Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kizlar cokmu meyve tüketiyorum?

sabah gec kalktigim icin bir büyük muz yedim ve bir bardak süt ictim.

az öncede kocaman bir elma, bir caybardagi kadar ceviz, 2 incir, 5 gün kurusu kayisi yedim.

yediklerim sizce nasil???
bence bıraz cok canım gunde 1 meyve yeterlı.sen hem yas hem kuru meyve tuketmıssın:26:

canım hosgeldın karataya dıyet gozuyle bakmazsan basarılı olursun cunkı bu beslenme seklıyle rahatlıkla doyabılır hatta kuruyemısler ve kuru meyveler sayesınde tatlı ıhtıyacınıda karsılayabılırsın boyle oluncada kalıcı bır beslenme seklı olur senın ıcın.kolay gelsın hepımıze

canım önce kendini bu kadar sıkma .isteyince herşeyin üstesinden gelebiliriz ..sen de yapabilirsin..biz de sana yardımcı oluruz..

bak önce baş sayfaları bir oku ...yapman gerekenler ,yapmaman gerekenler orada yazıyor..ama yine de bazı şeyler var ki yaşadıkça sormak gereğini duyacaksın canım..

sorularını burada herkese sorabilirsin..herkes elinden geldiğince sana yarıdımcı olacaktır..

mutlaka da yardımcı olan olur..

önce yarın sabah karatay kahvaltısıyla başlayabilirsin bu programa mesela ..

sonrası gelir zaten..merak etme...

inşallah istediğin gibi olur kilon..

7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..
afiyet olsun

artik bende varim ins bu yolda
Bende artik menu bildirimibe baslayayim o zaman
Bayadir sizleri takip ettigimden kurallardan haberdar sayilirim
2 hafta menu bildirimi oncelik
Genelde 2 ogun yiyorum
Sabah:
2 kk yumurta
10 zeytin
1 cay b kuruyemis
1 avuc peynir ve cay
Kizlar acaba su kilo cizelgesinin anlatimi hangi
Sayfada bende yapmak istiyorum da rica etsem yardimci
Olabilir misiniz

slmlar kıslarnasılsınız bakalım?sersumum hala pasif görünüyo,ne zaman gelir ki acep:26:
bense regl oldum,çok ağrım var ve şişimgerçi haftaya hepsi gider,tartılmıyorum zaten
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
yarım krep(x)
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
ceviz

aramıza hoşgeldin canım
çizelgeyi buradan yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

selam leylakım hosgeldın afıyet olsun..bugun yurudun mu? bana kosubandı cok sıkıcı gelıyo artık..dısarda yurumek cok daha keyıflı

2 su bardağı sarı mercimek
3 su bardağı su
1 su bardağı ince bulgur
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet soğan
1 çorba kaşığı sirke
10 dilim sucuk (yada size uygun pizza malzemelerinden)
5 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri

(bu sadece peynir,domates,fesleğenli de yapılabilir bence )

Mercimek ve suyu bir tencereye koyup pişmeye bırakın. Mercimek yumuşayınca ocaktan alıp üzerine bulguru ekleyin. Kapağı kapalı olarak şişmesini sağlayın. İnce kıyılmış soğanı, rengi dönene kadar yağda kadar kavurun. Salçayı ilave edip, 1-2 dakika kavurduktan sonra mercimeğe ekleyin. Tuzunu ayarlayıp harmanlayın. Malzemeyi, yağlanmış bir fırın kabına pizza altı oluşturacak şekilde yerleştirin. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını serpin. Aralıklı olarak sucukları dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından alınca kalan kaşar peynirini serpin.

selam leylakım hosgeldın afıyet olsun..bugun yurudun mu? bana kosubandı cok sıkıcı gelıyo artık..dısarda yurumek cok daha keyıflı

sağol canımmm
dün yürümedim ama bugün kahvaltıdan sonra yürüdüm bebişim.ben de dışarda yürüyorum,koşubandını hiç kullanmadım zaten buraya taşındığımdan beri.dediğin gibi çok sıkılıyorum artık bantta,açık havada yürümek en güzeliymiş papişim

Selam...
Cumadan beri yazamadım. aslında genelde burdayım, yazılanları hep ara buldukça okuyorum ancak iş yoğunluğundan cevap yazamıyorum.

