. Gerçi sağolsun sersum yeni katılanlar bir kaç soru sorduklarında şakkkkkkkkk! Diye yapıştırıyor copy-paste diyet kurallarını!?
Bir de "dukan diyeti deneyimlerimiz" başlığına bir göz atsanız. Hiç burası gibi değil. Gerçekten diyorum. Bu foruma girdiğimde menümü yazıyorum sonra dukan diyeti sayfasına geçiyorum. Orası daha akıcı gerçekten. Tabii ki birbirini tanıyanlar bir sohbet havasındalar her forumda olduğu gibi. Ama gerçekten bu başlık gibi değil!!! En azından yeni gelenlere yeni katılanlara yardımcı oluyorlar. Burada yeni gelenleri kabul etmez istemez bir hava var emin olun.

Umarım gerekli kişiler bu yazdıklarımı üzerlerini alınmışlardır. Mesajım yanlış yerlere gitsin istemem. Bu arada diyete yeni başlayanlara sevgilerimi gönderiyor başarılar diliyorum.

Sizlere de hoş sohbetler.. Herkese iyi kilo vermeler

arkadasıma katılıyorum..bende daha once gelmıstım..bu gruba katılmak ıcın fakat burdakı geyık muhabbetler yuzunden bır dahada ugramadım..halbukı bas sayfalar ne kadar guzeldı gul63 arkadas ne kadar faydalı bılgıler verıyordu yedıklerını resmını kouyuordu..hatta o bıle küstürüldü..artık oda yok..kımse onun yazdıklarına cvp bıle vermıyordu..soylenıldıgı gıbı bı kac kısının geyık muhabbetı bu forumu itici yapıyor gercekten..burada sadece menu bıldırımı yapılıp karatay dıyetı ıle ılgılı bılgıler verılse cok daha faydalı olur

bırde papadıya arkadasıma soruyorum..oda yaklasık 50 kılo vermıs ama bakıyoprum fazla menu bıldırımı yapmamaıs ama hergun kosu bandı kullandıgını bılıyorum..kızmasın ama oda geyık muhabbetı yapanlar arasında..nasıl 50 kılo verdıgını acıkca yazarsa sevınırım..kendıe aıt bı konuda acmıstı fakat 2 3 sayfa sonra bı daha yazmadı..

papadıyaya soruyorum cvp verırse sevınırım..bende kosu bansı alıcam ınsaalhh..hergun ne kaddar kullanamam lazım..gunde kaç ögun nasıl beslenmelıyım? diğer arkadaslarda fikirlerini yazabılır tabı :))

arkadaşım o copy-paste in ilk bilgi amaçlı olduğunu ve insanlara ön bilgi verdiğini sen anlamadıysan da çoğu kişi anlıyor..dukandan daha memnun olduysan orada sana mutluluk ve başarı diliyorum..
biz ve buraya gelen birçok arkadaş ortamdan ve muhabbetten memnun ...hem muhabbet hem diyet daha ne olsun

bacım ben dukan diyeti yapmıyorum yapmayı da düşünmüyorum zaten. farkındaysan aynı yazdığım paragrafta olduğu gibi sayfayı izole etme egon ön plana çıktı hemen. ben senin ne yapmaya çalıştığını neden kopyala yapıştır yaptığını çok iyi anlıyorum da sen benim yazdıklarımdan pek bişey anlamamışsın o ayrı.
neyse canım.. sana iyi diyetler bol sohbetler. ama dikkat et bak benden sonra senden önce yazan arkada da yukarıda ne yazmış..

farkındaysan nacizane fikrim diye de belirtmiştim ama!? nerdeeeeeeeeeeeeee.....

sen farkında olsan orada adımın geçtiğinin ve cevap hakkım olduğunu da farkederdin...imalara gerek olmadan söylemek ayrı..ama tarzın bu sanırım...

sen farkında olsan orada adımın geçtiğinin ve cevap hakkım olduğunu da farkederdin...imalara gerek olmadan söylemek ayrı..ama tarzın bu sanırım...

nacizane fikrim diye belirtip nacizane yorumlar yaptığımı düşünüyorum. yapamamış olabilirim. insanoğluyum kendimi hatasız görüyor olabilirim. aynı nacizliği gösterememiş olmanı vurgulamaya çalıştım son mesajımda. fakat hemen kabaca ve "ağzının payını verdim" edasında cevap yazmışsın. ve yine farkındaysan paragrafımı oldukça sevgi dolu sözcüklerle ve temennilerle bitirmeye çalışmıştım. farkında değilsen bu senin yoksunluğun.
sanırım kk'da çok uzun zaman geçirmenden, başka meşgalelerin olmayışından ötürü bu başlığı olması gerekenden çok daha fazla sahiplenmişsin. senin mekanına izinsiz girmişim ve ortamını bozuyormuşum gibi hisettiriyorsun şuan ve bu durum gerçekten ama gerçekten çok gülünç!.. neyse.. bunlar beni açmaz. sen eğleniyor olabilirsin. dolayısıyla sana bu dünyada mutluluklar diliyorum. umarım ulaşmak istediğin kilona da en kısa zamanda ulaşırsın.
sevgiler

Alkaline buradaki arkadaşlar sürekli burada olmayınca soruları kaçırıyorlar yada çoğunlukla Sersum 'un verdiği özet kuralları ya okumuyorlar yada yetmediği için tekrar tekrar

soruluncada arkadaşlar başlardaki sayfaları okuyun diyorlar.Bence buraya gelen arkadaşların Karatay ın kitaplarını okuyup başlamaya karar verip gelmeleri lazım ondan

sonrada listeye girmek isterse kuralları kabul edip girer ,sonrasınada ister sohbet eder ister tecrübe sorar yada paylaşır kimse kimseyi yargılamamalı bence!

arkadaşım sen beni ne tanıyorsun ne de benim meşgalelerimi biliyorsun ki konuşuyorsun..o birkaç kişi diyerek küçümsediğin topluluk beni gayet iyi tanırlar..senin bugün canın sıkılmış biyerlere takılıp can sıkıntımı gidereyim demişsin heralde..
kendine iyi bak..

Valla uslubunuz ve kullandığınız cümleler kırıcıydı bence hiç gereği yokken hemde.Eski sayfaları okursan Sersum arkadaşın ne çok yeni gelen arkadaşa tek tek bıkmadan cevap

verdiğini ,hatta sayımız arttığı için mutlu olduğunu anlardın. Üstelik karşılığında teşekkürden başka bişey beklemeyip çok mutlu olan bir insan.Ayrıca soru sorup cevap alıp

tamin olmayınca ne saçma uygulanamaz diyet vs gibi aptalca yorumlarla terk edenler yada ben yaptım bünyem bozuldu sakın yapmayın diye buraya yazıp kaybolanlar... bunlara

ne dersin

Sersum bence alkaline geçmiş sayfaları bi okuyup neler yaşandığını anlayınca hatasını anlar şimdilik sakin ol canım biraz zaman ver bakalım gün ola hayrola dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…