Öyle mi dersin bilemedim şimdi.
Aslında o bitki çaylarını acıkmamak için içiyorum galiba.
Yeşilçay ve adaçayı bende açlık hissini yok ediyor.
Alışkanlık haline getirdim bir aydır hemen hemen hergün günde 5 kupa ?
Kilo vereceğim diye böbreklerimden olmayayım :18:
kizlar cokmu meyve tüketiyorum?
sabah gec kalktigim icin bir büyük muz yedim ve bir bardak süt ictim.
az öncede kocaman bir elma, bir caybardagi kadar ceviz, 2 incir, 5 gün kurusu kayisi yedim.
yediklerim sizce nasil???
karatayımın çıtırları hepinizi okuyorum sessizden merak etmeyin.. o alttaki misafirlerden biri de benim genellikle..hepinizi seviyorum ve desteklerinize çok teşekkür ediyorum.. 28 i sabahı görüşürüz öpüldünüz..SERSUM..
evet canim 2-3 e dusursen daha iyi olur..ins yaninda bol suyunuda ihmal etmiyorsundur..vucuttan cok su atiyor yesil cay..sende almanyadaydin. sanirsam? neresindensin?evlimisin?cocuk varmi? kac kilo vermeyi dusunuyorsun? ay cok sordum:)
Ya yds sınavına hazırlanıyorum ama çok Zayıf bir seviye ile başladım bazen umutsuzluğa kapılıyorum 50 ve üzeri almam gerekiyorof bende sıkılıyorum bantta...10 gündür hiç yürümedim:18:bugün öğlen normal tempoda 40 dk yürüdüm dışarda
makbule ingilizceyle sorunun ne bakim
Seni özlüyoruz ....karatayımın çıtırları hepinizi okuyorum sessizden merak etmeyin.. o alttaki misafirlerden biri de benim genellikle..hepinizi seviyorum ve desteklerinize çok teşekkür ediyorum.. 28 i sabahı görüşürüz öpüldünüz..SERSUM..
mapusluğum dün gece bitmiş meğersemtükkanı ben açıyorum bugün
geçmişte hepinizin yazdıklarını okudum ve hepinize çok çok teşekkür ederim..hakkaride yaptığım yegane zevkten mahrum kalmak kötüydü..hepinizi özledim
2 gündür hiç kaçamak yapmadım cumaya kadar umarım güzel sonuçlar alırım ve alırız..yeni gelen arkadaşlarımız var hepsine hoşgeldiniz aramıza
diyorum..doğru yerdesiniz..
canım sınav zamanına daha süre varsa ve imkanın varsa ders filan mı alsan acaba...yabancı dil tamamen ilgi ve yetenek işi..ben bu işlerden uzaklaşalı çok oldu ama alacağın puanın neye yarayacağıyla bağlantılı olarak asılabilir ya da olduğu kadar dersin diye düşünüyorum...bu arada aahh aahh ingilizcem okul hayatım boyunca çok iyiydi,şimdi unutmuşum hepsini çocuklar sorunca hönk oluyorum bazenYa yds sınavına hazırlanıyorum ama çok Zayıf bir seviye ile başladım bazen umutsuzluğa kapılıyorum 50 ve üzeri almam gerekiyor
üfff sevmiyorum hiç:18:
aynen canım..ben öğlen arası hava yağışlı değilse yürüyorum ama ayakkabım az topuklu olunca acıtıyo bazen ayağımı,yürüyüş için ayakkabı alıcam odama koyucam haftasonu..evde var bi tane ama bantta yürümek için kullanıyorum onu...ayaklar büyük olunca istediğimi de bulamıyorum ki..aynen ozlemcım kendıme geldım vucudum rahatladı gozum gonlum acıldı cıkınca..ıkı cocuk olunca dısarda yurumek zor oluyo fırsatı olanlar hıc durmasın evlerde cıkıp cıkıp yurusunler...
he valla yaza az kaldı tutustuk
hoşgeldin canım..kaçamaksız yapınca birkaç hafta sonra kilolar 2 şer 3 er gidecek merak etme,motivasyonunu bozmadan devam et..merhaba arkadaşlar.
ben yaklaşık 1 buçuk aydır karatay diyetini uyguluyorum. kitabı ilk çıktığında da hemen alıp okumuştum. hemen uygulamaya başlamıştım. bir türlü gitmeyen şu 5 kilodan da kurtulmuştum. 65'ten 60'a misler gibi gelmiştim. e gidince kilolar ohh ne ala vallahi üstüne 1 sene yedim içtim. tartıya bir çıktım ki 70 olmuşum. 1 buçuk ay önce yine başladım diyete. çok düzenli ve kaçamaksız yapıyorum. fakat çok yavaş kilo veriyorum. güzelce de spor yapıyor olmama rağmen 67'yim şuan. hatta küsuratlı 68'e yakın diyebilirimvazgeçmicem ama. hedefim 57. geçen sene kendimi süper zinde hissediyordum. hiç aç kalmadan missssler gibi vermiştim kiloları. bundan sonra da sizinle beraber motive olmak isterim. sürekli takipteydim zaten sizleri. bugünlerde farkettiğim kadarıyla yeni katılanlar da var benim gibi. haydi kızlar. hepberaber verelim kiloları.
etkisi olursa yazarsın canım di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?