CUMARTESİ
Sabah:
5 adet goji berry,2 tereyağlı yumurta, peynir, zeytin 20 tane (pulbiber, nane, zeytinyağ soslu),
peynir, 1 bardak süt,1 omega 3, 2 vitamin

Öğle: yok

Akşam : kocaman bir kase yoğurt üzerine 2 yemek kaşığı keten tohumu,
25 zeytin (pulbiber, nane, zeytinyağ soslu),2 yemek kaşığı ufalanmış ceviz

PAZAR:
Sabah:
5 adet goji berry, 1 tane muz,2 tereyağlı yumurta, peynir,
zeytin 25 tane (pulbiber, nane, zeytinyağ soslu), peynir,
1 bardak süt,1 omega 3, 2 vitamin

Öğle:
5-6 sap maydonoz, 10 zeytin, Yarım kibrit kutusu büyüklüğünde tahin helvası

Akşam:
Kocaman bir kase keten tohumlu yoğurt, 20 tane zeytin (pulbiber, nane, zeytinyağ soslu)
Yemekten sonra misafirlikteydim. İnce bir dilim kek ile koca bir kase kavrulmuş kuruyemiş yedim.:18:

PAZARTESİ:
Sabah:
5 adet, goji berry, 1 omega 3, 2 vitamin

Öğle: 2 avuç çiğ fındık, fıstık siyah üzüm karışımı

Saat beş gibi 1 avuç kuruyemiş

Akşam:
keten tohumlu yoğurt, zeytin, koca bir tabak marul taze soğan salatası,
2 yemek kaşığı öğütülmiş ceviz

Salı:
Sabah:
5 adet goji berry, 3 avuç kuruyemiş, 1 omega, 2 vitamin, 2 çay kaşığı öğütülmüş çörek otu

Öğle:
Çiğ lahana, 2 avuç kuruyemiş

Akşama kısmett....

yeni bir tarif aldım.
hipokrat kahvesi:
2 ekşi yeşil elma,
2 havuç,
2 kırmızı pancar

rendelenip, düşük ısıda fırında kurutulacak,
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı demlenerek posasıyla birlikte içilecek...

Malzemeleri aldım. Yapıp deneyeceğim. Ödem attırıp zayıflamaya yardımcı oluyormuş...
Bakalım etkisi olcak mı? :44:

slm kizlar..
sabah kk kahvaltimi yaptim..peynirli yumurta esliginde..
oglen ise biber dolmasi yaptim bol kiymali cok az pirinc kattim..yogurtla yedim + kuruyemis..
aksama kismet diyorum:)
yeni gelenler hosgelmisler..israrla bu kadar saglikli yiyerek zayiflatan gormemistim..dogru yoldasiniz ayrilmayin derim:)

iyi günler kızlar

önce dünkü menümü vereyim
kahvaltı 08.30;1 yumurta,1 kk peynir,5 zeytin,2 dilim portakal
öğle 12.30; 1 kase mantar yemeği,1 kase yoğurt
akşam 18.30;1 tabak pırasa yemeği,1 kase yoğurt

bugünkü de şöyle
kahvaltı 08.15;1 yumurta,1 kk peynir,3 zeytin,1 domates ve kıvırcıktan salata
öğle 12.30; 1 kase pırasa yemeği,1 kase yoğurt,1 portakal
akşam 18.00;1 tabak ıspanak yemeği,1 kase yoğurt

Kızlar merhaba şu an akşam yemeğimi yiyorum bu İngilizce beni depresyona söküyor artık
Sabah
klasik kahvaltı
öğlen bir bardak süt yarım çay bardağı kuruyemiş
akşam
1 tabak pırasalı et

of bende sıkılıyorum bantta...10 gündür hiç yürümedim:18:bugün öğlen normal tempoda 40 dk yürüdüm dışarda

makbule ingilizceyle sorunun ne bakim

selam arkadaşlar şiddetli bir başağrısı eşliğinde bir gün geçirdim güneş yok dışarda hava soğuk ve puslu içim karardı yahu

neyse menümü yazayım:sabah:klasik karatay kahvaltısı

öğle:tarhana çorbası,pırasa yemeği pirinçsiz,az salata

arada:bir fincan süt içtim.

akşama fırında somon yicem salatayla

bu arada dai... diye başlayan9 lu form çayı aldım sırf bağırsak problemimi çözmek için .iki gündür içiyorum,bende çare olmadı.içen varsa günde kaç kere içiyo ve ne kadar demliyo,yemeklerden kaç dakika önce içiyo.yanıtlarsanız sevinirim

slmbu kadar salataya,çorbaya ve pırasaya rağen kabız olman şaşırtıcı:44:ben o çaylardan hiç içmedim bilemiyorum ama naçizane fikrim evde yapılan yoğurtlar bağırsak çalıştırır,tabi hergün düzenli tüketmelisin varsa keten tohumyla beraber.yemeklerinin üstüne koyacaksan yoğurdnu sarımsaklı dene sarımsak da bağırsak çalıştırır.ben dukan yaptığım dönemde bile kabızlık yaşamadım(herkes kabız olurken)tabiki yoğurt sayesinde.bence bağırsaklarını çaya,ilaca alıştırma derim

Son düzenleme:
of bende sıkılıyorum bantta...10 gündür hiç yürümedim:18:bugün öğlen normal tempoda 40 dk yürüdüm dışarda

makbule ingilizceyle sorunun ne bakim

bende o msjmdan sonra cıkıp 45 dk yurudum ozlemcım

ıkıncı ogunum

1 tabak pırasa
1 tabak kt yogurt
acı bıber,fındık,gunkurusu
omega3,rezene çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…