mapusluğum dün gece bitmiş meğersemtükkanı ben açıyorum bugün
geçmişte hepinizin yazdıklarını okudum ve hepinize çok çok teşekkür ederim..hakkaride yaptığım yegane zevkten mahrum kalmak kötüydü..hepinizi özledim
2 gündür hiç kaçamak yapmadım cumaya kadar umarım güzel sonuçlar alırım ve alırız..yeni gelen arkadaşlarımız var hepsine hoşgeldiniz aramıza
diyorum..doğru yerdesiniz..
bugun sivi gunumde yim kizlar .. Kendi kendime bir detox iste neyse
oglen; bol korili ve acili lahana corbasi ictim.
ve 2 mile Leslie sansone yaptim
https://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs
arkadaslar omega3 almaya baslamak istiyorum ne zamandir, ama gelin görünki ben almanyadayim
ve malesef burdaki kapsüllerde jelatin o bir hayvandan oluyor genellikle.
suan arastiriyorum, ne kadar omega3 alinmasi gerekiyor bi günde?
yararlarini gören varmidir acaba?
teşekkür ederim ..inşallah ..burada kalayım..canım her şeyde vardır bi hayır,üzülme,memuriyete ilk girişin mi olacaktı..başka şekilde ataman yapılır umarım,ya da klavye bilgini değerlendirebileceğin bi iş fırsatı gelir,umudunu yitirme ve burada kal
haklısın zaten depresyona çok çabuk girerim ben ..teşekkür ederim..canım benim vardır herşeyde bir hayır. sen hiç üzme tatlı canını. bir kapı kapanırsa da başka bir kapı açılır. ama bence aramızdan ayrılma. arkdasımzıın dediği gbi hepten içine kapanırsın. bu da sana zarar bence. biz senin için bol bol dua ederiz. sende kırma ümidini
inşallah makbule'ciğim...canım üzüldüm senin için inşallah merkezi atamada yerleşirsin canım
ben de öyle düşünüyorum ..o şekilde kendimi rahatlatmaya çalışorulm..girecekler zaten belli belki..ben boş yere 40 gün çalışıp kendimi paralayacaktımcnm herseyde bır hayır vardır uzulme hıc bence burayıda bırakma kafa dagıtmıs olursn ..bende gırecektım bu sınava ama cok arastırdım herkes bozuna ugrasma buyuk torpıl donuyor dedıelr hatta savcı bır tanıdıgımız var o bıle oyle soyledı zaten gırecek olanlar bellı ısımlerı ankaradan gelıyor dedı ..benımde ıkı arkadasım bu sınava gırdı ıkı yıl ust uste bırtanesı ılk yıl klavyeden yuksek cektıgı halde mulakatta bıraktılar cunku adamı yoktu ama dıger yıl bırını buldu dusuk cektıgı halde gectı sınavı dıger arakadasımda gecens ene gırdı 80 gıbı bır rakam aldı mulakatta ıyı gectı dedı ama kalmıs busene tekarra gırıyor sınava cok calıstı ama oda soyluyor ve torpıl arıyor yanı oyle bır zamandayız kı kımse alnının hakkıyla bıryere gelemıyor buzaman torpıl zamanı olmus kpss de o durumda hıc kendını kasma arkadasım belkı uztune bıde sınav stresı cekecektın
haklısın ..öyledir tabi..hep hayırlısını isteyince ..böylede hayal kırıklığına da uğrayınca ..hayırlıdır diye düşünemiyor insan..Sıkma canını tatlım,herşeyde bir hayır vardır böyle düşün
16:
sağolasın..Canim benim sende hosgeldin.
Makbulecim seninde sinavindaAllah yardimcin olsun.
Dilek kardes ins en mutlu olacagin yerde olursun.
Benim gibi yeni olan kardesler ins hep beraber veririz kilolarimizi bu sicak ortamda
Sabah:
2 kk yumurta
Ve karatay kahvalti tabagi
Aksama
Dunden kalan firinda kanat
Kizlar bende bugun platese basladim
Suyum ckti ya ne kadar yoruldum
Hoşgeldin canımkiloları takma kafana,nasılsa vermen gereken fazla bi kilon yok.kısa zamanda halledersin sen onu
SADECE-ASKIM seni gördügüme de sevindim,sen de hosgeldin:))Daha evvel nasil verdiysen yine verebilirsin,takilma bence aldiklarina,önüne bak :))
herkese güzel,hereketli,bol leptinli bir ögleden sonra diliyorum :)) herkes iyidir insallah:)
arkadaslar omega3 almaya baslamak istiyorum ne zamandir, ama gelin görünki ben almanyadayim
ve malesef burdaki kapsüllerde jelatin o bir hayvandan oluyor genellikle.
suan arastiriyorum, kac kapsül alinmasi gerekiyor günde?
evet canim, bol su icmezsen Allah göstermesin bagirsaklarin zarar görürmüs.
ben eskiden toplam en fazla 1 litre sivi tüketiyordum.
suan ortalama 2-2.5 litre su iciyorum.
calistigim icin düzene koydum, her iki saatte bir yesil veya meyve cayi iciyorum.
ayrica her gün 1,5lt su aliyorum yanima ve o siseyi bitirmeden eve gitmiyorum
birde yaklasik 0,3l süt iciyorum her gün.
