mapusluğum dün gece bitmiş meğersemtükkanı ben açıyorum bugün
geçmişte hepinizin yazdıklarını okudum ve hepinize çok çok teşekkür ederim..hakkaride yaptığım yegane zevkten mahrum kalmak kötüydü..hepinizi özledim
2 gündür hiç kaçamak yapmadım cumaya kadar umarım güzel sonuçlar alırım ve alırız..yeni gelen arkadaşlarımız var hepsine hoşgeldiniz aramıza
diyorum..doğru yerdesiniz..
sersum çok sevindimmmmapusluğum dün gece bitmiş meğersemtükkanı ben açıyorum bugün
geçmişte hepinizin yazdıklarını okudum ve hepinize çok çok teşekkür ederim..hakkaride yaptığım yegane zevkten mahrum kalmak kötüydü..hepinizi özledim
2 gündür hiç kaçamak yapmadım cumaya kadar umarım güzel sonuçlar alırım ve alırız..yeni gelen arkadaşlarımız var hepsine hoşgeldiniz aramıza
Kursa gidiyorum zaten canım 1 ay kaldı sınava bakalım artık olduğu kadar olacakcanım sınav zamanına daha süre varsa ve imkanın varsa ders filan mı alsan acaba...yabancı dil tamamen ilgi ve yetenek işi..ben bu işlerden uzaklaşalı çok oldu ama alacağın puanın neye yarayacağıyla bağlantılı olarak asılabilir ya da olduğu kadar dersin diye düşünüyorum...bu arada aahh aahh ingilizcem okul hayatım boyunca çok iyiydi,şimdi unutmuşum hepsini çocuklar sorunca hönk oluyorum bazen
aynen canım..ben öğlen arası hava yağışlı değilse yürüyorum ama ayakkabım az topuklu olunca acıtıyo bazen ayağımı,yürüyüş için ayakkabı alıcam odama koyucam haftasonu..evde var bi tane ama bantta yürümek için kullanıyorum onu...ayaklar büyük olunca istediğimi de bulamıyorum ki..
hoşgeldin canım..kaçamaksız yapınca birkaç hafta sonra kilolar 2 şer 3 er gidecek merak etme,motivasyonunu bozmadan devam et..
Sersum gelmeni dört gözle bekliyorum...karatayımın çıtırları hepinizi okuyorum sessizden merak etmeyin.. o alttaki misafirlerden biri de benim genellikle..hepinizi seviyorum ve desteklerinize çok teşekkür ediyorum.. 28 i sabahı görüşürüz öpüldünüz..SERSUM..
tamam canım başarılar dilerim inşallah herşey yolunda giderKursa gidiyorum zaten canım 1 ay kaldı sınava bakalım artık olduğu kadar olacak
Günaydınlarr..
dün akşam için menü bildirimimi yapayım hemen:
1 kase yoğurt
1 tabak ıspanak yemeği
4 ceviz
bol sıvı
bugünkü kahvaltım.
1 yumurta
1 domates
1 dilim peynir
tarçınlı yeşil çay
spor olarak ise dün yemekten sonra yarım saat zumba yaptım
Canım ben evde olduğum zamanlarda leslie ile yürüyorum Youtube yapınca çıkıyor videolarslm kızlar bende karatay kıtabını aldım nerdeyse 1.5 gunde kıtabı bıtırdım veee dıyete bugun başladım ama tartılamadım bu akşam tartılmayı dusunuyorum başlangıç kılomu bıleyım dıye sonra yazarım zayıflayınca bırde bı sey sorucam calışan bayanlar evde spor yapanınız var mı varsa ne yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz yurumeye pek imkanım yok benım maalesef
sersum neler olmuş öyle..geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah bacım ya, valla garip bi çekiciliğin var vesselamniye AVM ye filan gitmeyip burda sohbet ediyosun ki sende canım yaa şaka bi yana özledik vallahi
tamam canım başarılar dilerim inşallah herşey yolunda gider
hoşgeldin aramıza canımslm kızlar bende karatay kıtabını aldım nerdeyse 1.5 gunde kıtabı bıtırdım veee dıyete bugun başladım ama tartılamadım bu akşam tartılmayı dusunuyorum başlangıç kılomu bıleyım dıye sonra yazarım zayıflayınca bırde bı sey sorucam calışan bayanlar evde spor yapanınız var mı varsa ne yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz yurumeye pek imkanım yok benım maalesef
günaydın canım,benim annemin adı selma..ben de selmanın kızıyım yaniGünaydiiiin
dün aksamki menüm:
8 köfte, firinda kabak, haslanmis havuc, salata bol yogurt
bu sabah:
bir bardak süt, 4-5 kayisi, 2 incir, kuruyemis
ögle:
keten tohumlu yogurt
aksam:
firinda somon baligi
köfte corbasi
veee hocaminizin kitabindan topcata corbasi
hafta ici cok düzenli geciyor.. ama hafta sonlari misafir git gel derken o kadar kacamak yapiyorumki :2:
hoşgeldin aramıza canımkoşu bandın ya da başka bi spor aletin varsa onu kullanırsın,yoksa arkadaşlar leslie yapıyolar,bikaç sayfa önceye gidersen leylak84 arkadaşımız linkini vermişti ordan bakarsın...ya da oryantal,zumba gibi dansları evde spor niyetine yapabilirsin..ben de çalışıyorum,ya öğlen arası yürüyüşümü yapıyorum ya da kşam evdeki bantta yürüyorum canım
günaydın canım,benim annemin adı selma..ben de selmanın kızıyım yanimenün güzel ama havucu haşlayıp yedin mi şeker etkisi yapıyo dikkat et..hiç sorma ben de hep haftasonu cozutuyorum yaa
sen de hoşgeldin canımmenülerin gayet güzel ama kahvaltın az olmuş,zeytin ve kuruyemiş yok,doydun mu bununla..karatayın temeli çok güçlü bi kahvaltı ile güne başlayıp 4-5 saat acıkmamak..bu gerçekten insana dinçlik veriyor..hımm zumba iyiymiş,yapabilene
teşekkür ederim canım umarım
aaa ne güzel canim, senide annenide cooook sevdim
dogru.. hatirlattigin icin cok sagol, okumustum ama unutmusum :2:
anladım canım..ekmeksiz yumurtayı yemekte zorlanman bence tamamen alışkanlık meselesi..çayı şekersiz içememek gibi..zamanla alışıyor insan..yumurtayı peynirli ya da başka bişeyli omlet şeklinde dene bakalım sonuç ne olacak..
hoşbuldumevet kesinlikle acıktım fakat malum ay sonu olunca evde kalanlarla yetindim bugün 1ine kadar biraz sıkarım artık dişimi...birde yumurtayı ekmeksiz yerken ben inanılmaz zorlanıyorum bu durumda olup önerisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?