hoşbulduk gülcüm,gelseler de muhabbet etsek
Önyargılı davrandığınızı dayanamayıp söylemek istiyorum çünkü bende bu forumda çok yeniyim ve diyetle ilgili bütün sorularımın cevabını başta sersum olmak üzere diğer arkadaşlarımdan da yeterince aldım benim gördüğüm herkeze bilindiği kadarıyla cevap veriliyor bu forumda verilmeyenler ise aceleci davranıp hemen o dakikada bekleyip gidenler buradaki herkesin bir uğraşı var ve sürekli burada değil herkez size kesinlikle katılmıyorum moda mod sadece diyet konuşmak ta çok saçma bence burada bu samimiyet olmasa sadece menü paylaşmak için girmedim bendenacizane fikrim diye belirtip nacizane yorumlar yaptığımı düşünüyorum. yapamamış olabilirim. insanoğluyum kendimi hatasız görüyor olabilirim. aynı nacizliği gösterememiş olmanı vurgulamaya çalıştım son mesajımda. fakat hemen kabaca ve "ağzının payını verdim" edasında cevap yazmışsın. ve yine farkındaysan paragrafımı oldukça sevgi dolu sözcüklerle ve temennilerle bitirmeye çalışmıştım. farkında değilsen bu senin yoksunluğun.
sanırım kk'da çok uzun zaman geçirmenden, başka meşgalelerin olmayışından ötürü bu başlığı olması gerekenden çok daha fazla sahiplenmişsin. senin mekanına izinsiz girmişim ve ortamını bozuyormuşum gibi hisettiriyorsun şuan ve bu durum gerçekten ama gerçekten çok gülünç!.. neyse.. bunlar beni açmaz. sen eğleniyor olabilirsin. dolayısıyla sana bu dünyada mutluluklar diliyorum. umarım ulaşmak istediğin kilona da en kısa zamanda ulaşırsın.
sevgiler
Sersum bence alkaline geçmiş sayfaları bi okuyup neler yaşandığını anlayınca hatasını anlar şimdilik sakin ol canım biraz zaman ver bakalım gün ola hayrola dimi
inşallahhhmotive oluyor insan değil mi canım yaa..inşallah biz de böyle fotolar paylaşırız yaza..
Tatlı krızı tutarsa tarcınlı sut ıcın kızlar cok ıyı gelıyor.
etrafımızdaki insanlara herşeyimizi anlatamıyoruz canım. sanki en ufak bir zaafımızda bizi can damarımızdan vuracaklarmış gbi geliyor bana. aslında buna benzer olayları yaşadıgım içinde içime atmayı tercih etmeye başlamıştım ama taki sizinle tanısana kadar işte.. gerçekten derdime ortak oldugunuz için tşk ederm kızlar
denerm canım. zaten benimde içimdeki öfkemin soğuması gerek ona.. bu arada sana da eşinle mutluluklar diliyorum canıım. Allah ayırmasın
anlamaz cnım o. sonucta bu yaşadığımız 1 değil 2 değil. onun anlaması en fazla diğer kavgaya kadar sürüyor. bu akşamda işten gldm bir baktm yatıyor. yemeğe seslendi annem ona bile glmedi beyefendi.sonrada yemk yemeden çıktı glince de tv izliyorduk normalde bizim yanımıza ugrardı hiç ugramadan geçti yattı. bir haller bir tavırlar. görseniz sanki o eli ona biz kaldırmışızz. ona zerre acımıyorum da anneciğime üzülüyorum işte
canım hoşgeldin..benim kimseye birşeyleri ispatlamaya ihtiyacım yok herkes gibi sen de biliyorsun. .boş veriyorum..
sen nasılsın nasıl gidiyor..
Müthiş tebrik ediyorum arkadaşımızı
Bende istiyorum
iyi geceler Karatay'ın güzelleri.Farkettiyseniz bu aralar cıslı menü bildirimlerim arttı.En kısa zamanda kendime bir çeki düzen vermem gerek.Burada ki sıcak ve içten muhabbetler bazı arkadaşlarımızın canını sıkmış.Ben kendi adıma söylüyorum , o muhabbetler bana 10 kilo kaybettirdiMuhabbetten uzak kaldım cıslara başladım.Kızlar sizleri ve de o sıcacık muhabbetinizi çok özledim diyecekten konuya giriyorum
sabah (10:00)2 tereyağında yumurta,1 çeri domates,1 közlenmiş kırmızı biber,1 kk beyaz peynir,4 zeytin,5 badem
öğlen ve akşam arası (15:30) 1 Tbk ıspanak,3 çatal bakla,1 Tbk yoğurtlu semizotu
akşam (17:00) dondurma (hava müthiş güzeldi ,sahilde dondurma yemeyen yoktu )
Sevgili arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Uzun bir aradan beri ilk kez yazıyorum. Daha doğrusu yazmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yaz, çok sevdiğim biricik ağabeyimi kaybettim. Gerçekten çok büyük bir acı, Allah hiç kimseye yaşatmasın. Çok beklenmedik ve erkendi.
motive oluyor insan değil mi canım yaa..inşallah biz de böyle fotolar paylaşırız yaza..
Bana biraz içindeki çocuk hala büyümemiş gibi geldi baksana naz yapıyor.Aslında böylesi daha iyi ne manyaklar var bir bilsen ,bence hiç olmazsa sen onunla arkadaş gibi
konuşmaya ve sabırlı sakin olabilidiğince alttan alarak onun yanındaymış gibi konuş mesela ona aslında onu sevdiğini ama birgün öyle birgün böyle söyleyince,davranınca
kendisini anlayamadığını evde yaşananlardan üzüntü duyduğunu ne yapabileceğini söyle bakalım yelkenleri suya indirecekmi en azından konuşturmaya çalış bence
kaybedeceğin bişey olmaz belki kazanırsın hattabence büyük olasılık gibi kazanman.Çünki adam evi terk edip sabahlara kadar içip gezip leş gibi eve gelmiyomuş baksana
sadece çocuk gibi küsüp ilgi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?