Sevgili arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Uzun bir aradan beri ilk kez yazıyorum. Daha doğrusu yazmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yaz, çok sevdiğim biricik ağabeyimi kaybettim. Gerçekten çok büyük bir acı, Allah hiç kimseye yaşatmasın. Çok beklenmedik ve erkendi.
Sizler nasılsınız? Eskilerden bazı arkadaşları gördüm. Umarım, herkes iyidir. Yeniden aranıza katılmak istiyorum. Herkese sevgiler.
yok değildi canım. doktor hatası yüzünden ölmüştü. yeni doğan bebeklerin kendiliğinden düşmesi gereken göbeği kesmiş ve mikrop kapmaması için hiç bir önlem almamıştı.
selam canımarkadasıma katılıyorum..bende daha once gelmıstım..bu gruba katılmak ıcın fakat burdakı geyık muhabbetler yuzunden bır dahada ugramadım..halbukı bas sayfalar ne kadar guzeldı gul63 arkadas ne kadar faydalı bılgıler verıyordu yedıklerını resmını kouyuordu..hatta o bıle küstürüldü..artık oda yok..kımse onun yazdıklarına cvp bıle vermıyordu..soylenıldıgı gıbı bı kac kısının geyık muhabbetı bu forumu itici yapıyor gercekten..burada sadece menu bıldırımı yapılıp karatay dıyetı ıle ılgılı bılgıler verılse cok daha faydalı olur
bırde papadıya arkadasıma soruyorum..oda yaklasık 50 kılo vermıs ama bakıyoprum fazla menu bıldırımı yapmamaıs ama hergun kosu bandı kullandıgını bılıyorum..kızmasın ama oda geyık muhabbetı yapanlar arasında..nasıl 50 kılo verdıgını acıkca yazarsa sevınırım..kendıe aıt bı konuda acmıstı fakat 2 3 sayfa sonra bı daha yazmadı..
papadıyaya soruyorum cvp verırse sevınırım..bende kosu bansı alıcam ınsaalhh..hergun ne kaddar kullanamam lazım..gunde kaç ögun nasıl beslenmelıyım? diğer arkadaslarda fikirlerini yazabılır tabı :))
bu aksam köfte yapacagim insallah ama cok kararsizim.. :44:
sizce teflon tavada izgara mi yapsam yoksa firina mi sürsem?
bilgisi olan varmi?
Kızlar..
Yanlış anlamayın lütfen nacizane fikrim ama!
"karatay diyeti deneyimlerimiz" başlığı altında yapılan yazışmaların, özellikle de bazı birkaç isim arasında, sadece kendi izole ortamlarında gün sohbeti eder gibi muhabbet etmek amacıyla yapıldığını farkettim. Sanki burası karatay diyeti uygulayanların bir arada bulunduğu, yeni katılanlara destek olunacak, sorulanlara cevap verilen, yönlendirmeler yapılan, kendi başarılarını paylaşıp da yeni katılanlara yol gösterilecek bir başlık değilmiş de, karatay diyeti yapan ve birbirini tanıyan daha önceden kendi aralarında özel paylaşımları olmuş 4-5 kişinin özel sohbet alanıymış gibi olduğunu görüyorum. Ve forumu üye olmadan önce de sürekli takip eden ve karatay diyetini uygulamaya başlamış böylelikle henüz yeni üye olmuş birisi olarak söylüyorum ki, kendi aranızda kurduğunuz o izole ortamınız gerçekten çok itici.
şöyle bir geçmişe bakıyorum, eski sayfaları geziyorum. O kadar çok soru soran ben de aranızdayım diyen, destek bekleyen yeni üyeler olmuş ve o kadar görmezden gelinmiş ki.. Ve hep aynı isimler. Hatta sitem edip forumu terketmişler sitemleri bile görmezden gelinmiş. Mesela bir kaç sayfa gerilere gidin. Açıkça göreceksiniz. Sanki chat ortamı burası. Ay kocam geldi, vay yemek istedi, ben şunu yedim bunu içtim, ay canım seni özledim, aman ortama hoşgeldin.. 3-5 isim muhabbet halinde. Evet muhabbetiniz çok hoş diyeceğim yok. Fakat o kadar çok soru arada kaçmış gitmiş. Yeni katılanlar ben de burdayım demişler bir daha birşey yazmamışlar. Neden yazmamışlar? Az önce de dediğim gibi. Kendinize izole bir ortam kurmuşsunuz. Insanlar bu foruma, bu diyete motive olmak için geliyorlar. Bir kaç soru sorup destek almak için. Ama bakıyorum da o hep aynı isimler dediğim 3-5 ismin sorulan sorulara pek tenezzülü yok. Gerçi sağolsun sersum yeni katılanlar bir kaç soru sorduklarında şakkkkkkkkk! Diye yapıştırıyor copy-paste diyet kurallarını!?
Bir de "dukan diyeti deneyimlerimiz" başlığına bir göz atsanız. Hiç burası gibi değil. Gerçekten diyorum. Bu foruma girdiğimde menümü yazıyorum sonra dukan diyeti sayfasına geçiyorum. Orası daha akıcı gerçekten. Tabii ki birbirini tanıyanlar bir sohbet havasındalar her forumda olduğu gibi. Ama gerçekten bu başlık gibi değil!!! En azından yeni gelenlere yeni katılanlara yardımcı oluyorlar. Burada yeni gelenleri kabul etmez istemez bir hava var emin olun.
Umarım gerekli kişiler bu yazdıklarımı üzerlerini alınmışlardır. Mesajım yanlış yerlere gitsin istemem. Bu arada diyete yeni başlayanlara sevgilerimi gönderiyor başarılar diliyorum.
