Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kaneelcim uzun süredir karatay yapıyosun ve bence gayet güzel gidiyorsun bu kadar zamandır çooook az kaçamak yaptın canının çekmesi doğal
En kısa sürede toparlayacağından da eminim

Canım benim inşallah bu yolda başarılı olur, istediğin kilona, vücut şekline kavuşursun.Şekeri tamamen kesmeni tavsiye ederim.Şekerin vücudumuz çürütmekten başka bir işe yaramadığı kesin bence.Tuzuda rafine edilmemiş (kaya tuzu) şeklinde kullanmalısın.Kendin öğütmen daha iyi yani işlenmemiş olmalı.Ekmek dersen de benim hayatımdan çıktığından beri ben daha sağlıklıyım.Ekmek yediğim günler daha yorgun ve de daha depresim biriydim.Ayrıca vücudum hep su topluyordu.Ben tuz yediğimden dolayı olduğunu düşünüyordum meğer ekmekten dolayı şişiyormuşum.Dediğim gibi bunlara bile dikkat etsen1-2 hafta sonra farkı sende göreceksin sağlıklı kalman dileğimle

Öğlen yemeyecektim ama acıktım bir kase tarhana çorbası içtim...

Akşamda eşim yoktu iki yumurtadan salata yaptım yedim...Bir saat kadarda spor yaptım

Kızlar yarın buranın bir köyüne görevlendirildik ve öteki gün deşka bir köye.. ba gündüz hiç gelemem.

Vee kaçıyorum ben iyi gecelerbol leptinler herkese

Karadut sorunun cevabını bilmiyorum ama netten araştırınca güzel şeyler buldum.. Kullanan var mı koenzim q10

Son düzenleme:
Dün neler oldu sersum pasif olmuş :26::26::26:

Konuya geldiğimde benimde bir kaç soruma cevap verilmemişti ama düşünüldüğü zaman kimse bunun için buradakilere kızamaz... Sonuçta aynı sorulara kaç kez cevap veriliyor...Topik en fazla bir hafta takip edilse zaten çoğu soru işaretine cevap bulabiliyorsun...

Her topikte bu şekilde tatsızlık çıkaran oluyor maalesef..Dukan konusunda da bulundum ordada sitem oluyor sorulara cevap verilmiyor diye...Topiğe bu şekilde yaklaşanları görmemek en iyisi bence...

İyi geceler.
Geçmişi okudum biraz sohbet ne güzel ilerlemiş.
Sersuma üzüldüm hatta pek de anlam veremedim.
Bir hakaret vs oldu mu ki?
Kısa zamanda dönecektir uzun bir ban olduğunu sanmıyorum.Özlenecektir elbette
Benim için topik annesi o :)

Bugün tahmin ettiğim gibi yoğun geçti.
sabah 07:00 gibi bir avuç kuruyemiş+omega
Öğlen 12:00 karatay kahvaltısının kuruyemiş dışında kalan kısmı
17:00 gibi kakuleli türk kahvesi
Akşam 19:00 köfte+salata
5 kupa bitki çayı..
Bugün zencefili keşfettim :) Artık bitki çaylarını onunla içiyorum.
O garip acılık beni mutlu ediyor niye bilmem oldum olası baharatlarla aram çok iyidir zaten.

Biraz yürüyüş...

Yaz hemencik gelsin, biz kilolarımızı hemencik verelim.
Artık üşümeyelim cidden kanım ısınmıyor sanki hiçbirzaman :/

aaa cok sasirdim sersumun cezasina ve hic adil bulmadim ..neyse..
aksam ogunum yemek yemedim canim istemedi..1 kohlrabi,yarim avuc badem,cekirdek ici,3 hurma..bol bol su..bugunude birirdik kacamaksiz cok sukur:)

menun guzel tatlim.. fakat bitki cayin cok gibi geldi ..dikkat et bobrekleri yorabilir..zencefil cok iyi bir secim bende cok icerim..hem wc sorununa birebir..aci biber gibi icini isitiyo..

Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengi kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Köfteli kök yemeği,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralarl fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıyeç tk olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu oendorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

evet yıldız'cığım al kilo ver kilo ..hadi bakalım inşallah olacak bu sefer ..70 civarı isen hedefte 10 kilocuk .zor olmaz inşallah..hadi göreyim seni..bu gün sebze günün olsun senin..sabah akşam sebzeeeeeeeeeee

kahvaltımı yaptım..
2 yumurta
küçük bir dilim peynir
kuryemiş

cay

2 omega 3 hapı

öğlen için bir fikirim yok..
pazardan bol sebze aldım yine..onlardan pişiririm sanırım kendime..

ıspanak olabilir ..yanına birşeyler daha yemeli tabi..

benden bu kadar ..küçük sıpam saat 7 de su içmeye kaldırdı beni.o saat bu saattir uyku yok ..
gecede 2 de yatmıştım...

canım ticker deki gibi 120 den mi düştün sen 58 e ...:26: :26: :26: :26:

gunaydın dun akşam bulgur pilavı ve salata yedımmm
bu sabah kahvaltıda yumurtalı omlet 5-6 ceviz 4-5 zeytin yedim

günaydın kızlar...ilk haftam çok kaçamaklı geçti....dayanamayıp 8den sonra yediğim de oldu,yemeklerde pirinç pilavı yediğim de....tek uyduğum kural ekmek hiç yememek oldu...bu minik fark da bu yüzden olsa gerek....ama bu hafta hiç kaçamak yapmiiicam

neyse bildirime geçiyorum;

bildirim:26.2.2013
rumuz:Thalia başlangıç tarihi:19.02.2013
başlangıç kg:77.500
geçen hafta:77.500 bu hafta:77.100
fark:-400
toplam fark:-400
beden:44
boy:1.74
spor:haftada 4 gün 1 saat yürüyüş+15 dk.call

o kadar kacamaga ragmen yinede azicik vermissin

canim biz kilo bildirilerini her cuma yapiyoruz, listeye girebilmek icin her gün menü bildirimi yapiyoruz.

o kadar kacamaga ragmen yinede azicik vermissin

canim biz kilo bildirilerini her cuma yapiyoruz, listeye girebilmek icin her gün menü bildirimi yapiyoruz.

tatlım ben yeni başladım..bi de sersum bi yerde yazmış;yeni gelenler bildirimlerini cuma yapmasın kafa karıştırmasın diye...ben de oyüzden salı başladım ve salı bildirim yaparım diye düşündüm canım....

dün akşam yoğurtlu ıspanak yemeği,bol salata,az bulgur pilavı yedim...su içemiyorum bu günlerde
günlük 2 öğün yapmaya karar verdim çünkü sabah erken yiyince midem bulanıyor hem canan hoca da 2 öğün yapabilenler yapsın demişti...kahvaltımı henüz yapmadım ama yine 2 yumurta yicem,fındık,peynir,yoğurt,1 portakal,salatalık ve çay...2 gündür öğlenleri kahvaltı ediyorum...bulantılarım ve açlık krizlerime biraz iyi geldiğini farkettim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…