Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah : 2 yumurtalı peynırlı omlet 5-6 ceviz 4-5 ceviz
öğlen kapuska 1 ad yeşl elma cacık ve mercımke çorbası
akşam :????*

başınız sağolsun,allah sabır versin canım.....
bakın kızlar leylakım 2600 .sayfada bile habire muhabbeti düşünüyormuşş..

leylakımmm hu huuu nerdesin gel de iki muhabbet edekk

çok yoğundum gelemedim bacım,ama gelmesem daha iyiymiş,neler olmuş böyle

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım
sabah:yarım muz ,peynir,zeytin domates,ceviz

öğle:kuru fasülye,yoğurt

akşamırasalı yumurta ,tarhana çorbası,brokoli haşlama

Menü bildirimi:

Sabah: yarım dilim peynir, 2 yumurta, 1 ç.b. ceviz, 1 portakal, 7 zeytin
Öğle: 1 kase domates çorbası, 1 tabak etli pırasa yemeği, salata

1 saat yürüyüş

Canım öncelikle başınız sağolsun Allah abinin mekanını cennet eylesin inş.

Seni hep merak ettim Fzgunum ben aramıza yeniden HOŞGELDİN

Selam kızlar Sersumun hepinize selamı var.Malum her zaman olduğu üzere ceza alınmayacak yerde yine ceza aldı.Kusurabakmayın editörler siz burada haklı haksız ayrımı yapamıyor musunuz acaba ? Bu topiğin baş insanına nasıl olurda ceza verirsiniz anlamış değilim.Şuan sinirden ne yazdığımı bile bilemiyorum.Sersum olmasa bu topikte bu kadar insan zor toplanırdı.Lütfen ceza verirken biraz adaletli olun.Lütfennnnn

evet canım teşekkür ederim.Ben hazırlıklardan dolayı yoğun giremiyorum ,menü yazıp çıkıyorum ot ot.Destek alamıyorum sizden.Sizle ne kadar güzel muhabbetimiz vardı.İçine limon sıkmışlar yine.Ay sinirden öleceğim vallahi ya.Burası paylaşım sitesi değil mi ki?
Ağzına sağlık

Aynen Oyama katılıyorum. O kadar çok yeni üye ve o kadar çok soru soruluyor ki aynı sorular günde pek çok defa soruluyor. Açıkçası cevaplamak için değil bazen menülerimi yazmak için bile zaman bulamadığım oluyor. Tabiki topiğe yeni arkadaşlar gelecek ve doğaldır soruları olacak ama hiç bişey bilmeden (bilinmeyebilir) topiği hiç incelemeden sorulan sorular oluyor ki biz bahsedilen grup üyeleri bunlara yetemiyoruz çoğu zaman. Sersumun kopyala yapıştırları pek çok sorunun cevabını içeriyor ve bunlar hep sorulan sorular..
Ayrıca karatay grubunda olup da yine soruları çok güzel cevaplayan ve motivasyon vermeye çalışan arkadaşlar var bir beş sayfa okudum ve örnek mesajlar var örneğin cafo nickli arkadaş sorulara cevaplar vermiş ve arkadaşları motive etmiş.
Ben de muhabbetlere son zamanlarda katılamıyorum ve cıslar arttı canımcım.. Havalar güzelleşsin yürüyüşlerle destekleyip aldığım az kiloyu da veririm inş. Sen de 10 kilo vermişsin tebrikler canım
Makbule teşekkürler..

Öylesarhoşolsamki bence de iletişim kurarken ne konuşulacağından çok nasıl söyleneceği önemli. Birşeyi söylemenin türlü yolu var bence. Kırıcı olmamak suçlayıp eleştirmemeye çalışmak hemen yargılamamak önemli..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.karatay diyeti göbek eritmede etkilimi?

Merhaba arkadaşım ,öncelikle hoşgeldin.Göbek eritmek olarak net birşey diyemem ama tüm vücut için oldukça etkili.5 kilo veriyorsun 10 kilo vermiş gibi duruyorsun.Bu arada göbekte eriyor tabi ki. Ama sen illa göbeğim gitsin dersen mekik çekmeni tavsiye edebilirim .
Kolay gelsin.

teşekkür ederim.ben tam bir diyete başlamadım ama karatay hocayı tv de takip ediyorum ve söylediklerini yapmaya çalışıyorum.mesela artık şekeri hayatımdan çıkardım sayılır.tuz konusunda da öyle ekstra tuz atmıyorum.ekmeğide kestim.
ama ben vaktinde yapmış olduğum kötü beslenmeden dolayı göbek vücudumda yer etmiş.kolay erimiycek galiba.ama sizin yazdıklarınızı okuyorum.umutluyum bende :)

11.gün menüm

sabah :10.30 da bitti
3kayısı 2 incir
2 yumurta salatası
7zeytin 10 fındık peynir

2 .öğün 15.30
kısır (1 tabak)
2 incir
6fındık
çay

Yarin son kacamak gunum canim sonra 65e gelene kadar disarida balik yemek bile yasak bana .. azcik disiplin gerekiyor bana

cubuk kraker (bayilirim cocuklar gibi) , bir dilim kek , 3 kasik ayva receli yedim daha ne yiyeyim hepsini kaldirdim attim evde durmasi gercekten cok zararli seyler ..
kizlar kacamak yapmamaya calisalim kilo verme surecinde..zaten yasakli olmayanlari doyasiya yiyince cidden kacamak hissi kalkiyor..ben artik cok kararliyim...ins gidecek saglikli bir sekilde bu kilocuklar...
evet canim dogru tesbit verdigin karardan oturu seni tebrik ediyorum sonuna kadar arkadayim yarin gunum var son kacamak gunum sonra 3 gun protein veya lahana kuru yapacagim disiplin sart canim ..

