Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Önyargılı davrandığınızı dayanamayıp söylemek istiyorum çünkü bende bu forumda çok yeniyim ve diyetle ilgili bütün sorularımın cevabını başta sersum olmak üzere diğer arkadaşlarımdan da yeterince aldım benim gördüğüm herkeze bilindiği kadarıyla cevap veriliyor bu forumda verilmeyenler ise aceleci davranıp hemen o dakikada bekleyip gidenler buradaki herkesin bir uğraşı var ve sürekli burada değil herkez size kesinlikle katılmıyorum moda mod sadece diyet konuşmak ta çok saçma bence burada bu samimiyet olmasa sadece menü paylaşmak için girmedim bende Ayrıca tarzınız çok kaba

Sersum bence alkaline geçmiş sayfaları bi okuyup neler yaşandığını anlayınca hatasını anlar şimdilik sakin ol canım biraz zaman ver bakalım gün ola hayrola dimi

canım hoşgeldin..benim kimseye birşeyleri ispatlamaya ihtiyacım yok herkes gibi sen de biliyorsun..boş veriyorum..

sen nasılsın nasıl gidiyor..

Tatlı krızı tutarsa tarcınlı sut ıcın kızlar cok ıyı gelıyor.

geçmişten tavsiyee...
kızlar 2600 lü sayfalardayım ..şubat 2012..nisan da da ben katılıyorum zaten az kaldı..ama pampişin fotosunu yakalayamadım arada kaçtı galiba

kızlar sersum kaçar..yarın işbaşı malum..hepimiz yeni haftada bol bol kilo verelim inşallah..
leptininiz bol olsun hatunlar..

Bana biraz içindeki çocuk hala büyümemiş gibi geldi baksana naz yapıyor.Aslında böylesi daha iyi ne manyaklar var bir bilsen ,bence hiç olmazsa sen onunla arkadaş gibi

konuşmaya ve sabırlı sakin olabilidiğince alttan alarak onun yanındaymış gibi konuş mesela ona aslında onu sevdiğini ama birgün öyle birgün böyle söyleyince,davranınca

kendisini anlayamadığını evde yaşananlardan üzüntü duyduğunu ne yapabileceğini söyle bakalım yelkenleri suya indirecekmi en azından konuşturmaya çalış bence

kaybedeceğin bişey olmaz belki kazanırsın hattabence büyük olasılık gibi kazanman.Çünki adam evi terk edip sabahlara kadar içip gezip leş gibi eve gelmiyomuş baksana

sadece çocuk gibi küsüp ilgi bekliyor.

canım hoşgeldin..benim kimseye birşeyleri ispatlamaya ihtiyacım yok herkes gibi sen de biliyorsun..boş veriyorum..

sen nasılsın nasıl gidiyor..

Biliyorum canım bende onu diyorum şimdilik bekle arkadaş eski sayfaları bi okusunda gelsin bakalım hala aynı fikirdemi

İyiyim şükür bu sabah aç karnına pijamayla 64.4 çıktım çok mutluyum biliyosun menopoza geçişteyim zor gider diyodum şimdilik iyi gidiyor,geçmişi okurken sen çıkmışın

be yavv iyi geceler bol leptinler yarında mesaide kolay gelsin canım

Müthiş tebrik ediyorum arkadaşımızı
Bende istiyorum

Canım sizler gençsiniz Karatayı uygularken hareketliliğinizi biraz arttırırsanız daha hızlı ve rahat kilo verirsiniz .Hele buradaki bazı arkadaşların bir yada daha fazla küçük

çocuğu var onlar sadece tatlı ve hamur işini kesip 4-5 saat ve akşam 7 den sonra su ve ayran dışında hiç bişey yemese gene hızla verirler çünki bir çoğu çocuğa kendi bakıyor

evin işleride omuzlarında bu ikisi iğne ipliğe döndürür valla

İyi geceler arkadaşlar yarın hem okul var hem de staj benim için yorucu bir gün olacak

iyi geceler Karatay'ın güzelleri.Farkettiyseniz bu aralar cıslı menü bildirimlerim arttı.En kısa zamanda kendime bir çeki düzen vermem gerek.Burada ki sıcak ve içten muhabbetler bazı arkadaşlarımızın canını sıkmış.Ben kendi adıma söylüyorum , o muhabbetler bana 10 kilo kaybettirdi Muhabbetten uzak kaldım cıslara başladım.Kızlar sizleri ve de o sıcacık muhabbetinizi çok özledim diyecekten konuya giriyorum
sabah (10:00)2 tereyağında yumurta,1 çeri domates,1 közlenmiş kırmızı biber,1 kk beyaz peynir,4 zeytin,5 badem
öğlen ve akşam arası (15:30) 1 Tbk ıspanak,3 çatal bakla,1 Tbk yoğurtlu semizotu
akşam (17:00) dondurma (hava müthiş güzeldi ,sahilde dondurma yemeyen yoktu )

