Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende o msjmdan sonra cıkıp 45 dk yurudum ozlemcım

ıkıncı ogunum

1 tabak pırasa
1 tabak kt yogurt
acı bıber,fındık,gunkurusu
omega3,rezene çayı

yürüyüşün içincanım insan kendine geliyo dimi yürüyünce yaa..menün de güzel afiyet olsunpanıkledim ben yaza az kaldı:18::18:

yürüyüşün içincanım insan kendine geliyo dimi yürüyünce yaa..menün de güzel afiyet olsunpanıkledim ben yaza az kaldı:18::18:

aynen ozlemcım kendıme geldım vucudum rahatladı gozum gonlum acıldı cıkınca..ıkı cocuk olunca dısarda yurumek zor oluyo fırsatı olanlar hıc durmasın evlerde cıkıp cıkıp yurusunler...
he valla yaza az kaldı tutustuk

slm tatlim..kabizlik icin biraz hareket bol su yesil cay oneririm..mas. diyim bende pek olmuyo..kuru incir hurma cok etkili..himm birde kahve tabiki...9lu cayida denemedim hic bir bilgim yok malesef..

sabah (08:00) 2 yumurta, 1 dilim hellim,5 zeytin, 2 ceviz, 1çeri domates, çay
Öğlen (14:00)
:18::18::18::18::18:yazmasam olur mu ? (atölyede tatlı partisi)
akşam(18:30) 3 çatal menemen , 2 ceviz,1 parça tavuk

merhaba arkadaşlar.

ben yaklaşık 1 buçuk aydır karatay diyetini uyguluyorum. kitabı ilk çıktığında da hemen alıp okumuştum. hemen uygulamaya başlamıştım. bir türlü gitmeyen şu 5 kilodan da kurtulmuştum. 65'ten 60'a misler gibi gelmiştim. e gidince kilolar ohh ne ala vallahi üstüne 1 sene yedim içtim. tartıya bir çıktım ki 70 olmuşum. 1 buçuk ay önce yine başladım diyete. çok düzenli ve kaçamaksız yapıyorum. fakat çok yavaş kilo veriyorum. güzelce de spor yapıyor olmama rağmen 67'yim şuan. hatta küsuratlı 68'e yakın diyebilirim vazgeçmicem ama. hedefim 57. geçen sene kendimi süper zinde hissediyordum. hiç aç kalmadan missssler gibi vermiştim kiloları. bundan sonra da sizinle beraber motive olmak isterim. sürekli takipteydim zaten sizleri. bugünlerde farkettiğim kadarıyla yeni katılanlar da var benim gibi. haydi kızlar. hepberaber verelim kiloları.

Son düzenleme:
ben de bugünkü menümü yazayım.

kahvaltı : pastırmalı yumurta - bolca peynir - 8 zeytin - domates - fındık - 3 kuru kayısı - süt - omega3
öğlen : 1 tabak nohut - 1 kase yoğurt - su - helva (cısssssssss!)
akşam : etli lahana - tavuk sote - yoğurt - su - omega3

etkisi olursa yazarsın canım di mi?

of bende sıkılıyorum bantta...10 gündür hiç yürümedim:18:bugün öğlen normal tempoda 40 dk yürüdüm dışarda

makbule ingilizceyle sorunun ne bakim

ben de çok sıkılıyorum aletle spor yaparken. en iyi çözüm kulaklıkla yüksek seste ve tempolu şarkılar dinlemek. böylece zaman su gibi akıyor diyebilirim. hele 10 şarkı dinlesen 4 dakikadan 40 dakika spor yapmış oluyorsun :)

bağırsak problemleri bir süre sonra geçiyor eğer yeni başladıysan tatlım. bir de bulguru tavsiye ederim. benim için şişkinliklerin tek çaresidir. istersen bir öğün dene. mesela bol tereyağlı biraz da içine zeytinyağı ekleyerek.. ohhh misssss. diyetten önceki günlerimde olsaydım kalkar yapardım şimdi bu saatte :)

2 öğün yiyormuşsun ahh ne güzel yaa.. içim kaldı vallahi. ben geçen sene çok rahat yapmıştım diyetimi. bu sene biraz daha farklıyım nedense. öğleni atlayamıyorum. açlık değil de. canım çekiyor diyeyim. inşallah ben de tez zamanda 2 öğüne düşerim..

iyi aksamlar herkese,SERSUM kisa zamanda dönersin insallah canim,nedir bu böyle?,sen temel tasisin bu topigin,herkese gereken ilgiyi gösteren birkac kisiden biri de sensin.Yaklasik 4 aydir ben buradayim ve ne zaman SERSUM desem yardimci oldun ,cevap verdin,sagol canim,hakkin bana göre büyük.Kisa zamanda dönersin insallah ((

bugünkü yediklerim:sabak klasik karatay kahvaltim,1 ufak portakal,kuruyemis;omega3,demir ilacim
ara:filtre kahve sütlü

ögle:kiymali karnabahar,2 dilim taze kasar,1 avuc kuruyemis

aksam:3 dilim kasar peyniri,1 kabak-2 biber(ufaklardi) bulgurlu-kiymali dolma ve yogurt

hepinize bol leptinli saatler .....yarin görüsürüz...

Evet canim 2 ogun yiyorum ama kahvaltiyi esim eve geldiginde yapiyorum ogle arasinda yani sabah pek yiyemiyorum sende yaparsin ama erken gune basliyosan tabiki zor

Evet canim 2 ogun yiyorum ama kahvaltiyi esim eve geldiginde yapiyorum ogle arasinda yani sabah pek yiyemiyorum sende yaparsin ama erken gune basliyosan tabiki zor

evet canım çok erken başlıyorum güne. 7 buçukta kahvaltımı etmiş oluyorum maalesef. umutsuz iş kadınları

karatayımın çıtırları hepinizi okuyorum sessizden merak etmeyin..o alttaki misafirlerden biri de benim genellikle..hepinizi seviyorum ve desteklerinize çok teşekkür ediyorum..28 i sabahı görüşürüz öpüldünüz..SERSUM..

Son düzenleme:
menun guzel tatlim.. fakat bitki cayin cok gibi geldi ..dikkat et bobrekleri yorabilir..zencefil cok iyi bir secim bende cok icerim..hem wc sorununa birebir..aci biber gibi icini isitiyo..

Öyle mi dersin bilemedim şimdi.
Aslında o bitki çaylarını acıkmamak için içiyorum galiba.
Yeşilçay ve adaçayı bende açlık hissini yok ediyor.
Alışkanlık haline getirdim bir aydır hemen hemen hergün günde 5 kupa ?
Kilo vereceğim diye böbreklerimden olmayayım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…