Peki spor yapıyomusun Canımm, sporsuz bi işe yaramaz hemde sarkma olur diye korkuyorum ://
tatlim ben dm den aliyorum bitkisel olandan..pflanzliche omega3 leinöl 1000 lik..vejeteryanlar icin bu..
ahh super
bende ondan alirim, cok sagol canim..
peki etkisini görüyormusun, yani genel olarak omega 3 ün?
aslinda ben yapip biraktim genelde karatayi o siralar kullanmistim su an kullanmiyorum trye gidicem ordan almayi dusunuyorum..spor yapmiyorum su ara ama bugun 5. gunum kaacamaksiz devamdayim ve 1.600 verdim ve ozel gunum dun basladi ..ama hareketliyim baya..gidalardan almaya calisiyorum omega 3 ve omega6 yi..ve kesinlikle izinli olan kuru fasulye nohut bulgur ve mercimek tuketmedim zorda kalmadikcada tuketmeyi dusunmuyorum kilo vermeyi yavaslatiyor malesef..almanyanin neresindensin? kac kilo vermeyi dusunuyorsun?
masallah cnm cok fazla sıvı tukatıyorsun ben suyu ıcmıyorum ama gunde 2 fıncan yesılcay sayısını bılmıyorum ama sıksık normal caysekersız ,turk kahvesı,bazen lımonlu su,meyve cayı,yanı ıcecek turu tuketırım ama su ıcemıyorum bende yanıma koyıyımsuyu eve gıtmeden 1,5 bıtırryı senın gıbı belkı kılo verımım daha cok hızlanır
hayır cnm spor yapamıyorum hergun baslıyım dıyorum ama olmuyor kucuk cocugum var aksam eve gıdınce onunla ugrasmaktan vakıt kalmıyor dıyetım boyunce 2 kere anca yaptım leslıı 2mill oda ..sporsuzda ıse yarıyor sarkma konuusnda zaten dogum yaptıgım ıcın bıde benım vucudum sıkı bır vucut degıldır hıcbırzaman puff yanı olabılır ama zayıflıyan sarkma olmayan arkadaslar var spor yapsam daha ıyı ama hem vucudun sıkılasır hemde daha hızlı kılo verırsın
sağol canım..hoşgeldin
sağolasın canım..hoşgeldin sersum yoklugunda yerin çok bellioluyordu sen buranın en renkli ismisin arkadaşım....
sağol canım..sersum çok sevindimmm
sağol canım..geçmişi okuyarak geliyordum bir önceki sayfada meleksinin mesajına cavap yazmıştım.Bir sayfa sonra seni gördüm nasıl mutlu oldum. Hoşgeldin ... Seni seviyorum canım...
sersum neler olmuş öyle..geçmiş olsun bi daha olmasın inşallah bacım ya, valla garip bi çekiciliğin var vesselamniye AVM ye filan gitmeyip burda sohbet ediyosun ki sende canım yaa şaka bi yana özledik vallahi
tamam canım başarılar dilerim inşallah herşey yolunda gider
ben de ösledim
canımmmm hoşgeldinn... özlemiştik çok
geçmiş olsun canım..izinli yazarım seni merak etmemerhaba arkadaşlar ..iyi misiniz?
ben iyi değilim..ben kime yazmam gerekiyor bilmiyorum ama bir zaman mazeretli olmak istiyorum..menü bildirimi yapamayacağım..
15 gün kadar burada menü yazamam..
inşallah toparlanırsam geleceğim tekrar..
çok üzüldüm yaa..:26::26: emeklerinin boşa gitmesi çok kötü..umarım başka fırsatlar çıkar..belki çok problem değil bazıları için ama ben 1 yıla yakın zamandır adliyenin katiplik sınavına girmek için klavye çalışıyordum..klavyemi bile değiştirdim..
f klavye aldım ve 3 dakikada 160 yazar oldum
dün başvuru için adliyeye gittim..
tüm evraklarımı hazır ettikten sonra..
ama başvuru yapamadım..
35 yaşım dolmuş dediler...
kendimi kötü hissediyorum arkadaşlar..
sınava 40 gün kadar kalmıştı..boşa hazırlanmışım bunca zaman..
tek ümidim merkezi atamalar oldu
dua ediyorum şimdi ...inşallah hayırlısıyla kendi kpss puanımla atanayım diye...
sağol canım..Burdan uzaklaşır kendi içine kapanırsan daha da kötü hissedersin kendini düşün düşün harap olursun. Sen bilirsin ama bence kal burada en azından kafan dağılır...Hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Sersum hoşgeldinÖzlettin kendini...
