Sevgili arkadaşlar, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Uzun bir aradan beri ilk kez yazıyorum. Daha doğrusu yazmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz yaz, çok sevdiğim biricik ağabeyimi kaybettim. Gerçekten çok büyük bir acı, Allah hiç kimseye yaşatmasın. Çok beklenmedik ve erkendi.
Sizler nasılsınız? Eskilerden bazı arkadaşları gördüm. Umarım, herkes iyidir. Yeniden aranıza katılmak istiyorum. Herkese sevgiler.
bakın kızlar leylakım 2600 .sayfada bile habire muhabbeti düşünüyormuşş..
leylakımmm hu huuu nerdesin gel de iki muhabbet edekk
Menü bildirimi:
Sabah: yarım dilim peynir, 2 yumurta, 1 ç.b. ceviz, 1 portakal, 7 zeytin
Öğle: 1 kase domates çorbası, 1 tabak etli pırasa yemeği, salata
1 saat yürüyüş
evet canım teşekkür ederim.Ben hazırlıklardan dolayı yoğun giremiyorum ,menü yazıp çıkıyorum ot ot.Destek alamıyorum sizden.Sizle ne kadar güzel muhabbetimiz vardı.İçine limon sıkmışlar yine.Ay sinirden öleceğim vallahi ya.Burası paylaşım sitesi değil mi ki?Afiyet olsun canım dün gecede cevap yazmıştım senin sergi hazırlığı hareketini kısıtlıyor sergiden ve sınavdan sonra evine geçince asıl hareketlilik o zaman hatta yemeği bile
düşünemicen merak etme burayada takılınca bak nasıl gider kilolar iyi bak kendine kolay gelsin
Ağzına sağlıkMerhaba Arkadaşlar
Öncelikle sadece 1 aydır bu topikte takılan bir üye olarak alkali arkadaşımıza birşeyler yazmak istedim.
Ben bahsettiğin kemik kitleden değilim.Kimleri kasteddiğini de biliyorum aslında en çok iletişim halinde olanları anlatmak istiyorsun.
Bir ay önce karatay diyeti yapmaya karar verdim ve buraya geldim.Bu topikten habersizdim kitabı net okumamıştım mevzuya hakim değildim.
Sorduğum bir soruya kitabı okudun mu diye cevap verdiler,ben de biraz gerildim ,yani bir tanecik soru sormuştum kitabı okudun mu diye soruyorlardı?
Cevap verseler ne olurdu dedim içimden :) Aradan bir ay geçti soru soran birine kitabı okudun mu diyesim geliyor :) Yani kitabı oku mevzuya hakim ol ,burası daha eğlenceli bir hal alacak.Çünkü kitap okunmadan cevap verilmesi gereken 6463648 tane soru var ki cevapları onbinlerce sayfalardır verilmiş,insanlarda hazır asker değil her soruya cevap versin?
Eksiklerim vardı soracaklarım vardı burayı birilerinin malı olarak görmediğim için rahatlıkla geldim.
Kimseye gelebilir miyim vs demedim ne bileyim misafir gelmiş gibi hissetmedim.
Yani bu topik içinde gördüğün üyeleri belki 6 ay sonra istedikleri kiloya eriştiklerinde burada göremeyebilirsin kimsenin tekelinde değil ki burası.
Sen buradaki muhabbeti görüp acaba bende dahil olabilir miyim diye gerilmiş olabilir misin acaba ,biraz önyargılı davranmış olabilir misin?
Geçmişten gelen dostlukların yakın ilişkilerin de buraya yansımamasını istemek bencillik olur.
Kimsenin sohbeti beni germiyor,ne bileyim aa bu karatayla ilgili değil bana ne demiyorum hadi öyle desem bile okumam geçerim ?
Zorla okutmuyorlar ya,robot gibi menü paylaşımı karatay muhabbeti uzun süremez bir süre sonra sıkar.
Kaldı ki diyetin temel taşları belli üstüne konuşulacak detay bence yok.
Dukanla alakası da yok ,yok egzantirik yemeğiydi yok krebiydi yok evreleriydİ,bu diyet dümdüz bir diyet.
Ne konuşulabilir ki?
Sevgili alkali ben seni burada aktif olarak görmedim ne bileyim bir sıkıntını bir sorunu yazdın mı inan hatırlamıyorum bile.
İnsanlar tek bir soru sorup 2 saat içinde cevap bekliyorlar? Kimse böyle yaklaşamaz bu topiğe akıp giden bir hayat var çünkü..
Ben söylediklerine değil bence çirkin ve gereksiz abartılı üslübunu garipsedim,kendini dışlanmış hissetmişsin ama hiç kaynaşmamışsın ki?
Bana burada kimse merhaba demese bile ben yine listemi menümü sporumu yazarım kendime sanal bir günlük oluşturmuş olurum kilo takibimi yapmış olurum,motive olurum.