Afiyet olsun canım dün gecede cevap yazmıştım senin sergi hazırlığı hareketini kısıtlıyor sergiden ve sınavdan sonra evine geçince asıl hareketlilik o zaman hatta yemeği bile

düşünemicen merak etme burayada takılınca bak nasıl gider kilolar iyi bak kendine kolay gelsin

Bana sormak istediğiniz bi şey varsa salı yada çarşamba akşam geç saatte geleceğim buraya o zaman müsait olmayanlar cuma geç saatte bulabilirler beni burada hepinize iyi

geceler bol leptinler

Merhaba Arkadaşlar..
Öncelikle sadece 1 aydır bu topikte takılan bir üye olarak alkali arkadaşımıza birşeyler yazmak istedim.
Ben bahsettiğin kemik kitleden değilim.Kimleri kasteddiğini de biliyorum aslında en çok iletişim halinde olanları anlatmak istiyorsun.
Bir ay önce karatay diyeti yapmaya karar verdim ve buraya geldim.Bu topikten habersizdim kitabı net okumamıştım mevzuya hakim değildim.
Sorduğum bir soruya kitabı okudun mu diye cevap verdiler,ben de biraz gerildim ,yani bir tanecik soru sormuştum kitabı okudun mu diye soruyorlardı?
Cevap verseler ne olurdu dedim içimden :) Aradan bir ay geçti soru soran birine kitabı okudun mu diyesim geliyor :) Yani kitabı oku mevzuya hakim ol ,burası daha eğlenceli bir hal alacak.Çünkü kitap okunmadan cevap verilmesi gereken 6463648 tane soru var ki cevapları onbinlerce sayfalardır verilmiş,insanlarda hazır asker değil her soruya cevap versin?
Eksiklerim vardı soracaklarım vardı burayı birilerinin malı olarak görmediğim için rahatlıkla geldim.
Kimseye gelebilir miyim vs demedim ne bileyim misafir gelmiş gibi hissetmedim.
Yani bu topik içinde gördüğün üyeleri belki 6 ay sonra istedikleri kiloya eriştiklerinde burada göremeyebilirsin kimsenin tekelinde değil ki burası.
Sen buradaki muhabbeti görüp acaba bende dahil olabilir miyim diye gerilmiş olabilir misin acaba ,biraz önyargılı davranmış olabilir misin?
Geçmişten gelen dostlukların yakın ilişkilerin de buraya yansımamasını istemek bencillik olur.
Kimsenin sohbeti beni germiyor,ne bileyim aa bu karatayla ilgili değil bana ne demiyorum hadi öyle desem bile okumam geçerim ?
Zorla okutmuyorlar ya,robot gibi menü paylaşımı karatay muhabbeti uzun süremez bir süre sonra sıkar.
Kaldı ki diyetin temel taşları belli üstüne konuşulacak detay bence yok.
Dukanla alakası da yok ,yok egzantirik yemeğiydi yok krebiydi yok evreleriydİ,bu diyet dümdüz bir diyet.
Ne konuşulabilir ki?
Sevgili alkali ben seni burada aktif olarak görmedim ne bileyim bir sıkıntını bir sorunu yazdın mı inan hatırlamıyorum bile.
İnsanlar tek bir soru sorup 2 saat içinde cevap bekliyorlar? Kimse böyle yaklaşamaz bu topiğe akıp giden bir hayat var çünkü..
Ben söylediklerine değil bence çirkin ve gereksiz abartılı üslübunu garipsedim,kendini dışlanmış hissetmişsin ama hiç kaynaşmamışsın ki?
Bana burada kimse merhaba demese bile ben yine listemi menümü sporumu yazarım kendime sanal bir günlük oluşturmuş olurum kilo takibimi yapmış olurum,motive olurum.
Sana tavsiyem kişisel sayfanı açman ve oradaki sohbeti gönlünce yönlendirmen çünkü buradaki 5 -10-15 kişiyi yönlendirmek çok zor.

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah..