Üfürükten prensesimiz gitmiş bu seferde :44::44::44:
sersum can hosgeldin ,,
canım daha sen gideli 4-5 gün olmuş bence sakıncası yok listeye girmenin yeniden ama eskiler olarak papadiya , iğneoyama kaneele,iyiniyetlime de soralım bence..sen zaten hep düzenli bildirim yapıyordun..tekrar hoşgeldin aramıza..Dukan deneyimim hüsranla sonuçlandı ve geri döndüm
Karatay gibisi yok valla.
Zeytini zeytinyağını cevizimi bakliyatları özledim bile 2-3 günde.
Yeyicekler okadar sınırlıki, insanın gözü aç bikere.. Karnı nasıl doyysun.
Protein günündesin ve balık ızgara yiyorsun yanında salata yok.. İnsan hayattan soğur :))))
Karatayı sevmemde sizlerinde etkisi büyük..
Geçmişi tam okumadım ama bazı arkadaşlar buradaki konuşmalardan rahatsız olmuş..
Ben nereye yazdıysam burdaki samimi cevapları alamadım.. Hem burası gibi akıcı değil.. Sayfalar ilerlemiyor bile.
Listeye hemen girebilirmiyim tekrar bilmiyorum ama 3 günlük menümü paylaşıcam sizlerle...
1 aydır 68 kiloda takılı kaldım. Kaçamak yapıyorum evet ama az az da olsa vermeyi bekliyorum. Veremediğimi görünce çok üzülüyorum. Hiç spor yapamıyorum. Sanırım spora başlasam iyi olacak ama nasıl. Bebeğim var yürüyüş yapamıyorum. Evdede yapmaya vakit bulamıyorum zaten çok yoruluyorum.
Eliptik bisiklet istiyorum ama alamadım daha. İnşallah alırımda işe yarar...
yulaf kepeği yasak canım..Yulaf kepeğini kullananlar var mı aranızda? Ben kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Yasak değil dimi?
Hem doyurucu hem zayıflamaya etkisi var hemde bağırsaklarıma iyi geldi gibi?
Yoğurda karıştırıp yedim dün. Sarımsak ve baharat ekledim hem tadı fena değildi. Hemde baya tok tuttu?
Sizin fikriniz nedir bu konuda ???
uzun hikaye canım..bi ara anlatırım veya sen bi ara bunun 2 gün öncesine git anlarsınhayırdır nedir bu mapusluk gene ne oldu annem :S geçmişi okumadım ama neler oluyor.????
toparlarız hepberaber.Kızlarr selamm. ben döndüm artık. ama daha karataya dönemedim henüz. Nişanlım da istemiyor diyet yapmamı ama bilmiyorum. okula ve buradaki evime alışamadım henüz. düzene oturtmam lazım. ama çok özledim kahvaltılarımı. ve bu arada başladıgım kiloma döndüm gibi duruyor. off offf
Bu hafta listeyi ben yapıyorum arkadaşlar. en fazla kilo alan ben olacagım galiba :))) neyse sıkı yönetime devam. benim ödem atmam lazım şişkinlik var aşırı. bir de regl dönemim yaklaşıyor sanırım düzensiz...
neyse önümüze bakacağız. bir an önce toparlamam için canta valiz gaz depik yapın bişiler yaaa. düğüne ne kaldı şurdaaa offff
Canim benim sende hosgeldin.
Makbulecim seninde sinavindaAllah yardimcin olsun.
Dilek kardes ins en mutlu olacagin yerde olursun.
Benim gibi yeni olan kardesler ins hep beraber veririz kilolarimizi bu sicak ortamda
Sabah:
2 kk yumurta
Ve karatay kahvalti tabagi
Aksama
Dunden kalan firinda kanat
Kizlar bende bugun platese basladim
Suyum ckti ya ne kadar yoruldum
sağol canım hoşbulduk..merhaba arkadaslar,
SERSUM dönmüs:)))),oleyyyy cok sevindim,hosgeldin
SADECE-ASKIM seni gördügüme de sevindim,sen de hosgeldin:))Daha evvel nasil verdiysen yine verebilirsin,takilma bence aldiklarina,önüne bak :))
herkese güzel,hereketli,bol leptinli bir ögleden sonra diliyorum :)) herkes iyidir insallah:)
sabak klasik kahvaltimi yaptim+1ufak portakal,2 avuc kuruyemis,omega3,demir ilacim
ara:sütlü filtre kahve
ögle:5 kasik kisir,2 kase ketentohumlu yogurt,biraz peynir,2 avuc kuruyemis(ne cok yemisim,oysaki hepsi bir cirpida bitti(saka bir yana demir ilaci fena istah yapiyor ((
Aksam:dünden kalma biber ve kabak dolmalarim var,yaninda yogurt ve salata yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?