Sizlere de hoş sohbetler.. Herkese iyi kilo vermeler
bence fark etmez canım ıkısıde olur..ama fırını tercıh et ıstersen..
ıgneoyam mesaj kutunu bosaltırmısın canım
kizlar merhaba ..
bu saate kadar ne kadar ciz sey varsa hepsi midemde oyle cok yedim ki pismanliktan oluyorum .. hic yapmazdim bunu nasil oldu karbonhidrat canavari oldum ciktim evdeyim acep ondan mi bilmiyorum .. yarinda gunumuz var oy anam oy diyorum ben size baska da bisey demiyorum..........
sonra 3 gun ac dursam beni kurtarmaz o derece yani kizlar
oy naptın..neler neler yedin ki.makarna mı yedin yoksa..benim de canım istiyoru kaç gündür ..kizlar merhaba ..
bu saate kadar ne kadar ciz sey varsa hepsi midemde oyle cok yedim ki pismanliktan oluyorum .. hic yapmazdim bunu nasil oldu karbonhidrat canavari oldum ciktim evdeyim acep ondan mi bilmiyorum .. yarinda gunumuz var oy anam oy diyorum ben size baska da bisey demiyorum..........
sonra 3 gun ac dursam beni kurtarmaz o derece yani kizlar
ay sende mi kaçamak yaptın..Sen gördüğüm en disiplinli Karataycılardan birisin. Toparlarsın hemen
Ben de sabah klasik kahvaltı yaptım ve maalesef yanına 1 tane de poğaça ekledim
Şimdilik çıkmak zorundayım. Akşam görüşürüz canlarım.
evet artik cok iyi kahvalti yapiyorum ve 3 gundur kacamaksiz devamdayim..eski sayfalari okuyorum firsat oldukca bulgurmercimek nohut fasulye yemeyenler daha hizli kilo veriyomus..bende kilo verene kadar yememeye calisicam..3 gunde 1.200 gr vermisim ve ozel gunum an meselesi...buna ragmen kilo veriyorum...oyy sağlam mış kahvaltın yıldız..
ben de 2 yumurta yedim..1 bardak ince belli olandan kuruyemiş
ve peynir yiyemedim..
zeytin de yiyemedim
2 tane omega 3 hapı
ve 2 kuru kayısı..
az öncede az biraz plates yaptım..
çocukların nasıl yıldız..yormuyorlar mı senim..dağıtıyorlar mı evi.
yagli kagit ser tepsine firinda pisir hem daha pratik hem hafif..bende oglen firinda kofte ve bol salata yedim yaninda az findik ve aycekirdegi ici ile...bu aksam köfte yapacagim insallah ama cok kararsizim.. :44:
sizce teflon tavada izgara mi yapsam yoksa firina mi sürsem?
bilgisi olan varmi?
fırsat bulmuşken öğlen yemeğimi yazayım hemen;
3 yemek kaşığı nane ile karışık yoğurt.
4 çiçek brokoli salatası.
1 küçük kase yeşil salata.
vee kendimi çok mutlu hissediyorum...
kizlar kacamak yapmamaya calisalim kilo verme surecinde..zaten yasakli olmayanlari doyasiya yiyince cidden kacamak hissi kalkiyor..ben artik cok kararliyim...ins gidecek saglikli bir sekilde bu kilocuklar...
canım çok üzüldüm.:26::26:.başın sağolsun..acını tahmin bile edmiyorum..allah sabırlar versin..
aramıza yeniden gelmene de sevindim..hoşgeldin arkadaşım
başınız saolsun bnde kardeşimi kaybetmiştim bilirim acısını:26::26: Allah sabırlar versin size de ailenize de..
Bu arada aramıza hoşgeldinizzzz :)
basiniz sagolsun.allah ratmet eylesin..
yok yaw ben sosyallesemiyomhava cok soguk gidecek yer yok cocuklarla puff..bende simdi bir kahve yapimde icim sicacik.. sanada afiyet olsun..
Başınız sağolsun..Allah sabır versin size.
yakınlarını kaybeden arkadaşlara başsağlığı diliyorum.allah sabır versin.
Merhaba kızlar kardeşleri vefat eden arkadaşlara baş sağlığı diliyorumAllah kimseye bu acıyı yaşatmasın zor
canim merhaba aramiza yeniden hosgeldin ve basin sag olsun allah sabirlar versin genc olum bambaska cok iyi bilirim ,, allah bir daha yasatmasin ,, ustesinden gelebilme kudreti versin mekanu cennte olsun canim .
Merhaba Arkadaşlar..
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah..
Allah sabır versin. Başınız sağolsun arkadaşlar.
yulaf unlu , keten tohumlu unsuz yagsiz kurabiyem ;
malzemeler;
2 yumurta
yarim su bardagi yulaf
yarim su bardagi keten togumu
yarim su bardagi badem findik fistik ceviz evde ne varsa..
10 kuru incir
yarim su bardagi sut
1 tatli kasigi tarcin
yapilisi;
yulafi ,keten tohumunu ve bademleri bir guzel cekin ,, sonra icine sirasi ile cirptiginiz yumurtalari ekleyin sut ve 10 tane inciriminik minik bolun ve birazcik kaynatin sonra onlari da cekin tum malzemeyi karistirin .. sonra sekil vererek biraz yapis yapis oluyor kasik ile sekil vererek 180 derecede 20 dakika da pisirin cok guzel oluyor afiyet olsun
inşallah yıldız senin vermen gereken kaç kilon var..kaç kilo verdin şimdiye kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?