Ayy cevap yazacağım diye menümü unuttum :)

Sabah: Klasik karatay kahvaltısı +kivi+omega+keten tohumu

Akşam: Bir adet lahmacun+ ayran+1 adet içli köfte + omega

3 kupa bitki çayı+su+ 1 adet sütlü kahve

Bugün yürüdük, hava muhteşemdi kabanlar falan fazla geldi öyle güzeldi bahar gelsin artık
Kadıköyden Fenerbahçeye yürüdük Sonra aynı yolu geri yürüdük
Fenerbahçe parkında da yürüdük,bugün bayılana kadar yürüdük
Akşam lahmacunu hakketim yani,o yüzden gönül rahatlığıyla yedim

Yarın çok yoğun bir gün olacak ,çok erken kalkacağım,umarım herşey yolunca gider..

kızlar öncelikle başsağlığı dileğinde bulunan bütün hatunlara tşk ederm saolun. bu arada sanırım buradaki muhabbetten rahatsz olup bunu dile getiren hatta sersuma da baya yüklenen olmuş. öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben bu sayfaya gelmeden önce o kdr çok gruba grdm ki kilo vericem diye ama hepsi çok sıkıcıydı. ve hiç birinde de 1 hftadan fazla kalamdım. ve kilo vermedm. çünkü konulmuş kuralların hiç birine uymadım, uyasım gelmedi. ama bu topic öyle değil. başından beri sordugum bütün sorulara bilgisi olan arkdslardan doğru cevaplar aldım ve konu hakkında da gttkçe daha fazla bilgi sahibi oldum. ben buraya kitabı okumadan geldm. arkdslrın yardımlarıyla menülerimi hep kndm oluştrdm. o yüzden sanırım bir çok sizin elinizde. bir soru sorduğunuzda anında cevap bekliyorsunuz. biraz daha beklesenz konuyla alakalı bilgiye sahip olan arkdslar zaten size gereken cevabı verecekler ellernden gelen yardımı da esirgemeyeceklerdr. ama sizin konusma üslubunuz çok sert. başlarda ağzınıza geleni söyleyip son 2 cümlede kibarlaşınca olmuyor o işler. kusura bakmayın

motive oluyor insan değil mi canım yaa..inşallah biz de böyle fotolar paylaşırız yaza..

ayy inş canım yaa

zaten o konuda yiğidi öldür hakkını yeme. şu ailesi dışında şikayet ettiğimiz bir konu yok çok şükür. ne içmesi, ne gözü dışardalığı vs.. evden işe işten eve bir adam. ama işte söz konusu ailesi olunca çok başka bir kimliğe bürünüyor. ailesi de bunu bildikleri için çok güzel kullanıyorlar

Son düzenleme:
Günaydin kizlar,

cok yogun bir hafta sonu gecirdim.. sirf kahvaltilarimi evde yapabildim, gerisini yanima aldim, veya disarida yedik.

cumartesi:
kahvalti bir yufkadan peynirli tava böregi
ögle 5 kayisi, 2 incir, biraz ceviz
aksam et salata

pazar:
kahvalti, klasik karatay
ögle az kuruyemis
aksam mücver, et, tavuk corbasi

slm kızlar ıyı haftalar dılıyorum

cumartesı menum :
sabah:
tereyagında yumurta +peynır+zeytın+maydonoz+cokelek salatası+cay

ogle:
3 adet lahana sarması +bır tane bıber dolması
bır tane borek+yarım dılım revanı (oglen baya cızlı gectı ama arkadasa davetlıydım kıramadım aslında dayanamyıp yedımde )

aksam:
2-3 kasık makarna

pazar menum :
sabah:
omlet kasarlı+peynır+zeytın salatası+sucuk+bol bol cay

aksam:
tavuk ,sucuk mangal+salata

bugun:
sabah bır kucuk sac boragı ıspanaklı

buhaftam baya kotu gecmıs kendıme hakım olamadım megerkı reglı olacakmısım erken oldu ama bugunden sonra dıkkat etmeye baslıcam daha sıkı tutacam soyle yazdıklarım abkınca ne kadar yaramazlık yapmısım kendıme kızıom

günaydınn...dün gecenin 3ünde verdiğim acil karar ile başladım karatay diyetine fakat geç uyandığım için evde kahvaltı yapmaya vakit bulamadım işe geldikten sonra ise sadece sade türk kahvesi ile suya dadandım...öğlen yemeğinde almam gereken besin değerlerine yoğunlaşacağım artık ilk günden kötü oldu ama napalım...

günaydın arkadaşlar..

ben klasik karatay kahvaltımı yaptım..bitirdim..şimdi buradayım..

..hesaplar geçici pasif olmuş...

canım ot istiyor..ne maydonozum kaldı ne roka ne de dereotu..

Allahtan bugün pazarımız var da alacağım..

hafta sonu kalmadı birşey evde..

bu öğlen ne yesem bilemedim..pazar dönüşü yine sebze yerim sanırım..

sütçüm de geelcek bugün ..kaynattıktan sonra 1 bardak da süt içerim..

akşama da balık alırım bugün

fırında hamsi..tereyağı ile yapıyorum..tüm kılçıkları çıkardıktan sonra ...ve başka birşey koymuyorum.sadece tuz ve tereyağı ..nefis oluyor..deneyin derim..kızartmaktan daha hafif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…