Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlar...kilo vermek istiyorum ama bi türlü düzen tutturamıyorum tam düzene sokuyorum pat diye bişey çıkıyodiyet yalan oluyo özellikle akşamları kaçamaksız geçmiyo öyle oluncada kilo veremiyorum moralim bozuluyo bu hafta daha dikkat edip protein agırlıklı menüler yapacagım bakalım ne olacak umarım cuma günü biraz da olsa kilo vermiş olurum sabah menüm pastırmalı yumurta peynir+zeytin.....

hayırlı olsun..hoş geldin..inşallah verceksin fazla kilolarını..

zaten önemli olan akşam öğününü hafif geçirebilmek..8 den sonra kesinlikle hiçbir şey yememek..keşke yapmasan kaçamak..o zaman verirsin işte ...kolay gelsin ..umarım kaçamaksız geçer akşamları öğünün.

tebrik ederim canim, cok iyi bir karar vermissin, aramiza hogeldin

kahvaltinin karatay diyetinde cok özel bi yeri var.. ben gec kalsam bile yanima muz kuru incir kayisi ve ceviz aliyorum.. bazen yanina is yerinde birde süt iciyorum..
sabah klasik karatay kahvaltisini yapinca en azindan bi 5 saat acikmiyorsun ve güne cok enerjik basliyorsun

kolay gelsin, insallah bir an önce istedigin kiloya ulasirsin

günaydin canim.. disiplin cok önemli.
güne karatay kahvaltiyla baslayip her bes saatte örnek menülerden yesen kesinlikle kacamak yapmassin, cünkü tok oluyorsun..

Sağlıklı, mutlu , huzurlu haftalar diliyorum. Benim bir ricam olacak. Bir balerin teyze vardı, 60-65 yaşlarında. kasları geliştirici hareketler yaptırıyordu. Onun linkini bulamıyorum. Bana gönderir misiniz? Veya sizin tavsiye edeceğiniz, evde yapabileceğim başka videolar da olur. Gün içinde vaktim yok, akşam evde yapabilirim diye düşünüyorum. Malum simidim var ve eritmem lazım. Şimdiden teşekkür ederim.

gunaydin kizlar..super kahvaltimi yaptim birazdan lesli yapip yemeklere ve eve girisecegim..
kahvaltim 9.30 da bitti
2 kk yumurta bol baharatli
mozzeralla peynir
siiyah zeytin
1 cay bardagi tuzsuz aycekirdegi ici
1 cay bardagi findik- badem ( az kaldi bitiremedim)
yaban mersini 20 tane kadar
yarim elma
yarim havuc
yaz yaz bitmedi masallah..sabah tazecik ekmekler aldim firindan miss gibi kokusuyla yetindim:)

hiç tanımıyorum ben o balerin teyzeyi..ben plates yaptım sabah biraz..tam olarak yapmak için çocukların evde olamaması lazım..üstüme çıkıyorlar..yapamıyorum.hadi büyük laftan anlıyor da küçük kızmaktan da anlamıyor..

plates yapmayı düşünmezmisin..

oyy sağlam mış kahvaltın yıldız..

ben de 2 yumurta yedim..1 bardak ince belli olandan kuruyemiş
ve peynir yiyemedim..
zeytin de yiyemedim
2 tane omega 3 hapı

ve 2 kuru kayısı..

az öncede az biraz plates yaptım..

çocukların nasıl yıldız..yormuyorlar mı senim..dağıtıyorlar mı evi.

evet bugün için iyi bir başlangıç olmadı ama akşam eve dönüşte alışverişimi yapıp geç kalsamda üstesinden geleceğim desteğinden dolayı da ayrıca çok teşekkür ederim...başarı öyküleride paylaşırız inşallah

iyi dileklerin için teşekkürler umarım bende senin kadar iyi kilo veririm bu hafta bakalım ne olacak

günaydın arkadaşlar,iyi bir hafta olsun diyetimiz kaçamaksız geçsin inşallah
bugün diş ağrısıyla uyandım,sabahtan doktora gittim,dişeti rahatsızlığı olmuş tedaviye başlanacak:2:bu ağrı tüm boğazımı sardı sanki hatta başım bile ağrıyo hiç halim yok sersem gibiyim
işe geldim ama çalışacak gibi değilim neyse bugünü atlatayım da..kahvaltıda az bişey yiyebildim tansiyonum iyice düşmesin diye..akşamüstü yine gelirim canlarım fazla kalamıcam hoşçakalın

hoşgeldin aramıza ben sabah kahvaltı yapamazsam kuruyemiş+meyve alıyorum yanıma ondan sonraki ögün ya kahvaltı yada uygun bi ögün yapıyorum .. umarım bu diyetle istedigin kiloya gelirsin şimdiden kolaygelsin arkadaşım....

vitamin eksikligi yoksa hap kullanmayı önermiyo dr lar bazı vitaminler vücuttan atılamıyo tam olarak bunun zamanla zarar verdigi söyleniyo vücuttan atılabilen tek vitamin Cvitamini bildigim kadarıyla istersen c vitamini kullanabilirsin...

bir de ben acaba bu vitamini kullanmasam mı ki?
supradyn all day.. içinde vitamin adına ne ararsan var

vitamin eksikligi yoksa hap kullanmayı önermiyo dr lar bazı vitaminler vücuttan atılamıyo tam olarak bunun zamanla zarar verdigi söyleniyo vücuttan atılabilen tek vitamin Cvitamini bildigim kadarıyla istersen c vitamini kullanabilirsin...

iyi haftalar bayanlar :))) haftasonu yogundu ve ben giremedim ama karataya uygun beslendim,bir kacamak olmadi.Bugün sabah en 30cm karla uyandik (( Ise gitmek cok zor oldu.Hemen SERSUMUN ve ramaska'nin kulaklarini cinlattim :)))Artik bahar gelsin istiyorum ve disarida yürüyüslere baslayabileyim insallah.

SIzler nasilsiniz?gecmise henüz bakamadim,bildirimden sonra bakacagim.Umarim herkes iyidir,sagliklidir ve keyiflidir.

sabah:klasik karatay kahvaltimi yaptim,1 ufak portakal,1 avuc kaju,omega3 ve demir ilacimi aldim

ara:filtre kahve(sütlü ve sekersiz)

Ögle: süt ve kuruyemis (henüz yemedim birazdan yiyecegim)

Aksam:kiymali karnabahar,yogurt,salata olacak

herkeze güzel,bol leptinli bir gün diliyorum.

Afatmas, bu hafta menülerin çok güzeldi. Kilo bildirimini merakla bekliyordum ama göremedim. Ben mi gözden kaçırdım acaba? Kilo verebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…