Sana tavsiyem kişisel sayfanı açman ve oradaki sohbeti gönlünce yönlendirmen çünkü buradaki 5 -10-15 kişiyi yönlendirmek çok zor.
[/B]
Aynen Oyama katılıyorum. O kadar çok yeni üye ve o kadar çok soru soruluyor ki aynı sorular günde pek çok defa soruluyor. Açıkçası cevaplamak için değil bazen menülerimi yazmak için bile zaman bulamadığım oluyor. Tabiki topiğe yeni arkadaşlar gelecek ve doğaldır soruları olacak ama hiç bişey bilmeden (bilinmeyebilir) topiği hiç incelemeden sorulan sorular oluyor ki biz bahsedilen grup üyeleri bunlara yetemiyoruz çoğu zaman. Sersumun kopyala yapıştırları pek çok sorunun cevabını içeriyor ve bunlar hep sorulan sorular..Alkaline,
Karatay'a başlamadan önce 2 kitabını okudum, başladıktan sonra burayı keşfettim. 2-3 hafta kadar burayı takip ettim. Sonra üye olup selam verdim. Sorular sordum. Bazen tekrar tekrar sordum. Bekledim ve cevapları buldum burdaki arkadaşlarda. Neredeyse 1 yıldır bu başlıktayım. Burası sanal da olsa, bizler gerçek insanlarız. Burası da ona göre şekilleniyor.
Sersumun yeni arkadaşlar için "şakkkk diye yapıştırdığı" linkler, özenle ayıklanıp seçilmiş, yeniler için iyi bir başlangıç noktası olabilecek linkler. 1 yıldır sadece benim (ki belki de en az cevaplayanlardan biriyimdir) cevapladığım sorular, kişiler epeyce var. Ve maalesef bunlardan çoğu sorular sorup, konuyu tam anlamadan, kaybolup gitti. O yüzden, bu işi ciddiye alan insanlar bu linkleri ve ilk sayfaları okuyup sonra sorular sordular. Doğrusu bu olduğu için, yeni kişileri, linklere, ilk sayfalara ama en önemlisi kitaplara yönlendiriyoruz.
Kanneel in tariflerini, Sersum'un liste takibi ve linklerini, İyiniyetlinin cevaplarını, Papadiyanın önerilerini görmezden gelmekle bence haksızlık etmişsin.
Yine de bu başlığın tarzı sana uymayabilir. Daha didaktik bir başlık belki daha tatmin edici gelebilir sana. Saygım var.
Ama burası şimdilik böyle... Daha insancıl, daha samimi...Gelecek ay kimler gelir, nasıl olur bilinmez...
Benim de sana naçizane tavsiyem:Fikirlerini belirtmek herkesin hakkı ama üsluba özen göstermeli...
Ben de muhabbetlere son zamanlarda katılamıyorum ve cıslar arttı canımcım.. Havalar güzelleşsin yürüyüşlerle destekleyip aldığım az kiloyu da veririm inş. Sen de 10 kilo vermişsiniyi geceler Karatay'ın güzelleri.Farkettiyseniz bu aralar cıslı menü bildirimlerim arttı.En kısa zamanda kendime bir çeki düzen vermem gerek.Burada ki sıcak ve içten muhabbetler bazı arkadaşlarımızın canını sıkmış.Ben kendi adıma söylüyorum , o muhabbetler bana 10 kilo kaybettirdiMuhabbetten uzak kaldım cıslara başladım.Kızlar sizleri ve de o sıcacık muhabbetinizi çok özledim diyecekten konuya giriyorum
sabah (10:00)2 tereyağında yumurta,1 çeri domates,1 közlenmiş kırmızı biber,1 kk beyaz peynir,4 zeytin,5 badem
öğlen ve akşam arası (15:30) 1 Tbk ıspanak,3 çatal bakla,1 Tbk yoğurtlu semizotu
akşam (17:00) dondurma (hava müthiş güzeldi ,sahilde dondurma yemeyen yoktu )
Makbule teşekkürler..Önyargılı davrandığınızı dayanamayıp söylemek istiyorum çünkü bende bu forumda çok yeniyim ve diyetle ilgili bütün sorularımın cevabını başta sersum olmak üzere diğer arkadaşlarımdan da yeterince aldım benim gördüğüm herkeze bilindiği kadarıyla cevap veriliyor bu forumda verilmeyenler ise aceleci davranıp hemen o dakikada bekleyip gidenler buradaki herkesin bir uğraşı var ve sürekli burada değil herkez size kesinlikle katılmıyorum moda mod sadece diyet konuşmak ta çok saçma bence burada bu samimiyet olmasa sadece menü paylaşmak için girmedim bendeAyrıca tarzınız çok kaba
Valla uslubunuz ve kullandığınız cümleler kırıcıydı bence hiç gereği yokken hemde.Eski sayfaları okursan Sersum arkadaşın ne çok yeni gelen arkadaşa tek tek bıkmadan cevap
verdiğini ,hatta sayımız arttığı için mutlu olduğunu anlardın. Üstelik karşılığında teşekkürden başka bişey beklemeyip çok mutlu olan bir insan.Ayrıca soru sorup cevap alıp
tamin olmayınca ne saçma uygulanamaz diyet vs gibi aptalca yorumlarla terk edenler yada ben yaptım bünyem bozuldu sakın yapmayın diye buraya yazıp kaybolanlar... bunlara
ne dersin
merhaba arkadaşlar.karatay diyeti göbek eritmede etkilimi?
başınız sağolsun,allah sabır versin canım.....
