Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pazartesi (karatay değil)
Kahvaltı
Yulaf kepeğinden krep
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Hindi füme
Form çayı
Öğlen
Light kola
Akşam
Et kavurma
Yoğurt
Ayran
Akşam malesef bi sürü kaçamak yaptım kocam ye boşver sonra başlarsın dedi ve yedirdi
Cipsler çikolatalar falan;((

Salı (karatay değil)
Peynirli omlet
Hindi füme
Çay

Öğlen
Yulaf kepekli yoğurt
Akşam
Fırında köfte patates
Ben sadece köftesinden yedim
Dayanamadım ve eşime koyduğum makarnadan yedim az
Sonrası geldi
Çiğköfte ve Rus salatası aldım bi kaç çatal
Sonra pes ettim Zaten

Çarşamba ( bugün karatay)
Menemen yaptım bol domatesli biberli
Peynir çeşitleri
Zeytin
Form çayı
Cevizim kalmamış yiyemedim.
Akşamada dünkü köfteden yerim yanınada çorba Yada salata yaparım

canım üzüldüm senin için inşallah merkezi atamada yerleşirsin canım

Yulaf kepeğini kullananlar var mı aranızda? Ben kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Yasak değil dimi?
Hem doyurucu hem zayıflamaya etkisi var hemde bağırsaklarıma iyi geldi gibi?
Yoğurda karıştırıp yedim dün. Sarımsak ve baharat ekledim hem tadı fena değildi. Hemde baya tok tuttu?

Sizin fikriniz nedir bu konuda ???

hayırdır nedir bu mapusluk gene ne oldu annem :S geçmişi okumadım ama neler oluyor.????

okudum sorununu canım ama sıkma canını aramızdan ayrılma bence.. burayı yazmasan bile okumak iyi geliyor..

öğlen yemeğim

1 kase kuru cacık
1 kase yeşil karışık salata (üzüm sirkesi ile)
mercimek çorbası
3 dilim pancar salatası

Kızlarr selamm. ben döndüm artık. ama daha karataya dönemedim henüz. Nişanlım da istemiyor diyet yapmamı ama bilmiyorum. okula ve buradaki evime alışamadım henüz. düzene oturtmam lazım. ama çok özledim kahvaltılarımı. ve bu arada başladıgım kiloma döndüm gibi duruyor. off offf

Bu hafta listeyi ben yapıyorum arkadaşlar. en fazla kilo alan ben olacagım galiba :))) neyse sıkı yönetime devam. benim ödem atmam lazım şişkinlik var aşırı. bir de regl dönemim yaklaşıyor sanırım düzensiz...

neyse önümüze bakacağız. bir an önce toparlamam için canta valiz gaz depik yapın bişiler yaaa. düğüne ne kaldı şurdaaa offff

slm kızlar
bugunku menum :
sabah:
2 yumurta +peynır+zeytın

ara:cay+kuru ıncır

oglen:sebzelı mısket kofte+bulgur pılavı+cacık

sımdı lımonlu yesıl cayımı ıcıyorum

kızlar patates yasak dercesı ne ama genelde dısarda yedıgım ııcn hep patateslı oluyor yemeklerım ,yemeklerde yasakmı acaba haslama olarak ..

canim yulaf kepegi icin birsey diyemiyecegim..

ama o saydiklarinin aynisini keten tohumuda yapiyor

bende yogurda karistiriyorum, bagirsaklara cok iyi geliyor ve tok tutuyor.
mesela az önce yine yedim kocaman bir kase yogurdu 3 kasik keten tohumu ile.
bes saat sonra aksam yemegimi yiyecegim.

aramıza dönmene sevindimbeni de dukandan kalan kepeğim var,arada pizza falan yapıyorm kendime,ama o gün için kuryemiş hakkımı tüketmiyorm

cnm herseyde bır hayır vardır uzulme hıc bence burayıda bırakma kafa dagıtmıs olursn ..bende gırecektım bu sınava ama cok arastırdım herkes bozuna ugrasma buyuk torpıl donuyor dedıelr hatta savcı bır tanıdıgımız var o bıle oyle soyledı zaten gırecek olanlar bellı ısımlerı ankaradan gelıyor dedı ..benımde ıkı arkadasım bu sınava gırdı ıkı yıl ust uste bırtanesı ılk yıl klavyeden yuksek cektıgı halde mulakatta bıraktılar cunku adamı yoktu ama dıger yıl bırını buldu dusuk cektıgı halde gectı sınavı dıger arakadasımda gecens ene gırdı 80 gıbı bır rakam aldı mulakatta ıyı gectı dedı ama kalmıs busene tekarra gırıyor sınava cok calıstı ama oda soyluyor ve torpıl arıyor yanı oyle bır zamandayız kı kımse alnının hakkıyla bıryere gelemıyor buzaman torpıl zamanı olmus kpss de o durumda hıc kendını kasma arkadasım belkı uztune bıde sınav stresı cekecektın

