- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
bende o msjmdan sonra cıkıp 45 dk yurudum ozlemcım
ıkıncı ogunum
1 tabak pırasa
1 tabak kt yogurt
acı bıber,fındık,gunkurusu
omega3,rezene çayı
yürüyüşün içincanım insan kendine geliyo dimi yürüyünce yaa..menün de güzel afiyet olsun panıkledim ben yaza az kaldı:18::18:
slm tatlim..kabizlik icin biraz hareket bol su yesil cay oneririm..mas. diyim bende pek olmuyo..kuru incir hurma cok etkili..himm birde kahve tabiki...9lu cayida denemedim hic bir bilgim yok malesef..selam arkadaşlar şiddetli bir başağrısı eşliğinde bir gün geçirdim güneş yok dışarda hava soğuk ve puslu içim karardı yahu
neyse menümü yazayım:sabah:klasik karatay kahvaltısı
öğle:tarhana çorbası,pırasa yemeği pirinçsiz,az salata
arada:bir fincan süt içtim.
akşama fırında somon yicem salatayla
bu arada dai... diye başlayan9 lu form çayı aldım sırf bağırsak problemimi çözmek için .iki gündür içiyorum,bende çare olmadı.içen varsa günde kaç kere içiyo ve ne kadar demliyo,yemeklerden kaç dakika önce içiyo.yanıtlarsanız sevinirim
yeni bir tarif aldım.
hipokrat kahvesi:
2 ekşi yeşil elma,
2 havuç,
2 kırmızı pancar
rendelenip, düşük ısıda fırında kurutulacak,
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı demlenerek posasıyla birlikte içilecek...
Malzemeleri aldım. Yapıp deneyeceğim. Ödem attırıp zayıflamaya yardımcı oluyormuş...
Bakalım etkisi olcak mı? :44:
of bende sıkılıyorum bantta...10 gündür hiç yürümedim:18:bugün öğlen normal tempoda 40 dk yürüdüm dışarda
makbule ingilizceyle sorunun ne bakim
selam arkadaşlar şiddetli bir başağrısı eşliğinde bir gün geçirdim güneş yok dışarda hava soğuk ve puslu içim karardı yahu
neyse menümü yazayım:sabah:klasik karatay kahvaltısı
öğle:tarhana çorbası,pırasa yemeği pirinçsiz,az salata
arada:bir fincan süt içtim.
akşama fırında somon yicem salatayla
bu arada dai... diye başlayan9 lu form çayı aldım sırf bağırsak problemimi çözmek için .iki gündür içiyorum,bende çare olmadı.içen varsa günde kaç kere içiyo ve ne kadar demliyo,yemeklerden kaç dakika önce içiyo.yanıtlarsanız sevinirim
artik bende varim ins bu yolda
Bende artik menu bildirimibe baslayayim o zaman
Bayadir sizleri takip ettigimden kurallardan haberdar sayilirim
2 hafta menu bildirimi oncelik
Genelde 2 ogun yiyorum
Sabah:
2 kk yumurta
10 zeytin
1 cay b kuruyemis
1 avuc peynir ve cay
Kizlar acaba su kilo cizelgesinin anlatimi hangi
Sayfada bende yapmak istiyorum da rica etsem yardimci
Olabilir misiniz
etkisi olursa yazarsın canım di mi?
ben de çok sıkılıyorum aletle spor yaparken. en iyi çözüm kulaklıkla yüksek seste ve tempolu şarkılar dinlemek. böylece zaman su gibi akıyor diyebilirim. hele 10 şarkı dinlesen 4 dakikadan 40 dakika spor yapmış oluyorsun :)
bağırsak problemleri bir süre sonra geçiyor eğer yeni başladıysan tatlım. bir de bulguru tavsiye ederim. benim için şişkinliklerin tek çaresidir. istersen bir öğün dene. mesela bol tereyağlı biraz da içine zeytinyağı ekleyerek.. ohhh misssss. diyetten önceki günlerimde olsaydım kalkar yapardım şimdi bu saatte :)
2 öğün yiyormuşsun ahh ne güzel yaa.. içim kaldı vallahi. ben geçen sene çok rahat yapmıştım diyetimi. bu sene biraz daha farklıyım nedense. öğleni atlayamıyorum. açlık değil de. canım çekiyor diyeyim. inşallah ben de tez zamanda 2 öğüne düşerim..
Evet canim 2 ogun yiyorum ama kahvaltiyi esim eve geldiginde yapiyorum ogle arasinda yani sabah pek yiyemiyorum sende yaparsin ama erken gune basliyosan tabiki zor
menun guzel tatlim.. fakat bitki cayin cok gibi geldi ..dikkat et bobrekleri yorabilir..zencefil cok iyi bir secim bende cok icerim..hem wc sorununa birebir..aci biber gibi icini isitiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?