çok yoğundum gelemedim bacım,ama gelmesem daha iyiymiş,neler olmuş böyle
hOşgeldinmerhaba arkadaşlar.karatay diyeti göbek eritmede etkilimi?
Merhaba arkadaşım ,öncelikle hoşgeldin.Göbek eritmek olarak net birşey diyemem ama tüm vücut için oldukça etkili.5 kilo veriyorsun 10 kilo vermiş gibi duruyorsun.Bu arada göbekte eriyor tabi ki. Ama sen illa göbeğim gitsin dersen mekik çekmeni tavsiye edebilirim .
Kolay gelsin.
Yarin son kacamak gunum canim sonra 65e gelene kadar disarida balik yemek bile yasak bana .. azcik disiplin gerekiyor banaSen gördüğüm en disiplinli Karataycılardan birisin. Toparlarsın hemen
Ben de sabah klasik kahvaltı yaptım ve maalesef yanına 1 tane de poğaça ekledim
Şimdilik çıkmak zorundayım. Akşam görüşürüz canlarım.
cubuk kraker (bayilirim cocuklar gibi) , bir dilim kek , 3 kasik ayva receli yedim daha ne yiyeyim hepsini kaldirdim attim evde durmasi gercekten cok zararli seyler ..oy naptın..neler neler yedin ki.makarna mı yedin yoksa..benim de canım istiyoru kaç gündür ..
ay sende mi kaçamak yaptın..
ben öğlen 2 yumurtadan omlet yaptım kendime.hazırda birşey yoktu..pazara da gittim ufaklığı alıp ..asansörde bozulmuş ..pazarlıklarımla ve küçük oğlumla merdivenleri çıktık
ama ben de kaçamak yaptım..koca bir çikolata yedim..çok üzgünüm...hem de kıtlıktan çıkmışcasına saldırdım çikolataya..
akşama balık var fırında..
köfteyi bence fırında yap canım..ama tava daha kolayına gelirse tavada yaparsın.ben hangisi kolayıma gelirse o an öyle yaparım..
evet canim dogru tesbit verdigin karardan oturu seni tebrik ediyorum sonuna kadar arkadayim yarin gunum var son kacamak gunum sonra 3 gun protein veya lahana kuru yapacagim disiplin sart canim ..kizlar kacamak yapmamaya calisalim kilo verme surecinde..zaten yasakli olmayanlari doyasiya yiyince cidden kacamak hissi kalkiyor..ben artik cok kararliyim...ins gidecek saglikli bir sekilde bu kilocuklar...
Kaneelcim senin kullandığın bulgur benzeri bir şey vardı, o Türkiye'ye gelmiş, sen nasıl hazırlıyor dun? Yazarsan çok sevinirim, sevgiler.
Aynen Oyama katılıyorum. O kadar çok yeni üye ve o kadar çok soru soruluyor ki aynı sorular günde pek çok defa soruluyor. Açıkçası cevaplamak için değil bazen menülerimi yazmak için bile zaman bulamadığım oluyor. Tabiki topiğe yeni arkadaşlar gelecek ve doğaldır soruları olacak ama hiç bişey bilmeden (bilinmeyebilir) topiği hiç incelemeden sorulan sorular oluyor ki biz bahsedilen grup üyeleri bunlara yetemiyoruz çoğu zaman. Sersumun kopyala yapıştırları pek çok sorunun cevabını içeriyor ve bunlar hep sorulan sorular..
Ayrıca karatay grubunda olup da yine soruları çok güzel cevaplayan ve motivasyon vermeye çalışan arkadaşlar var bir beş sayfa okudum ve örnek mesajlar var örneğin cafo nickli arkadaş sorulara cevaplar vermiş ve arkadaşları motive etmiş.
Ben de muhabbetlere son zamanlarda katılamıyorum ve cıslar arttı canımcım.. Havalar güzelleşsin yürüyüşlerle destekleyip aldığım az kiloyu da veririm inş. Sen de 10 kilo vermişsintebrikler canım
Makbule teşekkürler..
Öylesarhoşolsamki bence de iletişim kurarken ne konuşulacağından çok nasıl söyleneceği önemli. Birşeyi söylemenin türlü yolu var bence. Kırıcı olmamak suçlayıp eleştirmemeye çalışmak hemen yargılamamak önemli..
teşekkür ederim iyiniyetlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?