bence bıraz cok canım gunde 1 meyve yeterlı.sen hem yas hem kuru meyve tuketmıssın:26:kizlar cokmu meyve tüketiyorum?
sabah gec kalktigim icin bir büyük muz yedim ve bir bardak süt ictim.
az öncede kocaman bir elma, bir caybardagi kadar ceviz, 2 incir, 5 gün kurusu kayisi yedim.
yediklerim sizce nasil???
Kızlar merhaba merhaba! hem sitede yeniyim hem bu başlıkta :) 55 ile başlayan kilo alma yolculuğuma bugün 67 kilo olarak devam ediyorum ve inanılmaz moralim bozuk!
Buna bir dur demem lazım, ne yapacağımı bilmiyorum. spor yapamıyorum bacak ağrısından. psikolojim bozuldu, sürekli kilomu düşünüyorum sürekli bedenimi nasıl yola koyacağımı düşünüyorum, bugüne gelene kadar kendime izin verdiğim için kendimle kavgalıyım.
Önüne geçemediğim bir şeker saplantım var, sebebinin insilün direnci olduğunu adım gibi biliyorum.
Karatay ın genel çerçevesini biliyorum ama ne yapıp da bu diyete başlayacağımı ve nasıl olup da 3. gün amaaan diyip vazgeçmeyeceğimi bilmiyorum.Çünkü 3 aydır defalarca diyete başlayıp defalarca bıraktım.
Sizden yardımlarınızı bekliyorum, umarım herkes istediği kilolara ulaşır, herşeyden öte umarım hepimiz sağlıklı düzgün bedenlere ulaşırız.
Kızlar merhaba merhaba! hem sitede yeniyim hem bu başlıkta :) 55 ile başlayan kilo alma yolculuğuma bugün 67 kilo olarak devam ediyorum ve inanılmaz moralim bozuk!
Buna bir dur demem lazım, ne yapacağımı bilmiyorum. spor yapamıyorum bacak ağrısından. psikolojim bozuldu, sürekli kilomu düşünüyorum sürekli bedenimi nasıl yola koyacağımı düşünüyorum, bugüne gelene kadar kendime izin verdiğim için kendimle kavgalıyım.
Önüne geçemediğim bir şeker saplantım var, sebebinin insilün direnci olduğunu adım gibi biliyorum.
Karatay ın genel çerçevesini biliyorum ama ne yapıp da bu diyete başlayacağımı ve nasıl olup da 3. gün amaaan diyip vazgeçmeyeceğimi bilmiyorum.Çünkü 3 aydır defalarca diyete başlayıp defalarca bıraktım.
Sizden yardımlarınızı bekliyorum, umarım herkes istediği kilolara ulaşır, herşeyden öte umarım hepimiz sağlıklı düzgün bedenlere ulaşırız.
artik bende varim ins bu yolda
Bende artik menu bildirimibe baslayayim o zaman
Bayadir sizleri takip ettigimden kurallardan haberdar sayilirim
2 hafta menu bildirimi oncelik
Genelde 2 ogun yiyorum
Sabah:
2 kk yumurta
10 zeytin
1 cay b kuruyemis
1 avuc peynir ve cay
Kizlar acaba su kilo cizelgesinin anlatimi hangi
Sayfada bende yapmak istiyorum da rica etsem yardimci
Olabilir misiniz
slmlar kıslarnasılsınız bakalım?sersumum hala pasif görünüyo,ne zaman gelir ki acep:26:
bense regl oldum,çok ağrım var ve şişimgerçi haftaya hepsi gider,tartılmıyorum zaten
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
yarım krep(x)
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
ceviz
selam leylakım hosgeldın afıyet olsun..bugun yurudun mu? bana kosubandı cok sıkıcı gelıyo artık..dısarda yurumek cok daha keyıflı
aramıza hoşgeldin canım
çizelgeyi buradan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
selam leylakım hosgeldın afıyet olsun..bugun yurudun mu? bana kosubandı cok sıkıcı gelıyo artık..dısarda yurumek cok daha keyıflı
selam arkadaşlar şiddetli bir başağrısı eşliğinde bir gün geçirdim güneş yok dışarda hava soğuk ve puslu içim karardı yahu
neyse menümü yazayım:sabah:klasik karatay kahvaltısı
öğle:tarhana çorbası,pırasa yemeği pirinçsiz,az salata
arada:bir fincan süt içtim.
akşama fırında somon yicem salatayla
bu arada dai... diye başlayan9 lu form çayı aldım sırf bağırsak problemimi çözmek için .iki gündür içiyorum,bende çare olmadı.içen varsa günde kaç kere içiyo ve ne kadar demliyo,yemeklerden kaç dakika önce içiyo.yanıtlarsanız sevinirim
of bende sıkılıyorum bantta...10 gündür hiç yürümedim:18:bugün öğlen normal tempoda 40 dk yürüdüm dışarda
makbule ingilizceyle sorunun ne bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?