Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar ..iyi misiniz?

ben iyi değilim..ben kime yazmam gerekiyor bilmiyorum ama bir zaman mazeretli olmak istiyorum..menü bildirimi yapamayacağım..
15 gün kadar burada menü yazamam..

inşallah toparlanırsam geleceğim tekrar..

kizlar sabah dayanamadim tartildim
300gr vermisim, 66.2 olmusum.. insallah cumaya kadar 65,9u görürüm
gözün aydın canım,cuma daha da azını görürsün inşallah

hayrola canım,kötü bişey yoktur inşallah..sersum mesajını görürse izinli yazar seni,sen iyi ol önemli değil..

merhaba kizlar ..
dun nete girdim fakt buraya gelemedim nasilsiniz??
bol kacamakli bir gundu dun .. ee son gundu tabiki bugun detox kuru yapiyorum o kadar yedik 2 gun boyle sivi seyler alacagim bahara da giriyoruz yavas yavas iyi gelir temizlenirim diye dusundum yaza ne kadi burda verilecek kilolarimiz hala bizimle..

sabah ; 1 kase yogurt ve bir tane salatalik , iki fincan sutl kahve.

birazdan Leslie Sansone yapacagim ,,, optum sizleri simdi sizleri okuyacagim ,,

Neyin var dilek

Sabah kaşarlı omlet eşliğinde klasik kahvaltı

belki çok problem değil bazıları için ama ben 1 yıla yakın zamandır adliyenin katiplik sınavına girmek için klavye çalışıyordum..klavyemi bile değiştirdim..
f klavye aldım ve 3 dakikada 160 yazar oldum

dün başvuru için adliyeye gittim..
tüm evraklarımı hazır ettikten sonra..

ama başvuru yapamadım..

35 yaşım dolmuş dediler...

kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar..

sınava 40 gün kadar kalmıştı..boşa hazırlanmışım bunca zaman..

tek ümidim merkezi atamalar oldu

dua ediyorum şimdi ...inşallah hayırlısıyla kendi kpss puanımla atanayım diye...

Son düzenleme:

Burdan uzaklaşır kendi içine kapanırsan daha da kötü hissedersin kendini düşün düşün harap olursun. Sen bilirsin ama bence kal burada en azından kafan dağılır...Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Sersum hoşgeldin Özlettin kendini...

Üfürükten prensesimiz gitmiş bu seferde :44::44::44:

sersum can hosgeldin ,,

ah canim ya .. hayirlisi ne ise o olsun bence umudunu kaybetme dua edelim senin icin suan icin dua dan baska eliminzden birsey gelmez .. insallah atanirsin canim ve inallah hersey gonlun gibi guzel olur ..

canım her şeyde vardır bi hayır,üzülme,memuriyete ilk girişin mi olacaktı..başka şekilde ataman yapılır umarım,ya da klavye bilgini değerlendirebileceğin bi iş fırsatı gelir,umudunu yitirme ve burada kal

Kızlar yaa bende bu diyeti çok duydum yapasım da var ama çalışanlar nasıl uyguluyor bunu ? Bir de yapanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler bir de spor yaptınız mı ben iş yerinde akşama kadar oturmak zorundayım nasıl olcak bilmiyorum (

ya bızım ahçı pirinçle bulguru krıştırıp pilav yapmış onu yeddım fark eduınce bıraktım
öğlen menum mercımek çorbaıs bulgur pilavı dıye yedığım bulgur +pirinç karşımı pilav
mercımek çorbası

canım benim vardır herşeyde bir hayır. sen hiç üzme tatlı canını. bir kapı kapanırsa da başka bir kapı açılır. ama bence aramızdan ayrılma. arkdasımzıın dediği gbi hepten içine kapanırsın. bu da sana zarar bence. biz senin için bol bol dua ederiz. sende kırma ümidini

Topikte çoğu arkadaşımız çalışıyor sanırım...Bence çalışan için gayet rahat bir diyet kendine uygun mutlaka bir çeşitte olsa yemek bulabiliyorsun.Ben önceden dukan diyeti yapıyordum yemeğimi evden getirmek zorunda kalıyordum ama karatayda mutlaka bana uyan bir yemek oluyor iş yerinde.Metobalizmaya bağlı olarak ayda 4-8 kilo arası veren var sanırım.Bu tamamen senin bünyen ile alakalı bir durum.Eve gittiğinde yapabilirsin ya da 1-2 durak önce inip yürüyebilirsin eve kadar

Bizim ahçıda yapıyor bazen Bu pilavın mantığı ne anlayamadım henüz ya tamamen bulgur olsun ya da pirinç

Öyle yapayım canım, peki burada örnek menüler veriyor musunuz ben hiç bilmiyorum nasıl olduğunu okuyacağım şimdi hepsini

hoşgeldin aramıza sabah aç karnına tartıl bence daha iyi olur.....

senin adına gerçekten çok üzüldüm hayal kırıklığı nedir şu dönemlerde bende çok iyi biliyorum ama artık şuna inanıyorum her şerde mutlaka bir hayır vardır üzme kendini nolur daha güzel günlerin olacağına inan ve aramızdan ayrılma ben daha bir çoğunuzun isimlerini bile bilmiyorum pazartesi dahil oldum gruba fakat hepinizden o kadar güzel enerji alıyorum ki daha önceden tanışıyormuşuz gibi...çok sıkıldığım sona geldim dediğim anlarda hep rahmetli dedemin söyledikleri gelir aklıma;
''sen hiç durmadan yağmur yağdığını havanın sürekli bulutlarla kaplı olduğunu gördünmü hiç mi açmaz güneş hiç mi çıkmaz gökkuşağı''
ve işte bu sefer açmıyor güneş dediğim son noktada açar hep güneş. senin içinde bu süreç son olmasın umudunu kaybetme sakın...inşallah ALLAH'ım gönlüne göre verir KPSS puanınla hayal bile edemediğin yerlere atanırsın...

Dukan deneyimim hüsranla sonuçlandı ve geri döndüm
Karatay gibisi yok valla.
Zeytini zeytinyağını cevizimi bakliyatları özledim bile 2-3 günde.
Yeyicekler okadar sınırlıki, insanın gözü aç bikere.. Karnı nasıl doyysun.
Protein günündesin ve balık ızgara yiyorsun yanında salata yok.. İnsan hayattan soğur :))))
Karatayı sevmemde sizlerinde etkisi büyük..
Geçmişi tam okumadım ama bazı arkadaşlar buradaki konuşmalardan rahatsız olmuş..
Ben nereye yazdıysam burdaki samimi cevapları alamadım.. Hem burası gibi akıcı değil.. Sayfalar ilerlemiyor bile.
Listeye hemen girebilirmiyim tekrar bilmiyorum ama 3 günlük menümü paylaşıcam sizlerle...

1 aydır 68 kiloda takılı kaldım. Kaçamak yapıyorum evet ama az az da olsa vermeyi bekliyorum. Veremediğimi görünce çok üzülüyorum. Hiç spor yapamıyorum. Sanırım spora başlasam iyi olacak ama nasıl. Bebeğim var yürüyüş yapamıyorum. Evdede yapmaya vakit bulamıyorum zaten çok yoruluyorum.
Eliptik bisiklet istiyorum ama alamadım daha. İnşallah alırımda işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…