canım üzüldüm senin için inşallah merkezi atamada yerleşirsin canımbelki çok problem değil bazıları için ama ben 1 yıla yakın zamandır adliyenin katiplik sınavına girmek için klavye çalışıyordum..klavyemi bile değiştirdim..
f klavye aldım ve 3 dakikada 160 yazar oldum
dün başvuru için adliyeye gittim..
tüm evraklarımı hazır ettikten sonra..
ama başvuru yapamadım..
35 yaşım dolmuş dediler...
kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar..
sınava 40 gün kadar kalmıştı..boşa hazırlanmışım bunca zaman..
tek ümidim merkezi atamalar oldu
dua ediyorum şimdi ...inşallah hayırlısıyla kendi kpss puanımla atanayım diye...
mapusluğum dün gece bitmiş meğersemtükkanı ben açıyorum bugün
geçmişte hepinizin yazdıklarını okudum ve hepinize çok çok teşekkür ederim..hakkaride yaptığım yegane zevkten mahrum kalmak kötüydü..hepinizi özledim
2 gündür hiç kaçamak yapmadım cumaya kadar umarım güzel sonuçlar alırım ve alırız..yeni gelen arkadaşlarımız var hepsine hoşgeldiniz aramıza
diyorum..doğru yerdesiniz..
merhaba arkadaşlar ..iyi misiniz?
ben iyi değilim..ben kime yazmam gerekiyor bilmiyorum ama bir zaman mazeretli olmak istiyorum..menü bildirimi yapamayacağım..
15 gün kadar burada menü yazamam..
inşallah toparlanırsam geleceğim tekrar..
Yulaf kepeğini kullananlar var mı aranızda? Ben kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Yasak değil dimi?
Hem doyurucu hem zayıflamaya etkisi var hemde bağırsaklarıma iyi geldi gibi?
Yoğurda karıştırıp yedim dün. Sarımsak ve baharat ekledim hem tadı fena değildi. Hemde baya tok tuttu?
Sizin fikriniz nedir bu konuda ???
Yulaf kepeğini kullananlar var mı aranızda? Ben kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Yasak değil dimi?
Yoğurda karıştırıp yedim dün. Sarımsak ve baharat ekledim hem tadı fena değildi. Hemde baya tok tuttu?
belki çok problem değil bazıları için ama ben 1 yıla yakın zamandır adliyenin katiplik sınavına girmek için klavye çalışıyordum..klavyemi bile değiştirdim..
ama başvuru yapamadım..
dua ediyorum şimdi ...inşallah hayırlısıyla kendi kpss puanımla atanayım diye...
Kızlar yaa bende bu diyeti çok duydum yapasım da var ama çalışanlar nasıl uyguluyor bunu ? Bir de yapanlar ne kadar sürede kaç kilo verdiler bir de spor yaptınız mı ben iş yerinde akşama kadar oturmak zorundayım nasıl olcak bilmiyorum(
Dukan deneyimim hüsranla sonuçlandı ve geri döndüm
Karatay gibisi yok valla.
Zeytini zeytinyağını cevizimi bakliyatları özledim bile 2-3 günde.
Yeyicekler okadar sınırlıki, insanın gözü aç bikere.. Karnı nasıl doyysun.
Protein günündesin ve balık ızgara yiyorsun yanında salata yok.. İnsan hayattan soğur :))))
Karatayı sevmemde sizlerinde etkisi büyük..
Geçmişi tam okumadım ama bazı arkadaşlar buradaki konuşmalardan rahatsız olmuş..
Ben nereye yazdıysam burdaki samimi cevapları alamadım.. Hem burası gibi akıcı değil.. Sayfalar ilerlemiyor bile.
Listeye hemen girebilirmiyim tekrar bilmiyorum ama 3 günlük menümü paylaşıcam sizlerle...
1 aydır 68 kiloda takılı kaldım. Kaçamak yapıyorum evet ama az az da olsa vermeyi bekliyorum. Veremediğimi görünce çok üzülüyorum. Hiç spor yapamıyorum. Sanırım spora başlasam iyi olacak ama nasıl. Bebeğim var yürüyüş yapamıyorum. Evdede yapmaya vakit bulamıyorum zaten çok yoruluyorum.
Eliptik bisiklet istiyorum ama alamadım daha. İnşallah alırımda işe yarar...
