Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hepinize günaydınnnnnnn..........dünki menümü paylaşamamıştım hemen yazıyorum sabah proteinli kahvaltı öglen tavuk köfte akşam proteinli kahvaltı hava dün çok güzeldi 1saat kadar dışarda yürüdüm bu gün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta +bolca peynir +2dilim pastırma öglen akşamda haşlanmış tavuk yerim herhalde bu gün dişarda yürüyebilirmiyim bilemiyorum umarım fırsat bulurum....

günaydınn kızlar nasılsınız,

dün akşam misafirden girme fırsatı bulamadım ben.

dün akşamki menüm:
karışık salata 1 kase
yarım kase yoğurt
5 badem
bol sıvı

sabah kahvaltım
1 bardak tarçınlı süt
kuruyemiş

birde rutin olarak işe yürüyerek geliyorum 20 dakika normal tempoda.

Allah sabır versin. Başınız sağolsun arkadaşlar.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, adigegupse sizin de başınız sağ olsun, Allah sabırlar versin.

saolun kızlar.

dün sizi takip ettim fakat yazamadım. regl oldum karın ağrısı fenaydı. gerçi hala da öyle. bayan olmak zorr zanaat yahu

sabah kahvaltım;
şekersiz çay
yoğurt
peynir
1 avuç ceviz
1 haşlanmış yumurta

sersumcumm en kısa zamanda dön aramızaaa

anladim canim..
iki hafta boyunca hergün menü bildirimi yaparsan cuma günleride kilo bildirimini yap.

bazi yeni arkadaslar 2 haftalari dolmadan kilo bildirimleri yaptiklari icin karisiklik olmasin demistir..

menum dun oglen :
tavuk ızgara +salata+ayran

ara:kahve+yesıl cay

aksam :
makarna kucuk bır tabak (mecbur kaldım)+yogurt salata

bugun sabah:
2 yumurta+1 adet grısınnı kepeklı cubuk+cAY
ara:turk kahvesı +cay

bu aralar bırturlu yemek duzenımı oturtamadım evde bulunamadım gelen gıden bıtmedı oyuzden evden bıseyler hazırlaymadım halbıkı bu hafta sıkı yapacam dedıkce bı aksılık cıktı ısyerınde en masum ne olursa onu yemeye calıstım mecburen

Merhaba arkadaşlar ben çok uzun bir süre dir sizleri taki ediyorum ama aktif olmak baska .artik bende uge oldum ins beraber veririz kilocoklari.hersey hamilelikle basladi bende
Zaten 16 kilo almistim hamilelikte de 30 kilo civari aldim son ay tartilmadim da ondan civari diyorum
Yani ustumde fazladan 46 kilo dolustu simdi kizim 4.5 aylik
Bende 21 kilo verim toplam dogumdan ciktigim gibi karataya baslamistim
Simdi kaldj 25 ins onuda veririm:18:

selam kızlar biraz yoğunlıktan biraz da yüzüm yok cısslı yiyecekleri yazmaya o nedenle gelemiyorum aklım burda kalıyo ama bu aralar bomba gibiyim kendimi çok şanslı hissediyorum şöyle bir geçmişe baktım sanırım olaylar olmuş, sersum gitmiş anlamadım,açıkcası:44:ne oldu, fzgün abini kaybetmişsin çok ama çok üzüldüğümü belirtmek isterim(benim abimde hasta olduğu için belki de)Bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun ve Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin(aminn)

hoşgeldin aramıza....

hoşgeldin papadiya,
kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın
gününüz güzel olsun herkese en az benim kadar bol şansss diliyorum, sevgiyle kalın

başınız sağolsun,allah sabır versin canım.....

çok yoğundum gelemedim bacım,ama gelmesem daha iyiymiş,neler olmuş böyle

Canım öncelikle başınız sağolsun Allah abinin mekanını cennet eylesin inş.

Seni hep merak ettim Fzgunum ben aramıza yeniden HOŞGELDİN

Arkadaşım başın sağolsun, Allah sabırlar versin.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, yeniden burada olmak gerçekten çok güzel.

Bruxelles, çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.

Kaneelcim çok teşekkürler, mutlaka deneyeceğim, burada da paylaşırım. Sevgiler.

Dün akşam: istavrit, salata, 1 k.t. helva

Sabah: 2 yum., 1/2 dilim peynir, domates, 6 zeytin, 1 ç.b ceviz, 1 armut (tarçın)

motivasyon fotoğrafları gerçekten çok etkili oluyor bende bir vereyim kiloları yaza neler neler giycem artık

öğlen yemeğim:

domates çorbası(yarım kase)
sulu köfte sadece köftelerini yedim 3 adet
karışık yeşil salata üzüm sirkesi ile
üzerine 1 portakal

Son düzenleme:
kizlar cokmu meyve tüketiyorum?

sabah gec kalktigim icin bir büyük muz yedim ve bir bardak süt ictim.

az öncede kocaman bir elma, bir caybardagi kadar ceviz, 2 incir, 5 gün kurusu kayisi yedim.

yediklerim sizce nasil???

canım hoşgeldin aramıza

Kızlar merhaba merhaba! hem sitede yeniyim hem bu başlıkta :) 55 ile başlayan kilo alma yolculuğuma bugün 67 kilo olarak devam ediyorum ve inanılmaz moralim bozuk!

Buna bir dur demem lazım, ne yapacağımı bilmiyorum. spor yapamıyorum bacak ağrısından. psikolojim bozuldu, sürekli kilomu düşünüyorum sürekli bedenimi nasıl yola koyacağımı düşünüyorum, bugüne gelene kadar kendime izin verdiğim için kendimle kavgalıyım.

Önüne geçemediğim bir şeker saplantım var, sebebinin insilün direnci olduğunu adım gibi biliyorum.

Karatay ın genel çerçevesini biliyorum ama ne yapıp da bu diyete başlayacağımı ve nasıl olup da 3. gün amaaan diyip vazgeçmeyeceğimi bilmiyorum.Çünkü 3 aydır defalarca diyete başlayıp defalarca bıraktım.

Sizden yardımlarınızı bekliyorum, umarım herkes istediği kilolara ulaşır, herşeyden öte umarım hepimiz sağlıklı düzgün bedenlere ulaşırız.

merhaba arkadaşlar..

ben öğlen öğünümü kahvaltıdan 5 saat sonra yiyebildim..
1 kase salata.içinde kuzululağı , roka ,soğan ,havuç , ıspanak limon zeytinyağı, tuz

yanında peynir...

1 avuç kuruyemiş

ve 2 tane kurukayısı..bitki çayımı içiyorum simdi..

ben de itiraf edeyim..biraz çubuk kraker yedimm..peynirle çok severim..peynir de sade sade gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…