günaydınn...dün gecenin 3ünde verdiğim acil karar ile başladım karatay diyetinefakat geç uyandığım için evde kahvaltı yapmaya vakit bulamadım işe geldikten sonra ise sadece sade türk kahvesi ile suya dadandım...öğlen yemeğinde almam gereken besin değerlerine yoğunlaşacağım artık ilk günden kötü oldu ama napalım...
günaydın kızlar...kilo vermek istiyorum ama bi türlü düzen tutturamıyorum tam düzene sokuyorum pat diye bişey çıkıyodiyet yalan oluyo özellikle akşamları kaçamaksız geçmiyo öyle oluncada kilo veremiyorum moralim bozuluyo bu hafta daha dikkat edip protein agırlıklı menüler yapacagım bakalım ne olacak umarım cuma günü biraz da olsa kilo vermiş olurum sabah menüm pastırmalı yumurta peynir+zeytin.....
günaydınn...dün gecenin 3ünde verdiğim acil karar ile başladım karatay diyetinefakat geç uyandığım için evde kahvaltı yapmaya vakit bulamadım işe geldikten sonra ise sadece sade türk kahvesi ile suya dadandım...öğlen yemeğinde almam gereken besin değerlerine yoğunlaşacağım artık ilk günden kötü oldu ama napalım...
hayırlı olsun..hoş geldin..inşallah verceksin fazla kilolarını..
günaydın kızlar...kilo vermek istiyorum ama bi türlü düzen tutturamıyorum tam düzene sokuyorum pat diye bişey çıkıyodiyet yalan oluyo özellikle akşamları kaçamaksız geçmiyo öyle oluncada kilo veremiyorum moralim bozuluyo bu hafta daha dikkat edip protein agırlıklı menüler yapacagım bakalım ne olacak umarım cuma günü biraz da olsa kilo vermiş olurum sabah menüm pastırmalı yumurta peynir+zeytin.....
Sağlıklı, mutlu , huzurlu haftalar diliyorum. Benim bir ricam olacak. Bir balerin teyze vardı, 60-65 yaşlarında. kasları geliştirici hareketler yaptırıyordu. Onun linkini bulamıyorum. Bana gönderir misiniz? Veya sizin tavsiye edeceğiniz, evde yapabileceğim başka videolar da olur. Gün içinde vaktim yok, akşam evde yapabilirim diye düşünüyorum. Malum simidim var ve eritmem lazım. Şimdiden teşekkür ederim.
gunaydin kizlar..super kahvaltimi yaptim birazdan lesli yapip yemeklere ve eve girisecegim..
kahvaltim 9.30 da bitti
2 kk yumurta bol baharatli
mozzeralla peynir
siiyah zeytin
1 cay bardagi tuzsuz aycekirdegi ici
1 cay bardagi findik- badem ( az kaldi bitiremedim)
yaban mersini 20 tane kadar
yarim elma
yarim havuc
yaz yaz bitmedi masallah..sabah tazecik ekmekler aldim firindan miss gibi kokusuyla yetindim:)
tebrik ederim canim, cok iyi bir karar vermissin, aramiza hogeldin
kahvaltinin karatay diyetinde cok özel bi yeri var.. ben gec kalsam bile yanima muz kuru incir kayisi ve ceviz aliyorum.. bazen yanina is yerinde birde süt iciyorum..
sabah klasik karatay kahvaltisini yapinca en azindan bi 5 saat acikmiyorsun ve güne cok enerjik basliyorsun
kolay gelsin, insallah bir an önce istedigin kiloya ulasirsin
zaten önemli olan akşam öğününü hafif geçirebilmek..8 den sonra kesinlikle hiçbir şey yememek..keşke yapmasan kaçamak..o zaman verirsin işte ...kolay gelsin ..umarım kaçamaksız geçer akşamları öğünün.
bir de ben acaba bu vitamini kullanmasam mı ki?
supradyn all day.. içinde vitamin adına ne ararsan var
canim oncelikle bebegin saglikli anali babali buyusun....suan bebegin nekadarlik emziriyormusun...bende 8 aylik hamileyim ve 20 kilo aldim....
ins.canim saglikli bir sekilde kilo verirsin ve geri gelmez....
TEMENNİLERİN İÇİN ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM.BEN KIZIMI 11 AY EMZİRDİM. KENDİSİ BIRAKTI.BEN DOĞUMUMLA BERABER 3 AMELİYATTA GEÇİRDİM .1 YIL SPOR YAPMAM YASAKTI VE TAHMİN EDİLECEĞİ GİBİ EMZİRMEDE BİTİNCE HAREKETTE YASAK OLUNCA ÇOK KİLO ALMIŞTIM.AMA 1 YIL DOLUNCA PİLATES VE DİYETLE 2.5 AYDA 12 KİLOYU VERDİM.İSTEMEK YETERLİ ANLIYACAĞIN.DARISI KİLO VERMEK İSTEYELERE
[fbmy8785]Eksiler
1.Adilemir:%5.357
2.Topalpire:%2.469
3.Nurudilara:%1.570
4.Sivasıngülü:%0.806
5.Selmanınkızı:%0.449
6.Birdy :% 0.440
7.Kaneel:0
8.Beyhan25: 0
9.Fbmy8785:0
Artılar
10.Adigegupse:%0.145
11.Kroikdeli:%0.278
12.Özlemkartal: %0.338
13.Sersum:%0.766
14.İğneoyası: %0.739
15.Melexin:%1.432
16.Ficans: % 1.829
[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?