Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar merhaba ..

bu saate kadar ne kadar ciz sey varsa hepsi midemde oyle cok yedim ki pismanliktan oluyorum .. hic yapmazdim bunu nasil oldu karbonhidrat canavari oldum ciktim evdeyim acep ondan mi bilmiyorum .. yarinda gunumuz var oy anam oy diyorum ben size baska da bisey demiyorum..........

sonra 3 gun ac dursam beni kurtarmaz o derece yani kizlar

yok değildi canım. doktor hatası yüzünden ölmüştü. yeni doğan bebeklerin kendiliğinden düşmesi gereken göbeği kesmiş ve mikrop kapmaması için hiç bir önlem almamıştı.

Allah sabır versin. Başınız sağolsun arkadaşlar.

selam canım

kosubandına ılk baslarda 20 dakıka ıle baslamıstım alıstıkca zamanla onar dakıka arttırdım 1 saat yurudugumde oluyodu.yurumenın zamanı yok dıyor hoca ne zaman fırsat bulunursa o zaman..bellı bır suresıde yok 10 dk bıle kardır..ben sımdılerde dısarıda yurumeye calısıyorum fırsat buldukca..beslenmemde ıkı ogun genelde..sabah sıkı bır kahvaltı aksamustu yemek salata yogurt seklınde.bol bol su ve bıtkı cayı ıcıyorum.turk kahvesınıde hocamız onerıyor..acıkma ve susama merkezlerı beyınde bırbırıne cok yakınmıs bazen susadıgımızda bıle acıktık sanabılıyormusuz bu yuzden bol bol su ıcmekte fayda var..sormak ıstedıgın baska seylerde olursa cevaplamaya calısırız hepımız.

Geçen hafta biraz yoldan çıkmıştım o yüzden düzenli menü bildirimi yapmadım özür dilerim herkesten...Bu hafta sıkı bir diyetle ve sporla çok kilo vermeyi planlıyorum inşallah...

Sabah;
yazdan yaptığım konserve menemen,
3 tane kuru kayısı,
Bir avuç kuruyemiş,
Domates ve salatalık,
Peynir ve zeytin...

Akşam üstü spora gidicem...

Şimdi ütü yapayım baya ütülenecek birikti oda spor yerine geçiyormu acaba

Son düzenleme:

Alkaline,

Karatay'a başlamadan önce 2 kitabını okudum, başladıktan sonra burayı keşfettim. 2-3 hafta kadar burayı takip ettim. Sonra üye olup selam verdim. Sorular sordum. Bazen tekrar tekrar sordum. Bekledim ve cevapları buldum burdaki arkadaşlarda. Neredeyse 1 yıldır bu başlıktayım. Burası sanal da olsa, bizler gerçek insanlarız. Burası da ona göre şekilleniyor.

Sersumun yeni arkadaşlar için "şakkkk diye yapıştırdığı" linkler, özenle ayıklanıp seçilmiş, yeniler için iyi bir başlangıç noktası olabilecek linkler. 1 yıldır sadece benim (ki belki de en az cevaplayanlardan biriyimdir) cevapladığım sorular, kişiler epeyce var. Ve maalesef bunlardan çoğu sorular sorup, konuyu tam anlamadan, kaybolup gitti. O yüzden, bu işi ciddiye alan insanlar bu linkleri ve ilk sayfaları okuyup sonra sorular sordular. Doğrusu bu olduğu için, yeni kişileri, linklere, ilk sayfalara ama en önemlisi kitaplara yönlendiriyoruz.

Kanneel in tariflerini, Sersum'un liste takibi ve linklerini, İyiniyetlinin cevaplarını, Papadiyanın önerilerini görmezden gelmekle bence haksızlık etmişsin.

Yine de bu başlığın tarzı sana uymayabilir. Daha didaktik bir başlık belki daha tatmin edici gelebilir sana. Saygım var.
Ama burası şimdilik böyle... Daha insancıl, daha samimi...Gelecek ay kimler gelir, nasıl olur bilinmez...

Benim de sana naçizane tavsiyem:Fikirlerini belirtmek herkesin hakkı ama üsluba özen göstermeli...

fırsat bulmuşken öğlen yemeğimi yazayım hemen;

3 yemek kaşığı nane ile karışık yoğurt.
4 çiçek brokoli salatası.
1 küçük kase yeşil salata.

vee kendimi çok mutlu hissediyorum...

Sen gördüğüm en disiplinli Karataycılardan birisin. Toparlarsın hemen

Ben de sabah klasik kahvaltı yaptım ve maalesef yanına 1 tane de poğaça ekledim

Şimdilik çıkmak zorundayım. Akşam görüşürüz canlarım.

oy naptın..neler neler yedin ki.makarna mı yedin yoksa..benim de canım istiyoru kaç gündür ..

ay sende mi kaçamak yaptın..

ben öğlen 2 yumurtadan omlet yaptım kendime.hazırda birşey yoktu..pazara da gittim ufaklığı alıp ..asansörde bozulmuş ..pazarlıklarımla ve küçük oğlumla merdivenleri çıktık

ama ben de kaçamak yaptım..koca bir çikolata yedim..çok üzgünüm...hem de kıtlıktan çıkmışcasına saldırdım çikolataya..

akşama balık var fırında..

köfteyi bence fırında yap canım..ama tava daha kolayına gelirse tavada yaparsın.ben hangisi kolayıma gelirse o an öyle yaparım..