Kaneelcim senin kullandığın bulgur benzeri bir şey vardı, o Türkiye'ye gelmiş, sen nasıl hazırlıyor dun? Yazarsan çok sevinirim, sevgiler.

aa desene bizim quinoa yani kinoa Turkiyeye de geldi bu harika canim ben genellikle kisir tarzinda hazirliyorum gercekten ama gercekten bulgurdan da pilavdan da daha da doyurucu deneyince anlayacaksin.. Harika ..

Ilk tarifim kinoa pilavi :)
1 su bardagi kinoayi cok guzel yikayip aksamdan isliyorum sabah suyu ile hasliyorum 15 20 dakika haslamak yeterli
sonra 1 sogani minik minik dograyip tereyaginda sonduruyorum sonra biber domates salcasi ekleyip bir guzel onlarlada sogani ceviriyorum sonra bir cay bardagi sicak su ile birlikte kinoayi ekliyorum(istersen nane falan da ekleyebilirsin guzel oluyor ve karabiber tuz vazgecilmezlerimiz:) bunlar hep birlikte kinoa suyu cekene kadar pisiyorlar servis ederken 1 limonun hepsini kinoanin icine sik ve biraz da taze maydonoz ekle harika oluyor afiyet olsun

[FONT=verdana,geneva]KİNOALI KISIR[/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Malzemeler:[/FONT]

• [FONT=verdana,geneva]1 su bardağı kinoa[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1,5 su bardağı su (aynı bardak ile ölçün)
    [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 yemek kaşığı biber salçası ya dadomates salçası[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 adet salatalık[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]2 yemek kaşığı biber salatası ya da 2 adet biber [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 büyük domates ya da 2 yemek kaşığı yazdan hazırladığınız domates sosu [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 çay bardağı kırılmış ceviz [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]yarım demet maydanoz[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]2 diş ezilmiş sarmısak [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]2 adet taze soğan[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]3-4 adet körpe kıvırcık yaprağı [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]1 adet limonun suyu[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]yeteri kadar zeytinyağı [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]yeteri kadar tuz, taze çekilmiş karabiber, pul biber ve bolca kimyon[/FONT]

[FONT=verdana,geneva]Hazırlanışı:[/FONT]

• [FONT=verdana,geneva]Kinoayı ince süzgece koyun ve su dolu bir kasenin içinde 2 saat bekletin. Bekleme sonrası bolca yıkayın ve tencereye koyun, üzerine 1,5 su bardağı soğuk su ekleyin kapağını kapatın ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Tamamen suyunu çektikten sonra çatalla karıştırırak havalandırın tuz ve baharatlarını ekleyin, kullanacağınız zeytinyağının bir kısmını da ekleyin karıştırın ve soğumaya bırakın. (Sıcakken eklediğiniz, zeytinyağı ve baharatların aroması daha güçlü olacaktır. Dilerseniz bu işlemi de soğuduktan sonra yapabilirsiniz.) [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]Sıcağı gittikten sonra, salçayı ekleyin ve ezmeden iyice karıştırın. İnce kıyılmış taze otları, limon suyu, zeytinyağı, sarmısak ve cevizi ekleyerek karıştırın ve ister ılık, isterseniz soğuk olarak servis edin. [/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]Eğer kinoayı ıslatmadan hazırlarsanız o zaman su miktarını şöyle ayarlayın: 1 bardak kinoa için 2 bardak+çeyrek bardak soğuk su ekleyin ve yine aynı şekilde kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.[/FONT]
  • [FONT=verdana,geneva]Şimdi domates ve biber mevsimi olmadığı için yerine kullanacağınız alternatifleri ekledim. Mevsiminde taze, domates ve biberle çok daha lezzetli olacaktır. Siz içine istediğiniz malzemeyi ilave edin ya da çıkarın. Tamamen damak tadınıza göre hazırlayabilirsiniz.[/FONT]

arkadaslar merhabalar
size sorum olacaktı
canan hocanın omega 3 ün yanında koenzim de kullanılması gerektıgını bır programda duydum
ama cok kısa konustular
bılgısı olanvar mı?
sorum şu koenzim q10 adı altında S.....r markanın 3 çeşit hapı var
30 mg
200 mg
300 mg

hangısını kullanmak gerekıyor ?
şimdiden teşekkürler

teşekkür ederim iyiniyetlim

sabah (08:00) 2 kk yumurta, yarım dilim hellim, 5 zeytin, 5badem, 1 çeri domates, çay
akşam(18:30) 1 tabak tarhana , salata, 2 dilim patates
:18:az tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…