Öyle yapayım canım, peki burada örnek menüler veriyor musunuz ben hiç bilmiyorum nasıl olduğunu okuyacağım şimdi hepsini
Kızlarr selamm. ben döndüm artık. ama daha karataya dönemedim henüz. Nişanlım da istemiyor diyet yapmamı ama bilmiyorum. okula ve buradaki evime alışamadım henüz. düzene oturtmam lazım. ama çok özledim kahvaltılarımı. ve bu arada başladıgım kiloma döndüm gibi duruyor. off offf
Bu hafta listeyi ben yapıyorum arkadaşlar. en fazla kilo alan ben olacagım galiba :))) neyse sıkı yönetime devam. benim ödem atmam lazım şişkinlik var aşırı. bir de regl dönemim yaklaşıyor sanırım düzensiz...
neyse önümüze bakacağız. bir an önce toparlamam için canta valiz gaz depik yapın bişiler yaaa. düğüne ne kaldı şurdaaa offff
Eğer ipin ucunu sıkı tutarsan izinde aldığın kiloları en fazla 2 hafta içerisinde verirsin diye düşünüyorum.Onlar henüz vücuduna yerleşmemiştir bence...
Hoşgeldin
canim yulaf kepegi icin birsey diyemiyecegim..
ama o saydiklarinin aynisini keten tohumuda yapiyor
bende yogurda karistiriyorum, bagirsaklara cok iyi geliyor ve tok tutuyor.
mesela az önce yine yedim kocaman bir kase yogurdu 3 kasik keten tohumu ile.
bes saat sonra aksam yemegimi yiyecegim.
cnm bu keten tohumu akdım ama bunu kullanınca bol su ıcmen gerekıyormus heralde ben cok su ıcemıyorum acaba gunde ne kadar su ıcıyorsun ben en fazla 1 lt ıcıyorum kullansam ketentohumunu bana bır zararı olurmu
Sıkma canını tatlım,herşeyde bir hayır vardır böyle düşünbelki çok problem değil bazıları için ama ben 1 yıla yakın zamandır adliyenin katiplik sınavına girmek için klavye çalışıyordum..klavyemi bile değiştirdim..
ama başvuru yapamadım..
Kızlarr selamm. ben döndüm artık. ama daha karataya dönemedim henüz. Nişanlım da istemiyor diyet yapmamı ama bilmiyorum. okula ve buradaki evime alışamadım henüz. düzene oturtmam lazım. ama çok özledim kahvaltılarımı. ve bu arada başladıgım kiloma döndüm gibi duruyor. off offf
Bu hafta listeyi ben yapıyorum arkadaşlar. en fazla kilo alan ben olacagım galiba :))) neyse sıkı yönetime devam. benim ödem atmam lazım şişkinlik var aşırı. bir de regl dönemim yaklaşıyor sanırım düzensiz...
neyse önümüze bakacağız. bir an önce toparlamam için canta valiz gaz depik yapın bişiler yaaa. düğüne ne kaldı şurdaaa offff
cnm herseyde bır hayır vardır uzulme hıc bence burayıda bırakma kafa dagıtmıs olursn ..bende gırecektım bu sınava ama cok arastırdım herkes bozuna ugrasma buyuk torpıl donuyor dedıelr hatta savcı bır tanıdıgımız var o bıle oyle soyledı zaten gırecek olanlar bellı ısımlerı ankaradan gelıyor dedı ..benımde ıkı arkadasım bu sınava gırdı ıkı yıl ust uste bırtanesı ılk yıl klavyeden yuksek cektıgı halde mulakatta bıraktılar cunku adamı yoktu ama dıger yıl bırını buldu dusuk cektıgı halde gectı sınavı dıger arakadasımda gecens ene gırdı 80 gıbı bır rakam aldı mulakatta ıyı gectı dedı ama kalmıs busene tekarra gırıyor sınava cok calıstı ama oda soyluyor ve torpıl arıyor yanı oyle bır zamandayız kı kımse alnının hakkıyla bıryere gelemıyor buzaman torpıl zamanı olmus kpss de o durumda hıc kendını kasma arkadasım belkı uztune bıde sınav stresı cekecektın
cnm ben calısıyorum sabah evde yada ısyerıne getırıyorum 2 yumurta peynır zeytın +oglenlerıde genelde aksamdan kalan yemek getıryorum yada dısardan ızgara turu yıyorum yanı bu dıeyetta mutlaka kendıne gore yıyecek bısey bulursun calıstıgın ıcın bıraz zor oluyor tam uygulayamadıgım zamanlar oluyor cok zor durumda kaldıgımda cornfleaks bulunduruom ayanımda sutle yıyorum yasak ama hıc olmazsa dıgerlerınden daha masum ben 1,5 ay oldu baslayalı 5 kılo verdım kacamaklarım olmasa daha dıkkat etsem daha fazla verırıdım belkıde ama burası tam sana gore guzle kılo verırsın
hos geldınkaratay candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?