Kızlar merhaba bugün staj vardı çok yorucu geçti
1. Öğünüm
2 yumurta 2 hurma 2 incir 10 zeytin biraz çeçil peyniri 1 çay bardağı karışık kuru. Yemiş Saat 7:30

2. Öğünüm
3 parça dana biftek 2 büyük bardak ayran 1 lokmacık ekmek 2 de hurma yiyecem şimdi canım tatlı çekiyor

evet artik cok iyi kahvalti yapiyorum ve 3 gundur kacamaksiz devamdayim..eski sayfalari okuyorum firsat oldukca bulgurmercimek nohut fasulye yemeyenler daha hizli kilo veriyomus..bende kilo verene kadar yememeye calisicam..3 gunde 1.200 gr vermisim ve ozel gunum an meselesi...buna ragmen kilo veriyorum...
cocuklari sormussun :)) sen benden biraz hallicesindir dusun artik:))
bu aksam köfte yapacagim insallah ama cok kararsizim.. :44:

sizce teflon tavada izgara mi yapsam yoksa firina mi sürsem?
bilgisi olan varmi?
yagli kagit ser tepsine firinda pisir hem daha pratik hem hafif..bende oglen firinda kofte ve bol salata yedim yaninda az findik ve aycekirdegi ici ile...

afiyet olsun..bir yerden başlamak lazım..insanın hedefleri olunca kendini daha iyi hissediyor haklısın..

kesinlikle..

ben de kendime çay demlemiştim..onu koymaya gideceğim.artık demlenmiştir..küçük de uyuyor. çok şükür..artık buradan sonra da ders çalışma vaktidir..

kendinize iyi bakın..

kizlar kacamak yapmamaya calisalim kilo verme surecinde..zaten yasakli olmayanlari doyasiya yiyince cidden kacamak hissi kalkiyor..ben artik cok kararliyim...ins gidecek saglikli bir sekilde bu kilocuklar...

kizlar kacamak yapmamaya calisalim kilo verme surecinde..zaten yasakli olmayanlari doyasiya yiyince cidden kacamak hissi kalkiyor..ben artik cok kararliyim...ins gidecek saglikli bir sekilde bu kilocuklar...

inşallah yıldız senin vermen gereken kaç kilon var..kaç kilo verdin şimdiye kadar .

canım çok üzüldüm.:26::26:.başın sağolsun..acını tahmin bile edmiyorum..allah sabırlar versin..

aramıza yeniden gelmene de sevindim..hoşgeldin arkadaşım

başınız saolsun bnde kardeşimi kaybetmiştim bilirim acısını
:26::26: Allah sabırlar versin size de ailenize de..

Bu arada aramıza hoşgeldinizzzz :)

basiniz sagolsun.allah ratmet eylesin..

yok yaw ben sosyallesemiyom hava cok soguk gidecek yer yok cocuklarla puff..bende simdi bir kahve yapimde icim sicacik.. sanada afiyet olsun..

Başınız sağolsun..Allah sabır versin size.

yakınlarını kaybeden arkadaşlara başsağlığı diliyorum.allah sabır versin.

Merhaba kızlar kardeşleri vefat eden arkadaşlara baş sağlığı diliyorum Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın zor

canim merhaba aramiza yeniden hosgeldin ve basin sag olsun allah sabirlar versin genc olum bambaska cok iyi bilirim ,, allah bir daha yasatmasin ,, ustesinden gelebilme kudreti versin mekanu cennte olsun canim .

Merhaba Arkadaşlar..

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah..

Allah sabır versin. Başınız sağolsun arkadaşlar.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, adigegupse sizin de başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin.

sabah:
2 haslanmis yumurta, domates, salatalik ve beyaz peynir

ögle:
5 kayisi, 2 incir, bir cay bardagi ceviz

aksam:
firinda köfte ve mantar, yaninda salata ve bol yogurt

Menü bildirimi:

Sabah: yarım dilim peynir, 2 yumurta, 1 ç.b. ceviz, 1 portakal, 7 zeytin
Öğle: 1 kase domates çorbası, 1 tabak etli pırasa yemeği, salata

1 saat yürüyüş

Kaneelcim senin kullandığın bulgur benzeri bir şey vardı, o Türkiye'ye gelmiş, sen nasıl hazırlıyor dun? Yazarsan çok sevinirim, sevgiler.

inşallah yıldız senin vermen gereken kaç kilon var..kaç kilo verdin şimdiye kadar .

tatlim benim kilo seruvenim soyle..74 ile hamile kaldim 84 ile doguma girdim,77 lere kadar dusmustum ama 85 e kadar ciktim sonra..simdi ise 80-82 arasiyim bugun 81.0 kilo ciktim..hedef 70 civari ins.. boyum 170 bu arada ..2. cocumdan sonrada 16 kilo vermistim toplamda:)omrum diyetle geciyor valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…