cnm ben calısıyorum sabah evde yada ısyerıne getırıyorum 2 yumurta peynır zeytın +oglenlerıde genelde aksamdan kalan yemek getıryorum yada dısardan ızgara turu yıyorum yanı bu dıeyetta mutlaka kendıne gore yıyecek bısey bulursun calıstıgın ıcın bıraz zor oluyor tam uygulayamadıgım zamanlar oluyor cok zor durumda kaldıgımda cornfleaks bulunduruom ayanımda sutle yıyorum yasak ama hıc olmazsa dıgerlerınden daha masum ben 1,5 ay oldu baslayalı 5 kılo verdım kacamaklarım olmasa daha dıkkat etsem daha fazla verırıdım belkıde ama burası tam sana gore guzle kılo verırsın

hos geldın karatay candır

Öyle yapayım canım, peki burada örnek menüler veriyor musunuz ben hiç bilmiyorum nasıl olduğunu okuyacağım şimdi hepsini

Sanırım hocamızın kitaplarını okumadın...Öncelikle en azından 2. kitabını okumanı tavsiye ederim.Herşey daha netleşir kafanda okursan.Burada günlük menülerimizi paylaşıyoruz baya yol gösterici oluyor

Dukan da yulaf kepeği kullanılmasının sebebi diyette hiç karbonhidrat olmamasından dolayı bildiğim kadarıyla.Karatay diyetinde karbonhidrat ihtiyacımızı gıdalardan alıyoruz fazlası kilo verimini yavaşlatır diye düşünüyorum ben

Eğer ipin ucunu sıkı tutarsan izinde aldığın kiloları en fazla 2 hafta içerisinde verirsin diye düşünüyorum.Onlar henüz vücuduna yerleşmemiştir bence...

Hoşgeldin

Eğer ipin ucunu sıkı tutarsan izinde aldığın kiloları en fazla 2 hafta içerisinde verirsin diye düşünüyorum.Onlar henüz vücuduna yerleşmemiştir bence...

Hoşgeldin

Hoşbuldum canımm. evet bencede. umarım öyle olur. sıkı tutma zamanı. düzenimi bir oturtayım. hemen devam edeceğim karatayıma inşallah.

cnm bu keten tohumu akdım ama bunu kullanınca bol su ıcmen gerekıyormus heralde ben cok su ıcemıyorum acaba gunde ne kadar su ıcıyorsun ben en fazla 1 lt ıcıyorum kullansam ketentohumunu bana bır zararı olurmu

canim merhaba,
yulaf kepegi karatay da maalesef yasak ..
ama ben canim kek kurabiye cektiginde cok sik olmamak sarti ile ayda 1 bilemedin 2 ayda 1 kere yulaf unlu kek veya yulaf unlu kurabiye yapiyorum. Ama ben yulaflari butun butun alip cekiyorum unu kendim yapiyorum canim ..
ve kullanmasak daha iyi ama can bu cekiyor ..

bugun sivi gunumde yim kizlar .. Kendi kendime bir detox iste neyse

oglen; bol korili ve acili lahana corbasi ictim.
ve 2 mile Leslie sansone yaptim

https://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs

cnm bu keten tohumu akdım ama bunu kullanınca bol su ıcmen gerekıyormus heralde ben cok su ıcemıyorum acaba gunde ne kadar su ıcıyorsun ben en fazla 1 lt ıcıyorum kullansam ketentohumunu bana bır zararı olurmu

evet canim, bol su icmezsen Allah göstermesin bagirsaklarin zarar görürmüs.

ben eskiden toplam en fazla 1 litre sivi tüketiyordum.
suan ortalama 2-2.5 litre su iciyorum.

calistigim icin düzene koydum, her iki saatte bir yesil veya meyve cayi iciyorum.
ayrica her gün 1,5lt su aliyorum yanima ve o siseyi bitirmeden eve gitmiyorum
birde yaklasik 0,3l süt iciyorum her gün.

Sıkma canını tatlım,herşeyde bir hayır vardır böyle düşün

Hoşgeldin canımkiloları takma kafana,nasılsa vermen gereken fazla bi kilon yok.kısa zamanda halledersin sen onu

Peki spor yapıyomusun Canımm, sporsuz bi işe yaramaz hemde sarkma olur diye korkuyorum ://

arkadaslar omega3 almaya baslamak istiyorum ne zamandir, ama gelin görünki ben almanyadayim
ve malesef burdaki kapsüllerde jelatin o bir hayvandan oluyor genellikle.

suan arastiriyorum, kac kapsül alinmasi gerekiyor günde?

arkadaslar omega3 almaya baslamak istiyorum ne zamandir, ama gelin görünki ben almanyadayim
ve malesef burdaki kapsüllerde jelatin o bir hayvandan oluyor genellikle.

suan arastiriyorum, ne kadar omega3 alinmasi gerekiyor bi günde?
yararlarini gören varmidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…